מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
איך המסך הבא כ¤1200 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QS943B או זה כ¤1,049 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX8C6D378 הודות הפנל האיכותי (A+) אנו מתחייבים ל-0 פיקסלים שרופים ב-3 שנים! החלפת מסך בחדש במקרה ויש אפילו פיקסל שרוף אחד בתקופת האחריות מה זה פאנל A+? אני כמעט נעול על האחרון - יש סיבה שהוא לא כדאי או יש המלצה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD בתקציב של עד 2000 שקל (או טיפה יותר). סדר העדיפויות שלי (בסדר יורד) הוא: - בריאות (לא רוצה כאבי ראש) - קריאה - התאמה להצגת טלויזיה (מכרטיס) - סרטים - משחקים - כמובן שהתמונה תהיה טובה, אני מאוד אוהב שחור אמיתי - גודל (רצוי 20 ומעלה) בגלל השילוב בין סרטים לקריאה, רצוי שיהיה רחב אבל עם Pivot. כמובן dvi. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך או לפחות על פאנל שמתאים לדרישות האלה ולתקציב.. בתודה ניר.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך מחשב 17" של SAMSUNG SYNCMASTER הסיבה שרשמתי 20" / 22" היא משום אני לא בטוח שהכרטיס מסך שלי (8600GT 512) ישרוד 22" על הגדרות גבוהות. יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך חדש - Radeon ATI HD4670 512MB GDDR3, האם זה יעשה את ההבדל מהכרטיס מסך הקודם על מסך 22" ? או שזה יהיה שולי ? לפי חיפוש קצר בגוגל ראיתי benchmarks של הכרטיס שאני רוצה לקנות והם דיי גבוהים יחסית לכרטיס מסך הנוכחי שלי. מכיוון שיש לי ניסיון עם SAMSUNG, כרגע אני שם עין על SAMSUNG T200 ו SAMSUNG SYNCMASTER T220. [ למרות שהמסך מחשב הנוכחי עשה לי קצת בעיות עם הלבן בפוטושופ.. הצבעים לא הוצגו כמו שצריך.. אבל אני מניח שזה בגלל ששיחקתי עם ההגדרות ] תודה רבה מראש, אורן.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ראה כותרת ...
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאחי, יש יום הולדת בקרוב, ואני ושאר האחים מתכננים לקנות לו מסך LCD כמתנה. יש לנו תקציב שעומד על 1600 שקל. שמעתי על ה-VP930B של View Sonic. (מה דעתכם על המסך הנ"ל? ) חשוב לציין, הוא משחק הרבה במשחקים, שדורשים מחשב חזק, לכן אני צריך המלצות למסך איכותי. תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מסך דק (LCD?) הבעיה שאני לא ממש מתמצא בתחום.. תקציב - 1000-1500 ש"ח, בשאיפה לכמה שפחות.. מאוד חשוב לי שהמסך יהיה מskypc.. (למרות שאם אתם אומרים לי שיש מסכים נהדרים בחנות אחרת וכל המסכים אצלם הם לא משהו/התפשרות, אז מן הסתם שעדיף ממקום אחר.. למרות שההעדפה הבולטת היא מהחנות הזאת). בנוסף, הצבתי את התקציב הנוכחי - אבל כאמור, אני לא מבין הרבה בתחום. אם קיים מסך בסקיי.פי.סי או בכלל ששווה חריגה - אשמח אם תיידעו אותי איזה ולמה. נראה לי שאני מעוניין במסך 19 אינץ'. שימושים - משחקים ועבודה שטופת (אינטרנט, סרטים מדי פעם.. קצת מכל דבר אני מניח). תודה רבה מראש, ראביב.
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שימושים עיקריים - סרטים ואינטרנט שימושיים משניים - עבודה עם מסמכים (WORD EXCEL) ומשחקים. ויש לי גם שאלה בנוסף: איזה פאנל הכי טוב לצפייה בסרטים?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מחפש חוות דעת על המסך הזה ממישהו פו בפורום ,שיש לו את המסך הזה או שהוא ראה אותו בפעולה. אם מישהו יכול להמליץ על משהו טוב יותר אני אשמח. אני מחפש מסך 19 אינץ רחב בתקציב של עד 1700 שקל שיהיה טוב למשחקים,סרטים וכול השימושים הרגילים. אבל יש עוד כמה דברים ממש חשובים בשבילי: בלי מריחות חדות ועומק צבע( מומלץ 8ביט) פאנל איכותי (אני יודע שהרוב במחיר הזה הם TN) אבל בכול זאת אני מחפש TN הכי איכותי שאפשר. זויות נורמליות. ומסך רחב. בגדול אם יש מסך כמו המסך CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI,רק 19 אינץ ,אני בטוח יקח כזה. הבעיה שה19 אינץ של CMV הוא מסך בינוני.
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך, התלבטתי בין ה 20 ל 24 של דל אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מה דעתכם על ה 22 אינטש של cmv. נעזוב שנייה את העובדה היכן ניתן לקנות אותו, השאלה היא עד כמה הוא מתאים למשחקים וכמה מריחות יהיו לי? המסך לא מיועד לסרטים ולא לעריכה אלא נטו למשחקים. אשמח לתשובות, תודה מראש, אור
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעת על המסך הנ"ל בבקשה מאנשים שרכשו אותו או שיש להם ניסיון עם מסכי BENQ באופן כללי. http://benq.com/products/LCD/?product=1368&page=specifications אשמח לכל עזרה בנושא, תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות את המסך הזה ("17) ורציתי לדעת מה חושבים עליו פה בפורום. לעומת מסכי 17" אחרים באיזור העלויות של 600-800 ש"ח...
