מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
כשאני מחבר אותו באופן דיגיטלי אני לא מצליח לראות כלום,ומקבל את ההודעה על המסך-NO SIGNAL . בחיבור אנלוגי הכל בסדר וניתן לראות בסדר גמור.כרטיס המסך שליה+GAINWARD G-FORCE 4 MX 440 AGP8X מה הסיבה שלא ניתן לראות בחיבור הדיגיטלי,האם צריך לשנות הגדרות כלשהן בכרטיס המסך , או משהו כזה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
YNET מפרסמים את המסך הבא: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3712-prod-2,00.html המחיר מאוד זול למסך 19. מצד שני מסך דק בלי DVI הוא כנראה לא מהאיכותיים ביותר. יש למישהו מושג לגבי המסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום את המסך , ואני לא הכי מבין בעולם המסכים ... רציתי לדעת איך אני יכול לקבל תמונה חדה באיכות מקסימלית ככה שאני יפיק ממנו את מה שהוא שווה ?!?!? אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי כרטיס מסך nvidia geforce fx5200 בגדול מה שאני רוצה זה לראות את כל מה שמופיע לי על המסך באיכות הכי טובה שאפשר , טוב אני מקווה שאתם תבינו אותי... אז איך עושים את זה ??
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מחיפושיי בפורומים הבנתי שמסך 1080p לא יראה טוב סרטי dvdrip אז במקום ה2407 שהתחלתי לחסוך לו החלטתי לקנות מסך 1280X1024 רק איכותי ממש וכמה שיותר גדול.. המסך אמור להיקנות או בחופש הגדול/ב2008 אם לא אמורים להיות חידושים אז בשבועות הקרובים.. ואם כן התקציב מוגדל ל6000 ש"ח אז אם אפשר מידע על כל הנ"ל
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת של אנשי הפורום לשאלות הבאות: 1) האם הקונטרסט של 1:30000 הוא סטטי או דינמי? 2) האם יש למסך חסרונות בעקבות הקונטרסט הדימיוני הזה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מסך מאג "20 לאחר התקנת המסך לא ניתן לכוונו , לא רואים ברור את הרקע והכתב . האם יש למישהו מושג מה ניתן לעשות . תודה מראש רובים
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין לרכוש מסך 22" - 24" בתקציב עד 1,500 ש"ח. השימושים העיקריים שלי הם משחקים וצפייה בסרטים ברזולוציות גבוהות. הומלץ לי על ה Dell UltraSharp 2209wa אך אני מבין שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1650x1050. אני מעדיף לרכוש מסך בעל רזולוציה מקסימלית של 1920x1200, אבל אני מפחד שלא אוכל להריץ משחקים על רזולוציה זו. אם למשל אין באפשרותי להריץ על רזולוציה מקסימלית אוכל להריץ על רזולוציה נמוכה יותר? או שאני חייב להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך? כלומר, אם ברשותי מסך של 1920X1200 אני בעצם "נתקע" על רזולוציה זו? או שאוכל להוריד את הרזולוציה בשביל משחקים מסויימים ללא פגיעה באיכות התמונה? כדי שתוכלו לענות טוב יותר על השאלה שלי אני אצטרף את המפרט שלי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דפדפתי בזאפ במסכי דל,ויצא לי להתקל במסך E248WFP. איזו הפתעה אחרי בירורים,אין ביקורות כרגע על המוצר כי כנראה הוא מספר ימים בשוק,מה שאפשר להגיד הוא שהפאנל TN. בהשואה ל2407,למרות החסרון של הפאנל היותר "נחות",הוא מפצה על כך במחיר שלו-2225 ש"ח להיום. אני שוקל לקנות אותו,מחיר משתלם מאוד וגם נראה לי פצצות לסרטים. מחכה לביקורות על זויוות צפיה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם!, אני פונה אליכם (בפעם האלף בחיי) בבקשה לעזרה. לאחרונה עברתי דירה והחלטתי לעשות משהו שונה מבד"כ בשביל לחסוך במקום - להשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב ולהפעיל אותו מהספה עם אבזור אלחוטי. הכל טוב ויפה עד שהגעתי לנקודה שאני צריך להתחבר לטלוויזיה... חחחחח מסתבר שהטלוויזיה הנוכחית שלי היא לא בדיוק אופציה. ... ... ... אז החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה שתשמש אותי כמסך מחשב כמה נקודות חשובות: - אני מעביר הרבה מאוד זמן פנוי עם משחק מחשב ולכן מאוד חשוב לי שהם ירוצו ויוצגו כמו שצריך. - התקציב שלי לא גדול כרגע (2000-2500), שואף להוציא כמה שפחות בעבור כמה שיותר מכיוון שזו הוצאה שלא תכננתי. - הטלוויזיה צריכה לתפקד גם כטלוויזיה שמתחברת לממיר, וג…
