מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
למסך DELL 2408WFP הורכב מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤529 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤333 האם יהיה ניתן לנצל את כל יכולות המסך : לעיבוד גרפי ממוצע (פוטושופ אקסטנד)? צפיה בסירטי HD? עריכת וידאו בפרימייר ? אפשרות לחיבור מסך דיגיטאלי נוסף לעריכת וידאו? האם המיפרט מגביל את יכולות המסך או את פונקציות החיבורים שיש לו ?- אם כן באיזה אופן בדיוק? +++++++++++++++++ לגבי מסך DELL 2007FP…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר חדש ל 4780 והמספור של המסכים השתנה לי אני רוצה שהדל 24 יהיה מסך מספר 1 והסמסונג 2 זה היה ככה עד עכשיו והשתנה... ושוב המסך 24 הוא מסך ראשי שלי (גם כששני מסכים מחוברים, התצוגה בסדר) רק המספור מעצבן אותי. אני רוצה שה DELL יהיה ממוספר כאחד כשאני עושה identify
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך מחשב לשימוש ב-90% מהזמן בתוכנות office וכן קצת לסרטים ואלבומי תמונות (לא למשחקים) הגודל חשוב אבל האיכות יותר כי אני מתכוונן להחזיק את המסך כמה שנים טובות (אני ממש לא מבין את ההבדלים של הביצועים והשונים והאם רלוונטי לגבי ...). * אולי זה לא חשוב אבל המחשב הוא מחשב פשוט שקניתי לפני שנתיים ב-1500 ש"ח עם מעבד AMD בעל 4 ליבות, לוח אם של series , וכרטיס גרפי של gigabyte. אודה לכם מאוד אם תקדישו לי כמה דקות ותמליצו לי מניסיונכם מה לקנות. תודה רבה הראל
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מסך מחשב עד 24' בתקציב של עד 2000 ש"ח. הרעיון הוא לחבר אותו גם למחשב נייד וגם לממיר יס מקס hd. נועד לשימושי מחשב כללים (קריאה,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים) וצפייה בטלויזיה. אשמח להמלצות בתחום מכיוון שאני הלכתי לאיבוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך, וראיתי את הדגם fp2226w של חברת proview. הוא מתומחר בזול יחסית לשאר המסכים (בסביבות 150 שח פחות). למיטב ידיעתי, זו חברה ידועה, אולם אני באמת לא מכיר אותי מנסיון אישי. שימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא משמש למשחקים. 1. למישהו מכיר/יודע/יש המלצות לגבי החברה הזו בכלל והדגם הזה בפרט? 2. אני חושב על גודל 22. זה לא גדול מדי? אשמח לתשובה מהירה (אם יש) כי אני רוצה לקנות היום/מחר את מסך... תודה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני מתבלט בין SONY X95F לבין Dell 1907FP המסך מיועד למשחקים וסרטים. תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לקנות מסך גדול וחדש! למישהו יש המלצה למסך איכותי שאפשר לשבת מולו הרבה שעות ולכתוב קוד? תודה,
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד ניתן לקבל גישה לאתר של CMS? איך ניתן להירשם? אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2007WFP. תגיבו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עובד עם שני מסכים אחד 4K והשני FHD רגיל. כרטיס R9 FURY , הבעיה היא שהרבה פעמים כאשר המחשב נכנס ל SLEEP אחרי שהוא עולה החלונות משנים את הגודל שלהם, למשל במסך ה 4K אני עובד עם 3 עמודים פתוחים של דפדפן למשל שפרוסים לגובה מלא וכשליש מהמסך ברוחב כאשר המחשב עולה מסליפ הם כולם ישנו את הגודל לחצי בגובה וקצת יותר ברוחב. כמו כן קיימת תופע שחלונות עוברים למסך השני (אחד נדלק מהר יותר מהשני העליה מSLEEP). יש איזה שהוא פתרון לבעיה הזו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני בעקרון גולש באינטרנט, רואה סרטים, משחק במשחקים ועובד קצת בפוטושופ אני חושב על השתדרגות למסך LCD 19" איזה מסך ייתן לי יחס מחיר/ביצועים טוב ביותר? על איזה מסכים אתם ממליצים לי? תקציב בעיקרון הוא סביבות ה-2000 [2200 גג] ורצוי לרדת אף מה-1800 אבל אני סומך עליכם...אם אפשר מספר המלצות כך שכשאני אלך לראות אני אראה באופן אישי מספר מסכים לפני שאני אקנה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך פשוט לצורכי אינטרנט - אופיס וכו' נתקלתי בחנות במסך http://www.fujicom.co.il/Web/Catalog.aspx?Page=Brands&Brand=LCD_Comp&ProductCategory=113 של חברת fujicom האם מישהו מכיר את החברה באופן כללי מבחינת איכות ואמינות או את המסך הזה ספציפי? מה דעתכם על הנתונים שלו באופן כללי? איכות התצוגה בחנות נראתה מעולה והמחיר מתחיל בזאפ מ 1000 ש"ח שזה התקציב שלי...
