עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ranran,

שלום אני התחלתי להתעניין במסך 24 אינצ LCD למחשב אני רוצה ככה להתחיל לברר על מסכים כי אני מתכנן לקנות אז ככה לפי מה שהבנתי הדגם שהכי בוחרים אותו זה ה2407WFP מתוך התנסות ממש טובה שיש לי עם ה2007WFP אני יכול להגיע שאני מרוצה ממנו הבנתי שלא כדאי לקחת את הHC כי יש בוא בעיות איזה עוד מסכי 24 אינצ' שהם FULLHD יש (עדיפות לכאלה עם כניסת COMPOSITE\COMPONENT[s-VIDEO שגם דרכם אפשר לראות 1080P)?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by Kukishin,

מכיוון שאין לי איפה לראות איך זה אני שואל את החבר'ה כאן. בשביל שימוש כללי של מדיה, אינטרנט, תיכנות ומסמכים, איך האופציה הזו?

3. שלום, בזמן האחרון התחלתי קצת להתעניין בנושא ורציתי לשמוע את עצתכם לגבי רכישה של מסך 4K כמובן שימוש עיקרי גיימינג ולכן השאלה החשובה ביותר שלי היא האם SLI של 760 2GB הגרסה של WF OC יצליחו להחזיק משחקים ברזולוציה כזאת? וכמובן על איזה מסך אתם ממליצים לי בטווח מחיר של עד 3500 שקל

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by ish,

כמו שציינתי אני מעוניין לקנות את המסך הנל בגודל 24 אינץ, שאלותיי: האם הוא לא גדול מידי בצפיה וישיבה רגיל מול מסך? אני עובד עם 19 של סמסונג, איזה REV כרגע נמכר ומה ההבדל בינהם? ארגיש הבדל(לטובה, לרעה) לעומת הסמסנוג הישן שלי 930B ישן וטוב וכמו כן אם יש למשהו אשמח לחוות דעת ולתמונות איך הוא נראה על השולחן ראיתי בגוגל אבל אין כמו מראה אמיתי.. מה גם אשמח לראות איך רואים דף אינטרנט למשל YNET.CO.IL במסך כל כך רחב...ולא במצב אנכי האם יש משהו יותר מומלץ בגודל הזה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by maors3,

שלום קיבלתי את המסך מדהים היופיו ורואים מעולה האם יש מיתקן לקיר ל DELL2007 WFP?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by wombat,

אני מחפש מעמד ל-2 מסכים, 27' ו- 24'. צריך שתהיה ארגונומיה מלאה - שליטה בגובה, tilt, swivel, rotation. השולחן שלי די עמוק (כמעט מטר) אז אם זה מתקן תלייה בלי מעמד כנראה שאזדקק לאופציה להבריג את המתקן באמצע השולחן. ראיתי את זה - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14003 אך לא ברור לי אם יש שליטה בגובה והאם אפשר להבריג אותו לאמצע השולחן? המלצות למוצרים אחרים עד 500 שקל יתקבלו בברכה, עם עדיפות למתקן עם מעמד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. שלום יש לי 2 מסכי מחשב של LG אני מעוניין לתלות אותם אין למבכים הברגה ולכן אין אפשרות לקנות זרוע יש למישהו פיתרון אולי מישהו מכיר זרוע ללא ברגים תודה לעוזרים :)

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Azam,

אהלן, יש לי את המסכים הבאים ואני מנסה להבין אם יש איזשהו סטנדרט אוניברסלי למתקני תלייה, או שאני צריך לחפש משהו ספציפי לכל אחד מהם? (אשמח על הדרך להמלצות לזרוע שולחנית למי שמכיר) Samsung C27HG7X Dell U2717D תודה מראש!

