עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by o0-lio-0o,

שלום, קניתי לא מזמן מסך philips brilliance 190s, אך היו בו פיקסלים שרופים אז החלפנו אותו. לפני ההחלפה הספקתי לשחק מעט עם ה OSD המאוד נחמד. לאחר ההחלפה - המסך החדש (שגם הוא philips brilliance 190s), נעלם ה OSD, לחיצה על רוב מקשי ה OSD גורמת למסך להציג תצוגה מוזרה מאוד(על התמונה שכבר מוצגת במסך): בצד ימין למטה מופיעה הכתובית SmartImage Off ובקצה השמאלי התחתון מופיעה הכתובית SmartImage On, במרכז המסך ישנו קו לבן אנכי שזז מצד לצד וכאילו כך מוצגים לך ההבדלים בין הפיטצ'ר הזה כשהוא דלוק לבין כשהוא מכובה. לחיצה נוספת על אחד מלחצני ה OSD, והדבר נעלם. זה מציק מאוד, ואפילו מופיע לאחר כל הדלקה של מסך המחשב.. ישנו איזה פתרון או שהמסך פגום? תודה רבה לעוזרים :

• 1 תגובה
    • 5k צפיות
  2. Started by zahav5289,

שלום רציתי לקבל חוות דעת כללית על המסכי LCD של SAMSUNG לעומת LG תודה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  3. ברשותי מסך LG 1970HN שהלך לו הספק כוח החיצוני (הסימפטום: ריצוד. שנאי של מסך אחר [זהה] פותר את הבעיה). 1. האם ניתן לתקן? 2. איך אני מוצא חלופה בזול? (פחות ממאה ש"ח) 3. האם הנתונים היחידים שרלוונטיים לבחירת השנאי הם מתח וזרם יוצא? או שהוא צריך להיות גם מיוצב ממותג וכו'? חייב להיות בדיוק אותו דגם? בקיצור מה דרישות הסף?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  4. אבקש חוות דעתכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  5. יש לי חבר שיש לו מסך 17" ישן ותקציב די מוגבל. הוא רוצה לצפות בשידורי טלוויזיה בכבלים על גבי המסך מחשב. כששאל אותי לגבי זה העלתי שתי אפשרויות: 1. כרטיס טלוויזיה. 2. שידרוג למסך חדש (גדול מהקודם) שיש בו כניסת RCA. האם יש מסך עם כניסת RCA במחיר זול ? על איזה פיתרון הייתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  6. Started by yanivgold,

מהו מסך הLCD בגודל 24 אינץ המומלץ ביותר למטרת עיבוד תמונה והבאה לדפוס? (אין מגבלת תקציב) ואיך המסך הזה נחשב למטרה זו? http://www.shopping.com/xPO-LaCie-LACIE-LACIE-724-LCD-MONITOR-LED-BACKLIGHT-14-BIT

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  7. הבאתי כאן כמה דגמים....איזה מהם מומלץ...אם תוכלו לדרג לי אותם.... בעיקרון המסך שאני רוצה הוא בעיקר לסרטים ומשחקים עם גרפיקה גבוהה.... ומה עדיף סמסונג או LG?? sumsong P2350 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS23LRZKUV/XY sumsong P2370 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS23EFHKFV/XY# LG w2353 http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=110

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  8. Started by -Tal-,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 22 \ 24, ולחבר את הטלויזיה אליו, כך שאוכל לראות דרך המסך מחשב את הטלויזיה? יש לי חיבור RCA צהוב כזה בכרטיס מסך. האם אני יכול לעשות כזה דבר או שעדיף כבר לקנות טלויזיה וזהו? תודה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  9. Started by jackhammer,

LG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3675&CatCode=552 סמסונג http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2663&CatCode=552 איזה מהם עדיף תתעלמו בבקשה מהמחיר, זמינות במלאי וכו'... אני גם ככה לא קונה מפה אני רק רוצה לדעת מי יותר טוב מבחינה טכנית אני די נוטה לכיוון הסמסונג אבל אולי אני טועה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. לפורום שלום אני רוצה לחבר לילדה שלי את המחשב ואת הממיר של יס לאותו מסך, כרגע יש לילדה מסך CRT 19 ואינ רוצה לקנות LCD משיקולי מקום, נוחות, יופי יש לי שתי אפשרויות כמו שאני מבין, תקנו אותי אם אני טועה: 1. קניית מסך טלויזיה 22-26 אינש וחיבור המחשב לכניסת הVGA, חיבור הממיר של יס לכניסת INPUT אחרת. עלות 1400 ש"ח למסך טלויזיה 22 פשוט. 2. קניית מסך מחשב, קניית כרטיס טלויזיה: חיבור ממיר יס לכרטיס הטלויזיה, חיבור כרטיס המסך למסך המחשב. איך הילדה עוברת בין מצבים של טלויזיה ומחשב. עלות במצב זה: מסך 1000 ש"ח, כרטיס טלויזיה ? באיזה מצב השימוש במחשב ובטלויזיה יותר טוב? איזה כרטיס טלויזיה אני צריך למצב 2 חסרונות / יתרונות לכל מצב, המלצותיכם? הילדה גולשת קצת באינטרנט ועושה עב' בוורד ופאו…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  11. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ובמסגרת החידוש מחליף גם את המסכים שלי אני עובד מול שוק ההון ולכן רואה הרבה גרפים במספר מסכים אני מעדיף מסך עם תכונת PIVOT ולכן אני מתלבט בין לקנות 3 מסכים סמסונג 2443 לבין 4 מסכים 2243 אשמח לקבל את חוות דעתכם והמלצה למסך אחר אם יש למישהו תודה חזי

