מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
כרגע עובד עם 2 מסכים של VIEWSONIC- PV171, גודל 17אינץ, מרוצה מהם מאוד (בזמנו שילמתי על שניהם 6500 שקל). צבעים איכותיים, מדוייקים, והכי חשוב- אני יושב כ8-10 שעות ביום על המחשב -העיניים לא מתעייפות ! (זה הכי חשוב לי). להבדיל, יש לי מערכת אחרת של אישתי, עם מסכי LG19 שם אני עובד 15 דקות וכבר עם עיניים אדומות. עד עכשיו עבדתי עם רזולוציה של 1024X768 ורק עכשיו עברתי לרזולציה גבוהה יותר- 1152X864 כי מעבר לזה זה כבר קטן לי מידי. אני רוצה לקנות זוג מסכים חדשים, 22-23 אינץ, חשוב שיהיה איכותיים,לא מעייפים את העיניים. בנוסף, אני עובד עם KVM שהחיבורים שלו זה VGA ככה שחייב לצאת מהמסך הראשי VGA( אותו מסך חולק עם עוד 3 מחשבים) את המסך השני (הרחבת שולחן עבודה), יחובר ב HDMI (כרטיס מסך HD68…
-
- 53 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה? האם שווה להזמין אם זה הכיוון שאני מחפש? http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-27-Inch-Matrix-NEO-LED-270WQ-IPS-2560x1440-WQHD-Quad-HD-Monitor-/130739999725?pt=Computer_Monitors&hash=item1e70b613ed האם הכוונה tempered glass הוא לזכוכית מבריקה כמו במחשב מקינטוש? והאם אני אוכל לחבר שניים מהסוג הזה לכרטיס מסך מסוג Geforce 660ti ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתלבטת בין: Samsung 2243BW ו- Samsung 2253BW רציתי לקנות את ה-2243 כי הוא מסך שמסתובב לאורך/לרוחב לעומת הדגם החדש יותר 2253 אבל אמרו לי שה2253 הרבה יותר טוב. ראיתי שיש ב2253 שני יתרונות: 1. זמן תגובה של 2 לעומת 5 2.בלחיצת כפור אפשר לבחור בתצוגת מסך בפורמט (WIDE (16:10 או תצוגת מסך בפורמט רגיל (4:3) האם ההבדלים באמת משמעותי ששווה לי לוותר על התכונה של PIVOT (כי זה נשמע לי כמו תכונה מאוד נוחה וחשובה)? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפשת מסך אסטטי לבית שהוא גם משרד(התאהבתי בסמסונג הלבן) , אך טוב גם לעבודה עם טקסטים וגם לגרפיקה . בחנות המליצו את הויוסוניק. האם הוא באמת הכי מתאים לגראפיקה. מבקשת המלצה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך לשימוש ביתי (מסמכים-WORD וכו'.. וכן סרטים) המליצו לי על שני המסכים האלו, מישהו מכיר אותם? ויודע איזה אחד מהם יותר עדיף? האם הם נוחים לעבודה גם עם מסמכים (ולא רק לצפיה בסרטים..) חשוב לי שהמסך יהיה חזק וישמש אותי למספר שנים, וכמובן שיהיה איכותי (על הE2040T פחות שמעתי, אז אשמח לשמוע ממישהו שעבד איתו) תודה רבה רבה! יעל.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנתונים הטכניים כמו זמן תגובה 5 או 2 כך או כך לא ממש מובנים לי מה שקורץ לי ב- 2253 הוא שיש פונקציה לעבור מפורמט 16:9 ל- 4:3 (רוחב מסך 51 ס"מ) אבל אין הרבה אפשרויות כיוונון ב- 2243 יש כיוונון לגובה HAS שנראה לי נוח, אבל לא כתוב אם יש את הפונקציה הנ"ל, והפורמט הוא 16:10 רוחב 58 ס"מ (נשמע ענק) אני פשוט קצת חוששת לעבור ממסך צר למסך רחב. משתמשת במחשב בעיקר לצרכי עבודה, אבל חשבתי על אפשרות שהוא ישמש גם כמסך טלוויזיה בחדר. קראתי גם תגובות שיש באחד הדגמים משהו עם הבזקי אור או בריחות אור לא זוכרת את המינוח המדוייק (משהו בפינות של המסך) בקיצור, אודה על עזרתכם, איזה מסך יכול לתת שירות טוב יותר לדעתכם? המון תודות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
