עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gabishpak1,

שלום אני חדש בענייו מחשבים ואני צריך המלצה למסך המיועד למשחקים כבדים. התקציב הוא 1000 שקל,אני רוצה שגודל המסך יהיה בין 20-24 אינ'ץ.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני מתעניין לשדרג את מסך הCRT שלי (הגיע הזמן) במסגרת הכסף שאני רוצה להוציא (1000+-) כולם ממליצים פה על 2209wa של דל, שמגיע ברזולוציה 1680x1050 על 22" רחבים מה שמדאיג אותי הוא שכרגע אני משתמש ב1280X1024 על מסך 16" מרובע ככה שאם מסתכלים על הגובה לדוגמא, יש לי 1024 פיקסלים על 24.5 ס"מ, ובדל יש 1050 על בערך 36 ס"מ האם זה אומר שהכל יהיה ענקי במסך של דל? גם יש לי במסך אפשרות לרזולוציה 1600x1200, אבל היא מרצדת כי אפשר לשים לה רק 60hz, וזו הסיבה שהשתמשתי ב1280x1024, לא בגלל שקטן מדי 60hz במסך CRT שונה מאשר בLCD? או שהדל שמגיע גם ב60hz ירצד לי? אין לי שום נסיון במסכי LCD ולכן יש לו שאלות שישמעו מצחיקות לאחרים. (ניסיתי להסתכל ולשאול בחנויות אבל אין להם מושג בדברים האלו. וגם יש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. מבצע שראיתי עכשיו ב GETIT: http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=447&ref=28 האם סביר לעבודה משרדית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Tharbad,

אני רוצה לקנות מסך חדש 24''. התקציב הוא 1600 ש"ח. אני מעדיף שיגיע מאחת מהחנויות הבאות: KSP, RSM, אופיס דיפו או זיגזג. תכונות של המסך: לא אכפת לי אם יש לו לדים או לא. זמן תגובה: מתחת ל- 6ms. חיבור: או HDMI או DisplayPort או DVI. שימושים עיקריים: אינטרנט, עבודה, משחקים וגרפיקה. אם התקציב נמוך מידי תגידו. תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. מחפש מסך חדש לשימוש משרדי ומעט משחקים. הבנתי שהDell 2209WA נחשב להמלצה כמעט אוטומטית פה... האם ללכת עליו או שיש הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אנחנו מחפשים מסך למחשב גיימרים חדש הכולל כרטיס HD בתקציב של עד 900 ש"ח. ביקרנו באופיס דיפו וראינו כמה מסכים שנשמח לשמוע חוות דעת עליהם: 1. Phillips מסך רחב 24" 241e1sb 2. LG 22" e2240t 3. Samsung led 22" ex2220x 4. sumsung p 2350 נשמח לקבל המלצות על מסכים נוספים בטווח המחירים הזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lee.,

חשבתי בזמן האחרון לקנות את ה-2209, אבל כרגע נראה שיש מחסור שלו, ולא בטוח שיהיה יותר. ואני לא בטוח כמה אני רוצה לחכות למסך שהייצור שלו הפסיק\מפסיק (למרות שהייתי שמח לשים יד על ATP3..) הקיצר, התחלתי לחשוב בכיוון של 2333T, שנדון פה לאחרונה לא מעט. הבעיה היא שלמיטב הבנתי, הבעיה העיקרית שלו לעומת ה-F2380 לדוגמא, הוא הארגונומיה. והנה הבעיה: אין לי מושג על מה זה אומר שאני מוותר... אם זה הפיווט, זה לא נראה לי נורא, אבל אם מישהו יכול להגיד מה הוא יכול\לא יכול לעשות לעומת מסכים אחרים, אני אשמח. מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אורח barorian
    Started by אורח barorian,

