עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בשעה טובה הזמנתי היום מחשב דרך IQPC שבאשדוד. לפניכם מפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL ₪472 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪2385 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כגרע נשאר לי להח…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  2. יצרניות הפאנלים המובילות בשוק מכינות דגמים חדשים, אשר יהיו גדולים, רחבים וקעורים עוד יותר מבעבר שוק מסכי המחשב נשלט כיום על ידי שלוש יצרניות עיקריות אשר מספקות את הפאנלים שלהן לשאר האחרונות: LG, סמסונג ו-AU Optronics. הפאנל הוא החלק העיקרי במבנה המסך, הקובע את האיכות על פי צבעים, זוויות צפיה וכמובן הגודל מול הרזולוציה (צפיפות פיקסלים). האתר TFT Centralחושף מה יש לשלושה האלו להציע לנו בזמן הקרוב. נתחיל מסמסונג, שעל השולחן שלה כבר נמצא פאנל קעור ברזולוציה של 2,560×1,440 פיקסלים (ידוע גם כ-QHD) בגודל של 31.5 אינץ' אשר צפוי לקרוץ לשוק הגיימינג בשל תדר רענון של 144 הרץ והוא צפוי להגיע אל השוק באמצע השנה. הפאנלים המעניינים יותר הינם פאנל 31.5 אינץ' נוסף, אך ברזולוציה …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. מחפש מסך גיימינג בין 24-27 אינץ במחיר של 1700 לפחות חייב להיות 144Hz רזולוציה של 1080P אם יש יותר בתקציב אני אשמח חיפשתי שעות ולא מצאתי משהו טוב

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. היי, אחרי 8 שנים (וואו, זה באמת הרבה) הגיע הזמן לשדרג את ה NEC הישן והטוב שלי, ולעבור למסך גדול יותר - 27" ומעלה. המסך יושב על שולחן מחשב (כלומר לא תלוי על הקיר רחוק) והשימוש העיקרי שלי הוא סרטים, אינטרנט ומשחקים - ולכן אני מעוניין במסך שיאפשר לי ליהנות מהם. תקנו אותי אם אני טועה, אין טעם במסך 4K למשל כי כרטיס המסך (Radeon R9 290) לא יסחוב את הרזולוציה, וכרגע אין לי תוכניות לשדרג את המחשב... אבל מי יודע מה יהיה בעתיד אני משחק מכל מיני סוגים, כרגע למשל Witcher 3 ו XCom2; אני לא מתעניין במשחקי מירוצים או Competitive FPS (אם כי ב- Single Player FPS דווקא כן) התקציב לא מוגבל, חשובה לי אחריות טובה (אפס dead pixels וכל זה) - ואם יש עוד שאלות אשמח לענות. …

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. אני רוצה לקנות מסך חדש(סוף סוף, אחרי שנים שאני עם מסך CRT עתיק), ואני מתלבט בין שני אלה LG W2453V LG W2442PA בעיקרון לפי מה שראיתי ההבדלים בינהם זה שבW2453V יש יחס ניגודיות של 1:50000 ובW2442PA זה 1:10000, אבל בW2442PA יש Pivot שזה נראה לי אחלה דבר.. ההבדל ביחס הניגודיות יהיה משמעותי במספרים האלה? לפי מה שהבנתי 1:10000 זה כבר נחשב ליחס ניגודיות ממש גבוה, ואני לא ממש מבין בזה..במספרים האלה ההבדל כבר יהיה מורגש בצורה משמעותית?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by AngelDust,

לצערי המסך הנוכחי שלי מראה סימני גסיסה Asus 17" 3ms. אז החלטתי להשתדרג ל 22 אני לא מעוניין במסך FHD מהסיבה שאני עובד בעבודה על מסך 22 ברזולוציה הטבעית של 1680 על 1050 וגם שם מצאתי את עצמי מגדיל את גודל הטקסט ... ראיתי המון המלצות למסך dell 2209wa בפורום ובכלל ברשת רציתי לדעת עם יש עוד הלטרנטיבות ששווה לבדוק ? אני לא מתכוון לצפות במסך בסרטים. השימושים יהיו: גלישה ברשת, עבודות משרדיות (לימודים), תיכנות , עריכת תמונות ומשחקים. תקציב עד 1400. אשמח להמלצות אלעד נ.ב. מישהו יודע איפה אני יכול לראות את ה dell בתצוגה באזור הרצליה, רעננה או ת"א ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Dan1919,

שלום אני צריך המלצה למסך LCD בגודל 17 אינטש במחיר של עד 1000 שקל. הוא הולך לשמש לעבודה משרדית בלבד! לא למשחקים\סרטים..רק אינטרנט ואופיס.. תודה. עריכה: מה אתם חושבים על המסך של CMV שמוגרים בKSP ב960 שקל?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  8. Started by erez20,

