מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
כל מסכי ה-22' זולים יחסית , האם האיכות בהתאם למחיר ?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19 אינץ' בתקציב של 1500-1700 שקל. השימוש שלי במסך הוא בערך 50% משחקים ו 50% תיכנות, אינטרנט וכ"ו. ראיתי פה ובעוד הרבה מקומות ביקורות טובות על LG1970HR. האם המסך הזה יתאים לי ? ברור לי שהוא טוב למשחקים אבל האם זה לא בא על חשבון ביצועים בקריאת טקסט ? האם בתקציב הזה יש המלצות אחרות (אני מוכן למתוח את התקציב עד 1800 אם צריך) ? אשמח אם יגיב גם מי שיש לו את המסך ולא רק מי שקרא עליו בפורום. תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
ויודע איך הוא ... כי אין עליו המלצות בזאפ והוא נראה מסך אחלה בחלה מי שמכיר אותו...תודה!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
המחשב שיעבוד עם המסך הוא רוב הזמן לוח אם-GA-M61PM-S2 מעבד AMD+ATHLON[TM] 64X2 DUAL CORE 3800 כרטיס -4850 או 4830 זיכרון -4GB 800MHZ וחלק מהזמן יעבוד עם מחשב נייד המסך ישמש לסרטים משחקים ועבודה... חשבתי בכיוון של הסמסונג T240 תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
חיבור DVI-HDMI או באמצעו VGA?? איך עדיף לחבר כך שגם המחשב וגם הXBOX יהיו מחוברים,האם "אקריב" איכות של אחד מהם בכדי להינות מהשני?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי היום התחדשתי במסך 226bw של סמסונג, בהתחלה הכל נראה טוב ויפה עד שפתאום שמי לב שהמסך ממש מרצד, במיוחד בצבעים הכהים. המסך מחובר ב RGB (אין לי DVI) על הרולוציה האופטימלית וקצב רענון של 60 שגם הוא האופטימלי למסך זה. בנוסף, גם אם אני מעלה את קצב הרענון ל 85 יש שיפור אבל המסך עדיין מרצד (וכמובן שבקצב הרענון הזה החדות ממש גרועה). מישהו יודע מה ניתן לעשות? האם זאת בעיה במסך או משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על תכנת כיוון איכות התצוגה של מסכי LCD תודה
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום חברה, אני מחפש מסך לעבודה משרדית אבל באיכות טובה (יכול להיות גם פנל TN - אבל איכותי יחסית) 4:3 (לא רחב ) צריך להראות יפה וחייב לכלול רמקולים. אני יודע שהבחירה של רובכם תיהיה DELL 2007 ולהלביש עליו רמקולים, חורג מהתקציב אז בבקשה תתנו הצעות אחרות. תודה מראש לכולם,
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אהלן כולם אני חדש פה, היום הופיעה לי בעיה מאוד מוזרה במסך, הגעתי הביתה והדלקתי את המסך, הוא עבד כרגיל, ואחרי כמה שניות פתאום הוא החשיך בהדרגתיות עד שכמעט ואי אפשר היה לראות כלום. הרזולוציה והתצוגה היא אותה תצוגה, אבל הכל חשוך, מאוד. המסך הוא MAG 19", לצערי אין לי את שם הדגם המלא מכיוון שקניתי אותו לפני כמה שנים טובות (4-5 שנים). עכשיו הינה החלק הנחמד: פירקתי את המסך לגורמים ורציתי לראות מה הבעיה, עד שהגעתי לתאורה האחורית של המסך ושמתי לב שהיא פשוט לא עובדת טוב. פירקתי עוד ועוד עד שהגעתי לחלקי התאורה האלה: (סורי שהתמונה לצד) בכל מקרה רציתי לדעת כמה דברים: א. האם אתם חושבים שזה מקור הבעיה לחושך הפתאומי ב. האם אפשר פשוט להחליף את המנורות הללו והבעיה תפתר? ואם כן…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רכשתי את המסך לפני 4 חודשים בערך בשקם אלקטריק ועכשיו הופיע פיקסל שרוף אחד. צלצלתי ל"רונלייט" שהם האחריות והם אומרים לי שהאחריות מ3 פיקסלים ואני יודע שזה לא נכון, כשקניתי את המסך אמרו לי שזה מהפיקסל הראשון! אני צריך להגיע למעבדה שלהם אבל אני רוצה להגיע עם משהו כתוב שזה מהפיקסל הראשון, יש לי רק את החשבונית קניה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
האם הניידים הבאים מספיקים לגלישה באינטרנט + אופיס ועבודות משרדיות: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=281&scat=339&tcat= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2618&scat=322&tcat= איזה מהם עדיף? שניהם עולים כ 3,600 שח'. אשמח לשמוע הצעות נוספות בסדר גודל זה של מחיר.