19 אינטצ' ב2400 שקל הדגם הואר M1917A של חברת LG אני רוצה או את זה או את LG1970HR מה איכותי יותר?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 2560 על 1440 חשבתי על הדגם הזה LG 27EA83R הוא די יקר בארץ ולכן חשבתי על אופציה לקנות אותו ב 3100 באיביי השאלה אם זה אמין וזה לא סיכון להזמין כזה מוצר באיביי? הציעו לי גם את הדגם הזה של DELL http://www.tms.co.il/product/12025 האם יש עוד הצעות ואיזה מבין המסכים האלו איכותי וטוב יותר והאם ההבדל משמעותי בניהם ששווה להוסיף את הכסף? כמובן השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו CRYSIS 3 BF3 וכל אלו וכמובן משחקים עתידיים לצאת. כרגע אני עם כרטיס יחיד 760 גרסת ה OC מה שהבנתי שיוריד משמעותית את הביצועים ולכן כנראה אוסיף עוד כרטיס כזה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מישהו מכיר או יכול להמליץ לי על המסך הזה?? אני גיימר וצריך ציוד חזק תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני התחלתי להתעניין במסך 24 אינצ LCD למחשב אני רוצה ככה להתחיל לברר על מסכים כי אני מתכנן לקנות אז ככה לפי מה שהבנתי הדגם שהכי בוחרים אותו זה ה2407WFP מתוך התנסות ממש טובה שיש לי עם ה2007WFP אני יכול להגיע שאני מרוצה ממנו הבנתי שלא כדאי לקחת את הHC כי יש בוא בעיות איזה עוד מסכי 24 אינצ' שהם FULLHD יש (עדיפות לכאלה עם כניסת COMPOSITE\COMPONENT[s-VIDEO שגם דרכם אפשר לראות 1080P)?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מכיוון שאין לי איפה לראות איך זה אני שואל את החבר'ה כאן. בשביל שימוש כללי של מדיה, אינטרנט, תיכנות ומסמכים, איך האופציה הזו?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בזמן האחרון התחלתי קצת להתעניין בנושא ורציתי לשמוע את עצתכם לגבי רכישה של מסך 4K כמובן שימוש עיקרי גיימינג ולכן השאלה החשובה ביותר שלי היא האם SLI של 760 2GB הגרסה של WF OC יצליחו להחזיק משחקים ברזולוציה כזאת? וכמובן על איזה מסך אתם ממליצים לי בטווח מחיר של עד 3500 שקל
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שציינתי אני מעוניין לקנות את המסך הנל בגודל 24 אינץ, שאלותיי: האם הוא לא גדול מידי בצפיה וישיבה רגיל מול מסך? אני עובד עם 19 של סמסונג, איזה REV כרגע נמכר ומה ההבדל בינהם? ארגיש הבדל(לטובה, לרעה) לעומת הסמסנוג הישן שלי 930B ישן וטוב וכמו כן אם יש למשהו אשמח לחוות דעת ולתמונות איך הוא נראה על השולחן ראיתי בגוגל אבל אין כמו מראה אמיתי.. מה גם אשמח לראות איך רואים דף אינטרנט למשל YNET.CO.IL במסך כל כך רחב...ולא במצב אנכי האם יש משהו יותר מומלץ בגודל הזה? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המסך מדהים היופיו ורואים מעולה האם יש מיתקן לקיר ל DELL2007 WFP?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש מעמד ל-2 מסכים, 27' ו- 24'. צריך שתהיה ארגונומיה מלאה - שליטה בגובה, tilt, swivel, rotation. השולחן שלי די עמוק (כמעט מטר) אז אם זה מתקן תלייה בלי מעמד כנראה שאזדקק לאופציה להבריג את המתקן באמצע השולחן. ראיתי את זה - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14003 אך לא ברור לי אם יש שליטה בגובה והאם אפשר להבריג אותו לאמצע השולחן? המלצות למוצרים אחרים עד 500 שקל יתקבלו בברכה, עם עדיפות למתקן עם מעמד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מסכי מחשב של LG אני מעוניין לתלות אותם אין למבכים הברגה ולכן אין אפשרות לקנות זרוע יש למישהו פיתרון אולי מישהו מכיר זרוע ללא ברגים תודה לעוזרים :)