היי חברים אשמח מאוד להמלצות למסך שעיקר העבודה בו יהיה פוטושופ התקציב 2000+

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים. 1. אני מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ. 2. יש עם ציפוי מבריק ( הפנל עצמו ולא המסגרת ) כמו מסך של מחשב נייד. ויש השתקפות, אך התמונה חיה וברורה יותר. 3. לדוגמא: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=7eJQijI2gJXSqaAx http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-monitor/LS19LFUGF/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification 4. השאלה האם למסכים כאלו: א. זוית הצפיה האנכית נמוכה כך שכל תזוזה מקצוות המסך: למעלה - בהירות, למטה - מחשיך. ב. העניים מתאמצות יותר בגלל הברק וההשתקפות. 5. מסך מט. לדוגמא: http://www.aoc-europe.com/en/monitors/led/43th_20_e2043Fs.php http://www.asus.com/product.aspx?P_ID…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by d.c.n,

שלום, יש לי מסך מדגם lg e2350t ויש לי כאלה מדי פעם רעידות ממש ממש קטנות למשל בשורות המשימות איפה שהשעון אני לוחץ על החץ לראות את כל התוכנות שפועלות הוא מראה לי מין קווים כאלה קטנים קטנים וגם מה שאני כותב עכשיו. השאלה היא עם הבעיה היא במסך כי הוא חדש ניקנה לפני שבוע כי המחשב עצמו ישן מאוד יש לו כרטיס מסך חלש ברמות שבושה להגיד אותו חחח אז זה הכרטיס מסך הישן שבעצם אין תאימות בינו למסך או שזה המסך?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. יש לציין שרואים את הרעידות רק במסגרות של חלונות וכו.. המסך בן שבועיים. . מישהו מכיר את הבעיה? מכיר פתרון?

12. Started by yaron86,

אחותי מחפשת מסך מחשב השימוש הוא בעיקר שיוכלו לראות, לא משחקים, לא סרטים, פשוט שיוכלו לראות מה עושים ולגלוש באינטרנט, פייסבוק\צפיית תמונות וכו'... התקציב הוא 800+\- ... גודל מסך 19-22 אינץ' ללא רמקולים תודה מראש על ההמלצות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by --Shadow--,

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1289924229 במחיר צנוע של 1400 דולר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני רוכש בקרוב מחשב חדש וכמובן צריך מסך חדש. כבר עזרו לי עם הרכבת מפרט המשלב מסך Samsung Navy F2380 23" Wide 8ms PVA 1:150000 FHD . באחד הפוסטים פה בפורום ראיתי טענות על כך שהמסך לא מתאים לגיימינג - מה שהמחשב החדש שלי בעיקר הולך לעשות. האם אתם מסכימים עם הטענה הזו ואם כן - האם אפשר לקבל המלצה על מסך שכן מומלץ לגיימינג בתקציב דומה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ברוס לי,

