עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי מסך 19 אינג' רגיל עם המחשב ועוד פלאזמה 32 אינג וחיברתי את הפלאזמה למחשב עם כבל VGA - וזה זיהה אבל לא מראה לי תמונה. רק אם אני משנה את הרזולוציה של המסך שלי לגבוהה אז המסך של הטלוזיה פועל ורואים תמונה .. השאלה אם יש תוכנה שתגרום לשתי המסכים רזולוציה שונה.. שתיהיה תוכנה קלה לשימוש אם אפשר.. ד"א אין לי כרטיס מסך .. יש לי מובנה G41..

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  2. שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב. פתחתי את השרשור כאן מכיוון שאני שואל לגבי מסך המחשב. אני מעוניין במסך בגודל 23-24 לשימוש כללי (Office, WEB), ברזולוציה של 1920x1080 (אני נוטה לעבוד עם מספר רב של אפליקציות בו זמנית) ועם חיבור HDMI. התקציב שלי עומד על 1000 ש"ח. ראיתי ב ZAP כי יש אינספור מסכים מתאימים לדרישות שלי. יש המלצות? כיצד בוחרים את המתאים? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. בארץ כרגע רוב השידורים ב4:3 ישנן טלוויזיות (LCD) אשר הופכות את זה חזרה מ16:9 ל4:3..בלי מריחות או פסים שחורים בצד? תודה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by 1liran1,

המחיר לא משנה רק שלא יהיה יקר מידי ואני מעדיף שיהיה מסך לד וHD. אני משחק הרבה בכל המישחקים החדשים ומבלה הרבה שעות מול המסך. אני גם מיתלבט בין LG LCD 22 W2286L Led ל Dell 21.5 U2211H IPS FHD תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  5. http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/samsung-sm2233rz.html תהנו.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by AcidBurns,

נניח שיש בידי מחשב שחלק מהמפרט שלו כולל כרטיס מסך מטורף שתומך בHD, אני ישאיר לכל היצרתיים לחשוב על הכרטיס הזה. חשבתי על זה, והאם יהיה הבדל בקניית מסך מחשב 26 אינץ' של סמסונג קצב רענון 6 שניות לבין מסך טלוויזיה של סמסנוג 26 אינץ' תומך בFull HD כששתי המסכים כמובן מחוברים בחיבור HD. אשמח לשמוע את דעתם של המומחים בנושא. אם ההבדל היחידי הוא לגבי המחיר, כאן נכנס היתרון של מסכי הטלוויזיה בכך שהם גם טלוויזיה הלא כך? תודה מראש, שחר

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Harbi,

אני מחפש עכשיו מסך חדש בסביבות ה1000 ש"ח להחליף את הLG23 הישן שלי וכבר מזמן רציתי לקנות את הDELL אבל ראיתי שהזמן תגובה שלו זה 8MS, זה לא המון ? אמנם המסך לא מיועד למשחקים אבל אם אני אשחק מדי פעם זה יהיה מורגש הזמן תגובה האיטי הזה?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by Sunny Jim,

מישהו בעל מסך LCD 19 רגיל(לא רחב) עם עדיפות לLG יכול בבקשה למדוד את הגובה ביחד עם הסטנד? מאד חשוב לי... תודה רבה מראש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, סורי שפותחת דיון חדש, אבל חיפשתי גם פה בפורום והתבלבלתי עוד יותר. אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בראש אני ממש אודה לכם. אני מחפשת מסך הביתה(22-24). אני עוסקת באנימציית תלת מימד בעיקר . בנוסף אני צלמת ועורכת הרבה תמונות ווידיאו בבית. המסך הזה מיועד להיות מסך עיקרי, וזה שיש לי כרגע נשאר כמסך משני. יש לי כרטיס מסך GFORCE 9800 GT. אני עובדת בבית בעיקר בלילות לכן חשוב שיהיה נוח לעבודה בתנאי חושך. כן רוצה שיהיה ברזולוציית 1920X1080, כדי לא לפגוע בצפיית סרטים. לא מיודע למשחקים כלל (לכן עד כמה שהבנתי אפשר להיות וותרנית לגבי מהירות תגובה??) רוצה צבעים ברורים , חדים ורכים. לפני יומיים כבר כמעט הייתי בדרך לחנות כדי לקנות את LG2486. אני עובדת בעבודה עם LG, ומרוצה. ראיתי את המסך הז…