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המסכים הבאים ואני מנסה להבין אם יש איזשהו סטנדרט אוניברסלי למתקני תלייה, או שאני צריך לחפש משהו ספציפי לכל אחד מהם? (אשמח על הדרך להמלצות לזרוע שולחנית למי שמכיר) Samsung C27HG7X Dell U2717D תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין להחליף את המסך הנוכחי שלי CRT 19" לא שטוח בן 6 בצג LCD. אני רוצה מסך 20" ומעלה. המסך מיועד לשימוש כללי: קצת משחקים, הרבה סרטים, חשוב שיציג טקסטים טוב, לעריכה ולדפדוף באיטנרנט. כמובן שהמחיר חשוב, אמנם עדיף לשלם יותר בשביל משהו טוב, ככה שיחס התועלת למחיר צריך להיות טוב. משיטוט באינטרנט התרשמתי מכמה מסכים: MAG XP2211W 5ms 1680X1050 22Inch MAG BP2219FW 5ms 1680X1050 22Inch LG 204WT 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 204BW 5ms 1680X1050 20Inch SAMSUNG 203B 8ms 1400X1050 20Inch ACER AC2016W 8ms 680X1050 20Inch איזה מהם עדיף? או שעדיפים אחרים?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לחצתי על הכתור פתחתי או חצי (את הסטנד) ואני לא מבין מה אני עושה עכשיו.. עזרה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה דעת חכמי הפורום בעניין זה? ניסיתי כמעט הכל כדי לכייל את ה931C סמסונג כדי שהטקסט יהיה קריא, ושאוכל לקרוא בלי שהעיניים יתעייפו אחרי פחות משעה, ניסיתי את כל סוגי הרזולו' שיש, את הcleartype של ms ,את הdisplaymate כמו גם את כל הקישורים שמצאתי כאן בפורום לתוכנות כיול למינהם. כולל זו שבאה עם הכרטיס מסך שלי GT6600 . הגדלה של הDPI ל120 עזרה מעט, אבל עדיין זה לא בדיוק זה. האם צריך פשוט להתרגל לזה, או שככה זה בLCD ואין הרבה מה לעשות? מה שמתאים לאדם אחד, לא בהכרח יתאים לאחר ואין הרבה מה לעשות בנידון? או שכמו שהבנתי מכמה מאמרים בנט, שLCD לעולם לא ישתווה לCRT בטקסט חד ובריא. אני שוקל להחזיר אותו לחנות בגלל הבעיה הזו ודיי חבל, כי משחקים כבדים , כמו גם וידאו רצים עליו הרבה יותר טוב מ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לקראת קניה של מסך 20 או 20.1 הייתי רוצה לדעת מהידע שלכם אלו מסכים משתמשים בפאנלים IPS או SIPS תודה
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
נא תנו המלצה לרכישת צג 19 למשחקים ועבודה רגילה בטווח מחירים של 1300-1400 ש"חS
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ניסיתי בכל רשת מחשבים ארצית גדולה שמוכרת לי, לא הצלחתי למצוא את המסך במלאי בשום מקום. חלקם אומרים לי שעוד שבוע יגיע, חלק אומרים שגם אז לא בטוח. האם יש מסכים אחרים טובים, עם פאנל e-IPS באיזור אותו מחיר? לחילופין, האם מישהו מכיר חנות המוכרת את הDell 22 LCD 2209WA Ultrasharp Panel e-IPS, יש לה אותו במלאי *כרגע*?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתור גרפיקאי\אנימטור\משחק\רואה סרטים. מה הכי שווה בשבילי? עזבו את המחיר. ספיציפי על שני הדגמים.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-