מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אחיין שלי התחיל לשחק וקיבלתי משימה להרכיב לו מחשב, נרכש מחשב מהלוחות פה עם מעבד 6700k כרגע נשאר לרכוש מסך וכרטיס מסך כנראה יהיה משהו ברמה של 1060 מחפש המלצה למסך 24 שיהיה טוב למשחקים, תקציב (לא יקר מחשב ראשון של ילד סביב 500 שקלים)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני כרגע מתלבט בין שלושה מסכים שונים לגיימינג קל 1.https://www.tms.co.il/c24fg73fqm 2.https://www.tms.co.il/xg2701 3.https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=100673 הכרטיס מסך שלי כרגע הוא 1060 6G השאלה כמה שווה באמת להתפשר על פאנל TN וכמה הוא באמת משמעותי בגיימינג קל ואיזה מבין השלושה איתם ממליצים לקחת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך בסיבות ה 2000 שקל, פאנל IPS ולפחות 2K ומה שראיתי שהכי עומד בתנאים האלה זה ה Dell U2715H איך הוא למשחקים? כי ראיתי שהזמן תגובה שלו לא משהו. הולך להתחבר ל 1070ti
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתקדם סוף סוף לטלוויזיה חכמה, בעיקר כדי לצפות בנטפליקס במסך גדול ולא בנייד, יוטיוב ושידורי ספורט וכו' בגדול יותר. כיום יש לי טלוויזיה של סמסונג 40" שהיא די סבבה אבל כמו שאמרתי, רוב הצפיה שלי כיום זה נטפליקס ויוטיוב והיא גם די קטנה בבית החדש שלי. הגעת לשלוש אופציות (צירפתי תמונה), שתיים מהן 49" ואחת 50". *הערה - את הנורמנדי מצאתי בחנות בת"א במחיר של 1400, וה-LG באתר גרופון ב-1890. האם יש אחת שהיא מומלצת יותר מהאחרות? אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הצבעים ובעיקר השחור לא מספיק "כהים",והתמונה "בהירה " מדי, לא חד מספיק,ניסיתי לכוון אבל ללא שיפור. בהירות 80% קונטרסט 95% custom color R 98% G 97% B 97% sharpness 90% חיבור HDMI ל DVI האם עשיתי משהו לא נכון ? כיצד ניתן לשפר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. רכשתי לאחרונה מחשב חדש (8700k, 2080ti) ואני מתבלט בנוגע למסך שינצל כשורה את המפרט. המחשב מיועד בעיקר ללמידה עמוקה ועיבוד תמונה אולם מדי פעם אני בהחלט מתכוון לשחק. לאור הבאנצ'ים האחרונים, אני מתבלט בין מסך 1440p 144hzלבין 4k 60hz. לא הצלחתי להבין מחיפוש בפורום איזו טכנולוגיה עדיפה. מה דעתכם? האם יש חנויות שניתן להתרשם בהם מההבדלים בין הטכנולוגיות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מסך בגודל 24, מישהו מכיר? כדאי? המחיר קורץ (כרגע 897 ₪ ) ASUS vz249q (פאנל IPSׂ) כדאי לחבר שני מסכים כאלה להרוויח שטח עבודה, או שיש חלופה טובה יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מזה זמן מה אני מחזיק בשני מסכי EIZO FlexScan S2431W זהים. לפני כחודשיים התחלתי להבחין בשריטות על אחד המסכים לרוחב המסך. לתומי חשבתי שמדובר בשריטות שנגרמו מתופעה חיצונית כלשהי. לאחרונה, שמתי לב שגם המסך השני מתחיל "לפתח" את אותן שריטות לרוחב המסך. מישהו במקרה מכיר את התופעה, יודע להסביר אותה ואיך להתמודד? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חשבתי על LG או סמסונג יתאים? חובה FHD.?או יספיק HD בלבד
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני סובל מראייה לקויה ומכאבי ראש כתוצאה משימוש ממושך במסך ("eyestrain"), כך שחשוב לי להיות מסוגל לבחון את המסך במידת האפשר. באיזור באר שבע לא ממש הצלחתי לאתר מקום כזה עד כה (או לפחות לא כזה שמתמקד במחשבים). אני מתעניין במיוחד ב-xg2401, בשל מגוון סיבות (מחיר, כיוונון, היעדר ריצוד וכו'), אולם מאחר שההיצע בארץ כנראה מוגבל, לא באמת מצפה להיות מסוגל לבחון אחד לפני הרכישה (בוולקום כבר שאלתי). אשמח לשמוע רשמים (אנקדוטליים או כלליים) על חדות התמונה, ה-presets, המעמד, בהירות הטקסט, נוחות וכדומה, מה-2401 ספציפיצית או ממסכים דומים (CFG73, S25HG50, האסוסים השונים, XF240H וכן הלאה). אם יש למסך מצב קריאה, אשמח לשמוע גם עד כמה הוא מועיל. בפועל אני משדרג מ-Mag 200…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מסך לגיימינג בלבד ללא הגבלת תקציב חשבתי על הדגם הזה ASUS PG35VQ אין אותו למכירה כרגע לפחות לא בארץ לצערי אשמח לקבל המלצה פתוח להצעות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה לנסוע לראות איך רואים במסכים קעורים בכל מיני גדלים, ואפילו לנסות משחקים עליהם, מישהו יכול להמליץ מקום ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מצא משהו מעניין איפשהו? חיפשתי קצת באמזון ולא מצאתי משהו בינתיים ולצערי המסך שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים! מחפש מסך בתקציב נמוך