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום מקצועניים. יש לי זרוע כפולה, ואני רוצה לשדרג את עמדת המחשב שלי שאני עובד מהבית. המסכים יחוברו למחשב נייד. התקציב שלי עד 600 שקל, ואני צריך 27 אינץ מסך. חשבתי על הדגמים הבאים Samsung Essential S3 S31C S27C310EAM FHD IPS 27 https://ksp.co.il/web/item/253420 או Asus VA27EHE 27 https://ksp.co.il/web/item/90649 אשמח לחוכמת ההמונים תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לקנות מסך LCD למחשב, שימוש בעיקר משחקים (סרטים, אינטרנט...) אני מחפש 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש לי VP930 והתרגלתי לאיכות של וויוסוניק. אבל - יש לי תקציב מוגבל ואני מעוניין לשלם כמה שפחות. לא חשובות לי איכויות מיוחדות בפאנל, לא PIVOT ושאר פונקציות. רצוי פאנל שניתן לכיוונון סביר וזהו. חשובה לי מדיניות יצרן של 0 פיקסלים שרופים. שמתי לב שגדלי המסכים הנפוצים עברו את ה-19 אינטש', אבל אם אין מסך סביר בתחום של 700-850 ש"ח, אין בעיה לבחור ב-19 או 20 אינטש. המחשב מיועד למשחקים קלילים ושימוש משרדי בעיקר. תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים, אחד ישן עם VGA , השני עם חיבור DVI למסך עם כניסת DVI אחת באמצעות קופסת מיתוג או משהו דומה ? KVM ודוגמתם שראיתי מאפשרים מיתוג בין אותו חיבור. האם זה בכלל מומלץ לעשות את זה ? מפסידים משהו באיכות ? המסך שאני שוקל לחבר אליו את שני המחשבים הוא Apple Cinema והוא עם חיבור DVI יחיד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר הוא 1785 ש"ח אלו הנתונים הטכניים: סוג המסך 19ואינטש גודל מסך שטוח לחלוטיןו מסך שטוח מאפיינים טכניים 2ומילי שניה זמן תגובה 1:2000ו יחס ניגודיות 1280x1024 ופיקסלים רזולוציה מקסימלית 0.294ומ"מ גודל נקודה 300וcd/m² בהירות הנתונים והמחיר נראים לי טובים, השאלה אם מישהו מכיר את המסך הזה ויודע על חסרונות שיש לו. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. לסרטי FULL HD ולמשחקי מחשב שרצים ברזלוציה של 1920x1080, האם עדיף מסך שגם הוא 1080p, או שאפשר ודווקא כדאי מסך 1920x1200? אני מתלבט בין שני מסכי מחשב - האחד Dell P24H והשני Dell U2410 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
בבקשה זה חשוב לי...
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
היי, אני כרגע משתמש בכבל HDMI והבנתי שכבל DP יכול לשפר את הרץ של המסך, ייתכן?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-parameters.html מעניין (גם אם לא לגמרי חדש) - קריאת חובה לכל מי ששואל "אבל עדיף XXXX כי יש לו ניגודיות 1:3000 וזוית צפיה של 190 מעלות, לא?".
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
צריך המלצות על טלווזיות LCD שישמש כמסך למחשב רצוי שיהיה יציאת DVI (עדיף ממש שיהיה..) ברזולוציה טובה עם 8MS לפחות.. איכות כמה שיותר טובה יש איזה המלצות??
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
המחיר הוא 1785 ש"ח אלו הנתונים הטכניים: סוג המסך 19ואינטש גודל מסך שטוח לחלוטיןו מסך שטוח מאפיינים טכניים 2ומילי שניה זמן תגובה 1:2000ו יחס ניגודיות 1280x1024 ופיקסלים רזולוציה מקסימלית 0.294ומ"מ גודל נקודה 300וcd/m² בהירות הנתונים והמחיר נראים לי טובים, השאלה אם מישהו מכיר את המסך הזה ויודע על חסרונות שיש לו.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
ein li ivrit sorry. kizer ani kone mahshve hadash od meat ve ani gam zarih masah. az ani roze liknot masah mamash zollo roze lehaskia bo yoter meday she lo aale yoter me 800 im ze efshari maspik 19`? toda raba lekol ha ozrim !!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
לפי המאמר הזה http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/20inch-4_26.html קיימות אלטרנטיבות תקציביות ל - 2007WFP שמתאימות למשחקים וסרטים: ASUS MW201u ו - Samsung 206BW. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מסך מחשב למישחקים וסרטים בגודל "24 אינץ יש לי מחשב 4 ליבות דגם 6600Q וכרטיס מסך 8600GT 257 MB אני יכול לשפר את הכרטיס מסך עים יהיה צריך בישביל המסך אז כך העים מסך למישחקים וסרטים יתאים UltraSharpTM U2410 של Dell (עים פאנל IPS - In Plane Switching) או מסך ULTRASHARP 2408WFP (עים פאנל VA - Vertical alignment) שני המסכים יש להם נתונים כימעט דומים אבל לפאנל VA יש ניגודיות 1:3000 אלפיים יותר מהמסך עים הפנל IPS אבל לפאנל IPS יש יותר איכות צבע מה יתאים לי יותר למישחקים פאנל IPS - In Plane Switching או פאנל VA - Vertical alignment באתר כתוב שלפאנל IPS יש יותר איכות צבע חדות ותמונה חיה ו-1.04 מיליארד צבעים קח שתי קישוריות IPS http://www1.euro.dell.com/il/h…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-