9. Started by yz101,

אני מעוניין להחליף את המסך הנוכחי שלי CRT 19" לא שטוח בן 6 בצג LCD. אני רוצה מסך 20" ומעלה. המסך מיועד לשימוש כללי: קצת משחקים, הרבה סרטים, חשוב שיציג טקסטים טוב, לעריכה ולדפדוף באיטנרנט. כמובן שהמחיר חשוב, אמנם עדיף לשלם יותר בשביל משהו טוב, ככה שיחס התועלת למחיר צריך להיות טוב. משיטוט באינטרנט התרשמתי מכמה מסכים: MAG XP2211W 5ms 1680X1050 22Inch MAG BP2219FW 5ms 1680X1050 22Inch LG 204WT 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 204BW 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 203B 8ms 1400X1050 20Inch ACER AC2016W 8ms 680X1050 20Inch איזה מהם עדיף? או שעדיפים אחרים?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by ben_sh090,

לחצתי על הכתור פתחתי או חצי (את הסטנד) ואני לא מבין מה אני עושה עכשיו.. עזרה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  11. מה דעת חכמי הפורום בעניין זה? ניסיתי כמעט הכל כדי לכייל את ה931C סמסונג כדי שהטקסט יהיה קריא, ושאוכל לקרוא בלי שהעיניים יתעייפו אחרי פחות משעה, ניסיתי את כל סוגי הרזולו' שיש, את הcleartype של ms ,את הdisplaymate כמו גם את כל הקישורים שמצאתי כאן בפורום לתוכנות כיול למינהם. כולל זו שבאה עם הכרטיס מסך שלי GT6600 . הגדלה של הDPI ל120 עזרה מעט, אבל עדיין זה לא בדיוק זה. האם צריך פשוט להתרגל לזה, או שככה זה בLCD ואין הרבה מה לעשות? מה שמתאים לאדם אחד, לא בהכרח יתאים לאחר ואין הרבה מה לעשות בנידון? או שכמו שהבנתי מכמה מאמרים בנט, שLCD לעולם לא ישתווה לCRT בטקסט חד ובריא. אני שוקל להחזיר אותו לחנות בגלל הבעיה הזו ודיי חבל, כי משחקים כבדים , כמו גם וידאו רצים עליו הרבה יותר טוב מ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bagetrek,

נא למחוק

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. לקראת קניה של מסך 20 או 20.1 הייתי רוצה לדעת מהידע שלכם אלו מסכים משתמשים בפאנלים IPS או SIPS תודה

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  14. נא תנו המלצה לרכישת צג 19 למשחקים ועבודה רגילה בטווח מחירים של 1300-1400 ש"חS

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by rets,

ניסיתי בכל רשת מחשבים ארצית גדולה שמוכרת לי, לא הצלחתי למצוא את המסך במלאי בשום מקום. חלקם אומרים לי שעוד שבוע יגיע, חלק אומרים שגם אז לא בטוח. האם יש מסכים אחרים טובים, עם פאנל e-IPS באיזור אותו מחיר? לחילופין, האם מישהו מכיר חנות המוכרת את הDell 22 LCD 2209WA Ultrasharp Panel e-IPS, יש לה אותו במלאי *כרגע*?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בתור גרפיקאי\אנימטור\משחק\רואה סרטים. מה הכי שווה בשבילי? עזבו את המחיר. ספיציפי על שני הדגמים.

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by Titan77777,

שלום, הרגע שמתי לב שמסביב לכל דבר בהיר שהוא על גבי רקע שחור, יש הילה בהירה סביב אותו אובייקט בהיר. מקווה שאני מובן. אפילו מסביב לעכבר כשהוא על רקע כהה יש מן הילה בהירה כזאת. יש לציין שזה קורה גם בצפיה בYES דרך המסך. ובהרבה יותר ברור. הילה סביב כל צבע בהיר. מה זה?! :'(

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  18. Started by berner,

חברים שלום בפורום הנכבד יש המון הצעות למסכים שונים אשמח שהמומחים כאן יארגנו נאץ בטבלה מסכים ממולצים לפי אפיון וצרכים אשמח שמישהו כאן ירים הנושא וזה יקל על כולם בברכה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dzbeda,

שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24" , אחד השימושים למסך הוא משחקים..תג מחיר בסביבות 1100 שקל. בעבר זכור לי שזמן התגובה היה מאוד חשוב ומקסימום היה צריך לעמוד על 5MS, עכשיו שעברתי על הודעות הפורם ואנשים ביקשו המלצות למסכים גם עבור שימושי משחקים והמליצו על מסכים של זמן תגובה 8 כמו ההמסך בלינק המצורף http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-2807 אשמח לקבל את המלצתכם ותגובתכם

20. Started by qt1h00,

אחרי שבחרתם בין: Dell 1907FP מול Samsung 931 גם תנמקו בבקשה ואל תבחרו בדל רק כי זה דל וכולם ממליצים כאן. מי שממליץ שיתן לי טיעון אמיתי בבקשה.

