מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מישהו ראה את הLCD הזאת LG LCD "37 37LB1R ויכול לתת ביקורת עליה?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ברגע שאני נכנס למשחק לדוגמא כמו מייפל סטורי המסך משחיר ומופיעה הודעה שאומרת NOT OPTIMUM MODE RECOMMENDED MODE : 1920*1200 60HZ ואני מנסה לשחק עם ההגדרות של המסך, המשחק חוזר לעצמו אבל הבעיה חוזרת ומופיעה שוב אחרי 20 שניות בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חברים. ככבר תקופה שאני מחפש לרכוש את אחד המסכים לשדרוג ממסך ה- 60HZ הישן שלי, והחנות היחידה באינטרנט שמאצתי שבה מוכרים (XL2420Z) היא אייבורי שמוכרת במחיר שוד, 2600 ש"ח (באמזון לדוגמה המסך נמכר ב- 1200 ש"ח בלבד, הזוי). האם מישהו הצליח לרכוש את אחד המסכים בארץ במחיר סביר יחסית? * בדקתי אופציה של קנייה באמצעוץ BUY2USA, אבל המחיר יוצא 2200 ש"ח (בשביל 400 ש"ח אני מעדיף לקנות בארץ ולהיות עם ראש שקט). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום הנהדר הזה, קודם כל תודה רבה לכל אלה אשר משקיעים מזמנם היקר בכדי לעזור לאנשים כמוני שלא יודעים הרבה על כל נושאי המחשב והרבה פעמים נתקלים בבעיות רבות... אז תודה רבה ובאמת כל הכבוד לכם. נכון שזה הוא הנושא הראשון שאני פותח, אבל אני קורא הרבה ולומד מהבעיות של אנשים אחרים בכדי לא להקשות על חברי הפורום בשאלות חוזרות, למרות זאת, אני חש שאני צריך עזרה בנושא זה בגלל שלא מצאתי ת'רד מוקדש אך ורק לנושא זה. אני מחפש מסך טוב לצפייה בסרטים וזהו. אני לא מפעיל משחקים על המחשב. כל מה שאני עושה על המחשב הוא להוריד סרטים ולצפות בהם. עברתי על הרבה ביקורות של מסכים ואני יודע שמתיחסים שם לצפייה בסרטים אבל אף פעם לא קיבלתי תשובה לשאלה זאת בגלל שבכל הביקורות מקדישים יותר תש…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המצלה למסך 22" בתקציב של עד 1300 ש"ח. השימושים העיקריים יהיו עיצוב גרפי ותלת מימד. תודה לעוזרים, יובל.ע.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אנחנו סוף סוף מחליפים את אחד מה-CRTים העתיקים בבית, וצריכים LCD עם פאנל טוב (המסך ישמש, כאמור, לאינטרנט ולעבודה עם טקסט), הרבה שטח עבודה ל-WORD, רצוי מבוסס תאורה אחורית של LEDים אבל לא חובה. יחס של 4:3 עדיף לדעתי לטקסט. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חושב ליקנות מסך מחשב גיימינג Lenovo Legion Y27qf-30 QHD IPS 27'' FreeSync 67A7GAC3IS הבעיה כתוב אתר הוראות של מסך בזמן משחק אני משחק המסך עושה הבהוב. האם מסך זה טוב ולא עושה בעיות תקלות למשחקים גיימרים ? באתר הוראות של מסך כתוב משפט : Moving Picture Response Time (MPRT) משפר את זמן התגובה ומפחית את טשטוש התנועה בצג. הפעלת MPRT תשבית את טכנולוגיית AMD FreeSync™ Premium, וייתכן שתבחינו בהבהוב זניח. האם המסך זה טוב ביותר, וזה בסדר ? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 286 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהCRT שלי התפוצץ אתמול (ממש התפוצץ) הגיע הזמן לקנות חדש... מחפש LCD רחב וגודל 19 אינץ ומעלה..