המסך שלי מעולה, פשוט לא ראיתי כמוהו, אבל הייתי רוצה מסך גדול יותר, עם זמן תגובה מהיר יותר ואני מוכן לוותר על דיוק צבעים (אבל לא על איכות המסך !). עכשיו לך תמצא מחליף לכזה מסך. קודם כל חקרתי על הU2311 כי הוא באמת מציאה שאין כמוה, אבל הוא באותו הגובה של המסך שלי רק רחב יותר, גודל נקודה גדול יותר וקצת פחות איכותי ובלי הפיצ'רים שהתרגלתי אליהם. אז הסתכלתי עוד מסביב, הגעתי למבוי סתום ופנטזיות על הWFP של ה30 אינצ' HELP !

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי כולם, אני רוצה לקנות מסך למחשב... אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר גדול (המקסימום 22"), רחב, בעל ניגודיות גבוהה (אם הבנתי נכון באתר אחר אז בגלל הגודל שלו הוא כמובן אמור לתמוך בHD אם לא אז שיתמוך בHD כמה שרזולוציית HD יותר גבוהה יותר טוב...) אני בגדול מתלבט בין שני אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 http://zap.co.il/model.asp?model_id=585649 אם אפשר מסך בעל חיבור HDMI הכי טוב בשבילי... למרות שלא נורא כי לא נראה לי שיש מסך מחשב עם כזה חיבור...

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by MalGano,

היי, אני מנסה לברר עד כמה רזולוציה של 1080p נראית רע על המסך הזה (מבחינת טישטוש הטקסט וכו). האם זה נוראי עד למצב שאי אפשר לקרוא שום דבר או שההבדל הוא לא כזה משמעותי, שכן מדובר במסך 25" בסופו של דבר ולא 27. לפי מה שהצלחתי למצוא ברשת כולם מסכימים שמשחקים לא נראים רע ברזולוציה הזאת (אם כי זה פחות מעניין), ודעות חלוקות לגבי הטקסט (בביקורת של tftcentral למסך הזה נכתב שהוא "טוב" ברזולוציה הזאת גם לטקסט ואילו בפורום כלשהו מישהו טען שלא רואים כזה טוב). אני שואל בגלל תאימות ללפטופ ישן שארצה לחבר למסך הזה, אך 1080p זה כל מה שהוא מסוגל להוציא. לצערי אני די תקוע עם הלפטופ הזה ואצטרך לעבוד איתו תקופה אולי אפילו ארוכה. השאלה היא האם לא פשוט כבר לקנות מסך FHD בינתי…

11. הכוונה שלי האם אפשר להניח צמוד למסך רמקולים של מערכת? במסך רגיל הרמקולים משכו את הצבע והרסו את המסך.. אבל ליד המסך הזה הרמקולים לא מושכים את הצבע אבל אני לא יודע אם אפשר להשאיר אותם ולא לדאוג שאם הזמן הם יהרסו לי את המסך...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by matan147,

שלום רב לאחי יש תמסך הזה של TEAC יש להם מסכי FULL HD זה הדגם שלו אני חושב זה נראה אותו דבר וזה מ2008 יוצר http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9619 כתוב שהרולציה המקסמלית שאני מעלה זה 1050-1650 זה נחשב FULL HD או HDR

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קיבלתי T220P שהתמונה בו דווקא נחמדה (לא ברמה של פאנל MVA או E-IPS אבל עדיין..) אבל שיגע אותי שלא ניתן להגביה את המסך על ציר. החנות היו בסדר ואיפשרו לי להחזיר אותו. האם מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על מסך ברמה דומה עם ארגונומיה משופרת? לתגובתכם אודה!

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by radicus,

שלום לכולם, קניתי לפני חודשיים בערך את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742296 אני דווקא מאד מרוצה ממנו אבל נאלץ למכור אותו עקב מעבר דירה עם החברה שיוביל לעודף מסכי מחשב. אין לי מושג כמה הוא שווה, ואני מאד אשמח אם תוכלו לייעץ לי בכמה כדאי למכור אותו. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Ronenosh8,

