עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dbh123,

כיום יש לי מסך 19 אינץ 1366*768 עם כרטיס מסך ישן גי פורס 210,שאני רואה תקצירים ביו טיוב של משחקים במצב גיים פליי לא רואים מי יודע מה טוב,למרות שהם משחקים חדישים עם דרישות גבוהות,השאלה שלי ואני די בטוח בה שאם אשחק אותם משחקים במחשב חדש עם מסך FHD וכרטיס מסך לדוגמא GTX 950 אראה בהרבה טוב יותר ,לא? וכנ"ל לגבי תקציריי משחקים במחשב החדש במצב גיים פליי ביו טיוב נכון??

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. אשמח לקבל המלצה למסך FHD 37-42 אינץ אין צורך במהירות רענון גבוהה מ60hz אני מאוד לא בקיא במחירי המסכים כיום אז נניח ואני מחפש משהו באזור ה1500 שקל, אם זה מעל או מתחת ל1500 אז ממש לא נורא, סתם זרקתי מספר. המסך ישמש גם לצפייה בטלוויזיה עם חיבור HDMI וגם למשחקי מחשב (המטרה כמובן שעל משחקי המחשב הוא ייתן תצוגה יפה מאוד) כיוון שהמסך ישמש גם כטלוויזיה, אני אצפה בו מזוויות שונות, אז אשמח להמנע ממסך שצפייה מזווית מסוימת בו יוצרת בעיה. אין צורך בתמיכה ברזולוציה גבוהה מ1920*1080 (אני מניח שהדרישה של FHD שקולה לזו). יחובר למחשב עם 970GTX 4GB . תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, אשתי צלמת, עובדת הרבה מאוד בפוטושופ ולייטרום, וקניתי לה מחשב נייח חדש במקום הנייד, אני מעוניין לקנות מסך בגודל 24. דרישות המסך הן לעבודה עם פוטושופ ולייטרום תאימות צבעים, חדות וכמה שאפשר שיהיה קרוב לדפוס. אין צורך במסכים מקצועיים כמו EIZO , NEC התקציב כרגע עד 1400 ש"ח. מתלבט בין מספר דגמים של מסכי dell u2412m u2414h p2414h אשמח לקבל חוות דעת והחלטה לקבל המסכים האלו מה יותר מתאים מבינהם, ובמידה ויש למישהו המלצה על מסך אחר שעוצד בתקציב הזה אשמח לשמוע. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  4. אני מתעניין ב ASUS ROG SWIFT PG279Q 27. יש פה מישהו עם נסיון עם מסך כזה או מאיפה כדי לקנות אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  5. Started by MasterDK,

שלום, ברשותי כיום מסך Dell U2312HM שאני מאוד מרוצה ממנו והייתי רוצה לקנות עוד אחד כזה הבעיה היא שהוא כבר לא מיוצר יותר. חיפשתי משהוא הכי דומה בגודל הפיזי ובמראה למסך הקיים ומצאתי את Dell P2314H. האם הוא אכן "המחליף" של U2312HM? יש הצעות אחרות? כמו כן הכרטיס שיש לי היום הוא EVGA GeForce GTX 750 SC בעל יציאות HDMI, DisplayPort, DVI-I שתי המסכים תומכים ב DisplayPort, DVI, VGA להבנתי כדי להימנע מ VGA על מנת לא לפגוע באיכות התמונה. ובגלל שאני לא יודע מה הגרסא של ה DP ב U2312HM אני לא בטוח שאפשר להשתמש ב DP Daisy Chaning שקיים החל מגרסא 1.2 של DP. האם חיבור DP ל DP ב P23 ו HDMI ל DVI או DVI ל DVI ב U23 יתן לי תוצאה סבירה? או להימנע מ DP…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by radar,