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=801 יש למישהו את המסך מהדגם הזה ויכול לתת חוות דעת לגביו? ואיך האיכות שלו במשחקים? יש לי עכשיו מסך CRT וכרטיס מסך HD4850.[br]פורסם בתאריך: 24.04.2009 בשעה 21:57:15 מישהו ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת משחקים סרטים ואינטרנט מסך 22 יש לי 2007WFP הוא קטן יחסית אני רוצה תצוגה גדולה יותר מה אפשר להשיג בסכום 2500 ושלא ירד מהביצועים של המסך שיש לי
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב ועכשיו אני רוצה לקנות מסך אך אני מתלבט בגודל.. אני רוצה להזמין 22 אינ'ץ בשביל שאני יוכל לראות סרטים טוב דרך המחשב אבל הוא נראה יותר מדי גדול לשימושים יומיומיים וזה נראה כאילו יהרסו לי העיניים. רציתי לקבל התייעצות מאנשים שיש להם מסך 22 אינץ' האם זו בחירה טובה? ועוד שאלה אני רוצה לקנות את המסך של אסוס ASUS VW222U האם זו בחירה כדאית?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינץ ישן מאוד SAMSUNG SyncMaster 710T ואני יודע שיש סוגים של חיבורים VGA PCIE HDMI (נראה לי ) ויש לי מן חיבור גדול כזה במחשב ארוך אולי אני ישמע כמו מפגר אבל אני פשוט לא מבין בחיבורים כלום יש לי מתאם לחיבור של המסך שלי.. החיבור כחול כזה O_O... בכל מקרה אשמח אם תסבירו לי קצת כי בקרוב אני מקבל מסך חדש... ועוד שאלה: מתאם מוריד מאיכות המסך בתמונה והתצוגה או פריימים או משהוא? O_O
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך LG L1960TR שאינו בשימוש, יש לי בחדר טלוויזית 22 אינץ ענקית וישנה שהחברה שלה היא LG PHILLIPS TOBISHI לכו תבינו קיצר... שאלתי אם אפשר איכשהו לחבר את החיבור DVI לחיבור הTV של הYES ולראות נורמלי יס על מסך 19 אינץ.. אפשרי ואם כן יראו טוב?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, יש לי SAPHiRE-Flex-HD-6450 ו 3 מסכים - אחד עם כניסת VGA בלבד, ושני האחרים עם VGA ו-DVI יחד. מה שאני רוצה לעשות הוא לשלוח מהפורט ה - 1 בGPU, פלט אחד ("החלק הראשון של שולחן העבודה") לשני מסכים - מסך הVGA ומסך DVIה על ידי מפצל, ופלט שני(מפורט 2) למסך השני ("החלק השני של שולחן עבודה") האם זה אפשרי? אם לא למה? ואם כן כיצד ניתן לעשות זאת? אני עובד עם קצת WIN 7 Ultimate 64 אם זה משנה... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
hey i need a new Monitor i dont care about size or firm all i care about is my EYES im a programmer, video editor and a gamer i spend most of the day in front of the computer so i need a screen that is comforable for my eyes i might add money in case of something really worth it thanks
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שרשמתי בכותרת, אני מחפש מסך 24/25" עבור עריכה גרפית (תמונות) כך שחובה פאנל IPS ורצוי מאוד שיגיע מכוייל מהמפעל כי כרגע אין לי מכייל. מבחינת תקציב, עד 2000 ש"ח. ראיתי את הדגמים הבאים, מה דעתכם? DELL U2515H DELL U2415 DELL UP2516D HP Z24s וגם Z24n אם יש משהו עדיף שפספסתי אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי את זה באינטרנט אבל לא בטוח אם זה עדכני. האם מסך 27" נכנס לקטגוריה של טלויזיות ונעקץ באפילו יותר מכס? (זאת אומרת 34% מול 17).
