עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by SubX,

אני מוצא את עצמי יושב זמן רב בחיפוש אחר מסך LCD מתאים ולא מחליט , אז עזרתכם דרושה כאן. המסך אמור לענות לדרישות של עבודה משרדית , סרטים ומשחקים. התקציב הוא כ1500 ש"ח אלא אם יש מסך ששווה השקעה נוספת אז יוקצה תקציב נוסף. לא נראה לי שמשנה בשבילי מסך רחב או רגיל. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, באתי לקבל את עצת חכמי הפורום. אני מעוניין במסך גדול משהו כמו 30" השאלה שלי היא,האם יש מסכים באמת טובים בגדלים האלו? בגדול אני יודע של DELL יש מסכים מעולים או הכי טובים,אבל אני לא מבין כמוכם בפרטים הקטנים. נכנסתי לאתר של DELL ISRAEL וראיתי 2 דגמים 2709W ן-3008WFP המסכים האלה אופציה בכלל? אשמח לקבל את עזרתכם בנושא תודה.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by MamaOff2002,

אני מעוניין לקנות מסך LCD 19 INCH חדש לעבודה משרדית ב1000-1300 ש"ח. המליצו לי לקנות מסך provision עם תצוגה רחבה ב1270 ש"ח. כדאי לי לקנות את המסך הזה או שיש מסכים יותר טובים במחירים אלה?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  4. Started by dani0147,

אני צריך המלצה למסך 24 אינץ לגיימינג עד 1350 ש"ח הכרטיס מסך שלי הוא HD 7870 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by gaby1992,

כמו הכותרת התקציב הוא עד 2500 ובבקשה להגיד לא לתת לי מסך זבל כי אם המסך לא טוב אני ירד ל22 וזהו תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by משתמש כבד,

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=410804

7. ?CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550 2120 שקל ASUS LCD 22" MW221U 2ms DVI WIDE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3084&Pname=ASUS 2400 שקל BENQ FP222W 22'' WIDE LCD DVI 5MS http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6620 2300 שקל המסך מיועד למשחקים וסרטים איזה כדאי?

• 43 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. Started by Rbix,

שלום חברים, אני מעוניין לרכוש את מסך DELL מדגם U2212HM כמובן (כן 22' כיוון שהמסך קרוב אליי יחסית). מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על חנות טובה במרכז, ממנה ניתן לאסוף את המסך באופן פיזי - וכמובן מחיר הוגן. תודה מראש

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by jingo09,

היי אני מתלבט אם לקנות את הדגמים VG259QM/VG249Q אבל ראית כמה ביקורות לא טובות לגבי backlight blead או dead pixel אני מבין שזה נחשב לנורמלי אבל במקרה שזה מגיע למצב שזה ממש מפריע כמו שראיתי בתמונות האם ידוע לכם אם הם מחליפים או מתקנים מסך על דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by Elad91,

צריך המלצה למסך 19' LCD עד 1500 ש"ח. שימושים: טקסט, משחקים, סרטים (מעט מאוד). חשבתי על Sony SDMX95F. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  11. Started by TUCG,

אני מעוניין לרכוש מסך LCD 22 אינטש ומחפש המלצות. המסך ישמש בעיקר לסרטים, שרטוט גרפי ועיבוד תמלילים. התקציב שלי הוא עד 2200 ש"ח, פחות או יותר. יש כמה מסכים ששמתי עליהם עין: Viewsonic LCD 22 VX2245wm Viewsonic LCD 22 VG2230wm ViewSonic LCD 22 VX2235vm Samsung 22 226BW 2Ms LCD Benq LCD 22 FP222W 5ms יש לכם איזו המלצה איזה מאלו כדאי (או אולי משהו אחר שאין ברשימה הזו) ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Iftahbz,

שלום השאלה שלי היא לגבי טיב השרות של היבואנים. VS - אומניטק ו Samsung - חיון . (מה שעומד על הפרק אצלי הוא VP930B ו 971P ) מי נתקל בצורך בשרות ? איזה יבואן/חנות ? ואיך היה השרות ? תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. ראיתי מסך של LG ומסך ללא חברה מוכרת שניהם אותו מפרט אותה זמן תגובה רזולוציה ואותו גודל מסך ההבדל שLG זה עולה יותר בכמה מאות שקלים המסך בשביל סרטים ומשחקים. השאלה מה כדאי לי?!?!? ולמה?!?!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  14. Started by shimon23,

אני מחפש מסך LCD '17 בעד 1,200 ש"ח. המסך ישמש בעיקר ליישומי ווינדוס, אך גם למשחקים. כרגע המסכים שחשבתי עליהם הם: ? 1. LG L1752T - עולה 1,000 ש"ח ב-KSP אבל אני די נרתע ממדיניות החלפת המסכים שלהם עקב פיקסלים שרופים (מעל 10!). 2. NEC AccuSync 73V - שאני יכול להשיג סביב 900 ש"ח - אבל מישהו מכיר את הדגם הזה? מה האיכות שלו? 3. Samsung Syncmaster 730B - ששמעתי עליו הרבה דברים טובים ב-1,100 ש"ח. אז מי מביניהם עדיף, או שעדיף מסך אחר לגמרי?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by iSolt,

