עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום רב. בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך 2243BW. שמעתי שקיימת תוכנה שמבצעת בדיקה של פיקסלים למסך (בדיקה שלוקחת כ - 20 דקות +/-) רציתי לדעת באיזו תוכנה מדובר ואילו ממצאים התוכנה מביאה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  2. Started by Yuvky,

לפי כתבה בio panel המסך מתומחר ב1000 דולר, לכן אני מבולבל. בארץ המחיר יסתובב סביב ה5K,והגרסא הקודמת בעלת הPVA עולה 7K +-. משהו קרא/שמע על סוג הפאנל שהוא מכיל?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  3. איפה אפשר לראות הדגמה/תצוגה של מסך 2209wa ואו U2410 של DELL לפני רכישה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול את מסך ה Samsung T240. היו לי הרבה התלבטויות לגבי איזה מסך לקנות, היה לי ברור שזה יהיה מסך בגודל 24 אינטש וכמו מרבית חבריי הפורום גם אני לטשתי עיינים לכיוון ה Dell 2408WFP אבל המחיר היקר והעיכוב בהודעה על העדכון החדש הכריעו. לבסוף החלטתי שאם אני לא קונה את ה Dell, אני אלך על תקציב צנוע יותר של עד 2000 ש"ח. עשיתי את סקר השוק הנדרש, כולל התייעצויות בפורום הזה ולבסוף החלטתי ללכת על Samsug T240. אז התרשמות: 1. בהירות: מצויינת, פרטים חדים, טקסט ואתרי אינטרנט נראים מדהים. 2. זוויות צפייה: 160 מכל צד וגם מלמעלה נראה מצויין (מלמטה למי שזה מפריע המסך מחשיך). 3. קצב רענון: לא נרשמה ולו מריחה אחת בסרטים או משחקים. 4. מרחב עבודה: מד…

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  5. Started by GQ4U,

אני רוצה מסך איכותי (רצוי של LG כי יש לי אפשרות להנחה....) 19 או wide screen.... אין לי כיוון help me. הבנתי שויסטה בנוי למסך רחב. וסתם סקרנות... איך הוא בהשוואה למסך הכי חם בפורום dell2007 ? (היתכן ומדובר בקונספירציה של דל ישראל ? ) מדוע כולם מתעקשים עליו ? לא זוכר קונזנצוס כזה מאז...ומעולם העיסוק המרכזי - פוטושופ \ טקסט . לאחר מכן סרטים ומשחקים אגב, אני מבין IPS PVA TN ... אז אנא תפרטו - תקשרו לכתבות.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. אהלן חברים, אני צריך עזרה בהחלטה ואני רוצה שרק מי שבאמת מבין שיעזור לי, אני רוצה מסך חדש, הצרכים שלי במחשב הם ככה, יותר סביבת עבודה מאשר משחקים אבל אני אוהב לשחק מדי פעם שבכיף שלי , אני לא גיימר, אני אוהב לראות סרטים מדי פעם וכל השאר עבודה יחסית , למרות שאני יודע שמסך קונים פעם ב... ואם יבוא לי להתחיל לשחק אזה הms ידפוק אותי עכשיו התלבטתי בין שתי מסכים 226CW - שזה דגם משופר של 226BW של סמסונג שמגיע סוף חודש חזרה למלאי אצל היבואן בארץ שהוא עם פאנל TN נגודיות סטטית של 1:1000 ו2ms ובין 2007WFP - של Dell עם פאנל S-IPS שהוא 1:800 ו 16ms שמעתי על הרבה כאלה שהתלוננו על בעיות Flicking בקיצור מה לעשות, על מה ללכת... אני באמת מבואס מזה שאני לא יודע על מה ללכת תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  7. מחפש מסך למשחקים + עבודה (עם הרבה טקסטים) בגודל 19 או 21\22 אינץ מישהו יכול להמליץ? מהחנויות www.noacomp.co.il & www.pandas.co.il תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. Started by benz89,

אני קונה מחשב חדש וקיבלתי הצעות מחיר וכל אחת כוללת מסך אחר. רציתי לדעת מה מהם עדיף או יותר טוב למרות של משחקים וצפייה בHD? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yigael_o,