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר במחשב למשחקים ולעבודה כללית בשאר הזמן. אני מודע לעניין שצריך 3 מסכים לנוידיה סראונד, ואני מתכנן לשחק עם מסך אחד בין אם מדובר בשני מסכים או באחד. גם ה 21.5 וגם 23 באותה רזולוציה, ההפרש במחיר בין 2 מסכים 21.5 לאחד 23 הוא 400 שקל. חוות דעת לפני קנייה?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים מת לי סופית המסך הקודם, ואני צריך למצוא מסך חדש. יש לי תקציב של בערך 1400 שקל, והדרישות שלי הן כאלו: 22-23" 2MS לפחות 75hz, כמה שיותר יותר טוב עדיף מסך שאפשר להשיג בKSP/IVORY, או כל דבר באיזור ירושלים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לקנות מסך מדגם samsung 226BW שהרזו' המקסימלית שלו היא 1680x1050. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 כרטיס המסך הנוכחי שלי קצת ישן geforce 4 440 64MB : ,הסתכלתי באפשרויות רזולו' והמקסימלית היא 1600x1206. שאלתי היא האם אוכל להשתמש במסך בצורה טובה ?- אני מתכוון שיראו בחדות ולא יהיה טשטוש או חלקים מתים שחורים. ועוד משהו, מישהו התנסה עם המסך הזה על 3ds max? תודה רבה לקוראים moshe
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום , לפני כ-5 שנים קניתי מסך DELL U2312 (שחור)בעקבות המלצה פה בפורום . אני מעוניין להוסיף מסך שני. אבל אני רוצה שיהיה כמה שיותר דומה (מבחינה חיצונית )למסך שיש לי כרגע . חיבורים פנויים במחשב שלי HDMI/DVI מבחינת קצב רענון או 4K לא קריטי לי (המסך מיועד לתכנות) אבל אם זה לא יקר מידי אני אשמח שיהיה . תקציב בסביבות ה-900 שקל . תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
צריך מסך 19" LCD הכי איכותי וטוב תקציב: 2.500 ש"ח מקסימום מסכים של חברות: viewsonic eizo LG samsung אם יש עוד חברות טובות במסכים תכתבו תנו לי הצעות הכוללות שם החברה + שם הדגם , שוב עד 2.500ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי להכרעה בין 2 דגמים אני מעוניין כעת להגיע לבחירת מסך... נתונים... מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 19-22 אינץ שימושים: קריאת מסמכים,גראפיקה,גלישה באינטרנט. (צפייה בסרטים תתבצע על מסך טלוויזיה אחר) חיבורים חשובים: חיבור HD,DVI-D תקציב: סביב ה1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קיבלתי המלצות למסך מדגם DELL 2209WA אבל אף פעם לא ראיתי אותו בתצוגה לעומת זאת ראיתי את המסך T220 של סמסונג, והוא נראה נחמד + עולה רק 1000 ש"ח בניגוד לDELL שעולה 1500 ש"ח אשמח להמלצות וייעוץ בנושא תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-