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  10. Started by Sheshet,

כשאני מחבר את המסך (Dell 2007WFP) למחשב באמצעות DVI אני לא רואה כלום פרט להודעת No Signal. המסך מזהה שזהו חיבור DVI ומתריע על כך, אבל בד בבד מודיע שאין אות. בכרטיס המסך שלי לעומת זאת אין בכלל יציאת VGA אלא שני יציאות של DVI. כאשר אני מחבר את המסך למחשב באמצעות VGA עם מתאם לחיבור ה DVI במחשב אני רואה תמונה. כרטיס המסך הוא GTX8800 של לידטק. חיפוש באינטרנט הראה לי שאני לא היחידי שנתקל בבעיה זו, אבל גם לא מצאתי פתרון לה... מישהו ?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  11. אני משחק מעט מאוד, רואה סרטים, גולש המון באינטרנט וגם שימושי טקסט לא חסרים. האם הייתם ממליצים לי עליו או שעדיף לרדת ל E2209WA? אבקש התייחסותכם, הכסף לא משחק תפקיד בשיקול.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  12. ראיתי שה206BW עולה בניואג 1050 ש"ח (269 דולר). עכשיו השאלה שלי כמה עולה המשלוח?האם יש אחריות? המוצר יכול להשבר? או שעדיף כבר לקנות מסך ברמה גבוהה יותר כמו ה2007WFP מאיזו חונת בחו"ל כי זה זול יותר? סליחה על החפירה אבל זה נראה לי דרך מעולה לחסוך כסף

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by matanya,

קניתי מסך עם חיבור HDMI , ויש לי כרטיס ASUS EAH4350 עם כל היציאות. קניתי קבל 5 מטר מ HDMI ל DVI וחיברתי. קיבלתי מידי פעם פליקרים, וכן מסך שחור לכמה שניות. חבר הציע שאחבר עם קבל רגיל DVI-DVI ואכן הכל בסדר. האם יש למשהוא ניסיון? האם הבעיה בקבל? במסך? בכרטיס מסך? באורך של הקבל? או בצירוף DVI HDMI ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by harel_22,

שלום לכלם לאחר שטיילתי בפורום וחקרתי את הנושה של מסכי הLCD במחיר של עד כ2000 ש"ח הגעתי לבחירה של 5 אפשרויות והם: כל המסכים הם 19 אינץ, רענון 2מ', 300 בבהירות 1. LG L1970HR-WF החדש עם יחס נגודיות 1:2000 2. SAMSUNG 931BF 3. SAMSUNG 960BF 4. VIWSONIC VX922 5. המולץ לי ע"י חבר על מסך של חברה בשם NU (לפי מה שהוא אומר זאת החברה השניה בארץ מבחינת מסכי LCD) א. אשמח אם משהו שקנה את אחד מהדגמים ועבד עימו יכול לספר לי עליו קצת פרטים (חסרונות יתרונות) ב. האם משהו יכול להגיד לי איזה מהדגמים יותר עדיף ? ג. לגבי 5 האם מישהו מכיר את החברה NU ויש לו מסך של החברה הזאת ויכול לספר לי האם הוא טוב תודה מראש לכל מי שמגיב

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין לחבר למסך גם את המחשב שלי וגם ממיר HD של הוט. אני מחפש מפצל HDMI, אני לא מחפש משהו זול כי אני רוצה שאיכות התמונה לא תרד. יש הצעות? תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Domovoi,

אז מה הכי איכותי? oled,SED or the old crt זמן תגובה רזולוציה (native or not) black levels בהירות

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, ברצוני לרכש מסך שישמש אותי לטלויזיה ולמחשב שני. הוא מחליף מסך 25 מרובע ששימש רק לטלויזיה. חייב להיות מסוגל להריץ משחקים טוב. יש המלצות? ניסיון אישי? תודה.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by or2077,

שלום, אני רוצה לקנת מסך מחשב 22 אינץ' שימש גם כמסך מחשב וגם יהיה אפשר לחבר אותו לDVD.... אני כנראה אקנה את הDVD הזה של APEX כי אני מכיר אותם והם לא מאכזבים: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=589441 ויש לו כניסת HDMI וראיתי כמה מסכים שאני יכול לקנות עם יצאת HDMI http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZHG216B http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJ222H http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IQ8BDC5B3 השאלה היא אם אני יכול לחבר את הDVD בHDMI ואת המחשב בVGA ואני אוכל להעביר בינהם? ועוד שאלה אם נגיד אני קונה מסך בלי HDMI רק VGA וDVI ואני מחבר את הDVD למסך עם כבל DVI TO HDMI כזה נגיד http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1LIU2V800HDMIDVI איך זה יעבוד…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  19. asus vg248qe benq xl2411t שני מסכים מעולים בעלי 144HZ מישהו יודע איפה ניתן להשיג אותם בארץ חוץ ממשלוח מאמזון?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by RX7,

