עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by haim1440,

שלום ...אני קונה מסך סמסונג 226BW ורציתי לדעת כיצד אני יכול להפוך אותו גם לטלוויזיה ושיראו בו באיכות טובה?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  2. המסך יהיה לשימושים הבאים 60% אינטרנט 30% משחקים כבדים כמו F.E.A.R 5% צפייה בסרטים 5% שימוש בפוטושופ וורד

3. Started by omri1509,

אפשר לחבר את המסך LG 1970HR לLCD?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by Useful Idiot,

(לא שאני אתנגד למסך יותר גדול) בעיקר לגרפיקה, סרטים ושימוש ממושך (ממושך ממושך ) התקציב הוא משהו בסביבות ה1500-1800 קראתי כבר כל כך הרבה ביקורות וסקירות שאני עומדת להתאבד. אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו זה מאוד יעזור לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  5. Started by gadits,

קראתי את הביקורות הטובות ואת ההמלצות שלכם על המסך הנ"ל והייתי בטוח ב100 אחוז שאני הולך לקנות אותו!!! אבל הבעיה היא שאני רוצה את המסך שיהיה כולו בצבע שחור שיתאים למארז המחשב המקלדת והעכבר המסך הכסוף ממש מכוער בעיניי! הבנתי ממה שקראתי כאן באתר שאומניטק היבואן הרישמי מייבאים רק את המסך הכסוף לא איכפת לי שהאחריות תהיה של יבואן פרללי ולא של אומניטק העיקר שהמסך יהיה בצבע שחור 1.האם יש אפשרות להשיג את הVP930B בצבע שחור בארץ? 2.ובמידה ולא ניתן להשיגו בצבע שחור האם יש עוד מסך 19 שיש לו PIVOT פאנל M-PVA שיתאים לי ל- 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו UT-2004, F.E.A.R , FARCRY , RAINBOWSIX VEGAS 5% צפייה בסרטים 5% תוכנות כמו פוטושופ וורד אקסל ושיהיה כולו בצבע שחור תקציב מקסימו…

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by ליברמן,

מתי יתחילו לשדר HD בארץ?

7. יש לי מסך LCD SyncMaster 710C ויש לי בעיות בכוון הרוולציה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס במקום שיופיע "ברך הבא" בXP מופיע: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz בעיה דיי מציקה ואני לא יודע מה לעשות כרגע המחשב חדש לחלוטין אני רוצה לציין שבמחשב הישן שלי לא היו בעיות מסוג זה כלל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בבוקר לאחר שהמחשב היה מכובה כל הלילה הרוולציה נפתחת כרגיל רק לאחר שעה בערך שוב מופיעה ההודעה מהמסך הה"ל ועכשיו גם זה לא פועל.. וכרגע אני משתמש במצב Enable VGA MODE -מצב זה מפעיל את המחשב בהגדרות רוולציה וצבעים נמוכה מאוד ולכן הגודל מאוד גדול... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ואני לא רוצה לשלול אפשרויות שונות.. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה,פירמטתי וגם לא עזר...…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by sbf80,

בקרוב אני נוסע לארה"ב ומתכנן לקנות שם את המסך Dell 2007WFP ולהביאו לארץ, אך אני רוצה לודא כמה דברים לפני כן: 1. האם תהיה לי בעיה עם חיבורי חשמל והמתח? 2. ממה שהבנתי, ניתן לחבר למסך גם ממירי כבלים/לווין, האם קיימת הגבלה על שיטת השידור האמריקאית, NTSC ? 3. האם צריך לשלם מכס בחזרה לארץ? 4. האם סוכנות דל תיתן לי אחריות על המסך גם אם הוא נקנה בארה"ב? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. שלום לכולם, אני די סגור על המסך Samsung 932B שלפי מה שהבנתי הוא הטוב ביותר בתקציב, אבל אם יש מתחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by (G),

