עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nilrem3,

מסך של LG Flatron L1942H (זה מה שרשום פיזית על המסך), 19 אינץ'. יש למישהו ביקורת יסודית על המסך? הוא נראה לי פשוט מדי לשימושי גרפיקה, נכון ?! מצאתי אותו באתר של LG אבל בלי סיקור מסוים חיצוני http://www.lge.com/au/it-products/monitors/LG-19-inch-4x3-L1942H-BF.jsp

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. כמו שהכותרת אומרת אני צריך המלצה למסך 19 wide כמובן המסך מיועד למשחקים בעיקר... שיהיה כמה שיותר חלק בלי מריחות וכל שאר הדברים שהורסים את חווית המשחק וכמובן גם לסרטים . תקציב: אני מניח שבין 600 ל800 אפשרות לחריגה קטנה של אולי 50 שקל משום מה אני מרגיש שאני לא צריך לקנות LG שוב ... 2 מסכים שהחליטו למות בטרם זמנם... תודה לעוזרים! אה כן חנויות אמינות tmsfox וכיוצא בזה....

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  3. Started by nivbrn,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD "17. (ביחס 3*4). השימושים העיקריים שלי הם: בעיקר שימושים רגילים. אבל לפעמים גם משחקים ועריכת וידאו. איזה מסך הוא המומלץ ביותר. רצוי זמן תגובה מהיר, ובהירות טובה. ניב

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  4. Started by @ALeX.NeT,

מה יכול לקרות למסך LED מנגיעה בו בצורה עדינה/רגילה/אגרסיבית מהם הנזקים היכולים להיגרם לו? תודה לכל העונים!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Liron barel1,

קניתי מחשב לפני כמה ימים ו2 מסכים המסך הראשון aorus cv27q השני dell e2418hn אני מעוניין לחבר את שניהם הלוח אם שלי הוא aorus z390 pro וכרטיס מסך gigabyte rtx 2080 super ישלי רק 2 יציאות HDMI במחשב אחד בלוח אם ואחד בכרטיס מסך אני רוצה לחבר שני מסכים והמסך של הdell הוא בעל HDMI וחיבור שתואם לVGA או DVI או לא יודע איך ואין לי יציאות VGA או DVI במחשב איך אני מחבר את המסכים ככה? יש כזה מפצל של כניסות VGA וגם DVI שהופך אותם ל- HDMI נראלי. זה נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אפשרי לחבר ל desktop שלי את המסך של הלפטופ? (המסך של DESKTOP התקלקל) אני צריך פתרון זמני עד שאני יקנה אחד חדש

7. ברצוני לרכוש מסך מתאים לגראפיקאים ברשותי כ 1400 שח חשבתי על Dell 2209WA (הצעות אחרות יתקבלו בכיף חשוב שיהיה pivot) יש לי במחשב rodeon x550 256mb האם הכרטיס יתמוך במסך ?? כל מידע אחר בנושא יתקבל בשמחה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  8. שלום לכם חברים, עוד מעט אני מקבל את המשכורת שלי! אם ייצא לי לנצל הפעם את המשכורת כמו שצריך אז אני מתכוון לקנות לעצמי מסך חדש למחשב ואת המסך הנוכחי להפוך למסך שני (מסך 19 אינץ' רחב) ואני רוצה כמובן לקנות מסך גדול. השימושים העיקריים שלי הם בסיסים, כלומר הרבה אינטרנט, משחקים, סרטים (ואופיס) ואני במסך הרגיל רואה סרטים באיכות 720P (המסך הנוכחי מצליח להתמודד עם זה לא רע, זה לא HD אמיתי אבל זה מתקרב) ובמסך החדש אני מתכוון לראות גם סרטים 720P ומקווה להתחיל כבר לראות 1080P. איזה מסך אתם חבריי רוצים להמליץ לי? אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ' לפחות שיהיה מסך טוב עם צבעים נוחים, ויש לי עדיפות לסמסונג. אני לא ממש פאנבוי של סמסונג פשוט יש בבית מסכים שונים של LG וסמסונג (וBENQ וPROVIEW) …

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  9. Started by Gadgets4all,

הי, אני מחפש 3 מסכים 24" ל- Eyefinity. עלות כל מסך עד 1000 ש"ח רצוי פחות, וכמובן מסגרת כמה שיותר דקה. המלצות יתקבלו בברכה תודה מראש, דני

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by גל עודני,

היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב ''גיימינג'', מצאתי כמה מסכים טובים במחיר טוב אבל יש דבר אחד שאני לא מבין מה ההבדל בין QHD ו WQHD, האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי באינטרנט וכתוב שם משהוא על אקסטרה פיקסלים ושלWQHD אין פסים שחורים ולא יהיו תמונות מתוחות ב''widescreen videos'' (אני לא יודע מה זה גם) אשמח להסבר קישור לדף זאפ של המסכים המדוברים אם צרי ך תודה רבה על העזרה.

