מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי, עד היום היה לי מסך SAMSUNG 2053BW High-gloss Black 20" 5ms (2ms GTG) Widescreen LCD Monitor 300 cd/m2 DC 8000:1(1000:1) איתי כבר 8 שנים ונראה שהוא גוסס לאט לאט. אני אשמח למשהו דומה או טוב יותר אם אפשר כמובן, לשימושים רגילים, קצת סרטים ועריכת וידאו, אבל לא חייב כמובן להיות מושלם, אלא פשוט טוב/טוב מאוד זה מספק. הגודל יכול להיות 20-24 אינץ', התקציב 400-800 שח, מעדיף כמה שפחות ועדיין לקבל מסך IPS טוב. יש לי כרגע כרטיס מסך NVIDIA GTX980M תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף כל סוף הגיע ה 2407WFP החדש שלי. מדובר ב REV A04.עלה ביוקר(4100) נקווה שיצדיק את העלות שלו. אין לי מושג אם מדובר ב S-PVA או ב S-IPS. יש למישהו דרך לגלות באופן וודאי?? מעבר לזה הבנתי שהמסך בדרך כלל ל מגיע מכוייל בצורה הטובה ביותר. אבל אין לי כסף נותר בשביל לקנות ציוד כיול מקצועי.. לכן חשבתי לקבל ממכם עצות על איך לכוון את המסך?? תוכנות נלוות? הגדרות מומלצות? כל דבר שיעזור בנושא הזה. נ.ב ניסיון חיפוש של הנושא פשוט העלה המון פוסטים אבל קשה לסנן אותם לדברים רלוונטים אז חשבתי לפתוח פוסט חדש שמתעסק בכיול מסכים. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בתכוון לקנת מסך 22" חדש. אני מתלבט בין מסך שקצב הרענון שלו 5 מילי לבין אחר שקצב הרענון שלו 2 מילי. עד כמה קצב הרענון משמעותי ובאיזה תחומים (משחקים, צפייה בסרטים)? עד כמה ההבדל ברמת המילי גדול בשימוש יומיומי? תודה עידן
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
תשמעו... אני יחלק את זה ככה: 80% משחקים 10% גלישה 5% וורד אקסל 5% סרטים אני בנאדם ששם לב לכול שינוי בפריים וכמובן למריחה הכי קטנה ככה שאחרי מחקרים ארוכים הגעתי לשני מסכי LCD פאנל TN שהם הכי טובים ומדורגם לגיימר. VIEWSONIC VX922 ו NEC 90GX2 עכשיו הכיוון שלי יותר הולך ל VX922 כי הNEC יש לו מסך מאוד שקוףף יכול לעצבן אותי השאלה שלי האם כדי לי ללכת על VX922 מסך בן שנתיים פלוס היום? או שיש בכול זאת אופציה אחרת? ךמרות שעד היום הוא מדורג במקום הראשון לגיימינג... מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאת חוות דעת של משתמשים על המסך LG W2353V החלטתי ללכת על המסך הזה. להפתעתי גיליתי שיש את אותו הדגם בדיוק גם בגודל של24" ושמו : LG W2453V לקחתי בסוף את הדגם של ה-24", האם אמורים להיות או ייתכנו הבדלים בין הדגמים ? האם המסך הזה עשוי להיות מאכזב או שזה אותה הגברת רק בגודל שונה ? אלה אותם נתונים: 2MS ו- 1:50,000 FullHD וכל הירקות לדעתי המסך מצויין, אבל חשוב לשמוע גם חוות דעת נוספות? האם הסמסונג BW עדיף עליו ?
