עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by evy_s,

יש במגה את המסך הזה במבצע: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3585 הוא עולה במבצע 1699 , הכי זול שיש בzap ז-2096! מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? התנסה? בעיקרון השימושים הם אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה , לא סרטים ולא משחקים. חשבתי לקנות את הcmv אבל נראה לי שבעוד 300 שקל עדיך לקנות dell. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  2. Started by AleXus-,

אני צריך מסך LCD במחיר של עד 2000 ש"ח... יש לי כרטיס מסך AGP... RADEON9600XT... עדיף 19".... אבל אפשר להתפשר על 17"... תודה..

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  3. Started by morgoth,

קודם כל ברכות על הפורום החדש, זה היה ממש מתבקש בעקבות פופולריות הסטיקי. אז ככה, יש לי התלבטות האם להביא את ה viewsonic vp930 מארה"ב מה שאומר שהאחריות עליו בעייתית המשלוח לא יעלה לי כי בן דוד שלי מגיע לארץ עוד חודש, או לקנות בארץ מסך LCD עד 2000 ש"ח. אם התשובה היא לקנות בארץ אז אשמח להמלצות ובעיקר בעיקר לביקורות על מסכים. מטרות המסך הן דיי הכל, משחקים, סרטים, גלישה באינטרנט, הרבה קריאה, וממש קצת עבודה עם תמונות. ועוד דבר, אם הביצועים הנ"ל מושגים טוב יותר במחיר הזה במסך 17" אז תגידו כי הרבה יותר חשובים לי הביצועים מהגודל. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by soki,

הכותרת אומרת הכל

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Axel Foley,

נראה לי שאני אלך עליו, רק רציתי לשמוע מה דעתכם....

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. אני לא מבין במסכים לכן אם יש מסך במחיר של עד 1470 בגודל 17 עם זמן תגובה נמוך ו DVI תרשמו אותוViewSonic VG712S MAG E786 LG 1750B LG L1750HQ Nu Tech L721V AOC LM728 SAMSONG 740B השימוש במחשב הוא להכל (כלל משחקים) לא כל כך דחוף יכול להיות אפילו שיהיה לי מזל והמחיר ירד (המסכים שלי מתחילים לעשות בעיות אבל הם עובדים)

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. http://samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20BRDBSQXAA.asp יש לו רזולוציה של 1600*1200 (מורגש הבדל לעומת מסך 17 אינץ' ואז באמת תרגיש שינוי, לעומת אם אתה משדרג ממסך 17 ל-19) קונסטרקט 1:800 מהירות תגובה 5ms וכמובן מסך 20 אינץ'- LCD!!!! ושכחתי לציין שתג המחיר שלו בארה"ב הוא רק 400 דולר!!! האם יש סיכוי להשיג אותו בארץ איפשהו? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. אוקי ככה קניתי אותו היום ויש לי שאלה כמה ה HEARTZ הכי גבוהה שאני אמור לקבל?? בבקשה תענו ו... יש למישהוא תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by XDude,

19 LCD זמן תגובה 8ms תוצרת PHILIPS. דגם 190C6FS אני קונה במחיר של 1500 שקל שבמחיר הזה אני יכול להביא רק מסך 17 טוב כמו ה740B האם שווה לקנות אותו? מבחינת אחריות איך פיליפס? זמן תגובה - 8ms ניגודיות: 1:600 בהירות: 270 16.2 מליון צבעים תקנים: TCO'03 תדר סריקה : 30-82Khz גודל נקודה: 0.294 מ"מ רזולוציה : 1280X1024 כולל כניסה אנאלוגית זוית צפיה 160 מעלות זה המפרט שלו... כדאי לא כדאי? מבחינת איכות וכדומה? תודה על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tal_levi1000,

אני ממש לא מבין הרבה במסכים מישהו יכול להגיד לי אם המסכים האלה שווים? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014111 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105 ואם יש לכם יותר טובים אני ישמח לראות תודה מראש טל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by KINGMAX,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם בדגם הזה יש שליטה על היציאות שבו , כלומר האם אפשר לחבר אליו שני מחשבים ( אחד באנלוגי והשני בדיגטלי ) ולשלוט בתצוגה דרך כפתורי השליטה שבמסך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by urich,

השאלה בכותרת. אם אפשר גם להתייחס ליבואן ולאחריות?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by the_big,

נשבר לי המסך במחשב הנייד והמחשב ממש חדש משהו כמו חודשיים מהחברה אמרו לי שעל שבר אין אחריות רציתי לדעת אם אפשר לקנות מסך כזה אבל רק מסך אפילו יד שניה לא משנה לי ואם כן מאיפה ? תודה לכל העונים נ.ב הדגם הוא ממס6110 HP

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Static,

אני מחפש מסך 19 אינץ' איכותי LCD חובה אני צריך חיבור DVI ומינימום 8MS 300CDM כל השאר נתון לשיקולכם מחיר עד 2500שח תודה מראש לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dotans,

השימושים העיקריים הם לקריאת טקסט וגלישה באינטרנט הדברים שחשובים לי הם חדות של המסך, הצגה ברורה של טקסט וצבעים צבעיים, וכמובן שלא יעייף את העיניים אחרי עבודה ממושכת איתו חשבתי על הדגמים הבאים: 1. LG 1780Q - קונטרסט 1:500 , בהירות 250cd/m^2 , זמן תגובה 8ms http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1780Q.jhtml 2. LG 1770HQ - קונטרסט 1:1600 , בהירות 300cd/m^2 , זמן תגובה 4ms http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1770HQ.jhtml מחירים: 1780 - 1550 ש"ח , 1770 - 1728 ש"ח האם הקונטרסט הגבוה של ה 1770HQ המתקבל ע"י שימוש ב F-Engine פוגע באיכות התמונה? מי מהם מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by EagleX2,