אני מחפש מסך ולא רוצה לבלבל את המוח יותר מדי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, הVP930 הנאמן שלי הגיע לקץ חייו. וכעת אני זקוק לצג חדש שישמש אותי לעבודה עם עריכת וידאו, אפטר אפקטס ומשחקים. חשוב לי מאוד שזווית הצפייה במסך תהיה רחבה ככל האפשר מפני שאני עושה משמרות עריכה עם אנשים נוספים שצריכים לראות כמו שצריך את מה שאני עובד עליו. אשמח להמלצות בטווח המחירים של 1200-1300 שח' תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אח שלי זקוק למסך חדש לאחר שהמסך הישן כבר לא מתפקד... הוא צריך מסך שיוכל להתחבר לXBOX360 שיש לו. השאלה היא קודם כל איזה סוג מסך יתאים לו? הוא צריך מסך עם טיונר? נראה לי שעוד אופציה זה מסך עם חיבור HDMI, אבל אם אין למסך רמקולים איך אפשר יהיה לשמוע משהו? (ואם כן יש רמקולים אז הקול יעבור דרך הHDMI?) צריך איזה חיבור AUDIO OUTPUT? (לא יודע את השם המדויק) מבחינת דרישות נוספות זה מחיר סביר (כמה שיותר נמוך יותר טוב- כל עוד זה מסך איכותי). אחי בסה"כ בן 13 וחצי ככה שהוא לא צריך מסך מפוצץ של דל עם פאנל מטורף... אני אשמח גם למסך כמה שיותר קטן, מסכי ה23-24 אינץ' נראים לי מוגזמים לגמרי לעבודה ממושכת, פשוט יותר מדי וחבל על העיניים שלו כל עזרה תתקבל בברכה, אין לי שמץ של מושג בחיבור קונסול…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. טוב אז המצב הוא כזה: אני הולך לקנות מסך FHD שהוא מתוכנן להיות המסך הראשי שלי(ההתחל, שולחן העבודה וכו' יהיו בו) ועוד מסך שהוא המסך שלי כרגע שהוא ברזולוציה של 1024X1280 בנוסף אני הולך לקנות כרטיס טלוויזיה. השאלה שלי היא כזאת : האם אני יכול לעשות שהמסך החדש(FHD) יתפקד כמסך מחשב והמסך הישן(1024X1280) יתפקד כמסך טלוויזיה(יראו בו טלוויזיה בעזרת הכרטיס טלוויזיה), מתי שאני ירצה כך? נ.ב הכותרת קצת לא מובנת, אני מצטער אבל התקשתי עם הניסוך שלה, מקווה שהיא מובנת. *יש לי HD5750 עם אפשרות לחיבור שני מסכים ככה שמבחינת הכרטיס מסך זה אפשרי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. קיבלתי היום את ה2333 והוא מחובר ב - VGA עדיין משום שיש לי בעיה לחבר DVI בעיה ראשונה היא שהמסך מגיע בלי כבל DVI ובעיה שניה היא שהמארז מפריע לשקע הDVI כיוונתי רזולוציה ל1080*1920 בכל מקרה אתרי האינטרנט מופיעים לי באמצע בקטן המסך נותן לי שתי אופציות WIDE ו- AUTO וזה לא משנה את מירכוז התמונה איך אני גורם לאתרים להופיע על כל המסך ? אני משתמש בכרום וניתן לעשות ZOOM אבל איכות התמונה נפגמת מערכת הפעלה שלי XP תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  20. Started by spitty,

שלום, לפני כמה ימים מת לי סופית המסך הקודם, ואני צריך למצוא מסך חדש. יש לי תקציב של בערך 1400 שקל, והדרישות שלי הן כאלו: 22-23" 2MS לפחות 75hz, כמה שיותר יותר טוב עדיף מסך שאפשר להשיג בKSP/IVORY, או כל דבר באיזור ירושלים תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by cobmetal,

שבת שלום לכל חברי הפורום ! כרגע אני מרכיב מחשב ומחפש מסך בשבילו , אין יעוד מסויים , המסך אמור לשמש למשחקים גלישה באינטרנט , תוכנות וכו' התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח . מבקש המצלמה ממכם . תודה.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  22. Started by Ronenosh8,

ראיתי את הסרטון הזה ושמתי לב שיש ממש מריחה. מה יש לכם להגיב על כך? מישהו יכול בבקשה לבדוק על ה 2209WA שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by nirfun,

http://www.lg.com/in/computer-products/led-monitor/LG-E2240T.jsp לשימוש משרדי וסרטים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sagiiiii,

היום קיבלתי את המחשב שקניתי אחרי התייעצות בפורום מפרטי מחשב! המליצו לי ללכת על מסך smsung 2333T ולמרות שקראתי עליו הרבה ביקורות טובות אני רציתי לוודא פעם אחרונהשזאת רכישה נכונה ששיתי! הכרטיס מסך שלי הוא leadtek nvidia geforce gtx460 oc 1GB! אני בדר"כ משחק משחקי fps שצריך מהירות תגובה הכי גבוהה שיכולה להיות! רציתי לדעת עם המסך הזה עמדבדרישות האלה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 *הוא אצלי בבית אני עוד לא יודע אם לפתוח אותו או לא!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. זקוק להמלצה למסך לא רחב(יש חיה כזאת עדיין?), התקציב 800 שקלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.