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הרמתי את המסך הכי גבוהה שאפשר. שאני מנסה לסובב אאפשר כי אין מקום - לא גבוהה מספיק
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך Dell E228WFP ואני מעוניין לתלות אותו על הקיר ואני הבנתי שאני צריך מתלה מיוחד. עכשיו אני לא בטוח אם סתם לגשת לAce ולקנות אחד כזה של ברקן או אחר כי זה מסך של Dell ואין לי מושג אם זה אותו חיבור לקיר. יש לכם מושג מה אני בדיוק צריך?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, והחלטתי לשדרג את המסך 19" שברשותי למסך 22" חדש. לאחר קריאת המדריכים והביקורות בפורום, חשבתי שהדגם של 2243 של סמסונג יכול להתאים לי. כמו שאמרתי, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה משרדית, ולפעמים גם סרטים (למרות שלא השקעתי הרבה בכרטיס מסך, וקניתי 9500GT). הוא נשמע טוב מאוד לפי הביקורות והמחיר שלו סביר בהחלט. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש בעיה שהמסך הוא לא FULL HD? הבנתי שאם הוא ברזולוצייה גדולה כמו שיש ל-FULL HD אז גודל הנקודה הוא יותר קטן, אבל עד כמה זה משמעותי? היום אני עובד עם רזולוצייה של 1280X1024 וגודל נק' של 0.294 מ"מ (המסך שברשותי הוא Proview DV928DG, שכבר לא נמצא באתר היצרן כי לא מייצרים אותו אלא רק ב-ZAP יש עליו …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לו נתונים נחמדים, וחוץ מזה הוא גם לא עולה הרבה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך גם טלוויזיה וגם מסך מחשב תקציב עד 2500 שהיה מינימום 19 אינצ'
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מסך לשימוש ביתי , גלישה , שידורים חיים , סרטים (בלי שימוש למשחקים כלל) , בתקציב נמוך התרשמתי ש-MUST הוא FULL HD , ו- IPS , החיבורים הקימים במחשב כיום הם VGA ו - HDMI חשוב מאוד שתהיה אחריות לבית הלקוח למקרה הצורך (ולא הבאה למעבדה ספציפית-לא נמצא במרכז - לכן VIEWSONIC כנראה לא רלוונטי) , האם שיקול חשוב ? ובשקלול הנתונים האלו והתקציב הנמוך מתלבט בין המסכים הבאים ואשמח להמלצות , פתוח להצעות גם למסכים אחרים במחיר עד 500 ש"ח HP T3M70AS - https://goo.gl/9EWSTm lenovo T2224d ttps://goo.gl/pUAbXk Lenovo LI2264D https://goo.gl/J4Rsb6 ואולי גם זה - LG 21.5" 22MP48HQ-P https://goo.gl/mK3BNP תו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מסך LCD רוצה יותר בכיוון של 24' אבל לא יודע את המחירים אז אם אפשר המלצות לדברים טובים!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
נהרס לי המסך: http://www.trustedreviews.com/Chimei-CMV-222H_Monitor_review הוא מתקשה להידלק חשבתי לקנות אחד חדש, אני צריך משהו שדומה למסך הנ"ל, כלומר עם 2 חיבורי HDMI (אחד למחשב ואחד לממיר HD) או לפחות אחד + חיבור DVI (יש לי חיבור HDMI/DVI כרגע) רמקולים מובנים ושיהיה 22 אינץ' יש חיה כזאת? או שכדאי כבר לתקן את המסך?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מהו המסך 22" עם פאנל TN הכי מוצלח היום, עד 1500 ש"ח . הוא בעיקר למשחקים ועבודה באינטרנט , הייתי רוצה לקנות פאנל יותר איכותי אפילו אם זה לרדת ל20 אינץ אבל אין בתקציב הנ"ל אין לי להשקיע. הוא ירוץ עם 8800GTS 640 MB (לסרטים תהיה לי בקרוב טלוויזיית LCD )
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך המסך הזה (לשימושים: משחקים כבדים,וסרטים) שזהו מסך 26 אינץ' בעל פאנל s-ips . האם מישהו מכיר? ממליץ, או שלא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום חברים . הייתי מעוניין שתמליצו מסך למחשב LCD 24 אינץ טיילתי לי בכמה אתרים בדקתי שרוב המסכים 24 אינץ הם בעלי גודל נקודה 0.27 ורובם אם ניגודיות 1:1000 וגם 350-450ו cd/m² וריפרש רייט 5מילי שניה מצד שני מסך ASUS מציע 1:3000 אם בהירות 450 cd/m² 2 מילי שניה פלוס רמקולים ומצלמה 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנים אך מעבר לכל זאת , נראה לי מונפץ היחס ניגודיות1:3000 והריפרש 2 מילי שניה מה דעתכם ? הייתם ממליצים לי לקנות מסך ASUS ?! או שמשהו אחר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל משמועתי בין מסך שכזה למסך מבריק? השימושים הם בעיקר ללימודים סרטים מוזיקה וגלישה ברשת .
