עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by -sHUz-,

יש את ה -LG L1732TQ שהוא אותו דבר כמו ה- L1770HQ רק שהוא 1:1400 והשני הוא 1:1600 והם אותו מחיר. השאלה אם אני יראה הבדל משמעותי ביניהם (אני רוצה תראשון בגלל העיצוב הנוראי של השני)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by BEN903,

http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={B91AA13D-6B02-4538-8595-19D7D93B487F} אם אפשר המלצות למסכי 19 זולים אבל טובים חנויות באיזור חיפה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by asaf999,

רציתי לשמוע דעתכם על המסך F-19 של ACER המסך שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזייה, אני יכול להשיג אותו בזול ורציתי לדעת אם הוא שווה, או שהוא סתם יקר בגלל הטלוויזיה והעיצוב (ferrari). תודה...!! http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=326&ArticleID=1106&SearchParam=F-19

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. BLUESONIC דגם 1920D הדגם הנ'ל עולה בסביבות 1700 שקל ויש מלא מכרזים שאפשר להשיג אותו ב1200 שזה פרון קל למי שאין כסף ל19 אינ'צ טובים יותר השאלה פה האם הוא יהיה שווה את הכסף? על הנייר יש לו 3 שנים אחריות dvi 8 ms ניגודיות 600... אמור להיות מסך סביר אבל לא מתאתי שום ביקורת עליו... מישהו יכול להמליץ לי עליו לטובה או לרעה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dandisc,

שלום רכשתי מסך חדש של LG ועכשיו שמתי על רזו' טבעית ורואים סבבה אבל רק יותר מדי בהיר אני לא מבין כ"כ איך לכוןן את הניגודיות והבהירות וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  6. שלום אני יודע שקיים כבר ת'רד בנושא הזה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189119.0 ) אבל יצאתי ממנו מבולבל מאד. אני רוצה לקנות מסך LCD במסגרת תקציב של עד 1300 ש"ח (+-). אני מחפש בעיקרון 17', אבל אם יש במסגרת המחיר גם 19' טובים(!) זה יהיה נחמד. מכיוון שאני לא מבין בנושא מסכים וכדומה אני צריך עזרה מכם. הציעו לי את המסך ViewSonic 17 LCD VA712, זה מסך טוב? שוב, אני מעדיף 17' טוב מאשר 19' גרוע, לא להתפשר על איכות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Pav3l,

למישהו יש הצעות למסך טוב במחיר הזה? או שבכלל עדיף לקנות "17 טוב במחיר הזה (או אולי פחות אפילו)? * המסך לרוב לא למשחקים * אגב - ה- 17 משתווה לגודל כמו המסכים הרגילים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ranran,

אני מתכוון לקנות מסך LCD וחשבתי עליו בכללי הוא מאוד זול מצאתי להשיג אותו בסביבות 1500 אבל קצת מוזר לי המסך הזה ממש ממש איכותי כלומר ניגודיות 1:1600 בהירות 300 וכו' וכו' למשהו יש נסיון עם המסך הזה או עם כל הקו החדש של המסכי LG עם הניגודיות הזאת של ה1400 וה1600 ומשהו גם יכוול להביא לי סקירות שעשו למסך למה אני לא מצאתי וגם לגבי הזמן תגובה 4 אין בוא מריחות וזה נכון?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  9. ככה יש לי תמסך samsung syncmaster 730bf אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד בקיצור האם מותר להריך אותו עלל 75H שזה המקסימום שהוא מראה לי?? האם לא יקרה לו כלום...!?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  10. שלום לכולם. ברצוני לרכוש מסך איכותי למחשב אשר יחליף גם את מסך הטלוויזיה הישן שלי. התקציב למטרה הוא עד 4000 ש"ח מטרת המסך היא, כפי שנאמר למשחקים לא כבדים, וצפייה בשידורי טלוויזיה. מספר שאלות נוספות: האם יש הבדל בין שיטות חיבור מסך המחשב לטלוויזיה ( כלומר, חיבור באמצעות כרטיס מסך, כרטיס טלוויזיה, ממיר צד שלישי ). אשמח להערותיכם והארותיכם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by isenberg,

שלום לכולם. מכיוון שאני סטודנט שאין לו כל כך הרבה כסף חשבתי לקנות מסך דק (LCD) מיד שניה. המטרה שלי היא בעיקר קריאת טקסט, אינטרנט, וקצת פוטושופ, משחקים לא כלולים. הדבר הכי חשוב לי הוא חדות של טקסט, ושהמסך לא יעייף אותי. השאלה שלי היא: אם אני בא לקנות ממישהו מסך, בהנחה שהמסך מחובר למחשב שלו באותו הרגע, איזה "מבחנים" אני יכול לעשות למסך על מנת לראות אם הוא במצב טוב. כלומר, מהם מצבי הקיצון שאיתם מסך צריך להתמודד שבהם הכי קלי לראות אם הוא איכותי או לא. תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. 1:600 לB 1:700 לBF 8MS לנ 2MS GTG לBF למה אף אחד לא מדבר על הסדרה הזו? העיצוב שלהם נראה לי טוב, וביחס למחירם הנמוך אני חושב שהם יהיו להיט מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. ראיתי שיש את displaymate , אבל אני לא מוצא איך להוריד אותה . תודה .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. טוב אז ככה אני קונה בקרוב מחשב ועכשיו מה שחסר לי זה מסך אז אני צריך שתמליצו לי על מסך LCD שטוב לGAMING התקציב הוא בין 1000-2000 עם חריגות קלות יש לי שאלה MS גבוה זה טוב או שMS נמוך זה טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gtf,

מה עושה הניגודיות ומה ההבדל בין ניגודיות של 1:700 שזה נחשב לדי טוב לבין 1:1400?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אני בעקרון גולש באינטרנט, רואה סרטים, משחק במשחקים ועובד קצת בפוטושופ אני חושב על השתדרגות למסך LCD 19" איזה מסך ייתן לי יחס מחיר/ביצועים טוב ביותר? על איזה מסכים אתם ממליצים לי? תקציב בעיקרון הוא סביבות ה-2000 [2200 גג] ורצוי לרדת אף מה-1800 אבל אני סומך עליכם...אם אפשר מספר המלצות כך שכשאני אלך לראות אני אראה באופן אישי מספר מסכים לפני שאני אקנה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום O: קניתי ת'מסך הנ"ל הוא מעולה אני מרוצה ממנו מאוד בדקתי פיקסלים שרופים בDPB ויש לי שאלה: האם זה הגיוני שלא יהיו פיקסלים שרופים ? או שאני פשוט לא ראיתי טוב ? תודה D: אגב אם לא אמרתי , המסך הזה פשוט מעולה O:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. צריך המלצות על טלווזיות LCD שישמש כמסך למחשב רצוי שיהיה יציאת DVI (עדיף ממש שיהיה..) ברזולוציה טובה עם 8MS לפחות.. איכות כמה שיותר טובה יש איזה המלצות??

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  19. אתמול היתי בחנות למוצרי חשמל והתענינתי במסך "19 של LG 2MS המוכר הסביר לי שאין מצב שאם הכרטיס מסך אני אוכל לנצל עם הקצב רענון של הכרטיס מסך שלי מסך מעל 8MS וכל הוצאה מעבר למסך של 8MS היא בעצם רווח נקי לחברה כדיברתי איתו על מריחות- הוא שם סרט על כל המסכים ביחד ולא היו שו מריחות ! האם הוא צודק ? האם יש סיבה להשקיע במסכים ("19) היקרים של LG או ללכת על מסכים היותר זולים שלהם (8MS) כאשר השימוש הוא משחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  20. High Definition Multimedia Interface מה זה??? הכניסה הזאת עדיפה על חיבור DVI??? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Jeka90,

אפשר לנקות מסך LCD עם המטליות הרכות שמשמשות לניקוי תינוקות? הבד הוא רך וגם טיפה לח/רטוב. אפשר? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  22. Started by kobibo,

רוב מסכי ה LCD תומכים ב 16 מיליון צבעים ורציתי לדעת אם יש לי אופציה בהגדרות המסך לשים את הגדרת הצבע ל 32 מיליון ,האם אראה שינוי כלשהו או שבגלל שהמסך תומך רק ב 16 מליון צבעים אין שום ערך לכך?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  23. Started by rino,

האם כרטיס מסך מסדרת X600 מספיק ל1970HR? הכרטיס של ספייר X600 256 MB אני לא מריך למשחקים,רק גרפיקה ,תמונות ווידאו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי כרגע מסך SRT 19 ואני מתכוון לקנות עוד אחד LCD19 (חיבור DVI) האם אני אוכל לחבר את שניהם ? יש לי כרטיס מסך 9550 של GIGABYTE 128 MB שיש לו גם DVI.... באשר למסך אני נוטה לקנות את זה אבל שמעתי פה מישהו שמתלונן עליו שאין לו חדות ביחס לCRT הישן שהיה לו.... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 תודה מראש כל המגיבים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.