מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קנה היום מסך אחרי שהוא חיבר אותו הופיעה לו ההודעה: the current input timing is not supported by the monitor display Please change your input timong to 1920X1080@60Hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifactions יש לו כרטיס מסך ישן geforce fx5200 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, מה נשמע? לפני שבוע רכשתי את המסך הזה, שעד עכשיו אני חייב לציין - מסך מעולה, חד, ברור ומעולה לעבודה עם תמונות (כמו שאני עושה בתור צלם). יש לי משהו אחד שאני רק רוצה לסדר לפני שאני אוכל להרגיש "בבית" עם המסך. וזה את עניין הGAMMA וכיול הצבעים של המסך. יש לי WIN7, נעזרתי בכיול שלו - אבל אני לא מרגיש מספיק מרוצה. ערכת הDRIVERים של המסך מותקנת ויש לו את ערכת הצבעים שלו. אני מחפש תוכנה/עזרה כלשהיא לכיול צבעים נכון יותר של המסך. כרגע אני מרגיש שהצבעים קצת חמים מידי, קצת חזקים מידי. בתמונות שאני מסתכל, הצבעים מקבלים קצת דם (יותר מידי). למשל פנים בסרטים / תמונות מקבלות BLODDFACE כאלה, צבעי דם על הפנים - אדום בוהק. זאת לא התמונה במקור, אני די בטוח שהכיול צבע במסך עושה את ז…
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך בן 7 שנים של חברת MAG. היום הופיעה לי הודעה מהבהבת על המסך: MASSAGE: ADJUSTING למישהו יש מושג מה זה אומר? האם זה אומר שעליי להחליף מסך? תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
חבל שאין מילון מושגים בנעוצים. כמה שאלות: 1. מה זה פאנל, על מה הוא משפיע? 2. מה זה IPS/VA/TN תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, סורי שפותחת דיון חדש, אבל חיפשתי גם פה בפורום והתבלבלתי עוד יותר. אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בראש אני ממש אודה לכם. אני מחפשת מסך הביתה(22-24). אני עוסקת באנימציית תלת מימד בעיקר . בנוסף אני צלמת ועורכת הרבה תמונות ווידיאו בבית. המסך הזה מיועד להיות מסך עיקרי, וזה שיש לי כרגע נשאר כמסך משני. יש לי כרטיס מסך GFORCE 9800 GT. אני עובדת בבית בעיקר בלילות לכן חשוב שיהיה נוח לעבודה בתנאי חושך. כן רוצה שיהיה ברזולוציית 1920X1080, כדי לא לפגוע בצפיית סרטים. לא מיודע למשחקים כלל (לכן עד כמה שהבנתי אפשר להיות וותרנית לגבי מהירות תגובה??) רוצה צבעים ברורים , חדים ורכים. לפני יומיים כבר כמעט הייתי בדרך לחנות כדי לקנות את LG2486. אני עובדת בעבודה עם LG, ומרוצה. ראיתי את המסך הז…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה מה הסיפור עם הטלויזיות של השלושה מיימדים בלי המשקפיים? אני מאוד רוצה לקנות טלויזיה 3D אבל לא רואה סיבה לקנות את הטלויזיות עם המשקפיים כשכול שניה עכשיו אמורות לצאת הטלויזיות בלי (מישהו יודע אם הם כבר יצאו?). מה ההבדל? יש איכות שונה או בעיית זיוות? ומתי הם יוצאות? תודה על המידע
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך (עד תקציב של 2500) שחוץ מהשימושים הרגילים של סרטים, משחקים ואינטרנט, ישמש גם לצורך קריאת PDF-ים רבה. מחפש מסך שיהיה נוח לקרוא בו ותהיה אפשרות ל PIVOT, וגם שיהיה אפשרות שבלחיצת כפתור יהיה אפשר להוריד את הבהירות למינימום לקריאה נוחה (עם עייפות מינימלית לעיניים), וכמו-כן שהטקסט שם יראה בצורה טובה ולא קטנה מידי. כרגע אני מתלבט בין הדל הוותציק דגם 2209WA לבין היותר חדש ה U2311H. (יש לציין שאני קורא רק במצב PIVOT). על איזה מהם אתם ממליצים בתור אחד שמתאים לקריאת טקסטים מרובה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי בטוח שאני הולך על הDELL U2311H אבל אז הלכתי לחנות