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב.אני סוחר בשוק ההון מבלה בממוצע ביום 12 שעות על מסכי המחשב ומעוניין שתי מסכי מחשב של דל. אני מתלבט בין שתי דגמים הראשון הוא U2417H והשני U2419H הבדל של 171 שקלים בין הדגמים. שווה את השדרוג?אשמח לחוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל מודאגי האחריות. לפני שקניתי את ה 2209WA פניתי במייל לדל ישראל עם הרבה שאלות בקשר לסוגית האחריות. בהמשך למייל שלי, התקשר אלי מר אשר צורף מיעל פתרונות משולבים ואמר שנתבקש ע"י דל ישראל לתת לי את התשובות. http://services.yaelsoft.com/ מר צורף אמר לי : 1. פונים לתמיכה של דל טל' 1-809-444-688. 2. מוסרים את מספר השרות=SERVICE TAG (המספר שמופיע בכרטיס הנישלף וגם במדבקה שעל האריזה). 3. איש התמיכה מנסה לעזור טלפונית או פותח כרטיס/מספר שרות ומעבירו ליעל פתרונות. 4. יעל פתרונות יוצרים קשר כדי לתאם ביקור בבית. זה מה שאני הבנתי. מקווה שלא יהיה צורך. אני פעלתי לפי שני הסעיפים הראשונים ואמנם המסך אותר ואושר ככזה שנמצא באחריות. מאחר והמסך בסדר ואין לי צורך בשרות כלשה…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם מכל הדיונים במסכים אני מבולבל לגמרי אני מעוניין לרכוש 2 מסכים אחד לעבודה משרדית (כולל צפיה בסרטים לא בטירוף) ואחד לבית משחקים וכו' לפי מה שהבנתי מדיונים קודמים ה - 932b הוא טוב מאד אלא שהוא כבר לא קיים ומחליף אותו 932bf עכשיו יצא דגם 943bm, השאלה היא האם הם באותה רמה בערך? המחירים דומים דבר נוסף הבנתי שמשלושתם רק 943bm מתכוונן מעלה מטה, האם זה נכון? תודה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להדיר קבצי צבעים או משהו כזה בהגדרות בוינדווס. אני צריך לשחק או לעשות עם זה משהו או להשאיר את זה כפי שזה? והמסך שלי 1970HT לפי מה שאני מבין אפשר להגדיר אותו לקבץ רענון של 75 ברירת המחדל זה 60, ידעתי איך לשנות זאת בXP אבל אני לא מוצא את האפשרות להוסיף בעצמי ב VISTA. למישהו יש מושג איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי לשנות את הASPECT RATIO של המסך זמנית מ16:10 ל4:3? (וכמובן בחזרה) בשביל משחק... (המחשב שלי לא משהו, אז מצד אחד אני רוצה רזולוציה לא כבדה של 4:3, מצד שני אני לא רוצה שהתמונה תימרח)
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
הי אנשים טובים! רציתי להתייעץ בקניית המסך של LG1970HR. אני סטודנט שרוב עיסוקו במחשב מסתכם בקבצי וורד, מצגות פווארפוינט עם תמונות של מחלות וזוועות אחרות, אימייל, אינטרנט וזהו בגדול. משחקים מעט מאוד (לצערי) וסרטים - אני צורב ורואה בדיוידי בטלווויזיה. למה לא CRT? משיקולי מקום בלבד. 19? כי עכשיו אני על 17, ואני רוצה להתקדם למשהו יותר גדול. המלצות, דיעות, וטענות יתקבלו בשמחה... תודה מראש, אמיר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. קודם כל, אני לא מאלה שכותבים דחוףףף!!!11אחדאחד , אני פשוט צריך עזרה בדחיפות, מצטער אם זה נשמע אחרת :\ . אז ככה, אבא שלי מעוניין לקנות לעצמו מסך למחשב, והוא ראה בעיתון את שני אלו : 1. acer 19" TFT 5MS 1440X900 pixels @ 75Hz 1:700 Contrast מחיר 1199 ¤. 2. Deawoo 8MS 1:700 contrast מחיר 1199 ¤. איך המסכים האלו? השימוש הוא משרדי בלבד ולא משחקים או משהו כזה. האם יש מסכים טובים יותר בסביבות המחיר הזה? בתודה, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-