עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by x-filer,

מה אתם אומרים על המסך החדש שיצא עם טכנולוגיית הLED המחיר שלו כ1390 ש"ח? הפאנל הוא TN יכול להתחרות בדל 2209wa?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by vid170,

איפה באזור הרצליה יש תצוגה טובה של מסכי מחשב, לאיפה שאני לא הולך או שאין את המסכים שאני מעוניין לקנות או שהם בקופסה. לאיפה אתם הולכים בשביל לבחון את המסכים לפני שאתם קונים?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  3. Started by zedisdead,

האם מישהו מכיר או יודע משהו על המסך הזה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  4. Started by guy1000,

שלום לכולם, ניסיתי לחבר את המסך שלי שקניתי (AOC g2460pqu), לכרטיס מסך שלי (sapphire radeon 7970hd), באמצעות display port, והוא לא מזהה אותו משום מה. עם ה-hdmi הוא עבד טוב, וחשבתי לנסות לחבר אותו ב-display port, אבל משום מה הוא לא מזהה אותו.. למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לנסות? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  5. Started by Oranili,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=MW221U&cart=11745917021435032〈=heb יש לי X1950 ... עכשיו המסך שיש לי עכשיו 17 אינץ אני לא יכול לשים איתו 85HZ... רזולציה 1280X1024 והוא עובד על 60HZ השאלה אם המסך ששמתי ה ASUS יעבוד על 85HZ על 1280X1024? או יותר?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. מישהו יודע את האורך והגובה של מסך 22" WIDE ?! ושל 19" רגיל ?! בתודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. מחפש מסך למגוון שימושים, מסמכים, אינטרנט, משחקים. מבחינת גודל 27, פאנל לא TN, כל פאנל אחר נראה לי יהיה בסדר. עדיף אם אפשר free sync ותדר של 144, אם כבר קונה מסך חדש. רזולוציה 2K. בדרתי וחיפשתי וראיתי את סידרה S של דל, אבל בכל דגם חסר משהו אחר, או שאין free sync, או שהתדר 60 או שהפנאל TN. ארגונומיה זה נחמד, אבל לא קריטי ממש. מבחינת תקציב, לא גיבשתי משהו סופי וזה תלוי בתמורה אבל 1500 עד 2000 או טיפה יותר יכול לעבוד.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by TheReaper,

איך הם מבחינת הפאנל? האם כולם מגיעים עם TN? ונניח שאני רוצה להשתמש בהם כטלוויזיה ממרחק של 2 מטר~. אין לי YES HD אז האם תהיה בעיה?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  9. Started by alonkl,

כרגע הוא על 100, על כמה כלוון למניעת יובש בעיניים וכאבי ראש? תודה עריכה: הנה כזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151849 בזמנו הוא היה 1500, אחר כך 900 ועכשיו 1100 . שוב תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. Started by r_y,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר מחשב למסך טלויזיה LCD באמצעות כבל VGA. המחשב רחוק מהטלויזיה ודרוש כבל של כ 10 מטר. המחשב מיועד לתפקד כ HTPC ולהזרים תכני HD. האם החיבור עם כבל VGA באורך של 10 מטר יפגע בביצועי הזרמת המדיה וביכולות לנצל את המדיה סנטר בהקרנת סרטים? תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  11. אני גם משחק במחשב אבל לאחרונה זה הולך יורד, אני רוצה מסך דווקא 24" כי אני נהנה מהגודל של שטח העבודה. השאלה האם יש עניין לקנות דווקא 24" טוב כמו הדל 2407 או אפשר להתפשר על חברות אחרות שהמחיר זול משמעותית? אני אשים לב להבדל בין המסכים בסרטים ועבודה יומיומית? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  12. Started by llliorrr,

אני קונה עכשיו מחשב חדש עם כרטיס מסך 4850 וברשותי 2243BW אני רוצה להעביר את המסך הזה לאח שלי ולקנות לי חדש. עכשיו לפי מה שהבנתי שהכרטיס הזה לא מספיק טוב ללרזולוציה הגבוהה ב220P והשאלה שלי היא עד כמה ההבדל הזה בולט? והאם הרזולוציה 1680X1050 נראת אותו דבר בT220P כמו ב2243BW שבו זוהי רזולוציה טבעית..אם זה כך אז אני אלך כבר על 220P ובמשחקים אני יוריד את הרזולוציה