וראיתי אותו, והוא נראה לי מה זה קטן... אז החלטתי ללכת על מסכים גדולים יותר, שאיתם אני אוכל להינות מסרטים ולעבוד קצת על המחשב מהמיטה באלחוט ועם זאת יהיה נוח לעבוד ולשבת מולם. המטרות שלי: סרטים, עבודה אינטנסיבית בסביבת ווינדוס , פוטושופ פעם בשנה בשביל הפאנן. אני יודע שה23 שציינתי הוא בעל פאנל IPS, אם יש 26 כאלו במחיר, מה טוב. עדיף שיהיה לו PIVOT, אבל את זה אפשר להשיג היום גם עם מתלה ראוי אז לא חובה, זה פשוט יחסוך ממני לתלות אותו על הקיר. אם אתם חושבים שאני מדבר שטויות לגבי הסיבות שלי, אנא ציינו זאת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחדשתי לי במחשב חדש(i5-760,8GB DDR3,GTX460) שלאחריו הגיע מסך-טלוויזיה של פיליפס בגודל 37 אינץ'. זה הדגם הספציפי: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762537 בחרתי בדגם הספציפי הזה כי אהבתי את הנתונים שלו והביקורות עליו היו טובות, ולא סתם, אני ממש מרוצה ממנו. רק יש בעייה אחת, אתם יודעים..קטנה כזאת. שממש ממש מעצבנת. המסך מחובר למחשב דרך כאבל DVI>HDMI, ויש נפילות handshake באופן תדיר. אם זה בגלישה באינטרנט פתאום אתר רנדומלי יחליט לכבות את המסך. HWZONE כבר בבלאק-ליסט שלי זה כמה ימים, פייסבוק גם נכנס לרשימה פה ושם. בחיפוש אינטנסיבי שלי בגוגל מצאתי שזה בעייה כלל עולמית (כן כן), אין לה פיתרון, והיא נובעת ככל הנראה מבעיית דרייברים. גם ATI וגם NVIDI…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
עבודה של 8-12 שעות ביממה בעיקר מול טקסטים לא דרוש יותר מ-"19, אין שימוש לגרפיקה רצינית או למשחקים אנא ציינו הסבר להעדפה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל זה נראה לי מתאים יותר מפורום קולנוע ביתי. יש לי טלוויזיית FHD שאני מחבר למחשב. אני יודע שהרזולוציות של טלוויזיית HD הן 1920x1080 או 1280x720. אבל אני משתמש ברזולוציות אחרות במחשב 1680x1050 ולפעמים 800x600. השאלה האם זה יכול להזיק לטלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
קראתי 3 דפים אחורה ולא הצלחתי להגיע להחלטה. השימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט, קצת סרטים באיכות סבירה מכונן DVD פשוט במחשב (לא חיוני HD), קצת להכין תמונות מהמצלמה לפני מסירה להדפסה אמיתית (התאמת פורמט וקצת שיפור ניגוד עם PAINT SHOP), קצת משחקים "פשוטים" וישנים לילדים בגיל 8-12, מה שעובד על מחשב ישן מחשב -2.4 P4 עם כרטיס מסדרת 6XXX. המשתמשים יהיו גם אנשים מבוגרים וגם ילדים בגיל 8-12 כך שרצויה אפשרות התאמה ארגונומית בבסיס. או שזו טעות לחשוב כך? מבוגר שעומד ליד הילד מסתכל קצת "מלמעלה", הילד היושב על כסא מסתכל קצת "מלמטה". זה לגבי זויות הצפיה. מחפש מסך שבגובה שלו יהיה דומה למה שנותן היום מסך CRT 3:4 "17 ישן, האם "22 זה המתאים? או להתעקש על פורמט 3:4? יש חשיבות לגודל פונ…
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
נשגב מבינתי עניין מסכי המחשב והפאנלים השונים. אני צריך מסך עבור המטרות שבכותרת, חיבורי RCA יתקבלו בברכה - אך אינם בגדר חובה התקציב הוא 1500 ועד 2000 במידה ומדובר במסך 27". רוב תודות אלי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המסך יחובר ליציאת VGA (המחשב ישן ואין יציאה דיגיטלית) עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט וקריאת טקסט. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני מחפש את התוכנה הזו בנרות חחח מישהוא עובד איתה היא אכן כל כך מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב למסך LCD לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים. המסך טלויזיה בצבע ירוק אך שומעים צלילים שאני מפעיל מהמחשב.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