היי, כרגע אני עובד מול זוג מסכים TN FullHD הייתי רוצה להחליף לזוג מסכים זהים. הרוב המוחלט זה עבודה מול VS מה מומלץ? אני יודע שחלק גדול מהאנשים פה משתמשים במסכים בגדלים שונים אבל אני רוצה שניים זהים. האמת שאני מוכן לשקול שלוש זהים, אבל כרגע אני צריך שניים. אין מגבלת תקציב אבל אני מעדיף כמה שיותר זול.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  10. יש הבדלים בין U2515H ל-U2715H חוץ מהגודל של המסך עצמו? יש הבדל כלשהו בין DP ל-HDMI? לפי מה שידוע לי אין הבדל בעקרון אבל יש משהו שמומלץ יותר להשתמש בו? תודה.

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  11. יש לי מסך 22 של AOC ויש לו מצלמה ומיקרופון ויש לו גם רמקולים יש כבל שמחבר בין המסך למחשב כדי שישמעו דרך הרמקולים .יש לי רמקולים וסאב למחשב אז אני לא משתמש ברמקול של המסך .זה הורס את המסך שאני לא מחבר את הרמקול של המסך ואני לא חיברתי את הכבל ? נ.ב את הרמקולים שסמתי אני שם אותם מאחורי המסך וזה יכול גם להרוס אותו ולפעמים אני שומע חזק?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  12. Started by sababchik,

איך המסך הזה: מסכים ‏SAMSUNG - שלוש שנות אחריות‎ - ‏943BM 19'' LCD 5ms 1:8000 DVI מטרות: משחקים כבדים , OFFICE , INTERNET כרטיס מסך:HD4870 512

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  13. Started by Seaninho10,

שלום רב, לא מכבר (היום!!) רכשתי את ה- MW221C של ASUS. אקדים ואומר שכל תוכנה, מדריך או סתם מאמר על המסך יתקבל בברכה. בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לתוכנה שעוזרת להדגיש את הפונטים, כי הם נראים לי די מרוחים. נ.ב. תודה לכם מבקרי האתר שהמלצתם על המסך, באמת מסך מצוין.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  14. איזה מסך הייתם בוחרים ? : http://www.conrad.com/AOC-24-TFT-LED-E2440VA.htm?websale7=conrad-intπ=413813&ci=SHOP_AREA_17155_0413024 אני יכול לקנות אותו ב785ש"ח אחריות 3 שנים 22" - e2243FW - Monitor Display - AOC - Latin America אני יכול לקנות אותו ב 575ש"ח 3 שנים אחריות! LG E2240T LED Monitor - 21.5" Widescreen LCD Monitor (21.5" diagonal) - LG Electronics IN אני יכול לקנות אותו ב749ש"ח 3 שנים http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE1426E81 אני יכול לקנות ב 650 שח או שיש לכם המלצה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. Started by hezibm,

מעוניין לקנות מסך בתקציב של 1600ש"ח. שימוש למשחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. הDELL http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16731 הASUS http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 מה אומרים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  17. למה מובנים? כי זה מה שאחותי רוצה ועם אחיות לא מתווכחים. לא משנה ה- aspect ratio, למרות שבגודל הזה כמעט ודאי שהוא יהיה 16:9. לא משנה הפנל, למרות שבמחיר הזה זה בטח יהיה TN - המסך ישמש לגלישה באינטרנט, קצת סרטונים ואיזה משחקון רשת פה ושם, TN יעשה את זה יופי. חשבנו על ה- LG W2271TC, מסך שאני מכיר ועושה יופי של עבודה, אבל אומרים לי שהייצור הופסק ואם נמצא אותו, זו בטח יחידה אחרונה שזרוקה במחסן. ומה יהיה אם נצטרך לממש אחריות? אפשרות אחרת שמצאתי היא Samsung 2263UW, על הנייר יש לו מצלמה עדיפה (3MP לעומת 2MP). רעיונות, הצעות אחרות, ביקורות חיוביות או שליליות והמלצות על חנויות באזור גוש דן יתקבלו בברכה.

