עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by robin7,

מה ההבדל בינהם? ואיזה מסך יהיה קל יותר לקרא מאמרים מהאינטרנט ומסמכים האם מסך 24" של Dell יאפשר קריאה קלה יותר ממסכים אלה? אני מעט חושש שהאותיות יהיו קטנות מדי וקשות לקריאה (פחות חשוב שלי גלילת מסך) אולי הפתרון הוא מסך 19" איכותי,אשמח לשמע את דעתכם

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

אני רוצה לקנות מסך חדש השבוע וכרגע יש לי מסך 20". עכשיו, אני מתלבט מה לקנות בתקציב של P2314H בערך.. הבנתי שהוא לא ממש מומלץ לגיימינג ויש לו בעיות של זליגת אור.. וש-U2312HM עדיף אבל הוא לא נמכר עוד.. מה דעתכם? אין מריחות במשחקים איתו? ייתכן והמסך הנוכח שלי עדיף לגיימינג? ואם כן ללכת על P2314H, כדאי להוסיף 100 שקל בשביל אינץ'?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. ??? בתקציב כ-1300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  4. ידוע כבר מתי תגיע לארצנו? ואם יש טעם לחכות עם שידרוג או שהמחיר יהיה מופקע?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  5. Started by benjo_s,

מטרת המסך לעבודה ממושכת מול המסך כשרוב הזמן יהיה למטרת גלישה + משחקים ... תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. Started by unfair,

משהו שממש מציק לכם במסך ואם היו מביאים לכם את ההזדמנות להחליף אותו באחר, הייתם עושים זאת? אשמח לשמוע closing opinions לפני הרכישה

7. Started by iveco,

יש לי מסך מחשב 22 אינץ אני גולש ועובד ממרחק של 2.1-2.3 ס"מ ונדפקו לי העיניים אני בקושי רואה ממש מטושטש וכואבות לי העיניים אני רוצה לשדרג את המסך ובאתר של סמסונג ראיתי שממרחק של 1.7 מטר אני צריך 55 אינץ רציתי לדעת אם זה נכון ואם לא כמה אינץ אני אמור לקחת ? ועוד משהו .. אני כל הזמן שם ברזולוציה 800X600 כדי לראות את הגופנים מ 1024X768 זה ניהיה ממש קטן , לאחי יש מסך 32 אינץ של סמסונג וגם אצלו מרזולוציה של 1024X768 רואים ממש קטן השאלה אם אני אקח מסך 55 אני יוכל לשים רזולוציה יותר גבוהה או שאין קשר ? ^ מרחק 2.1 - 2.3 - שוכב במיטה בגלל זה המרחק ^

8. Started by TheDiesel,

רציתי לדעת אם שוווה לקנות מסך באתרים בחו'ל כגון איביי, אמאזון, עלי אקספרס? האם זה שווה מבחינת עלות, והאם הסחורה היא איכותית?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  9. שלום ! יש חנות מסויימת שהמסך קיים בתצוגה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by fastidious,

היי חבר'ה, זו שאלה ממש גמישה - יש למישהו המלצה למסך יותר גדול מה-''19 VP930b של ViewSonic אבל --- בערך באותו מחיר...? (ובלי לרדת מאיכות מסכי VA, כלומר לא TN!). שאלה נוספת (בקטנה) - יש למישהו המלצה נגד ה-VP930 ובעד משהו עדיף באותו מחיר בערך? (מבחינת טכנולוגיה, או איכות...)

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  11. אתמול היתי בחנות למוצרי חשמל והתענינתי במסך "19 של LG 2MS המוכר הסביר לי שאין מצב שאם הכרטיס מסך אני אוכל לנצל עם הקצב רענון של הכרטיס מסך שלי מסך מעל 8MS וכל הוצאה מעבר למסך של 8MS היא בעצם רווח נקי לחברה כדיברתי איתו על מריחות- הוא שם סרט על כל המסכים ביחד ולא היו שו מריחות ! האם הוא צודק ? האם יש סיבה להשקיע במסכים ("19) היקרים של LG או ללכת על מסכים היותר זולים שלהם (8MS) כאשר השימוש הוא משחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  12. Started by Oshri17,