לא פנל TN, עד מחיר 1400, עדיפות לחיבור HDMI אחד לפחות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
רוצה לקנות למשפחה שני מסכים. השימושים הם גלישה ואולי קצת עבודה משרדית. מוזר לי קצת שאני קניתי את הסמסונג 943BW בזמנו ב 650 וזה היה די זול, והמסך בסך הכל סביר ומגיע עם ארגונומיה. והיום קשה כמעט למצוא את המותגים הגדולים במחירים האלה. למישהו יש המלצות? כיוונים?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
מי עדיף מבין מסכי הסמסונג בעלות דומה ? האם היתרון של LED הוא באמת לא יתרון רב למשך השנים ? EX2220X VS 2333T http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765276 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, היום הבחנתי פתאם באזור על המסך בעובי של חצי מילימטר ובאורך של 2 מילימטר לערך, שמחזיר צבעים שונים כשמשנים את זוית ההתבוננות עליו. השתמשתי ב-DPB כדי לוודא זאת. כיביתי והדלקתי מחדש המסך. וידאתי שלא מדובר בחלק החיצוני (כלומר במעטפת) וגם ניסיתי "לדפוק" בעדינות על האזור בזמן שהמסך פעל. זה לא עזר. האם בעת מימוש אחריות מקבלים מסך חדש או מחודש, או שזה בגדר הגרלה? האם יש לי הזכות להתעקש על מסך חדש? אצל איזה ספק של דל יש לפתוח קריאת שרות? מדובר ב-2209WA בן למעלה משנה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי DELL 2209WA פאנל e-IPS. יש באפשרותי לרכוש מסך חדש למחשב אחר ולירוש לאותו מחשב את ה DELL שלי, השאלה הנשאלת כמובן האם כדאי? בגדול אני לא קונה את המסך בארץ אלא בארה"ב (גר שם), אני מתלבט בין כמה דגמים אבל כולם עם פאנל TN, מצד שני רובם LED+/FHD. השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, מעט סרטים, משחקים כלל לא (פעם-פעמיים בשנה). אלו הם השיקולים שלי: 24" Samsung SyncMaster 2494LW 1080p Widescreen LCD Monitor 23.6" ASUS MS246H Widescreen LCD Monitor w/ HDMI 24" Samsung BX2440X Widescreen 1080p LED-Backlit LCD Monitor ASUS VH236H 23" Widescreen Full HD LCD Monitor 25.5" ASUS VW266H 1080p LCD Monitor יש גם אפשרות לרכוש את הדגם הזה 23" Dell UltraSharp U2311H eIPS 1080…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך, אבל חשוב לי שאוכל להחזיר אותו אם יש בו פיקסלים מתים או תאורה לא אחידה. האם יש הבדל בין החנויות הזולות שמוכרות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=EV2333BK&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he והאם בכלל שווה לקנות את המסך הזה? איזה תוכנות לכיול ובדיקות צריך, איזה מכשיר כדי לכוון את הצבעים פיקס כמו שצריך? .צרכים: סרטים וידאו משחקים, בקיצור הכל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב חדש עם יציאות DVI VGA DP ( מה זה יציאת DP איכות יותר טובה מ DVI ? ) אני מחפש לקנות מסך איכותי כ23 או 24 אינץ..ראיתי שמומלץ בגלל הרזולוציה לקנות 24 לFULL HD והכל. כמו כן התקציב הוא בין 1500 עד 3000 אני רוצה משהו איכותי בגלל זה תקציב גבוה. כמו כן קראתי בפורומים שאחרי קניית מסך יש צורך בבדיקות תקינותו כמו צבעים פיקסלים נכונות נכונה של הגדרות כל צבע וצבע עם תוכנה מסוימת וכו. האם זה נכון גם שיש דגמים של מסך DELL שלא להיתקרב אליהם ? בבקשה תסבירו מה למה מי והכל. תודה מראש לב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחר מחשב ואני רוצה מסך כמה שיותר גדול וטוב עד 950 שקל בערך ואני צריך גם מקלדת טובה עד 100 שקל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-