שלום, מי יכול להסביר לי מה ההבדל בין matt ו glossy במסכי LCD? חיפשתי בגוגל ובוויקפדיה, אבל לא ממש מצאתי מידע על זה... תודה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" במקום הCRT המעפאן שיש לי. אני צריך 19" כי אני מתעסק בעריכת מוסיקה וצריך שולחן עבודה גדול, ומדי פעם גם רוצה לשחק ולראות סרטים. שמתי עין על ה-LG1970HR, קראתי עליו ביקורות מעולות. העניין הוא, שיכול להיות שאני משלם פה אקסטרא על דברים שלא אצטרך (סביבות ש"ח 2400). למשל 2MS, יכול להיות ש4MS או אפילו 8MS יספיקו. שאלתי - על איזה דגם הייתם ממליצים לצרכים שלי, עם MS גבוה יותר, שיוזיל עלות, אבל עדיין איכותי וטוב גם אם ארצה לראות סרטים ולשחק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. כל איזה רבע שעה המסך נהיה שחור, לא רואים כלום אבל הוא ממשיך לעבוד, זאת אומרת הנורה שאומרת באיזה מצב הוא וכו' בצבע ירוק כאילו שהכל כרגיל. בשביל לקבל שום תמונה צריך לכבות את המסך ולחכות דקה שתיים להדליק שוב והוא חוזר לפעול ואז שוב אחרי 10 דקות המצב חוזר. בקיצור הוא מקבל בלאק אאוטים כאלה מפה לשם, אני כמעט בטוח שזה לא הכרטיס מסך. בדקתי כבלים הכל נראה תקין, יש לי דרייבר מותקן, הכל נראה לי בסדר. אולי מישהו מכיר תבעיה? או חושב שהוא יודע לפתור? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. צריך המלצה למסך LCD "17 בתקציב של 1,500-1,600 ש''ח, שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים, קצב ריענון מהיר.. בקיצור, המסך הכי טוב ואיכותי לתקציב הזה! תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by g1zey,

תיכננתי לקנות את הLG 1970HR , ויצא לי להסתכל קצת באתרים על עוד כל מיני מסכים ובדרך ראיתי את המסך הזה : BenQ FP93GX . רציתי לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ? ואם כן איך הוא והאם הוא עדיף על ה LG 1970HR ? ד"א לינק למסך : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by BattleMan,

שלום לכולם, עד לאחרונה היה לי מסך 21", אמנם לא איכותי [בגלל הגיל - הסיבה הישירה למותו] אבל אהבתי את הגודל. עכשיו לאחר לכתו אני החלטתי שאני צריך מסך חדש, עדיף אחד שבו אוכל באמת להבין מה אני רואה. עשיתי מעט מחקר בעזרת פרסומים קודמים בפורום והגעתי לכמה אפשרויות, אשמח לעזרתכם. תחילה, הדרישות שלי [table] [tr] [td] גודל [/td] [td] כמה שיותר גדול, לפחות 17 אינץ [/td] [/tr] [tr] [td] מחיר [/td] [td] עד 2000 ש"ח [/td] [/tr] [tr] [td] תנאי שימוש [/td] [td] חדר עם מנורת פלורסנט, יש צורך בשימושיות במצבי אור יום. גם כן, איכות עבודה בתנאי חושך. [/td] [/tr] [tr] [td] שימוש עיקרי [/td] [td] תוכנות מלל, מתכנת הרבה, קורא הרבה וכותב הרבה. אוהב נורא לצפות בתמונות, צריך איכות צפייה טובה מאוד.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. ובנוסף, רציתי לדעת מה הייתם ממליצים.. אני עובד על מסך CRT כבר יותר מ10 שנים, לא מפריע לי הCRT אני דווקא אוהב את התצוגה והכל, הייתי רוצה רק לעבור ל1024*1280 על 85hz לפחות.. אז בעקבות זה קניתי מסך CRT שלא עמד בתנאים האלה , אז החזרתי אותו, והופעל עליי לחץ מצד גורמים שונים לקנות LCD אז החלטתי שיהיה, רציתי לדעת אבל אם שווה להשקיע בכלל במסך LCD לעומת CRT? כאילו יש סיבה אם אין לי בעיה מבחינת מקום של המסך? ומבחינת כסף שאני משקיע, אני מניח שבכסף הזה, אפשר לקנות מסך CRT טוב מאוד.. אז הייתי רוצה לקבל מכם המלצה סופית, מה כדאי לעשות..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eli20,

הציעו לי בחנות מסך lcd aoc 17" דגם lm728 , האם זה מסך טוב? הוא 8 ms

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Dan1919,

שלום, יש לי מסך סמסונג 710n. ויש עליו מלא ליכלוכים\כתמים. אייך אפשר לנקות אותו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by itamarl,

שלום כולם. רכשתי לאחרונה מסך MAG מדגם S976I. המסך (19" LCD) מגיע עם כניסת DVI. לשמחתי באתי לחבר את המסך ליציאת ה DVI אך לתדהמתי הסתבר לי שכניסת ה DVI שלי חסרה כמה פינים ולא מאפשרת חיבור. כיום אני עובד עם ממיר לחיבור האנלוגי (הגיע עם המסך) ולא ממש מרוצה מהתוצאה. האם ישנו ממיר בין חיבורי ה DVI או ש I'm fucked? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.