מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היייי כולם, אני צריך עזרה... אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD ~20 אינטש שיהיה widescreen וישמש גם לטלביזיה גם למחשב....התקציב הוא גגגגגגגגג 2000 ש"ח אבל עדיף על ה1500-1800 ככה.... תודה מראש עידו
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
המשחק ישמש בעיקר לקליטת עורצי לויין HDTV ומשחק דרך XBOX 360 ומחשב התקציב למסך 32 אינץ' עד 1500 שקלים
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
התקציב שלי עומד על 1000-1300 יש איזשהו דגם טוב כלשהו שהייתם ממליצים עליו? על איזה ומה הנתונים שצריכים להיות למסך כדי שהוא יהיה מסך טוב? אני אודה מאוד לכל מי שיעזור :") המסך כמעט ולא יהיה לשימוש במשחקים.. רק ממש מעט.. עיקר השימוש שלי הוא לגלישה באינטרנט ומעט צפייה בסדרות וסרטים
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מגע 19" עם עדיפות לLCD. בין 2000 ל3500 ש"ח, עדיפות ל2000 כמובן. תודה, Zzzz
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
200 דולר!!!! אתם מאמינים! שווה קנייה? אני יברר לגבי 20 או 22 אינץ אבל כגודל המסך גם גודל המשקל ואיך אני יביא אותו לארץ...חחחח http://www.machshev.co.il/Product.asp?Pid=21411&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=236&aff=Zap〈=he
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם... מה אתם אומרים על המסך הבא: VIEWSONIC VX2235wm קישור: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2235wm/ המחיר בזאפ הוא 3400 שקל. שווה את המחיר?? אני משחק בעיקר BF2 ו- COD2. ורואה המון סרטים... תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
כרטיס המסך הוא geforce 7600 Extreme, ולאחרונה קניתי מסך LCD חדש מדגם fp93gx של benq הבעיה היא כזאת: לכרטיס המסך יש שתי יציאות DVI ולמסך שתי כניסות: אחת של SUB אנלוגי והשניה של DVI דיגיטלי עד עכשיו הייתי משתמש בכבל "אנלוגי" עם מתאם דיגטלי בשביל להשתמש בצג הישן אבל עכשיו הייתי רוצה פשוט להשתמש בכבל דיגיטלי.. אז מה שקורה זה כשאני מחבר כבל אנלוגי, הכל עובד מצויין.. אבל, כשאני משתמש בדיגיטלי אז כמה דברים קורים: 1. אי אפשר להשתמש בכפתור ה auto-adjust (עם אנלוגי הוא עובד) 2. כשאני מחבר את כבל ה DVI עם היציאה השניה של כרטיס המסך, התמונה שמתקבלת משובשת ולא תקינה... למרות שכשמחברים כבל אנלוגי עם מתאם דיגיטלי לאותה יציאה, התמונה נראית בסדר גמור ממ.. עצות? תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על תכנת כיוון איכות התצוגה של מסכי LCD תודה
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
מצאתי את המסך הזה סתם בגלישה בזאפ: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14662 הלוח הזה שווה את הכסף שלו? היעוד העיקרי הוא משחקים.... כמובן שאפשר כל לוח אחר בתקציב של 1500 ש"ח עדיף שיהיה WideScreen(אבל הבנתי שמסך WideScreen נורמלי עולה לא מעט ) באלי על WideScreen כי הייתי לא מזמן במסיבת רשת ואיזה אחד הביא לשם מסך WideScreen אמנם של MAG ( ) אבל בכל זאת זה היה אחד הקטלניים, אמרתי לעצמי שאם אני קונה בעתיד מסך LCD זה חייב ליהיות WideScreen תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה של שעות מרובות מול המחשב
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך רחב העובד ברזולוציה 1440x900. איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזאת? אני משתמש בgeforce 5900XT.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אחד 20" השני 19" :\ מצאתי ביקורות על ה-VX922 הו מחמיאות אבל על ה- VG2021M אין ולו אפילו ביקורת אחת מקצועית . אישית בהתחלה חשבתי או VX922 או VP930 אבל ה-VX נשמע יותר טוב בכל אופן מישהו יודע משהו על ה-VG2021M ? לצורך משחקים יהיה לי קשה איתו ? אני אסבול ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי אפשרות לקנות מסך LG L1932P חדש ב-1100 שקל, שהוא "19 LCD, במקום המסך CRT שיש לי עכשיו. השימושים שלי הם WORD, אינטרנט, טיפה משחקים לא כבדים וקצת PHOTOSHOP. הייתם קונים אותו במחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אנא