אין לי מסך אני משתמש במחשב נייד ואני מחפש מסך לחבר אליו את הנייד מתעסק בגרפיקה אילוסטרייטור וקצת פוטושופ אין לי דרישות כ"כ עד גודל 21.5 fhd ips כיסוי ודיוק צבעים חברה מוכרת מצאתי שני מסכים 465 LG https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=934772 594 DELL https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=951291 בksp יש את הדל ב570 מציאון ועודפים אם יש מסך במחירים האילו אפשר להציע (לא לנובו) מה שאני צריך לדעת זה הבדלים יתרונות חסרונות בין השניים בעיקר איזה יתרונות יש לLG לעומת הדל תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה לרכישת מסך למחשב בדכ אני משתמש במסכי מחשב קטנים 19 אינצ והם נוחים עבורי בעבר היה לי נסיון קצר עם מסך 24 והרגשתי כאבי עיניים השימוש הוא לגלישה ועבודה משרדית אשמח להמלצה למסך כמה שיותר "בריא" ונוח לעיניים,אני עובד הרבה שעות מול מחשב האם באופן כללי יש קשר לגודל מסך ומאמץ לעיניים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, המסך ישמש בעיקר ללמידה (מעט מאד למשחקים), תקציב 1200 ש"ח עם חריגה של עד 300. חשבתי על המסך P2719H של DELL המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה, אופציה לקנייה מחו"ל גם במידה ויש אפשרות לממש את האחריות בארץ. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב עד 1000 ש"ח פאנל IPS, איך זה נראה לכם U2412M : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך מחשב בסביבות 400-500 שח לקריאת מסמכים מצולמים וטקסטים ראיתי את זה מסך מחשב Lenovo LI2264D 21.5 אינטש לנובו שהוא IPS וזמן MS7 וחברה פחות נחשבת מצד שני ראיתי את זה מסך מחשב Dell E2218HN 22 אינטש דל שהוא פאנל TN ו MS5 וחברה נחשבת יותר מה עדיף או המלצה אחרת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש מסך גיימינג (כרגע כנראה את זה https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=945020) הבעייה שבפאנלי IPS ודומיו יש סיכוי לא זניח לפיקסלים שרופים\זליגות אור כאלה ואחרות. לא הצלחתי למצוא חנות שמבהירה מה בדיוק הפוליסי שלה (למעט פיקסלים שרופים) ואני דואג שאקנה מסך שעולה המון ופשוט יגיע דפוק. יש איזה המלצות בנושא? חנויות מומלצות? חנויות שאפשר לבדוק את המסך בעת הרכישה? דבר נוסף, מישהו יודע האם בדגם שציינתי יש תמיכה ב USB C כמו ששיש בדל DC? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה אתם אומרים כאן בפורום על מסכי IIYAMA, האם הם טובים, מומלצים? ומי היבואן הרשמי שלהם בישראל, אם יש וידוע מי זה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שימושים: בעיקר מדיה, מעט משחקים תקציב: רצוי לא לעבור את ה-3k האם ניתן להסתפק בפאנל VA? יש דגמים מומלצים? אם ה-HDR מקפיץ משמעותית את המחיר ניתן לוותר עליו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב.אני סוחר בשוק ההון מבלה בממוצע ביום 12 שעות על מסכי המחשב ומעוניין שתי מסכי מחשב של דל. אני מתלבט בין שתי דגמים הראשון הוא U2417H והשני U2419H הבדל של 171 שקלים בין הדגמים. שווה את השדרוג?אשמח לחוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש לקנות מסך חדש לעבודה משרדית בעיקר (ויצירת מוזיקה - fl studio) ולפעמים משחקים (אבל זה השימוש הכי פחות חשוב) התקציב הוא 500 ש"ח עם חריגה כלפי מעלה במידה וממש צריך את זה. הדרישות הן מסך full hd לפחות ועדיף 24 אינצ ומעלה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי לי במקבוק פרו 2018, אני מעוניין להקים עמדת עבודה בבית, עיקר העיסוק שלי הוא פיתוח ׁכלומר קוד חשבתי על 2 מסכי 27 אינץ', עדיפות עם חיבור ל usb-c (במקבוק יש רק usb-c) למרות שאפשר גם להסתדר עם חיבורים אחרים בעזרת מתאמים. התקציב הוא עד 2500 ש"ח לשני המסכים, אשמח להמלצות על מסכים טובים למטרה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נדרש מסך 24" לחדר לסטודנטית, בעיקר word וצפיה בהרצאות בוידאו. המסך ישב על שולחן ויחובר למחשב נייד (שאמור לשבת סגור בצד) ולמחשב יציאת Micro HDMI בלבד. רוצים רק Dell (מרוצים מהאיכות, מהאחריות וכו'). ממעט הביקורות לא מצאתי חסרונות ל-SE2419H, אבל לא הצלחתי להבין מהביקורות אם הוא מבריק במיוחד ועלול להוות בעיה אם יש מקור אור ישיר שמכוון אליו (במקרה הזה- יש אור ישיר שמכוון אליו ואין ככ מיקום אחר למקם את המסך). אשמח לשמוע ביקורות אם מישהו שמע/ראה/התנסה או לקבל המלצה על מסך 24 אחר של Dell - באותו טווח מחיר (עד 800 ש"ח). לא צריך תכונות ארגונומיות מיוחדות, גם לא צריך תליה על קיר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-