כשיראו חלק ולא ישארו שום סימנים על המסך? מה הכי כדאי לעשות? מסך 17 רגיל של AOC ..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by [NOS],

כן כן , לצערי אני הנוב ואני זקוק למסך (אחרי שהקודם נגנב ) אני לא מבין הרבה במסכים ודברים כמו TN או כיול לא אומרים לי כלום ... יש ברשותי 1700 שקל ואני מוכן לבזבז אותם אבל רק אם זה כדאי ... השימושים הם קצת מהכל ( משחקים , פוטושופ , סרטים ואופיס ) אני לא סגור אם אני רוצה 17" או 19 " , האם כדאי לקנות 17 מצויין או 19 טוב ? יש ברשותי כרטיס מסך ג'יפורס 6800GT ( :-\ ) תזכרו , המטרה היא כמה שפחות כסף אבל שיהיה מסך טוב (ראיתי לפני שנה בבאג 17" של אסוס שראו בו ממש מצויין ) אז מה שתציעו לי אני קונה, רצוי שהמסך יהיה מ PANDAS.CO.IL ושתהיה תשובה עוד השבוע (מחכה למשלוח ביום ראשון) אז תודה למי שעוזר

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by א,

מקווה שזה תת הפורום הנכון, לא מצאתי מקום יותר טוב. כאמור, אני מחפש פתרון לחיבור 4 מסכים במקביל. המטרה היא לא לקבל 4 תצוגות זהות, אלא שולחן עבודה מורחב. יהיה בשימוש למסחר בשוק ההון, כאשר בכל מסך יהיה חלון אחר מתוכנה מסויימת. אני לא יודע מה הדגם המדוייק של כרטיס המסך, אם זה קריטי אבדוק וארשום. מה הפתרון האידיאלי? תודה מראש!

23. Started by R_G,

אהלן אני מעוניין לקנות מסך דק (LCD?) הבעיה שאני לא ממש מתמצא בתחום.. תקציב - 1000-1500 ש"ח, בשאיפה לכמה שפחות.. מאוד חשוב לי שהמסך יהיה מskypc.. (למרות שאם אתם אומרים לי שיש מסכים נהדרים בחנות אחרת וכל המסכים אצלם הם לא משהו/התפשרות, אז מן הסתם שעדיף ממקום אחר.. למרות שההעדפה הבולטת היא מהחנות הזאת). בנוסף, הצבתי את התקציב הנוכחי - אבל כאמור, אני לא מבין הרבה בתחום. אם קיים מסך בסקיי.פי.סי או בכלל ששווה חריגה - אשמח אם תיידעו אותי איזה ולמה. נראה לי שאני מעוניין במסך 19 אינץ'. שימושים - משחקים ועבודה שטופת (אינטרנט, סרטים מדי פעם.. קצת מכל דבר אני מניח). תודה רבה מראש, ראביב.

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by Rbix,

אני מחפש מסך מחשב 21.5 אינץ׳ בעיקר בשביל עיצוב וגם למשחקים מהצד. חשוב שיכיל מגוון צבעים עשירים וחדים. שלא יהיה זמן תגובה יותר מ-5 ms. סכום השקעה עד 1000 ש״ח. חריגה: 100 ש״ח. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Matanki,

היי חברים, יש ברשותי נייד גיימינג מדגם Lenovo Legion Y-520. הבנתי שהצג שלו הוא 60HZ מחיפוש באינטרנט. יש לי כמה שאלות, אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלוויזיה של Samsung זה המפרט של מסך הטלוויזיה: Specification 32-inch Wide HD LCD TV 1366 x 768 WXGA Monitor 500cd/m2 35,000:1 5ms Response Time VGA, USB, Progressive, Cable and HDMI אני רוצה לחבר אליו את הנייד שלי לצורך עבודה בAutoCad וגיימינג. למשל משחקים כמו פורטנייט, באטל פילד וכו׳ במשחקים אני מקבל 140FPS אבל הבנתי שאני לא באמת מרגיש את זה כי המסך של הנייד שלי נותן רק 60HZ. רציתי לדעת אם אחבר את הנייד שלי למסך הטלוויזיה אני אבחין בשינ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.