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום חיברתי את המסך לretina macbook pro 13 עם כבל mini display port to display port לחיבור thunderbolt,אך אין תמונה. רק שאני מחבר עם כבל hdmi יש תמונה ,אך זה עובד רק על 30hz. מחיפוש בגוגל לא הצלחתי כל כך להבין,האם ניתן להריץ את המסך על 60hz. אודה לעצות אם מישהו יודע איך צריך לחבר את המסך?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לסדר את זה ככה שמסך אחד יהיה בשימוש רגיל וחלק מאותו מסך יהיה בגדול על המסך השני. אני גם רוצה שהעכבר לא יעבור למסך השני כשאני מגיע לקצה של המסך הראשון. את הראשון הבנתי שאפשר עם תוכנה בשם OBS, ולגבי השני אין לי מושג. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
התגלגל לידי AIO של טושיבה שהפנל טאצ' והחיבורים שלו חדלו כנראה מלתפקד. בעצם במקרה כזה אין מה לעשות חוץ מלזרוק אותו.(אם יש הצעות אשמח לשמוע) אבל כואב הלב, וגם המסך שלו מציג תמונה לא רע בכלל, לכן אני שוקל לחבר אותו למחשב נייח בנוסף למסך הנוכחי שם דרך הHDMI (המיועד מלכתחילה למטרה הפוכה- פלט) או מציאת איזה חיבור פיזי בין המסך למחשב ועקיפתו.. השאלה אם זה אפשרי בכלל?
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וגם בתחום המחשבים ואני הודה לכם אם תעזרו לי. אני קונה מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא סרטים ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות , המליצו לי על ati rx 1650 pro 512m pcx16 המפרט של המחשב הוא: intel 965 /1066/intel3000 core2 duo e6400/1066fsb 1024gb*2 ddr2 6400/800mhz של קינגסטון סה"כ 2 גיגה 320gb sata 2 16m dvdrw*18 מיקלדת ועכבר אלחוטי מסך lg 1900r 2ms 1:3000/dvi כרטיס מסך :ati rx1650 pro /512m המחיר 5440 ש"ח האם זה משתלם? האם כדי להשקיע בכרטיס יותר טוב או לקחת את 7600gt או משהו דומה באותו מחיר? והאם אשפר לתלות את כל המסכים על הקיר? האם כדי לקנות מסך אחר יותר זול? והאם חשוב שיהיה כרטיס מסך ומסך עם יציאת MDMI תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
ראיתי בתגובות של זאפ שהמסך עובד ברזולציה אחת 1050על1600 משהו כזה. אמרו שאם משנים התמונה לא יוצאת טוב. הדבר נכון? ואם זה נכון אם זה נכון גם למשחקים? או רק בוינדווס
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בחלק ב' של המדריך באתר למסכי LCD נאמר כי מסכים בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים משרדיים קלים ואילו מסכים למשל בעלי פאנל IPS מתאימים לעבודה משרדית ארוכה. מלבד החסרונות שצוינו במדריך, מדוע הפאנל TN נחות מול הפאנלים האחרים כשמדובר בעבודה משרדית(למשל: יישומי אופיס השונים).