21. Started by asafnn,

שלום לכולם קראתי את המדריך, התרשמתי מאוד, אבל המבחר כל כך רחב שקשה להחליט )אפילו שבארץ הוא לא רבע ממה שזמין בחו"ל( למי יש מסך טוב, עד 2500 ש"ח, שלא יגרום לי להתגעגע ל CRT 21' של HP שתופס לי חצי מהשולחן כבר 5 שנים? אני משחק מעט מאוד אבל אני רואה הרבה וידאו, קורא המון ומתעסק בגרפיקה בצורה חצי מקצועית, כך שמה שאני צריך הוא מסך רחב באיזור ה20 אינץ' עם צבעים טובים ומהירות תגובה בינונית. אני לא יודע אם זה משנה אבל המחשב הוא 2.4 Ghz והכרטיס מסך הוא G force 5200. עתיק, אבל סוחב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by magic1,

אני מנסה לחבר ati 1900xt בעל 2 יציאות dvi למסך toshiba wl68 47 אינץ. המסך הוא FHD חיברתי בעזרת כבל dvi to hdmi 2 המסכים מחוברים בו זמנית כרגע כדי שאוכל לשנות רזולוציה. הבעיה היא שברגע ש windows עולה אני מאבד את התמונה בטושיבה ומקבל מסך שחור שלא משתנה בשום רזולוציה. אני תכננתי לראות סרטי FHD 1080p ואני אפילו לא מצליח לקבל תמונת desktop. נואש לעזרתכם . בבקשה,כל פיסת מידע תעזור הצילו. אגב קראתי הרבה שרשורים ונסיתי גם להדליק את המחשב כשהטושיבה כבר דולקת ועל מצב hdmi - לא עוזר

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by Froze,

היי לפני כחודש יצאתי בהחלטה והכתי לרכוש מסך מדגם אסוס 22 אינץ VK222U. לאחר טלפונים רבים התברר שהמסך לא יגיע עד לתחילת אוגוסט, הלכתי לחנות אחרות ומתברר שאין את המסך לספק ולא ידוע מתי הוא יגיע. אני צריך את המסך, די דחוף אפשר לומר, אני אשמח לשמוע הצעות נוספות על מסכים שעונים לקריטריונים הבאים: 22 אינץ רמקולים חיבור לקונסולה ומחשב זה בסכ"ה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by ytoledano,

שלום, אבא שלי רוצה לקנות את הSamsung 244T שהוא 24 אינץ' עם רזולוציה 1900 על 1200 (הצבע שלו כמובן יהיה שחור). קראתי כמה ביקורות והמסך הזה באמת נראה *ה*דבר, אבל יש לי שתי בעיות איתו: בכזה מחיר, אני לא רוצה לקנות חתול בשק, אני רוצה לראות אותו קודם - אבל מי מציג את המסך הזה בארץ? יכול להיות שהרזולוציה הזאת גבוהה מדי? טקסט לא ייראה עליו קטן מדי? העבודה עליו היא בעיקר Word, Excel, Access ואינטרנט.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Sargon,

הזמנתי מלפניי חודשיים מסך DELL 2007FP אצל נועה מחשבים. המסך לא הגיע עד היום. כשהתקשרתי הם אמרו לי שהזמנה שלי נעשתה ב2008 למרות שביצעתי את ההזמנה ב2007(שזה חשוד). כאמור עברו כבר חודשיים מאז ההזמנה. הם אמרו לי שהם ישלחו לי אותו ברגע שהיבואן יביא להם אותו, כלומר לא אמרו עוד כמה זמן זה יכול לקחת (גם חשוד). עכשיו קראתי שלא מייצרים כבר את המסך הזה והמלאי אוזל. אז מה כדאי לעשות בנידון? נועה מחשבים אמרו שהם יכולים לבטל לי את ההזמנה אם אני רוצה. מה כדאי לי לעשות? והאם כדאי לי להזמין מנועה מחשבים או ממקום אחר? תודה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים