עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הבנתי שהם יקרים משמעותית משאר המסכים. למה זה?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. כאשר המחשב דלוק ואני לא עובד איתו, כיצד עדיף להשאירו, מבחינת שמירת אורך חיי המסך, האם במצב שינה (בחדר חשוך נראה שהמסך עדיין פועל), או שומר מסך, שיריץ משהו ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. לא מצליח להיזכר בשם של התוכנה הזו...רק יודע שדוקא היא של מיקרוסופט - כחלק מחבילת תוכנות לשיפור המחשב זו תוכנה שמציגה לך מיספר קטעים של טקסט - אתה בוחר את זה שהכי חד על המסך שלך מישהו יודע? THX

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  4. Started by psybrain,

איזה REVISION יש להם ? מישהו קנה מהם תמסך ויש לו אותו .. שיגיד לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  5. לפני קצת פחות מ-3 שנים רכשתי מסך Dell U2311H. לפני כשבועיים שמתי לך לכתם מוזר שצבע הכל בגוון כחול, בגודל של 2-3 סנטימטרים על המסך. השירות של Dell היה מעולה, והמסך הוחלף תוך כמה ימים, עם שליח שבא עם המסך החלופי עד הבית. ממה שהבנתי מהם זה מסך מחודש. עכשיו, למרות שהמחשב מזהה אותו כאותו דגם, וגם כשמדליקים את המסך ככה הוא מציג את עצמו, שמתי לב ל-3 הבדלים בולטים מהמסך הקודם: 1. זווית ראייה: כשמסתכלים מזווית אחרת הצבעים משתנים בצורה שונה ממה שהיה במסך הקודם. 2. צבעים מסויימים נראים "זוהרים" יותר ופחות ריאלים. 3. במסך הקודם גם בהגדרות נמוכות יחסית של קונטרסט ובהירות ראו בצורה מספקת, לעומת המסך הזה. השאלה אם יש איזושהי דרך לבדוק מה באמת מסתתר בתוך המסך... או כל רעיון אחר :-)

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  6. Started by tintin,

האם כדאי לקנות אותו בREV a04 שמיוצר בצ'כיה עם אחריות 0 פיקסלים מתים ביום הקניה ואחרכך החל מ4? יש המון מסכים עם פיקסלים מתים מהסדרה הזו? יש חנות שנותנך אחריות יותר טוב? האם מישהו יודע אם המסך טוב למשחקים ולא נמרח בגלל פאנל S-PVA?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  7. Started by sby333,

שלום, אני מחפש מסך 22 אינץ LG או סמסונג ... יש לLG דגם עם יחס ניגודיות 1:30000 דגם : W2284F-PF . ולעומת זאת לסמסונג ראיתי מסך של 1:20000 יש בניהם הפרש במחיר של 250 שקל בערך (LG יקר יותר). ומזה אומר בדגם W2284F-PF ה-"PF" ? אולי סוג הפאנל (שזה טוב או פחות טוב/יפה או פחות יפה ) ? אני לא זוכר את הדגם של הסמסונג, אבל כמובן הוא גם 22 אינץ, 2ms, רחב, 1:20000 , בטח מכירים אותו .ולא ראיתי אותו בזאפ. אז מה כדאי ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  8. Started by lader,

חבר המליץ לי עליו ורציתי לדעת האם הוא באמת טוב. חבר שלי אמר לי שהוא עלה לו 1100 האם ככה הוא עולה?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. Started by dandy,

שלום קניתי מסך חדש (VIEWSONIC 930) שתומך בDVI ונראה לי שגם הכרטיס מסך (GECUBE 2900 PRO) ראיתי שיש חיבור רגיל (D-SUB) ויש גם חיבור DVI קראתי מה זה אומר והבנתי למה זה טוב. נראה לי אבל לא הבנתי מתי אני מחבר ואיך. אני מחבר את שניהם או רק את הDVI תמיד או רק למקרים ספציפים שמתאימים? כל הסבר נוסף על הDVI ולמה הוא טוב בארץ ועל החיבורים יתקבל בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. לאחר שהחלטתי שאני הולך להחליף את מסך הDELL הנוכחי שלי 20.1 ל DELL למסך גדול יותר 24 באותם הסטנדרטים ניצבו בפני סה"כ שתי אופציות (במשפחת DELL): ה Dell 2408WFP ויורשו המיועד ככל הנראה Dell U2410. חיפשתי בפורמים באתר והפנו אותי לסיקורים באתרים שונים שתכניהם לא ברורים לי. ולכן אני פונה אליכם בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מה ההבדלים בין השניים, הבנתי שהפאנלים שונים, אבל לא הבנתי איזה סוג פאנל עדיף ולמה? אשמח להסבר מפורט. תודה מראש ושיהיה שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  11. Started by עופר157,

יש לי מסך מסוג LG W2486L LED ופעם אחת כבר החלפתי אותו בגלל פיקסל שרוף ועכשיו במסך החדש יש פיקסל אחד שמאיר בצבע לבן-הבעיה היא שרק בכמה תמונות רואים את זה ואם שמים תמונות אחרות באותו איכות אז לא רואים את זה וגם באינטרנט ובסרטים לא רואים את זה? מה יכולה להיות הבעיה?