האם המסך הזה 20 Dell - E207WFP LCD משתלם במחיר 1600 שקל http://www.officedepot.co.il/(qytndd45yciwjyncd3rltk55)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=3920345 או המסך הזה 22 Dell - E228WFP LCD שהפרש מחירם לא גבוה כלל http://www.officedepot.co.il/(qytndd45yciwjyncd3rltk55)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=3920352 או שישנם מסכי '22-20 WIDE במחיר הזה שעדיפים הרבה יותר? (משחקים, גרפיקה וישיבה ממושכת על המחשב) תודה.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by em28,

קיבלתי הצעה למסך של benq , ורציתי לשמוע את המלצתכם, גם לגבי המסך עצמו, גם לגבי כדאיות הדיל וגם לגבי השירות של חברת "גטר". - מסך "20 רחב מדגם FP202W : רזולוציה : 1680X1050 מהירות תגובה : 5MS יחס ניגודיות : 1:1000 בהירות : 2^30CD/M כניסות : D-SUB,DVI זוית צפיה : 130/140 צבעים : 16.7M אחריות : 3 שנים בבית הלקוח. סה"כ 999 ש"ח ב-3 תשלומים. - ניתן להזמין דגם מקביל שיש בו גם רמקולים מובנים ב-1029 ש"ח. דעתכם ? ???

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by freerider,

שלום, אני עומד לגשת לחנות ולרכוש את המסך הנ"ל. אני רואה שיש דגם חדש יותר B שלא מופיע בחנויות. האם כולם היום B ? מעבר לפיקסלים שרופים, יש משהו נוסף שצריך לבדוק ? גרסאות מסויימות שעדיפות על אחרות ? תודה

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by online,

שלום, אני מתכוון לקנות את VP930 בתור מסך לשימוש ביתי כללי - רוב הזמן טקסט ולפעמים סרטים, אבל לא משחקי FPS. קראתי קצת סקירות ודפדפתי בפורום ונראה שבאופן כללי מדובר במסך מומלץ. האם זה נכון שהגירסה החדשה ביותר שלו היא REV 3? כשקונים את המסך, איפה צריך להסתכל כדי לבדוק את הגירסה? האם מישהו מכיר מקום בארץ ששם אותו בתצוגה? קשה לי לקנות על עיוור.. :-\ האם יש נקודות או חולשות מסוימות בדגם הזה שחשוב לשים לב אליהן? האם מי שקונה מסתכן ב-sample variance בנוגע ל-backlight bleeding? איך עומק הצבע השחור ב VP930 בהשוואה לדל 2007? אם יש עצות נוספות אשמח לשמוע. בעבר עזרתם לי לבחור בסמסונג 730B, מסך איכותי ונחמד במבט לאחור (למרות שהוא TN), וזו הזדמנות לומר שוב תודה. אני מקווה שתוכלו לעזור …

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by adir12,

לאחרונה קניתי את המסך שלהלן שמתי לב שהוא ממש חם כשנוגעים בו ואפילו אם מתקרבים למסך מרגישים את החום בפנים רציתי לשאול אם זה נורמלי ואני לא צריך להחליף או משהו.. כמו כן המסך בהיר מאוד, עד כדי כך שזה כואב בעיניים: הבהירות על 40 והנמכתי את הצבעים אבל עדיין.. תודה!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  15. Started by primo,

שלום, המסך הנוכחי שלי נדפק לגמרי (אני כותב מחבר) ולכן אני מעוניין בקניית מסך LCD איכותי חדש. התקציב הוא עד 2500 ש"ח, עדיף טיפה פחות. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד חודשיים לכן צריך שהמסך גם יהיה טוב ואיכותי למחשב הבא (המפרט של המחשב הנוכחי שלי בן 3 השנים גרוע). המטרה של המסך היא משחקים כבדים, גלישה באנטרנט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. תשמעו... אני יחלק את זה ככה: 80% משחקים 10% גלישה 5% וורד אקסל 5% סרטים אני בנאדם ששם לב לכול שינוי בפריים וכמובן למריחה הכי קטנה ככה שאחרי מחקרים ארוכים הגעתי לשני מסכי LCD פאנל TN שהם הכי טובים ומדורגם לגיימר. VIEWSONIC VX922 ו NEC 90GX2 עכשיו הכיוון שלי יותר הולך ל VX922 כי הNEC יש לו מסך מאוד שקוףף יכול לעצבן אותי השאלה שלי האם כדי לי ללכת על VX922 מסך בן שנתיים פלוס היום? או שיש בכול זאת אופציה אחרת? ךמרות שעד היום הוא מדורג במקום הראשון לגיימינג... מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by evy_s,