עזרו לי לדרג את הממסכים הנ"ל מבחינת סדר עדיפויות לרכישה, מה טוב יותר? 1. LG 1718S LCD 17 2. SAMSUNG 740N LCD 17 3. AOC LM728 LCD 17 תודה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מתלבט כמו הרבה אנשים פה, בין סמסונג 931BF ל-LG 1970HR יצא לי לראות את 2 המסכים (לא אחד ליד השני) והמסקנה שלי מבחינת הצבעים של המסכים, שלסמסונג יש צבעים אמיתיים וחיים, ול-LG צבעים חדים. והשאלה שלי למי שיש לו את ה-LG 1970HR, או למי שיצא לו להתנסות עם המסך, לפי הבנתי הצבעים חדים גם בגלל שהמסך מאוד בהיר, וזה שהמסך בהיר לפי מה שאמרו לי-לא נוח לשימוש באינטרנט ובאופיס. אז בעצם, אם מורידים ב-LG את הבהירות, האם גם החדות נפגעת??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
מה עדיף, מסך רחב או מרובע? שימושים: הכול - אינטרנט (בעיקר), אופיס, סרטים, משחקים (קומפי בעיקר...), אוהב לפתוח הרבה חלונות במקביל (בגלל זה עלה רעיון המסך הרחב). מחיר: עד 1500 ש"ח האם בהתאם לזאת עדיף להשקיע ב-17" איכותי יותר (samsung 731BF או LG1770HQ) או ללכת על ה-19" של LG L194WT? האם במסך רחב אכן שטח הצפייה קטן יותר? אז מה עדיף? תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
למה הכוונה רזלוציה?? מה זה נותן יותר צבעים או מה?? תסבירו טוב בבקשה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 22" רחב ראיתי שני דגמים שנראים לי מעולה האחד של viewsonic והשני של סמסונג שניהם עולים 400 דולר וכולל מע"מ כולל הכל ייצא לי כ-560 דולר להביא אותם [2400 ש"ח] כאשר הסמסונג לא מיובא לארץ וה viewsonic עולה 3400 ש"ח שניהם בעלי נתונים דומים ונראים לי מצוין, אבל אליה וקוץ בה... אחריות אני רוצה אחריות ולא ממש מתאים לי לשלוח לארה"ב במקרה של תקלה האם יש דרך, הסכם או כל דבר שיוכל לעזור לי עם הבעיה? חיון או זד או היבואן/יבואנים של ויוסוניק יספקו לי אחריות? אולי חלקית אפילו? משהו? האם יש לי פיתרון אפשרי? או שזה סיכון לקחת ובלי אחריות לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
first plz excuse the dumbass questions complete noob about these issues (yes ive read the stickies) all i basicly want is a nice lcd screen with speakers that will be good for games i basicly play different hl games since atm i got a gf4mx and it will be a while until i get a new pc the lcd screen i got atm Samsung syncmaster 931b white in samsung website i can only find 931b black, dunno if there is a difference :\ http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEBSBDXAA.asp according to the specs it has 8ms and # Viewable area: 19 # Brightness (Typical): 300 cd/m2 # Max Resolution: 1280 x 1024 # Contrast Ratio (Typical): 700:1 # Viewing Angle (Typi…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם של ASUS? VW192S? זה 19" רחב.. רציתי לדעת אם הוא עדיף על הLG L194WT שכבר הבנתי שעדיף על הסמסונג...
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין בתחום של מסכים דקים ואני מחפש מסך דק LCD בשביל סרטים ומשחקים בעיקר התקציב יכול להיות עד 1200 שקל אבל אם ממש ישתלם להוסיף עוד קצת אז אין בעיה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
XEROX 19" WIDE LCD XM3-19 SILVER-BLACK 1440*900 5ms 5Y http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11218 אני רוצה לדעת מה דעתכם עליו האם הוא טוב למשחקים וסרטים? האם זאת חברה טובה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אני לא מבין למה יש את כל הרזולוציות הגבוהות שמעל 1280x1024 עם מסכי הlcd לא תומכים בהם... כי עם הבנתי נכון lcd לא תומכים מעל ל 1280ס1024 והרי lcd זה התטכנולוגיה הכי מתקדמת של מסכים אז עם אפשר הסבר הגיוני לכל זה אני אשמח או שפשוט lcd תומכים ברזולוציות גבוהות יותר ולא ידעתי ??[= תודה
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום. מה המסך lcd 19' הכי טוב שיש עד 2000 שקל? ומה ה19' lcd הכי טוב שיש עוד 2500 שקל? והאם יש הבדל ביניהם, ששווה להשקיע את הכסף? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-