11. Started by revisam_d,

הנושא הזה הוא בעצם ארגונומיה נכונה בעבודה עם מסך LCD. עברתי לפני כמה ימים מ-CRT 17 אינטש למסך LCD 24 אינטש 16X9. מצד אחד, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920X1080, ונראה לי שעבודה ברזולוציה אחרת יוצרת תמונה לא ברורה. מצד שני, המסך די גדול, אז הרחקתי אותו קצת ביחס לאיך שה-CRT היה יושב, כך שהתמונה בערך 50-60 ס"מ ממני. אבל שילוב של שני אלה מאלץ קריאה מרחוק של פרטים קטנים, ונראה לי שאני מרגיש כאבי ראש קטנים תוך זמן קצר יותר ממה שהיה קודם. מה הנסיון שלכם אומר? איך נכון לכוון מסך כזה בשביל מי שעובד עליו אצל שולחן עליו הוא יושב: - מבחינת רזולוציה - האם תמיד לעבוד רק עם הרזולוציה הטבעית של המשך? - מבחינת מיקום המסך על השולחן - כמה רחוק מישור התמונה מעיני הצופה. - האם יש השפעה משמעו…

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  12. Started by ranran,

אני מתכוון לקנות מסך LCD וחשבתי עליו בכללי הוא מאוד זול מצאתי להשיג אותו בסביבות 1500 אבל קצת מוזר לי המסך הזה ממש ממש איכותי כלומר ניגודיות 1:1600 בהירות 300 וכו' וכו' למשהו יש נסיון עם המסך הזה או עם כל הקו החדש של המסכי LG עם הניגודיות הזאת של ה1400 וה1600 ומשהו גם יכוול להביא לי סקירות שעשו למסך למה אני לא מצאתי וגם לגבי הזמן תגובה 4 אין בוא מריחות וזה נכון?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  13. Started by jack77,

מסך 19" עד 1000 ש"ח עם חריגה של עד 100 ש"ח. המסך מיועד לילד שהולך לגלוש באינטרנט ולשחק במשחקי וואלה ודומיו.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. Started by dani2k,

היי החלטתי לקנות מסך חדש ואם כבר אני קונה אז אני רוצה ללכת על 22 אינג' הסתכלתי פה בהודעות של הפורום וצמצמתי את הרשימה לשני מסכים על פי ההמלצות שניתנות פה בפורום VW222U של Asus ו 226BW של Samsung עכשיו באיזה אחד לבחור ? מה ההיתרונות והחסרונות של כל אחד מהם חוץ מהיחס ניגודיות של ה 226BW שהוא יותר טוב?! השימושים שלי הם משחקים וגלישה באינטרנט תודה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  15. Started by Jeka90,

אפשר לנקות מסך LCD עם המטליות הרכות שמשמשות לניקוי תינוקות? הבד הוא רך וגם טיפה לח/רטוב. אפשר? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  16. Started by דני אופיר,

אני מעוניין לקנות מסך LCD שהוא 19" בשביל משחקים,סרטים אינטרנט.. וחשבתי עליו.. הוא טוב? או שכדי ללכת על LG מסך רחב עם 5 מילי?

17. Started by cptariel,

ראיתי כאן תגובות שונות , בדר"כ עם המצלצות על u2311h של דל, אבל מסיבות שונות יותר נוח לי לקנות סמסונג, ודווקא ראיתי שלא כדאי ללכת על ה-T2333 , יש משהו מקביל ל-u2311h אצל סמסונג? השימוש הוא למשחקים, אין בעייה לנצל את כול התקציב ואפילו לחרוג אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  18. Started by alex28,

שלום אני רוצה לדעת האם יש מתאם: ממסך רגיך למסך LCD? להפוך את חיבור של מסך רגיל לחיבור של LCD??

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  19. Started by dandy,

שלום אני צריך מסך 19" לא רחב למשחקים בעיקר, ב1600-1700 זה המפרט שלי מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 801 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤ 1554 1 הבנתי שהVIEWSONIC VP930 הוא מומלץ בתמורה הזאת. יש המלצות יותר טובות? אני מוכן לעלות קצת בתקציב אם זה קריטי הוא מומלץ למשחקים? ומה זה REVO3 שהבנתי שאני לשאול עליו? עוד משהו שאני …

20. אז, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מסך LCD בגודל 22, שיוכל להתחבר לממיר טלויזיה. ממיר רגיל, לא HD. (אין צורך בשלט או בהיפרבנד כמובן) איזה מסכים עם מצוידים בכניסות המתאימות? ומה מהם, הממולץ ביותר? (היחידי שמצאתי הוא הH222) תודה

21. אחי קונה מחשב והתקציב קצת לוחץ אני חייב לקחת מסך ושיהיה זול מאוד יחסית כדי שיהיה מקום לדברים טובים אחרים אני יכול פשוט למצוא את הדבר הכי זול בזאפ ולגמור עיניין אבל בכל זאת אני רוצה שזה יהיה שווה משהו, ואתם הכי מבינים בזה אז אני צריך המלצה למסך תקציבי שיהיה בכל זאת לא רע אשמח לשמוע את דעתכם, תודה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  22. Started by i022052,

שלום, הייתי שמח להשכיל ולדעת מה המשמעות של שני המושגים הנ"ל. לא בראשי התיבות של המילים שהן מייצגות אלא מבחינה מעשית. ראיתי שיש ניידים עם TFT ויש כאלה רק עם WXGA. מה יותר טוב? האם זה קשור לזה שהמסך מבריק? האם זה משפיע על האפשרות להשתמש במחשב לאור השמש? תודה

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפשת מסך מחשב בגודל 24, לגרפיקה סרטים וכו'..רוצה צבעים חדים, חיים. תקציב עד 1500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  24. Started by ramishtain,

שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב וחשבתי לקנות את המסך הזה http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=383&vmenu=20 אני יודע שזה מסך טלוויזיה ולכן רציתי לדעת אם כדי לקנות את זה בכלל? אם יש הבדל משמעותי בין מסך כזה למסך מחשב? השימוש העיקרי שלי במחשב זה למשחקים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.