תיכננתי בעיקרון לקנות את הDELL בקניה הקבוצתית אבל יש לי כרגע אפשרות לקנות את המסך של Eizo יד שניה במצב חדש לגמרי עם אחריות לעוד 4 שנים ב1200 ש"ח(המחיר הזול ביותר שניתן לקנות אותו כיום הוא 2700 ש"ח) אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אז אני מעדיף לחסוך בהוצאה על המסך אבל אני לא מוכן להתפשר על האיכות! הDELL עולה 1000 שקל יותר מהEizo השאלה היא אם זה שווה את זה... הבנתי שהEizo מסך מקצועי מאוד ושבמחיר הזה אין לי מה לחשוב בכלל. מה אתם אומרים???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by noamv,

הי, יש לי אפשרות לקנות מחבר את הדל 2407 חדש מקופסא ב 2500 שקל. הקטע הוא שהמסך הוא גירסה A01. הבנתי שבעיית ה banding תוקנה רק בגירסה 02. האם המחיר הזול שווה את ההקרבה? מישהו יודע על בעיות נוספות שיש עם הגירסה הזו? ??? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב, אני מחפש השוואות או חוות דעת על מסכים לקריאת מסמכים ולא למשחקים. מישהוא יודע, מישהוא מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש מסך 19 שישמש למשחקים, גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים. האם עדיף רחב או רגיל? תודה,

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  21. Started by dood,

שלום , אני מחפש מסך מחשב שיתאים למשחקים וסרטים וגם לגלישה באינטרנט קראתי שה VIEWSONIC VP930B מומלץ פה בפורום . חלק מהביקורות ברשת אומרות שהוא לא הכי מתאים להצגת סרטים ולמשחקים בגלל הפאנל שלו וזמן התגובה. האם זה נכון ? ואם כן איזה מסך אחר מומלץ בתקציב דומה של כ 1500 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  22. Started by taiber,

יש לי כרגע מסך של יונדאי 18 אינץ' http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90053133/d6/accessories/monitor-hyundai-l80a-18-1-tft.asp&urlmapped=true לא ברור לי מכאן מה הפאנל שלו: TFT? TCO 99? ואיך הפאנל שלו בהשוואה לTN film? ואיך הפאנלים שהזכרתי ביחס לפאנל של ה dell 2007wpf ? (TFT אני חושב) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני רואה הרבה אנשים שיש להם במחשב שלושה מסכיי LCD למשל,למה זה ומה זה נותן? תודה

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by gabi_y,

היי היום יש לי מסך 19 של CTX אני לא יודע איזה דגם בדיוק. עקר התעסוקה במחשב שלי היא אינטרנט וסרטים קצת משחקים. בגלל שאני צופה הרבה אני מעונין לשרדג למסך גדול יותר אני רוצה את המסך הכי גדול שאני אוכל לקבל בתקציב הנ"ל... תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. Started by dorish,

אני גר במנהטן ויש לי דירה ממש קטנה אני רוצה לקנות מסך לסדי 42 אינץ ולחבר אותן אל המחשב ושזה יהיה המסך היחיד שלי בגלל שאין לי מקום לשני מסכים עד כמה גדול אני יכול לקנות מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו בעיקר גלישה ומשחקים פחות טלויזיה מה אתם ממלצים פעם זה היה 15 אחרי זה 17 בבית בישראל יש לי 19 ועכשיו הבנתי התחילו לקנות 22 אין לי בעיה של כסף ראיתי בבית של משהוא מסך מחשב 32 והוא עובד איתו אבל אני רוצה יותר מדעה אחת נוחות הכי חשוב לי על תגידו לי תלוי איזה כרטיס מסך יש לך כי עוד לא קניתי אני קונה ביחד אני בטח יקנה את 8800 הכי טוב שיש עכשיו תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים