מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המסך שבכותרת (של LG)? יש המלצה אחרת למסך מחשב+טלוויזיה בסדר הגודל הזה של מחירים (2400שח)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך איכותי יותר ? תפרטו Viewsonic 930B vs. Eizo 1910AS http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp930b/ Viewsonic 930B http://zap.co.il/model.asp?model_id=353108 Eizo 1910AS
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת על מסכי LCD של חברת AOC תודה ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
מישהו יודע אם המסך L1970HR הזמן תגובה שלו 2MS זה מאפור לאופר או שזה משחור ללבן לשחור בגלל שחיפשתי באיזה 20 אתרים ובאףאחד לא רשום.. מישהו אולי יודע ויש לו הוכחה (לא סתם להגיד..)
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שישנם לא מעט מחברי הפורום שיש ברשותם המסך הנ"ל , אם אפשר , כל אחד שיש לו את המסך הזה לכתוב , ביקורת קטנטנה , התרשמות.. חוות דעת בכל מיני יישומים , משחקים , סרטים , וכו'. אודה לכם מאוד. מקווה לשמוע מכמה וכמה..
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של LG... מאחור יש כניסת VGA סטנדרטית ויש גם RGA (שלושה כניסות)... יש לי אקס בוקס שיש לו יציאת COMPONENT עם שלושה צבעים (כמובן)... אבל הם לא נכנסים לכניסות של המסך - הכניסות לא מתאימות. מישהו מכיר כזה דבר? מה עושים? האם חיבור נכון יגרום לי לראות את האקס בוקס על המסך הזה ברזולוציה גבוהה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האם המסך טוב לעבודה ממושכת בתוכנת אוטוקד+קריאה וכתיבת טקסטים תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום. לא ממש מצאתי אשכול שמסביר איך כדאי לבחור מסך LCD למחשב. אז הינה השאלות שלי: 1. מה זה מילי שנייה? אני רואה בחנויות 8 מילי שנייה, 4..2.. 2. יחס ניגודיות..? מה זה אומר 1:500 והאם זה טוב ביחס ל1:700..? 3. אני צריך מסך לעבודה מול המחשב. ממש הרבה פחות משחקים..אולי CS1.6 אבל לא יותר מזה..איזה מסך מומלץ לי? עד 1,500 ש"ח... אם יש חריגה של כמה מאות זה לא נורא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, וראיתי הרבה המלצות על ה - VP930 האם VP93O מתאים למשחקים כמו פיפא NBA?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT של LG, דגם F900P... מאחור יש לי גם כניסת VGA וגם כניסת RGB. יש לי גם אקס בוקס עם יציאת COMPONENT שאני רוצה לחבר אליו. הבעיה שהכניסה לא מתאימה. הכבל של האקס בוקס הוא סטנדרטי - 3 כבלים עם צבעים שונים, "זכרים"... נראה לי שהכניסות הן גם "זכר", למרות שזה לא נראה בדיוק אותו דבר. האם מישהו מכיר כזה דבר? האם יש מתאם שניתן לרכוש? בנוסף, אני מחבר כרגע את האקס בוקס למסך עם VGA, דרך ממיר חיצוני. הבעיה שאני מקבל אפקט של "מריחה" על המסך... זה קצת שונה מ"מריחה" שמתרחשת ב-LCD, זה כמו קפיצות קטנות כאלה. האקס בוקס אומנם עובד על תדר רענון 60HRZ אבל בפורומים אחרים אמרו לי שהם גם משתמשים בזה, ואין אצלם מריחות. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה? האם זה בגלל הממיר? כיצד ניתן לפתור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
השימושים הם בעיקר אינטרנט וסרטים ומשחקים (קצת).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני ממש רוצה להזמין מסך היום-מחר ויש לי התלבטות אחרונה. איזה מסך מבין השניים לקנות? LG L1770HQ או Samsung 731Bf
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים כן,אני יודע ששואלים את זה תמיד, ואנ ייודע שתמיד יורד, אבל ''חבר של אבא שלי'' (כתב בידיעות למען האמת ) אמר שצפויה ירידת מחירים בתחילת הלימודים,ועד עכשיו לא ראיתי שום ירידה (דווקא ראיתי עליה במסך LG). אתם יודעים האם הולכת להיות ירידה (30%~) במחירי המסכים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את שני המסכים בבית ואני חייב לדעת איזה מהם יותר טוב... שימו לב שה 731 הוא bf ולא b !!
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
-
הם נראים מסכים ממש טובים... בגדלים 20,21,22 אינץ' לסירוגין (נדמה לי יש גם 24 אבל זה עולה הרבה) מסך רחב, 6MS... נראה מצוין יש למישהו עוד פרטים, והאם יש בארץ? האם אמורים להגיע בקרוב? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
ד"א המסך שאני מישתמש בו עכשיו זה LCD17 AOC אני לא יודע כמה הוא עולה אבל אחלה מסך... יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כמו זה ... מישו יודע מה המחיר..? המלצות על חברה משו? ;D
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
1 יש לי את המסך NEC 20WGX2 שמחובר לשני מחשבים עם KVM ולאחר כל ריסט הרזולוציה משתנה. 2 אני עובד עם 2 המחשבים ברזולוציה 1680X1050. במחשב אחד יש לי כרטיס מסך X1800GTO2 ובשני יש לי 9600XT ובמחשב עם ה-9600XT רואים פחות טוב,מה הסיבה ?? 3 האם יש אפשרות לחיבור 2 המחשבים עם ה-KVM שיש לי בחיבור DVI ??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום מסך חדש ( LG L1970HR ) בגולדטופ וזה פשוט מדהים איך המסך הזה נחטף ... כל פעם שבאתי לקנות אזל במלאי , הפעם תאמתי מראש שישמרו .. איך שאני מגיע האיש שבא אחריי גם קנה את המסך והוא אפילו לא ידע כמה הוא עולה (!!) קיצור המסך פצצה , ממליץ בחום. עכשיו לשאלה : רציתי לשאול את אלה מביניכם שיש להם את המסך , על איזה הגדרות הם משתמשים במסך כי אני לא יודע בדיוק כמה הכי טוב ואיך רואים הכי טוב . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
-
שבת שלום . קניתי מסך LCD אבל משום מה לא היה שם כבל RGB . אז ניסיתי לחבר את המסך עם כבל DVI . אבל זה לא עובד יש איזה שהם הגדרות שצריך להגדיר או שהוא חייב גם את הכבל RGB ?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך שבכותרת. יעבוד טוב עם מסך כמו ה - LG1970 שקיבל פה ככ הרבה המלצות?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי מסך LCD 17 אינץ' ואני לא יודע איך באמת כדי לנקות אותו.. שמעתי משו עם מטלית יבשה או מטלית רטובה או מטלית עם אלכוהול.. מה הכי טוב בבקשה המלצות ממי שמבין.. אחרי הכול אני לא רוצה ללכלך אותו עוד יותר או להרוס אותו.. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ה-LCD של Samsung 731BF הוא המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא במחיר של כ-1,400 ש"ח? טוב יותר מהמתחרה באותו מחיר של LG או כל חברה אחרת? תגובות והצעות יתקבלו בשמחה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-