מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
המסך הוא Lenovo LI2215s 21.5 Inch LED האם כדאי? ראיתי אותו באחד מאתרי המחשבים. המחיר הוא 331 ש"ח במסגרת הבלאק פרידיי יש את המסך LG 22MK400H-B 21.5'' LED שעולה 430 ש''ח. והמסך AOC 22E1D 21.5'' LED שמוגדר כמסך גיימינג, וזה מה שאני מחפש, והוא עולה 364 ש'ח
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, המסך לצורכי גלישה באינטרנט, אייסיקיו, ודברים כאלה... מה מומלץ? מה דעתכם על DELL E197FP ? או LG L1953TR?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מצאתי את המסך הזה: http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=ACER-S221HQL&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=15&aff=Zap〈=he נראה לי קצת הזוי 600 ש"ח למסך כזה אבל אני יראה מה אתם אומרים. אני צריך מסך שירוץ טוב עם משחקים וסרטים. רצוי 21.5", יחס ניגודיות גבוה ובכללי מסך טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם .. אני רוצה לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינטש .. עדיף רחב.. (לא חייב רמקולים מובנים, זה לא משנה אם יהיו או לא) התקציב הוא עד 2000 ש"ח אני רוצה משהו בעיקר בשביל משחקים ועבודה ממושכת מול המחשב בWORD, אינטרנט וכו' ... (משהו שעדיף שלא יגרום לכאבי ראש- קראתי פה בכמה מקומות על מסכים כאלה ...) לצורך סרטים המחשב מחובר לטלויזית LCD - לפי מה שהבנתי יש מסכי LCD שהם ממש גרועים לצפייה בסרטים - אז בשבילי זה לא שיקול אני לא אראה על מסך המחשב סרטים .. תודה מראש, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום אני קונה מסך חדש תקציב 2200 השאלה שלי האם הוא המסך הכי משתלם היום לקנות? יש מסכי 20" יותר טובים ממנו באותו תקציב ? איך אני בודק בחנות מה סוג הפאנל? איך אני בודק בחנות אם יש פיקסלים שרופים?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
ויודע האם אפשר להוריד באופן מלא את הרגל ? ולהשאיר רק את המסך ? (צריך להתקין אותו במקום די צר, צמוד לקיר.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
http://techreport.com/news/25859/asus-pb287q-serves-up-4k-panel-for-799 http://wccftech.com/dell-4k-display-ces-2014/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז מה עדיף? ראיתי לאחרונה מסך led של lg שנמכר ב-1350 ש'ח. האם הוא עדיף על מסכי ה-e-ips (דל 2209 לדוגמא)? עריכה: בטעות פרסמתי פה, אשמח אם תעבירו לפורום מסכי מחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שקודם כל צריכים להתחיל מהמסך - ורק אז להתאים את המפרט, אבל אני די סגור על המחשב שאני רוצה, אז אשמח לקבל המלצות למסך בהתאם למפרט שאני אכתוב פה. חשבתי על 206BW של סמסונג, אבל ראיתי שהוא עשוי מהפאנל הפחות טוב.. אני לא סגור על מסך רחב [להפך, נראה לי שלאינטרנט, משחקים ועריכת וידאו מסך מרובע עשוי להיות אפילו יותר טוב..] כך שאם למישהו יש המלצה בשבילי למסך טוב, 19 אינץ' בסביבות ה-1300 זה יהיה מעולה :] המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤479 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD אח…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך סמסונג 710n. ויש עליו מלא ליכלוכים\כתמים. אייך אפשר לנקות אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש מסך למתכנת דרישות: 1. גודל 19-20 אינטש 2. יחס 3X4 מסך רגיל לא רחב 3. תצוגת טקסט מעולה 4. לא מעיף את העיניים (אני יודע שזה אישי) 5. אפשרות חיבור לKVN מפצל כך שיוכל להתחבר לשני מחשבים או יותר. 6. תקציב עד 2000 ש"ח (ניתן לחרוג עבור מוצר טוב במיוחד) בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