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" ואחרי סקר שוק הגעתי להחלטה שה ASUS MW221C הוא המסך המתאים והמשתלם ביותר. אבל לא הצלחתי לגלות האם המסך מסתובב על צירו או שלא ניתן לסובבו. אשמח לעזרתכם! עידן
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום למחשב עריכה אני מעוניין לרכוש 2 מסכי LCD. השוק מוצף בחברות ובדגמים. האם מסכים בעלי פאנל TN ממש לא מתאימים? האם להתכוונן על פאנל SIPS? נכון לעכשיו אני פוזל לכיוונו של DELL 2007PF 20.1". האם יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לעצה לפני רכישת מסך. השימושים שלי הם רק בניית אתרים ואקסל, לא סרטים, לא משחקים. מחפש המלצה על מסכים שנוחים לצפיה, עם ניגודיות וחדות נעימים. שהשחור יהיה שחור והצבעים מאוזנים :-) לדוגמה - בד"כ בניידים של LENOVO מאוד נוח לי לצפות. המסך הנוכחי שלי הוא זה ואני לא מת עליו, אבל הוא סביר. חשוב לי גם מחיר סביר, כלומר אין לי בעיה להתפשר על מגוון טכנולוגיות כל עוד רואים נוח לעבודה ממושכת. אני לא מחפש משהו יקר ואיכותי מדי, רק שמתאים לצרכיי. יש המלצה על דגם?? (אני ארכוש שניים, לעבודה זה ליד זה) תודה!
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, בצער רב וביגון קודר מת המסך הנהדר (CRT) שהיה לי SAMSUNG 959NF - http://www.samsung.com/he/products/monitor/crtmonitor/959nf.asp?page=Specifications המסך מת עקב נזילה של מיים מהשכן למעלה ישירות לתוך המסך כאשר היה דלוק - היה עשן רעש וצילצולים אבל לא מעבר לזה... אהבתי את המסך בגלל תצוגת התמונה המעולה שלו (נכון הוא היה גדול וכבד אבל התמונה, אוי התמונה...) רציתי לבקשכם להמליץ לי על מסך טוב (איכות תמונה מעל לכל) גודל מסך 19 עד 22 אינטש שיהיה לו גם DVI וגם VGA (לחיבור המחשב השני) - עם יכולת מיתוג ביניהם ספק כח פנימי - ואם אפשר גם USB HUB ו-PIVOT תקציב עד 1600 ש"ח אבל לא להתפרע אשמח מאוד לעצתכם על מנת לשפר את מצב רוחי על לכתו של המסך האהוב בטרם עת, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחיר סביר, 20.1' ורזולוציה טבעית של 1600X1200 5NS זמן תגובה 4:3 עדיף לי כי אני עובד המון על מסמכים וזוהי גם הרזולוציה הטבעית של רוב המשחקים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם אני אוכל למצוא מסך בעל פאנל איכותי,שלא יעלה כמו מטורף? השימושים העיקריים- צפיה בסרטי HD,משחקים (CRYSIS וכו),תכנות(לא ממש דורש מסך ספציפי). אני מודע לכך שמשחקים יעדיפו אולי מסך TN בגלל עניין ה-LAG אבל זה פחות קריטי לי.אני רוצה לראות טוב במסך (אני עוקב אחרי 2408 של דל,אבל מבחחינת מחיר אני פשוט לא עומד בזה-2000 זה הגבול העליון שלי)
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
תגידו, מה עדיף לדעתכם (חיבור למחשב כמסך): טלוויזיה 26 - HD Ready או מסך מחשב 24 - Full HD ???
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
השימוש שלי למסך הוא גלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושיציג טקסטים טוב לעין.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך Dell Alienware OptX AW2310 אבל באתר של DELL משום מה אין אופצית משלוח לישראל ניסיתי לחפש גם ב AMAZON ו EBAY ואני לא מצליח להסתדר. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ www.rsm.co.il, והם הפסיקו למכור את המסך שהמליצו לי עליו פה - Samsung P2350 23". במקומו הציעו את ה LG E2350, שעל פני השטח נראה יותר טוב, עד כמה שאני מבין. ה LG: http://www.productwiki.com/lg-e2350/ ה SAMSUMG: http://www.productwiki.com/samsung-syncmaster-p2350/ בנוסף, הוא LED. איך זה משפיע על ביצועים למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. אני רוצה להחליף מסך 24 של סמסונג sync master 2370 למסך מתקדם יותר ואולי אף גדול יותר. העבודה שלי היא מול מחשב. אני מבלה במשך שעות מול המחשב. אני עוסק טיפה בענייני גרפיקה בעיקר עבודה עם איורים באמצעות הפוטושופ. העובדה שהמסך שלי כיום הוא פאנל NT קצת מפריעה לי. אני כל הזמן מזיז את הראש כדי לראות מה הצבע וכן שאני מראה למישהו עיצוב תמיד אני צריך להגיד לו להתכופף כדי לראות את הצבע האמיתי של העיצוב. זה לא סוף העולם אבל בהחלט קצת מטריד. אני אוהב לשחק משחקי מחשב ברזולוציה טובה כככל שאפשר אבל לא בטרוף על העניין. כל עוד המשחק עובד אני מבסוט. יש לי כרטיס מסך סביר GTX760. מדי פעם אני רואה סרטים במחשב. אני רוצה להוציא כמה שפחות התקציב שלי נע בסביבות 2000 ש"ח פלוס מינוס. כמו…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש לקנות לאחי מסך LCD ביחד עם המחשב שהוא קונה. המחשב הוא די פשוט מכיוון שהוא צריךמ אותו רק לאינטרנט ואופיס, אז הוא הלך על החבילה הפשוטה באיבורי, http://62.219.78.41/product.asp?productid=1287&CatCode=1 שבאה עם המסך LCD Mag AI937W 2MS 1:3000 + DVI . השאלה האם המסך הזה טוב או שכדאי לשדרג למסך אחר? יש לציין שהמחשב לא משמש למשחקים אבל חשוב שיהיה מסך באיכות טובה באופן כללי. הציעו לו לשדרג לדגם W2042TוLGו - בתוספת 300 ש"ח - האם כדאי? כל המלצה למסך בתחום המחירים האלו תתקבל בברכה... תודה!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-