ראיתי את הסרטון הזה ושמתי לב שיש ממש מריחה. מה יש לכם להגיב על כך? מישהו יכול בבקשה לבדוק על ה 2209WA שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אז מה לקחת.? המסך של אבא שלי: LG W2243T FULL HD 1:30,000 5MS מסך שלי: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=394&keySearch= LG W2284F 1:30,000 2MS המחשב שלי: E8400 3GHZ EP45-DS3 6GB RAM (2GB-Geil, 4GB-G.skill? HD4870 512MB GDDR5 NZXT Alpha AC FREEZER 7 PRO 320GB AAKS קיצר לא יודע מה לקחת, בעיקרון אני בנתיים עם השני אבל ראיתי שרואים במחשב של אבא שלי יותר טוב, אבל הבעיה היא ש2MS יותר טוב למשחקים. קיצר מה לקחת.? תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. Started by kliftag,

Samsung T220P vs Samsung 2333sw איזה מהמסכים הנ"ל מתאים יותר למשחקים? והאם ישנו הבדל מהותי בגודל של 2333 לעומת הT220P? כדאי להשקיע יותר כסף ולקנות Samsung T240.?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by etinger,

אני מעצבת עצמאית. חסכתי לי 2000 שקל פלוס מינוס ואני מעוניינת להשקיעה אותם במסך נורמאלי. בינתיים אני עבודה כאינפורמציה האינסופית הנשפכת דרך האינטרנט. בחנויות (לפחות אלה בתל-אביב) ממש אין מבחר בקיצור אני לא ממש מצליחה להחליט. בבקשה תמליצו לי על מסך עם אפשר חברה ודגם שהוא טוב לגרפיקה ולאנימציית פלאש. נ.ב. שמעתי דברים טובים על מסכים של NEC אבל אין לי דגם.... אנא תרמו לי מניסיונכם העשיר

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Shual,

שלום, אני מחפש מסך לגיימינג, ואני רואה שהמסך Dell U2312hm, מאוד נפוץ. השאלה שלי האם הוא טוב לגיימינג וכמה HZ הוא מגיע ברזולוציה מקסימלית [1980X1080] ואם תוכלו להמליץ על מסך לגיימינג, עד 1000~1100 חג שמח!

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by asaf_azar,

השימושים יהיו למשחקים וסרטים. אני עומד לקנות מנועה מחשבים,איך השירות והאיכות? וגם האם יש להם את הגירסא 05 של המסך? יש מסך יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  21. שלום לכולם! אני מתלבט בבחירת מסך בסדר גודל של 24 אינ'ץ למחשב, המחשב ישמש להמון קריאה ועבודה משרדית , משחקים וסרטים. שמתי את העין על כמה מסכים שראיתי שהם מומלצים פה.(Samsung T240 , Samsung 2443BW ). האם יציאת HDMI מהווה פקטור בבחירת המסך? או שהבדלי האיכות לא מורגשים כלל בין שאר החיבורים שיש למסך? אשמח לתשובות , תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by avi215,

בזמנו ביקשתי המלצות למסך איכותי בגודל 19 או 20 אינט'ש, ואכן הומלץ לי ה-דל 2007WFP, וכן 2007FP , לצערי שניהם לא נמצאים בשוק ולא ניתן להשיגם. בקשתי המלצה למסך הכי איכותי שניתן להשיג במסגרת התקציב, גימיקים לא מענינים אותי (רמקולים, וכו), חשוב איכות (לא פחות מפנל IPS ), צבעים כמו שצריך, בקיצור אולי 2007WFP מקבילי מחברה אחרת, אגב לא חייב להיות רחב מכוון והשימושים הם:אינטרנט, עבודה שוטפת, משחקים קלים. אודה לכל היועצים. אבירם.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  23. Started by roes,

סקר: לכמה פה יש מסכי CRT ולכמה יש LCD לי יש LCD י...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי אני קונה בשבוע הבה מסך השימושים בעיקר סרטים וסירטונים וגם שלא יאכזב במשחקים תקציב עד 1700 עדיף כמה שפחות כסף אציין שכבר ראיתי כמה מסכי lcd שמאוד אכזבו בהצגת סרטים ומשחקים ואכזבו יותר בהצגת סרטונים לא איכותיים כמו אלו שרצים במייל (יש מריחת גוונים בתזוזה מהירה) ??? ??? הנושאים הנל ממש חשובים לי במיוחד הסרטונים (משתמש המון במייל) מה הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by smootskin,

הי חבר'ה, עברתי דירה ושברתי את המסך 😥. אני מחפש מסך לגיימינג עד 1000₪ (1100₪ אם אין ברירה) 27 אינץ'. מצאתי בזאפ את השלושה הבאים: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db187910=187951&db4147=4926,4832047,1013868&db4163=4357968,181885&orderby=price אני לא מכיר את AOC, לגעת? לא לגעת? אולי לא כדאי להתקרב ל 27 אינץ' עם תקציב כזה? ה 24 שהיה לי התחיל להרגיש קצת קטן.. אשמח לדעתכם תודה

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.