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהמלצה למסך LCD בין 19" ל 17" תקציב - 1000 עד 1500 ש"ח לצורך משחקים, אינטרנט תודה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לכל המשתמשים במסך הנ"ל רציתי לדעת איפה קניתם את ה LG L1970HR שלכם, באיזה מחיר, והאם הייתם ממליצים לקנות שם? כל הערות נוספות על הדגם או על מסך אחר (יותר טוב באותו טווח מחיר ו 19") יתקבלו בברכה D: תקציב 2000~ שח (נוטה למטה) שימוש: אינטרנט סרטים וקצת משחקים (מה שרץ על המחשב, ראו מפרט) תודה מראש!@
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
השימושים הם בערך כאלה: 50% עריכה גרפית 30% טקסט ואינטרנט 20% משחקים וסרטים אני מחפש את המסך האידיאלי ב1500 ש"ח שיאפשר לי להנות בכל השימושים. תודה חשבתי ש20" רחב יהיה טוב למשחקים וסרטים וגם מספיק גדול לעריכה גרפית
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הובכן לאחר שאישרו לי להשאיר את המסך אצלי אחרי הטעות שלהם ואני עובד איתו מיום שלישי אז חשבתי שהגיע הזמן שאני אכתוב לכם את הביקורת שלי על המסך והתרשמות שלי ממנו. מה יש לנו באריזה באריזה ישנו כבל מתח ישראלי, כבל DVI-D, כבל VGA-HD, כבל USB HUB, דף התקנה, דיסק התקנה, מדריך שימוש, המסך וסטנד מתכוונן. התקנה של המסך התקנה הייתה פשוטה למדי למרות שהמסך כבד יחסית ורצוי לעשות את ההתקנה עם עזרה ממישהו אחר. הסטנד מתלבש בקלות על המסך פשטות לשמה. ארגונומיה ועיצוב המסך העיצוב עיצוב חלק ונקי המסך לא מעוטר בפרסומות או מדבקות מיותרות עיצוב נעים לעין ולא מצועצע כמו מסכים אחרים בשוק, עיצוב מרשים לדעתי של דל. הארגונומיה של המסך פשוט מדהימה אפשר לכוון את הגובה, להזיז לצדדים לשנות את זו…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 הלינק הזה מפנה למסך VP930, אבל כשמחפשים את המסך ברשימת המסכים, אין אותו בכלל.. יש את ה VP950. את הלינק מצאתי באיזה דיון כאן בפורום על המסך.. אבל מוזר שאין בכלל את המסך ברשימה לא? בכל מקרה.. למה כתוב "המסך מומלץ לגרפיקה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים" אבל פה בפורום אמרתם שהוא מצויין למשחקים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נניח שאני יכול לקנות רק אחד משניהם, מה עדיף ומה ההבדל באיכות (הבדל גדול/קטן ואיפה) ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך רחב LCD, סמסונג T240.. לאחר הפעלה של פוטושופ CS3 אני מקבל הודעת שגיאה שפרופיל המסך פגום ועלי להפעיל את תוכנת הכיול של המסך (הודעת שגיאה מצורפת) לכן התקנתי את MagicTune בתקווה שזו תעזור לי לתקן את הבעיה.. ניסיתי להכנס למסך Color Calibration, אבל לא כל כך הבנתי מה אני אמור לעשות.. בכל מקרה הרצתי את חמשת השלבים קדימה וה Preview היה נראה לי בסדר גמור.. למרות זאת הודעת השגיאה בפוטושופ לא נעלמה.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני אמור לתפעל את MagicTune ואיך אני מעלים את הודעת השגיאה.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. מהי אחריות הפיקסלים השרופים של דל? 2. האם בSKYPC המסכים באים עם פאנל S-IPS או S-PVA?(אם מישהו יודע זה ממש יעזור לי) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני להתחדש במסך מחשב חדש. המסך מיועד בעיקר למשחקים. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הזה Dell Gaming S2716DG 27'' הכרטיס מסך שלי הוא asus strix 980.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
t220 מול 2243bw, מה עדיף ? שתי המסכים מבית samsung, שניהם בערך באותו מחיר. קראתי ביקורות טובות על שתיהם. לt220 ניגודיות טובה יותר וזמן תגובה טוב יותר אך ברמות האלה אני לא בטוח עד כמה אפשר באמת להבדיל ... המטרה היא all around, כלומר משחקים סרטים ועבודה של יום יום(אינטרנט, אופיס וכדומה).
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך Dell UltraSharp U2415 . הדרישות שלי הן: FHD,סרטים,קריאה,משחקים. בקיצור מסך רב שימושי. במאמר הנעוץ בראש העמוד "פרמטרים חשובים של מסכי מחשב מודרניים וטיפים לרכישה" כתוב בקשר לזמן התגובה "אך המצב כיום הוא שאין שום סיבה להתייחס אליו כלל...." למרות זאת לפני שאני קונה אני רוצה לשאול האם המסך מתאים גם למשחקים. זמן התגובה שלו: 8 מילי-שניות (אפור לאפור) מצב רגיל ו 6 מילי-שניות (אפור לאפור) מצב FAST . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-