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  12. Started by malior,

אני עכשיו עובד על 1024X1280 22" מה הרזולוציה המומלצת?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  13. Started by tomchook,

שלום הייתי רוצה לנקות את מסך הGLOSSY שלי במחשב הנייד. מה מומלץ והיכן אפשר לקנות? תודה!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  14. Started by maor676,

יש לי 3 אופציות, מה עדיף? 2243EWX- האם יש לו פונקציות ארגונומיות? W2243T T220 ערכתי את הכותרת

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. Started by netanelam,

תגידו יש סוג מסך כזה או שאני טועה בשם של המסך ואתם יכולים לעזור לי לאתר את המסך הזה אוריידון 19 אינץ

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקנות את מהסך (לא ציינתי - LCD) שרשמתי בכותרת במחיר זול יחסית (במעט החנויות שמצאתי את המסך באינטרנט המחיר שלו הוא 1200 ש"ח+). המסך חדש ולא נעשה בו שימוש בכלל. העניין הוא שמסך חדש, גם קטן יותר, יעלה לי יותר כסף. אז, המסך שווה את המחיר, כדאי לקנות אותו? ובכללי, זה מסך שאחים שלי הולכים להיות מולו כל היום כנראה, 22 אינצ' זה לא גדול מדי לעבודה ממושכת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום W2254TQ אך המסך הזה בבקשה? זה דחוף איזה מסכים מתחרים באותו מחיר? ואיזה פורמט מתהים למשחקים 16:10 או 16:9 (פחות חשוב יותר חשוב הראשון) ? תודה רבה לעוזרים

18. Started by shimon23,

קראתי פה באיזה ת'רד באתר שאני לא מוצא אותו כרגע, שהמסך הזה יכול לעבוד בקצב רענון של 75HZ, אבל בווינדוס אני רואה רק הגדרות של 59/60 HZ, למרות שהתקנתי את הדריייבר של המסך. מה הסיבה לכך? האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי לא מאפשר לעבוד ב- 1680*1050 עם 75HZ. הכרטיס מסך שלי הוא Gigabye 9600GT.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by omerz90,

שלום, האם אני יוכל לתלות את המסך Samsung P2370 על המתקן תליה הזה: http://exp.shopy.co.il/products/142431? אם לא נמקו בבקשה.

20. Started by tapuzeet,

שלום רב - אני כבדת ראייה (בעיקר עם פגיעה בראיית הקונטרסט) המשתמשת בתכנת Zoomtext להגדלת טקסט (אם מישהו מכיר את התכנה). אני מחפשת לקנות מסך מחשב (לצרכי גלישה באינטרנט בעיקר ואולי מדי פעם סרט) ואני ממש לא מבינה בשלל הנתונים הטכניים - כרגע אני מתלבטת בין שני המסכים שבכותרת או לחילופין ב- LG W2253TQ - איזה מהם לדעתכם יבליט את הצבעים בצורה הטובה ביותר? ובאיזה מהם ניתן להגדיל את הטקסטים הכי טוב כך שהם יישארו ברורים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  21. Started by interfan7,

מסקרנות - איך פאנל TN מציג זוויות כאלו ומדוע המסך הזה יקר כל כך(יחסית לפאנל כזה)? http://www.laptopsdirect.co.uk/Acer_G24oid__flat_panel_display_-_24_inch_-_Predator_ET.LE904.018/version.asp

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  22. שלום, אני רואה די הרבה סדרות במחשב אבל לא חשוב לי שזה יהיה fullHD אם זה בתוספת מחיר משמעותית. איזה מסכים הכי מומלצים בטווח המחירים הזה? בעיקרון אני מעדיף 20 אינצ' או אפילו 19 אם המסך 22 שאני אקנה במסגרת המחיר הזו יהיה גרוע... מרפרוף בפורום ראיתי את 2 הדגמים האלו: Samsung SyncMaster 2053BW Chimei 228D יש עוד דגמים מומלצים? מה עדיף מבין ה-2? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2009 בשעה 16:48:43 למה אף אחד לא עונה? :\

23. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת לגבי שני הדגמים האלו . אני יודע של t220p יש תמיכה ברזולוציה יותר גבוהה . אז השאלה שלי היא מה ההתרונות של ה t220 עליו , הרי אני תמיד יכול לבחור להשתמש ברזולוציה פחות גבוהה . תודה

24. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לקנות מסך 22 אינג' , עד היום עבדתי על 15 אינג' ורציתי לדעת אם 22 אינג' הוא לא גדול מידי ביחס למרחק ישיבה. מה המרחק שצריך להיות בין הראש למסך בגודל 22 אינג' ? תודה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  25. Started by roadkill15,

המטרה העיקרית של המסך היא עבודה עם טקסטים וגלישה. המון עבודות, WORD, וטקסטים מכל הסוגים. הכי חשוב לי חדות הטקסט והבנתו. שלא יכאב בעיניים ושלא יהיה קשה לקרוא לאחר שעות של עבודה. בנוסף אני אראה בו לפעמים סרטים, אז צריך שהוא יראה אותם טוב. וכמובן, אם הוא יהיה גם מעוצב יפה זה לא יזיק. אני מוכן לקנות גם ב- 1000, אבל אם יש משהו יותר זול שלא שונה בכלל (או בכמות זניחה) אז אין לי בעיה לחסוך כסף, רק לכתוב בבקשה את ההבדל בין הדגם הזול ליקר. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.