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איש מחשבים שאני קונה ממנו מחזיק הרבה ציוד שלהם ולכן זה יוצא יותר זול אלו לקנות את המוצרים שלהם הוא טוען שהם מעולים ממש אבל אף פעם לא שמעתי על החברה הזו וקצת מחיד אותי לקנות מסך ב 3000 שח שהוא בעצם חתול בשק
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לקבל חוות דעתם על המסך: W2243T 21.5'' LCD 5ms LCD DVI WideScreen Black מבית LG שמעתי שהמסך הינו FULL HD האם זה נכון שהוא בתמיכה מלאה בFULL HD או שמה זהו רק משהו כזה חפיף? בכלל הייתי מעונין לדעת האם המסך שווה את מחירו והאם הוא מומלץ מאנשים שרכשו או עובדים עליו סתם לידע כללי, אני מעונין במסך מחשב במחיר סביר כמו של זה (בסביבות 800-900 שקלים) וכאשר קיבלתי עליו הצעה הוא נראלי לכאורה במסך טוב מקווה לשמוע את המלצותיכם ודעתכם. בתודה מראש ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות דעת על מסך AOC 19" WIDE 196SWA 5MS כולל רמקולים. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4084 המסך אמור להתחבר למחשב עם מעבד פנטיום 4 וכרטיס מסך עם יציאת VGA בלבד. המחשב מיועד בעיקר לאופיס ואינטרנט. המחיר שלו נראה לי די אטרקטיבי - 699 ש"ח ב-12 תשלומים שווים ללא ריבית, ואחריות 3 שנים בבית הלקוח (החלפה לחדש). מה דעתכם? :
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מידע לגבי איכות המסך בעבודה כללית אינטרנט וכו ובסרטים ומשחקים תודה מראש .....!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי אופציה למחיר זול למסך הנ"ל אני לפני שדרוג מערכת וכנראה הכרטיס מסך יהיה 4870 1GB המסך מתאים למשחקים? הרזולוציה שלו היא כמו של FULL HD זה אומר שהוא תומך FULL HD למרות שאין לו כניסות תואמות? (רק DVI HDCP)? עד כמה 5 MS יפריע לי במשחקים? המערכת תהיה בעיקר למשחקים בסגנון CRYSIS / FARCRY וכו'. יש למישהו הצעות למסך 22" - 24" אחר ? אם לא המסך הזה, התקציב יהיה בערך 1500 ש"ח תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
איך המסך הזה בכללי? רשום שהוא לגיימרים משום מה אני לא מבין מה המשמעות ואיך הוא יהיה בהשווה ל Acer AL2223WD 22 או ViewSonic VX2240w 22 בקיצור מי מבין השלשה עדיף ללא קשר למחיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין בלקנות מסך מחשב שיהיה טוב לעבודה גרפית עריכת סרטים אפקטים ושיהיה אפשר לראות עליו סרטים בצורה טובה לא למשחקים אם זה משנה המסך צריך להיות 19 אינץ אני לא יודע מה טווח המכירים למסכים כאלה אני לא מחפש LCD אם בוא טוב עדיף CRT זול תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המסך הזה אך הביקורות עליו חצויות, חלקם מהללות וחלקם ממש לא לשימוש יומיומי + עריכת תמונות בפוטושופ תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מעוניין קודם כל בהמלצות על מסכים ביחס רגיל (לא רחב). בנוגע ל-wide, הכרטיס מסך שיש לי הוא 7300GS - האם הוא תומך ברזולוציות wide screen? האם תהיה בעיה להריץ משחקים ישנים (ווארקרפט 3 למשל) על רזולוציה זו (גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת איך המשחק יראה)?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המסך מיועד לחבר , 60% מהזמן למשחקים ו 40% לקריאת טקסט . רק בפורמט לא רחב . אני חשבתי על LG 1972H . מה דעתכם עליו ביחס ל samsung 932bf ו 943bm . תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אהלן. יש מסכים רחבים עם פאנל איכותי ? give me your best shot. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
המליצו לי על שני אלה: מסך מחשב Philips 220E1SB LCD פיליפס או מסך מחשב Philips 220CW9FB LCD פיליפס אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם או לקבל המלצות אחרות - עד 1200 ש"ח בערך תודה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי מחשב חזק מאוד עם כרטיס גרפי טוב רציתי לשדרג את עצמי עם מסך מחשב איכותי התקציב שלי הוא עבסיבות 1200 אני עדיין מיתלבט בין גודל המסך העניין הוא שאני קורה הרבה על מסכי LED שזה יכול להיות נחמד ואני גם מעוניין בכניסת HDMI אם צריך תודה לעונים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. כרגע ברשותי המפרט בצד יחד עם המסך : Samsung SyncMaster 2253BW המסך מגיע לרזולוציה של 1680x1050 וחשבתי לשדרג בשביל לקבל רזולוציה טובה יותר, צבעים וכו' בשביל המפרט שבצד, מה המסך הכי כדאי בטווח ה1000 שקלים? דבר נוסף מאוד חשוב! אסור שהגובה של המסך יעבור את ה23,5 ס"מ מכיוון שלא יהיה לי מקום להכניס אותו. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-