בדיקה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Sargon,

נראה לי שזה כבר די ידוע שמי שעובד כל הזמן במחשב מגיל צעיר המספר שלו במשקפיים יעלה... אבל אוליי זה תלוי מסך. להרבה ישראלים יש משקפיים, אז פעם חשבו שזה בגלל הגנים היהודים אבל גם בארה"ב להרבה אמריקאים יש משקפיים. אירופאים נוטים פחות להיות תקועים במסך הפלאפון או המחשב מאשר ישראלים או אמריקאים. בשלב מסויים בחיי קניתי מסך מחשב של EIZO שאמור היה להיות מאוד איכותי ובריא. זה היה כבר לפני הרבה שנים(הוא ברזולוצייה של 1600:1200) בשלב מוסיים גם הפסיק לגדול לי המספר במשקפיים ונראה לי אני כבר חמש שנים עם אותו מספר לא גבוהה במיוחד. יש מצב שהמסך שקניתי מנע את ההידרדרות של הראייה שלי? מה אתם חושבים על הקשר בין צפייה למסכים לבין מספר במשקפיים? …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  8. מחפש מסך גיימינג בין 24-27 אינץ במחיר של 1700 לפחות חייב להיות 144Hz רזולוציה של 1080P אם יש יותר בתקציב אני אשמח חיפשתי שעות ולא מצאתי משהו טוב

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  9. שלום, מחפש שתי מסכי מחשב שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, מחפש שתי מסכי מחשב שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by TalSedaka,

שלום, אני יודע שזה לא קשור למסכים אבל מצאתי פורום מתאים לדיון הזה. אם אני אחבר מתאם למסך מDSUB לDVI ואחבר קבל DVI למחשב האם זה יפגע בביצועים? ואותו דבר די הפוך אם אני אחבר במחשב מתאם מDVI לDSUB ואחבר קבל DSUB למחשב - האם זה יפגע בביצועים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Eugeny,

שלום! יש בבעלותי Asus ROG PG279Q. המסך ניקנה מ קי אס פי ו יש לו כ 4 שנים אחריות. אני חוזר לסימולטורי טיסה, ומחפש מסך 21:9 34 אינץ 3440x1440. בגדול אני מוכן לוותר על רפרש רייט, זמן תגובה, ו gsync, על מנת לקבל מבט פנורמי יותר. במידה והתעכזבתם מתמיכה ברזולוציה זו במשחקים רגילים, זה הזמן והמקום. ;D

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. Started by nrox76,

האם יש הבדל כלשהו בין IPS ל AH-IPS? איכות תמונה או זווית צפיה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by yitshak,

מתלבט בין אלה: BenQ GL2460 ב 521 ₪, או BenQ GL2460HM ב 585 ₪, לא יודע מה ההבדל ביניהם, "24, טכנולוגית LED, מצאתי המון המלצות חיוביות על הדגם הזה Samsung S24F350FH ב 585 ₪, מעט יותר קטן "23.5, המחיר הכי נמוך לטכנולוגית PLS שנחשבת יותר טובה, אבל היות והדגם חדש לא מצאתי הרבה המלצות Dell P2414H, גודל "23.8, טכנולוגית IPS, אבל המחיר קופץ ל 768 ₪ פתוח גם לשמוע הצעות לדגמים אחרים שנמכרים באייבורי, היות והרכישה היא מאילת ללא מע"מ: https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=priceLow&act=cat&id=2602&filters[1000][]=4603&filters[1000][]=1056&filters[1000][]=3169&filters[1000][]=1001&filters[1000][]=4419

15. Started by d800,

שלום לכולם אני מתעניין לרכוש מסך מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני מסכים: אני לא הבנתי למה המסך הגדול יותר עם הרזולוצויה הגבוהה יותר עולה פחות, אשמח אם מישהו יודע לענות ולהמליץ. עיקר העבודה שלי הוא פוטושופ. תודה רבה dell ultrasharp u2515h https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16960&isZap=1 Dell UltraSharp with PremierColor LED AH IPS U2413 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19060

16. Started by Shay2111,

אני רוצה לקנות את אחד המסכים מה יותר עדיף אני מנסה להבין מה עדיף מי בין השניים ומה יותר טוב המסך של AOC http://ksp.co.il/?uin=30079 או של סמסונג http://ksp.co.il/?uin=32630 השימוש בעיקר למשחקים וסרטים הכרטיס מסך שיש לי מבית AMD 390 הערות ביקורות על המוצרים או העדפה וחוית משתמש אנא תגיבו ותרשמו השמח גם להמלצות למסכים תווך מחיר בחריג 2500

17. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, צריך בבקשה המלצה על מסך בגודל 24'' או 25'', בתקציב של עד 1000 שקל (חריגה של 200 שקל מצד אחד, מצד שני לא חייבים לנצל את כל הסכום). השימוש במסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. צפוי גם שימוש בפיפ"א. מכיוון שהמסך הוא לטווח ארוך, האם כדאי ללכת על 4k או שמשהו אחר (מה למשל) יהיה מצוין? תודה מראש!