12. Started by urich,

השאלה בכותרת. אם אפשר גם להתייחס ליבואן ולאחריות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by adi11.,

איזה מסך יותר כדאי? יש איזה מישהוא שאמר שהסמסונג יותר כדאי אני אישית לא מבין למה... SAMSUNG 932B : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7110 LG L1953TR : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7112

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  14. Started by KoM,

שלום, קניתי את המסך הנ"ל, וכשאני מכוון את הרזולציה למשהו פחות מהנייטיב שלו, כלומר נגיד ל1080P, התצוגה לא עושה SCALE נכון ותוספת רק חלק קטן במרכז המסך. רק עבודה ב60 הרץ מצליחה לגרון למסך לתפוס את כולו גם ברזולוציות נמוכות יותר. מה ניתן לעשות ? התופעה מכריחה אותי לשחק רק ב1440P אם אני רוצה משהו מעל 60 הרץ.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. ברצוני לקנות מסך רחב העובד ברזולוציה 1440x900. איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזאת? אני משתמש בgeforce 5900XT.

16. Started by arik100,

שימושיים כללים גימיינג לפעמים לפעמים סרטים והמון קריאה - שלא יעייף את העיניים!!! איזה מסך מומלץ? פעם היו את הדילים על המסכים הקוראניים האלה, האם עדיין כדאי? או לקנות בארץ? אשמח להמלצה לאיזה 2-3 דגמים תודה

17. שלום, אני רואה די הרבה סדרות במחשב אבל לא חשוב לי שזה יהיה fullHD אם זה בתוספת מחיר משמעותית. איזה מסכים הכי מומלצים בטווח המחירים הזה? בעיקרון אני מעדיף 20 אינצ' או אפילו 19 אם המסך 22 שאני אקנה במסגרת המחיר הזו יהיה גרוע... מרפרוף בפורום ראיתי את 2 הדגמים האלו: Samsung SyncMaster 2053BW Chimei 228D יש עוד דגמים מומלצים? מה עדיף מבין ה-2? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2009 בשעה 16:48:43 למה אף אחד לא עונה? :\

18. Started by ject,

תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  19. Started by lader,

יש כמה שחשבתי עליהם: 1) LG L1732TQ LG L1752TQ (2 LG L1770HQ (3 מה הכי כדאי ואם יש לכם עוד הצעות תציעו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. Started by tal_levi1000,

אני ממש לא מבין הרבה במסכים מישהו יכול להגיד לי אם המסכים האלה שווים? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014111 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105 ואם יש לכם יותר טובים אני ישמח לראות תודה מראש טל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by BattleMan,

שלום לכולם, עד לאחרונה היה לי מסך 21", אמנם לא איכותי [בגלל הגיל - הסיבה הישירה למותו] אבל אהבתי את הגודל. עכשיו לאחר לכתו אני החלטתי שאני צריך מסך חדש, עדיף אחד שבו אוכל באמת להבין מה אני רואה. עשיתי מעט מחקר בעזרת פרסומים קודמים בפורום והגעתי לכמה אפשרויות, אשמח לעזרתכם. תחילה, הדרישות שלי [table] [tr] [td] גודל [/td] [td] כמה שיותר גדול, לפחות 17 אינץ [/td] [/tr] [tr] [td] מחיר [/td] [td] עד 2000 ש"ח [/td] [/tr] [tr] [td] תנאי שימוש [/td] [td] חדר עם מנורת פלורסנט, יש צורך בשימושיות במצבי אור יום. גם כן, איכות עבודה בתנאי חושך. [/td] [/tr] [tr] [td] שימוש עיקרי [/td] [td] תוכנות מלל, מתכנת הרבה, קורא הרבה וכותב הרבה. אוהב נורא לצפות בתמונות, צריך איכות צפייה טובה מאוד.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. היי כולם, אימא שלי קונה מחשב חדש, והיא זקוקה גם למסך. אין לה יותר מידי כסף, והשאיפה היא להוציא כמה שפחות על מסך כמה שיותר איכותי ובריא לעיניים. אין גם הרבה מקום למסך, אז אישית עדיף שהוא יהיה 4:3, אבל אם יש מסך רחב טוב יותר אז זה גם בסדר. רצוי מחנות כמה שיותר קרובה לחיפה. כמו שכתוב בכותר, התקציב הוא 750 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. Started by Ranash87,

רציתי לשאול חוות דעת בנוגע לשני מסכי מחשב. Samsung 226CW LG L227WT בחנות הם נראו טוב יש להם מחיר סביר. השאלה אם יש להם חסרונות ששווה לקחת לתשומת הלב. תודה מראש, רן.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by Lord Flacko,

אני מחפש מסך שיתאים לגיימינג ב1500 אבל אפשר לחרוג למשחקים כמו CSGO PUBG GTAV הגודל לא כל כך משנה לי ושיתאים למפרט שלי כמובן (אני מתכוון לשדרג את המעבד בקרוב כנראה לI7 7700K) מעבד: Intel I5 6500 לוח אם: Gigabyte ga-b150m-hd3 זיכרון: 16 גיגה ראם כרטיס מסך: gtx 980TI תודה

25. שלום לכולם! רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune עבדו מצויין! ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H והתוכנות לא עובדות ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון! עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.