שלום לפני כשבועיים לאחר התייעצויות ובירורים כמעט וקניתי את המסך 19" של זירוקס שלפי מה שהבנתי הוא מצויין. לאחר טיפה מחשבה הגעתי למסקנה שאני רוצה להשקיע על מסך קצת יותר גדול שישמש לי גם כטלוויזיה בחדר. בינתיים חשבתי על המסך 22" של דל: http://a.zap.co.il/fs.asp?PID=248368485&sog=C-Monitor הביקורת עליו בזאפ ממש טובה והוא נראה ממש טוב לדעתי. השאלה האם הוא יתאים לי (משחקים לא כבדים, סרטים מדי פעם, טלוויזיה, אינטרנט, וורד) והאם יש מסך באותו גודל באותו מחיר (עד 2000) שישרת אותי יותר טוב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  13. שלום, הVP930 הנאמן שלי הגיע לקץ חייו. וכעת אני זקוק לצג חדש שישמש אותי לעבודה עם עריכת וידאו, אפטר אפקטס ומשחקים. חשוב לי מאוד שזווית הצפייה במסך תהיה רחבה ככל האפשר מפני שאני עושה משמרות עריכה עם אנשים נוספים שצריכים לראות כמו שצריך את מה שאני עובד עליו. אשמח להמלצות בטווח המחירים של 1200-1300 שח' תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. אני רוצה מסך למחשב שיתאים למשחקים וקצת לאינטרנט שיהיה טוב עם נתונים של 2ms ניגודיות 1:3000 ובלי רמקולים... 19" (אין הגבלת מחיר עדיין).. ראיתי את ה-VP930 אבל הוא היה בכלל 8ms ולא זוכר את הניגודיות עכשיו.. אשמח להמלצות.. דניאל.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  15. יש לי בעיה במחשב כשאני רוצה להדליק את המחשב המסך משמיע רושם שהוא נדלק אבל הוא לא נדלק. ניסיתי מאות פעמים אך ללא הצלחה, אז לפניי שאני מזמין טכנאי אני רוצה לדעת עם מישהו יודע מה הבעיה אצלי אשר אינה דורשת טכנאי. בתור משתמש מתחיל אני אשמח עם מישהו יעזור לי במהירות האפשרית תודה. ???

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק אחד מהם היה בתיקון והחליפו לו את ספק הכוח, היום הוא חזר , אך ברגע שחיברתי אותו למחשב ועשיתי ריסטרט אני לא מצליח להכנס לוינדוס מעבר לחלון הטעינה איך שהוא מגיע לוינדוס עצמו הוא נותן הודעת NO SIGNAL בשני המסכים ואי אפשר לראות ולעשות כלום ניסיתי להליף בין הכבלים ואת הכבלים עצמם וזה לא עזר כרגע יכול להכנס רק לסייף מוד אך לא לוינדוס מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. היי, מחפש המלצה למסך LCD 22" 1680X1050 2MS מיועד למשחקים כבדים ברשת תקציב של כ- 1000 ש"ח תודה !

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  18. Started by Maor.S,

היי, (סליחה אם רשמתי במקום לא נכון תעבירו במידה וצריך) אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר 2 מסכים למחשב אחד ומסך אחד יראה את השולחן עבודה ומסך שני יראה את מה שאני בוחר להראות (חלק מסויים מהמחשב נגיד תוכנה או סרט מסויים) הכוונה היא ש2 המסכים יהיו מחוברים לאותו מחשב אבל שיראו דברים שונים. תודה

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  19. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  20. האם מישהו יש לו נסיון עם זה ויכול להמליץ לי על מתקן תלייה למסך כזה? ומאיפה ניתן לקנות? (אני מירושלים אז עדיף אם יש שיהיה מירושלים?) האם יש איזה שם לסוג של התלייה של זה ? פעם שמעתי VERSA 100 או משהו כזה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  21. Started by card,

שלום במסך הבא, כתוב שיש לו 2 רמקולים. http://www.colbo.co.il/FUJITSU-B23T-6-LED/p-454.htm אבל בתמונות, לא ממש רואים איפה הם למישהו יש רעיון איפה הם? העמוד באתר היצרן: http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/displays/advanced/b-line/b23t-6-led/index.html תודה card

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  22. Started by zombie,

כותרת

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  23. אהלן. אני בקרוב מתחיל עבודה שהיא 100 אחוז עבודה מהבית (כנראה גם אחרי עידן הקורונה) עיקר העבודה היא קריאה של מאמרים וקצת טרמינל ותכנות. בערב לפעמים אני משחק במחשב אבל זה די שולי. כרגע בבית יש לי מסך 24 אינץ' full hd ישן (בן 5 שנים) של dell יש לי מחשב נייד macbook pro 16' 2019 שאני רוצה לחבר למסך החדש. בגדול חשוב לי הרבה real estate כדי לעבוד עם מספר חלונות. באופן אישי אני מעדיף מסך גדול אחד עם הרבה real estate על פני 2 מסכים. מכיוון שאני לא מעוניין לקנות docking למחשב, מאוד קורץ לי הפיצ'ר של מסכים עם חיבור usb-c שאפשר לחבר את המחשב וגם להטעין במקביל. תקציב: עד כ2500 ש"ח מה שמצאתי…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  24. שלום אני חושב על לשדרג את המסך שלי ל3 מסכים עכשיו: 1: האים שווה לי להשקיע עכשיו במסכים אם יש לי כרטיס מסך 760 GTX OC GIGABYTE 2: אם כן אני רוצה אמלצה למסכים שאין להם שולאים כמו (http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10519) עכשיו המסך שיש לי הוא 24" SAMSUNG S24C350L כידי לי לקנות עוד שתיים כמאו וליסרוד את השולייים או לא ההגבלת כסף שלי היא עד ל3000 בערך או שקידי לי לקנות מסך 29" ואת ה24" כמסך שני. אני בדרך כלל משחק משחקים ישנים חדשים מכל הסוגים ועובד עבודה מסרדית/תיכנות/עבודות שיש להם יותר איתרונות ליותר מסכים קרגע אני משתמש בטלויזיה שלי כמסך שני וזה שובר אותי. השמח ליעוץ תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. המחיר ירד שוב והוא בין הזולים בארץ או הכי זול בארץ המחיר נראה לכם הגיוני? כדאי לקנות משם תמסך? קישור : http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.