G3223Q DELL 4K 144HZ

16. Started by KingYog,

היי החלטתי להגדיל את התקציב למסך החדש, 2300 שח - DELL נכנס! עכשיו אני מעדיף את הDELL ולא את הפיליפס בגלל כניסת הקופוננט. מאיפה אפשר לקנות הדל בגרסת ה-S-IPS, עדיף חנות באיזור ת"א, פתח-תקוה, ר"ג... - חנות אמינה ואיכותית עדיף.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by hezy16,

יש באפשרותי לקנות אותם באותו מחיר ואני מתלבט בין LG Flatron W2284F Samsung T220 תודה לעוזרים ! נב. קראתי את הסטיקי והביקורות באתר אבל עדיין יש התלבטות בין שניהם , כי שניהם באותה רמה פחות או יותר.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by קוד גישה,

מעוניין לרכוש Samsung SyncMaster 971P, אני רואה שלא מעט חנויות מחזיקות את המסך, אך כשהתקשרתי למספר חנויות, מסתבר שאין להם אותו במלאי, ויקח זמן רב יחסית עד שיהיה להם. בחנויות קטנות יותר ולא מוכרות, טוענים שיש להם במלאי, אך אני חושש להזמין מהם. מישהו מכיר חנויות אמינה ומוכרת, שיש להם את המסך במלאי, ואפשר להזמין מהם ? (במידה ואסור לענות על גבי הפורום, אשמח לקבל הודעה פרטית). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, רכשתי את המסך X95F של סוני, וכאשר אני מנסה להתקין את הדריברים של NVIDIA המסך נהייה שחור עם עליית הWIN(רואים את הפס הירוק שרץ למטה כשהWIN עולה, כאשר הDESKTOP עולה, לא רואים כלום). כדי לפתור את הבעיה נכנסתי למצב בטוח והסרתי את הדריברים של NVIDIA, וכרגע אני בלעדייהם. אני משתמש בFX5200, והמסך מחובר דרך יציאת הDVI. איך פותרים את הבעיה? תודה, אופיר תדמור. ד.א. יש לי במסך 2 חיבורים מאחורה של AUDIO. אחד של רמקולים. השני של מיקרופון?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  20. היי, מסך ה CRT שלי החל לגסוס ותוך כדי גם הורס לי את העיניים. אני מחפש המלצה למסך. עדיף עד 2000 שקל, אבל אם ממש איכותי אז אפשר להתפשר בתחום הזה. השימוש שלי בו יהיה ברוב רובו צפיה בסרטים (ולכן אני מעוניין גם במסך רחב). אני לא משחק בכלל במשחקים כך שזמן תגובה (נראה לי) פחות חשוב. בנוסף אני קורא הרבה וגם מתכנת ואני מחפש מסך שרואים בו כמה שיותר חד על מנת לשמור על העיניים. המחשב שלי הוא ישן למדי ויש לו כרטיס מסך radeon 9550 עם יציאת VGA בלבד. מסכים שראיתי עד עתה (מסכים די סטנדרטיים אני מניח- samsung 931,943 וכו) לא מצאו חן בעיני בלשון המעטה. הצבעים בהם היו הרבה יותר מדי בהירים ובוהקים, לא הייתה חדות בקריאת טקסטים (כמו שיש למשל בניידים החדשים) ובכל הסרטים שראיתי הצבע השחור נראה ב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אם מישהו מתעניין במסך אפשר גם סתם לענות כדי שנעמוד על כמות הביקוש.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by lompy,

הופיע לי איזה פיקסל באמצע המסך שתקוע על צבע טורקיז כזה. הבנתי שלא תמיד זה פיקסל מת אלא סתם פיקסל שנתקע על איזה צבע ואפשר לשחרר אותו איך שהוא אז באמת יש מצב לשחרר אותו לפני שאני ממש אחריות עליו

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by The_Byter,

בחוברת יש תמונה כזו של התפריט: אצלי לא מופיעות כל הפונקציות של כיוון מיקום התמונה - רק בחיבור VGA רגיל זה מופיע ? אני עם DVI. יש לי תחושה שבחלק העליון של המסך יש רווח בין המסגרת לבין התמונה, בחלק התחתון פחות. מישהו יכול לאמת ?

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by Doron404,

הסתכלתי היום על מסך הסלולרי שלי (Nokia N73) וחשבתי, למה בLCDים השולחניים התצוגה לא כזו טובה?? הצבעים בנוקיה עשירים, עמוקים יותר והתמונה חדה יותר מכל מסך LCD שיצא לי לראות, כמו כן השחור שם נראה אמיתי יותר ומלא! למישהו יש מושג באיזו טכנולוגיה משתמשים במסכים האלו? (בכל אחד מהנוקיות הגבוהות למשל)

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by [NOS],

אוקי , אז אני חושב לכיוון של אחד מאלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=588933 http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469711 אני לא מבין גדול במסכים אז מי מהם עדיף ( או שבכלל משהו אחר ? ) (על האסוס אני מקבל קצת הנחה ) השימוש שלי זה אינטרנט , סרטים ומשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.