13. האם אופי החיבור של HDMI זהה ל DVI ? אז אני יכול למען הנוחות, להשתמש ב HDMI במקום (לצורך עבודה). יש לי בכרטיס יציאת HDMI ובקצה השני של ה 5 מטר אחבר מתאם ל DVI לתוך מסך 24" , זה ילך? אז למה בעצם ה DVI הוא כבל ככ עבה?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  14. שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) - מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שיהיה בעל חיבור DVI וכמובן תצוגה שלא תוציא את העיניים. מכיוון שאני מתכונן להזמין מחשב חדש מפנדה, רצוי שיהיה מבין המבחר שלהם. מה שראיתי אצלם ונמצא בתקציב: LG LCD 19 L1953S 5Ms 1:2000 LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 LG LCD 19 L1954SM Samsung 19 LCD SyncMaster 920BM מה מביניהם מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  15. Started by niravr01,

אני מעוניין להשתדרג ולקנות מסך מחשב. אני צריך עזרה בקבלת החלטה לגבי 3 המסכים הבאים: 1. lg W2353V 2. samsung 2333SW 3. Samsung T220P ** כל המסכים המוצגים הינם FULL HD. מה דעתכם לגבי כל אחד מהמסכים הנ"ל? והאם יש מסכים אחרים שאתם ממליצים שהם טובים (חשוב לי FULL HD). נקודה נוספת - אם אני ירצה לחבר את הPS3 למסך יש אפשרות להשתמש במתאם DVI-HDMI והאיכות תהיה כמו HDMI או שזה יפגע כתוצאה מהמתאם?. המחיר המקסימלי הוא 1200 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. אני צריך חיזוקיים חיוביים ...כמה יש פה ,שכן מרוצים מהמסך ?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  17. Started by avivboker,

אני ראיתי פה מתי שהוא שיש הגדרות ממולצות לכיול מישו יודע אותם? וגם הכתב דק ולא ממש ברור הבנתי שיש תוכנות שמשנות את זה מישהו מכיר? בנוסף אייך אני יכול לבדוק את סוג הפאנל שלי???

18. Started by barak gonen,

שלום לי יש AMD ULTRA GAME ואמרו לי שהוא מסוגל להריץ סרטים בFULL HD. לי יש מסך של LG FLATRON W2042T עם כרטיס מסך ATI 3870, ראיתי בוואלה שופס מסך SAMSUNG T2209 וכתוב שם שהמסך משדר בFULL HD האם קניית מסך זה תשפר באופן רציני את תצוגת המחשב או שלא שווה להשקיע ענו לי בבקשההה

19. שלום לכולם, אני מחפש מסך לשימוש יום יומי ממושך . בשביל מדיה, אינטרנט , אומנות, ומעט עיצוב גרפי. ללא גיימינג. מסך מעל 32' (אפשר מחו"ל) .77-88 PPI עומק צבע: לפחות 8 ביט אמיתי - חובה ללא Frame Rate Control = FRC חובה flicker-free (ללא PWM) תקציב - עד 499$ ,עם חריגה קלה לדמי שחרור וכל התהליכים הבירוקרטיים שאח"כ. ראיתי את הדגם הבא: LG 34UM59-P 34" 21:9, השאלה האם זה באמת ללא Frame Rate Control = FRC וללא PWM תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אם אני קונה מסך כזה שהרזולוציה שלו היא 1920*1080 האם הוא נקרא מסך היי דפנישן?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  21. Started by flsh2,

יש מצב למצא מסך מחשב רחב איכותי, עם פאנל שאינו TN במחיר הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. אני לא רוצה להתבאס על זה בעתיד (כי שימוש יהיה לזה בחיבור של ממירי יס וכוו..). הסיפור הוא שרציתי לקנות את הסמסונג T220P ובגלל החיבור HDMI אני חושב לקנות את הT240 כדאי או לא זה בגדול השאלה. תגיבו בבקשה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  23. ממומחים יקרים! מחפש מסך ל-12 שעות עבודה, הרבה טקסטים וגרפיקה נייחת 20''- 19'', עד 3500 ש"ח. שמעתי נפלאות על ה ViewSonic הזה.. תודה !

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  24. צריך המלצה למסך LCD "17 בתקציב של 1,500-1,600 ש''ח, שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים, קצב ריענון מהיר.. בקיצור, המסך הכי טוב ואיכותי לתקציב הזה! תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. אני עובד המון בתוכנות כמו Solidworks Pro-e ואני צריך מסך מחשב שאפשר לעבוד עליו המון, שיהיה בריא עד כמה שאפשר =] התקציב כ 1500 שקלים, ואני גם רוצה שמסך זה ישמש כטלויזיה וכמובן משחקים כבדים פה ושם. רב תודות לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.