18. Started by FinalArrow,

קניתי לאחרונה BenQ GL2460HM ואחרי שלוש פעמים שהחלפתי אותו בחדש בגלל פיקסל תקול, החלטתי להבין את הרמז ולעבור למסך אחר. התקציב שלי הוא עד 1300 שח בערך, אפשר להתגמש. הכרטיס מסך שלי הוא GTX 970, ואני משתמש במחשב בעיקר לגיימינג ולגלישה באינטרנט. שמתי עין על ה-Asus VS248H, אבל באינטרנט אני מוצא ביקורות בעיקר על Asus VS248H-P. האם מדובר באותו מסך? או שניים שונים? אשמח להצעות למסכים איכותיים ועמידים שמתאימים למשחקי סינגל פלייר בעיקר (אין לי צורך בקצבי ריענון מטורפים או דברים בסגנון בשביל גיימינג מקצועי) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. אורח חן
    Started by אורח חן,

לשימוש יומיומי של לימודים (חיבור הלפטופ בבית) וסרטים

20. Started by baruchiro,

יש לי מסך LCD של סמסונג שמציג את מה שהוא אמור להציג מאוד כהה, כמעט לא רואים מה מוצג. (הגברתי בהירות כמובן) מידי פעם, בעיקר בהדלקה, יש לרגע הבזק קצרצר של תאורה ובקצה המסך התאורה מסתדרת למשך פחות משנייה. אחרי שפתחתי אותו ראיתי 2 סוגי חיבורים- חיבור רחב- ניתקתי אותו, ולא ראו כלום על המסך, אבל עדיין היה ההבהוב בהדלקה. מה שאומר שזה הכבל נתונים. 4 חיבורים קטנים, 2 חוטים כ"א- ניתקתי אותם ולא השתנה כלום. כנראה הוא נותנים מתח למסך עצמו. אז יש לי מה לעשות? אני לא מכיר מסכי LCD.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. עומד לקנות מחשב חדש - I7, GTX 1080. התקציב: עד 3000 +-. מעדיף כמה שפחות למען האמת. שימוש: הכל. כותב הרבה קוד, רואה הרבה סרטים, מתכנן לשחק הרבה חשבתי על הAsus MX299Q. זה 29" אולטרהוויד. בסה"כ קראתי בעיקר דברים טובים. רוצה להמנע מלקחת שני מסכים. אם כבר אני אקח שלושה. הקו הבודד באמצע התצוגה יהרוג אותי. מצד שני העלות כבר גבוהה בהרבה ( 4000+- כולל זרוע לשלושה מסכים ) זהו בערך. אז תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ggoblin,

שלום אודה עזרתכם במציאת מסך מתאים דרישות: 4K עם פאנל IPS מעל 27 אינץ ל 40% לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס 30% לסדרות וסרטים 30% למשחקים בנתיים חשבתי ללכת על Philips 43'' BDM4350UC תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Aviv1525,

אני מעוניין לקנות מסך חדש עבור גיימינג ואני מתקשה למצוא מסך שמכיל את הפיצ'רים שאני מחפש. המחשב שהוא הולך להצטרף עליו יכיל I7 6700K ו107. אני מעוניין במסך 24", QHD עם קצב רענון של 5MS ומטה ותדירות של 144Hz אני מעדיף להישאר במסגרת תקציב של 2000 ש"ח כך שאני מאמין שGSYNC יהיה מחוץ לטווח עבורי, אבל יש בנמצא כמובן שאשמח תוכלו לעזור לי למצוא מסך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Nimrod Nir,

אני מחפש מסך מחשב שיתאים למפרט הבא: מעבד: Quad Core i7 6700 3.4Ghz כרטיס מסך: MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC מה ההצעות עבור 24 אינטש? מה עבור 27 אינטש? השימוש הוא גיימינג / צפייה/עריכת וידאו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Rockstatement10,

זו המלצה בשביל חבר. למשחקים ולקריאת מסמכים באינטרנט. בגודל 22-23 אינץ.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.