ככה אלה המסכים שאני יכול לקנות מאיפה שאני קונה לא יכול להביא asus וכל השאר רק lg ו samsung תקציב 1600(רק אלה שרשמתי אם יש משו אחר של lg או סמסונג שמתאים בכיף) אלה הדגמים: -ראיתי אותו בתצוגה ניראה לי אחלה מסך 226 2243-לא ראיתי לא מכיר שמעתי טובות עליו -2254בין הבטוחים אצלי 2252t LG ראיתי בתצוגה ניראה טוב גם אם 4:3 T220- לא ראיתי אבל מציאים לי אותו ב 1550 בעיקר למשחקים סרטים לא בהיר מידי..לא מעניין אותי כיוון של המסך או רכזת או משו אחר רק לבחור מהרשימה אם אתם יכולים מחר אני צריך לקנות אני צריך ת'עזרה שלכם...תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
תגידו יש סוג מסך כזה או שאני טועה בשם של המסך ואתם יכולים לעזור לי לאתר את המסך הזה אוריידון 19 אינץ
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
בס"ד שלום W2254TQ אך המסך הזה בבקשה? זה דחוף איזה מסכים מתחרים באותו מחיר? ואיזה פורמט מתהים למשחקים 16:10 או 16:9 (פחות חשוב יותר חשוב הראשון) ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך סמסונג 22" בן חצי שנה. אתמול במשך מס' שעות המסך החשיך(נורית החיווי פעלה) והייתי בטוח שהוא נשרף, ניסיתי אותו על מחשב אחר אבל זה גם לא עזר. לאחר זמן מה המסך חזר לפעולה תקינה לגמרי. היום בבוקר המסך עוד פעם היה חשוך לגמרי אבל הפעם נורית החיווי שלו גם לא מאירה, כאילו הוא פשוט לא מחובר לחשמל. האם קיימת אפשרות שגם הפעם הוא יחזור לפעול או שצריך לממש את האחריות שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתקדם סוף סוף לטלוויזיה חכמה, בעיקר כדי לצפות בנטפליקס במסך גדול ולא בנייד, יוטיוב ושידורי ספורט וכו' בגדול יותר. כיום יש לי טלוויזיה של סמסונג 40" שהיא די סבבה אבל כמו שאמרתי, רוב הצפיה שלי כיום זה נטפליקס ויוטיוב והיא גם די קטנה בבית החדש שלי. הגעת לשלוש אופציות (צירפתי תמונה), שתיים מהן 49" ואחת 50". *הערה - את הנורמנדי מצאתי בחנות בת"א במחיר של 1400, וה-LG באתר גרופון ב-1890. האם יש אחת שהיא מומלצת יותר מהאחרות? אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. האם מישהו יכול להגיד לי מה גובהו של מסך Lg l194Wt בתודה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אני יושב מטר מהמחשב ומתלבט בין הגודל של המסך מה נירלכם? לפי מה שהבנתי רוב המסכים שקונים היום הם 22 ומעלה.. המסך שאני הולך לקנות זה הT220 םשוט מתלבט על הגודל.. המסך אמור להיות לרוב למשחקים. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
קניתי את המסך הנ"ל למטרת חיבור למחשב אני עדיין יכול להחליף אותו וראיתי שיצא דגם חדש של LG LK430 האם הוא יותר טוב והאם הוא עם פאנל IPS??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רק רציתי לדעת אם המסך עצמו מעט חופשי בעת שנוגעים בו ומעלים אותו מעט למעלה או למטה (ועל מנת לשנות את גובהו יש ממש להעלות אותו מעט בכוח כך שמעט קשה לקבל את הגובה הרצוי אלא אחרי כמה נסיונות) תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום! יש לכם המלצות למסך טוב בגודל 19" ומעלה, לא רחב בתקציב של בערך 1500 שקל? לא מיועד למשחקים או לסרטים אך כן לקריאה ממושכת של טקסטים ועבודה סטודנטיאלית...... אני צריך מסך שהזמינות שלו בחנויות היא יחסית גבוהה, או שאתם יודעים על מקום שמוכר אותו תודה!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום דרוש מסך סביבות ש"ח כמה שיותר גדול יותר טוב אשמח לפאנל IPS תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אותו עם המחשב החדש שיכלול כרטיס מסך 4870. יש לו רזולוציה FULL HD וזה כבר נשמע לי טוב... האם הוא מסך טוב? (אני מקבל אותו במחיר מצוין פשוט, פחות מהמחיר בזאפ) אשמח לתגובות בעניין, אני צריך לתת תשובה מחר... תודה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
יש ברשותיDELL 2007FP האם הוא עדיין הכי טוב ? מה ההבדלים בין המסכים הנ"ל... אשמח לביקורות מכאן ומרחבי הרשת תודה...
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
לצורך העיניין המסך הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=755614 וגם, באופן כללי - מה ההבדל בין מסכי הטלוויזה ברזולצית FULLHD למסכי מחשב? רמת הניגודיות? יש עוד הבדלים?
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-