18. שמעתי על דבר כזה שנקרא "כיול מסכים" מזה ומה זה עושה ואם זה ישפיע על המסך שלי DELL U2312HM? (המסך חדש ונקנה לפני פחות מחודש) ועוד שאלה: איך המסך באיכות צבעים ואיך הוא יהיה במשחקים? (אני לא אוהב לשים על מצב GAME.. לא אוהב את הצבעים ככה!) אה ואני כרגע על Brightness: 75 ו Contrast 75 יש פה מישהו עם המסך הזה שממליץ לשים אחרת? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  19. Started by alonz1,

היי מחפש לקנות מסך מחשב למשרד בבית. אני עובד עם מקבוק, מחפש מסך לעבודה משרדית. בגלל שאני לא רוצה לקנות שני מסכים, חשבתי על מסך רחב וגדול שאוכל להציג שני חלונות במקביל. לצורך העניין, שני אקסלים שפתוחים במקביל, כאילו זה שני מסכים אבל בעצם זה אחד. חשבתי על 21:9 UltraWide, פחות או יותר בגודל של 28-32. אני פשוט לא בטוח מה יספק את הסחורה. התקציב הוא עד 1500₪ פחות או יותר. תודה!

20. שלום בסקירות של המדריכים בנוגע לרכישת מסך LCD באתר. יש הסברים על סוגי הפאנלים השונים. בפאנל של ה TN רשום: בלתי אפשרי לראות גוון אחיד על מסכים אלו ולכן הם לא מתאימים לגרפיקה או לעבודה עם טקסט בעל רקע אחיד לאורך זמן (מתכנתים הישמרו). מסכי LCD בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים הבאים: שימושים משרדיים קלים (לא לישיבה ממושכת מול מסך). אני מתכוון לתכנת במחשב מדוע פאנל מסוג TN לא מתאים לעבודה "עם טקסט בעל רקע אחיד - מתכנתים הישמרו"? ומדוע הפאנל אינו מתאים" לישיבה ממושכת מול המסך"? ודבר אחרון , עד היום לפי מיטב הבנתי מעטים המסכים שהיו בשוק שלא מסוג TN איך בדיוק בכל מקומות העבודה עבדו עם המסכים האלה? אודה לתגובתכם העניינית, אני פשוט מבולבל תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  21. Started by Pitus,

שלום לכולם, מספר שאלות לגבי פאנל TN: 1. האם מרגישים בו הורדה באיכות התמונה לעומת מסך CRT ובמיוחד במשחקים? 2. מה ההבדל המורגש בדרך בולטת לעין? 3. למישהו יש מושג איזה פאנלים מסתתרים בניידים עם ציפוי מבריק? יש לי FUJITSU כזה עם מסך 15.4 ורואים בו מצויין יותר טוב מכל מסך LCD או CRT שיש. רכשתי לאחרונה מסך NEC 90GX2 ואני מניח שכולם תרדו עלי חזק ביגלל שיש לו פאנל TN וגם מצופה בציפוי מבריק, אבל אני אוהב את הציפוי הזה מהנייד שיש לי... תודה רבה לכל העוזרים! ליאור.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  22. Started by Or_s2006,

אהלן חברה מה קורה? טוב אז ככה היום ראיתי 2 מסכים יפים אני רוצה שתמליצו לי בבקשה מה יותר משתלם לקחת.. המסכים הם: DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DV0I אם אפשר עוד שאלה בבקשה כמה יחס ניגודיות של הסמסונג ושל ה-Dell כמה MS בתודה אור

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  23. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  24. אהלן אנשים , אני מעוניין לדעת איזה מסך כדאי לקנות 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של 1400 שקל ? תודה לעוזרים !

25. הי, אשמח להמלצה על מסך מחשב דק שניתן לתלות על הקיר (סביבות 24 אינצ'). במיוחד אשמח לשמוע אם יש מסך עם יציאות שלא מוסיפות למרחק שלו מהקיר אלא יוצאות מהצד או למטה . צריכה אותו לעבודה משרדית רגילה אך מאומצת (לא גיימינג). תודה מראש לעונים שירה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.