מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היום אני ואבי הלכנו למרדנית (סניף הדר) לקנות את המסך המדובר במחיר 1570 ש"ח. הקרטון של המסך היה נראה קצת דהוי אבל פתחנו וראינו את המסך כבל DVI וכבל חשמל. שאלנו את המוכר איפה החוברת הוראות והוא אמר שלמטה, שאלנו אם אפשר לחבר את המסך ולראות אותו והוא אמר שאין לו איפה לחבר אותו. הגעתי הבייתה נכנסתי לאתר של ויוסוניק וראיתי שהייתי אמור לקבל גם כבל VGA חוברת הוראות ושני דיסקים. התקשרתי חזרה לחנות החזרתי את המסך וזוכינו בסכום הקנייה. המוכר נראה לי 'משחק אותה כאילו הוא לא יודע על מה מדובר ואמר שהיום כל המסכים כבר לא מגיעים עם דיסקים. בקיצור סיפור מסריח. אין בשום חנות את המסך VP930B בתקציב שלי(והמסך לא ייבוא יותר לפי אומניטק), והפיליפס הבנתי ממכם גם לא ייבוא יותר לארץ. איזה תחליפים…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בשביל סבא שלי לשימושים בעיקר של OFFICE כלומר שום דבר רציני, המסך רק צריך להיות בגודל של 19" ולא משהו עם מחיר מוגזם. התקציב אני מניח שיהיה קצת פחות מ1000 שקל לא? המון תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
פעם ידעתי את הדגם של המתלה שאני צריך לקנות.. עכשיו איך אני אדע? אני לא מוצא בגוגל, ניסיתי הרבה קומבינציות חח אבל אני צריך את השם של השיטה הזו בכללי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי U2414H ומאחורה כתוב A01. זה אומר שזו סדרת ייצור ראשונה? יש לי בעיה במסך שהוא נשאר הרבה על POWER SAVE MODE והמסך לא נכבה.. שמעתי שזו בעיה ידועה. אם אני אציין בפניהם את הבעיה הם יביאו לי A03? האם כל סדרות הייצור אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע עם טלוויזיה 32" אין לי דרישות מיוחדות, אין לי שמץ של מושג בתחום ומה התחדש ב3 שנים האחרונות, אשמח להמלצה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין הדגמים הנ"ל : LG L1953TR BENQ FP93GX אני משתמש בו למטרות טקסטיות וסרטים (אינטרנט, אופיס, סרטים). איזה מהם עדיף??? אולי יש משהו אחר ששווה יותר (אני ראיתי בפורום שעליהם ממליצים הכי הרבה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
קניתי את המסך LG W1952TQ הבהירות שלו יותר מדי גבוהה והוא מעייף את העיינים עכשיו אני רוצה לשנות בו את ההגדרות של התמונה להכות אותה אני מפחד שאני יעשה משהו ואחרי זה זה לא יחוזר לרגיל מישהו יכול להמליץ על התצוגה שאפשר להגדיר מבחינת הראייה מחכה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מסך DELL 2007FP Clear Type מופעל דרך תוכנה שהורדתי מאתר מיקרוסופט. כאשר אני עובד במצב PIVOT, הגופנים נראים פחות טוב מאשר במצב הרגיל. עבור PDF שמקורם סריקה, זה לא משנה כלל, ונוח מאוד לקרוא מסמכים כאלה, אבל עבור טקסט זה משנה. ביטלתי את הclear type וזה נראה יותר רע. למיטב הבנתי, זה נובע מכך שהXP לא יודע שהוא במצב PIVOT וחושב שהפיקסלים עדיין בצורת RGB במקום בצורת R G B אני מניח שזה לא רק למסך הזה, אלא לכל המסכים במצב PIVOT. אני טועה?? והאם יש דרך להתגבר על העניין? תודה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
-
הדגם הטרי של AOC קובע רף נמוך חדש לאמצעי תצוגה עם טכנולוגיות סנכרון אנכי חומרתי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי התלבטות בין שני הגדלים אני רוצה לראות הכי טוב שאפשר. מה אתם ממליצים? ואם אפשר אז תציינו גם דגם שכדאי לגודל. אני חשבתי על ה2043bw של סמסונג מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תמונה: הסבר על הצורת חיבור ה"מוזרה" שיש לי במחשב: ממסך המחשב יש 2 יציאות - אחת של DVI ואחת של RGB: 1)RGB מחובר ישירות לכרטיס מסך 2)DVI מחובר באמצעות מתאם לכניסת הHDMI של הממיר טלוויזיה שלי (ממיר רגיל של HOT) שרטוט: תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מסך טוב שישמש לעבודה משרדית- אופיס ואינטרנט, ולעיתים לסרטים. חשוב לי שלא לחרוג מהתקציב,אלא אם כן תגידו ששווה להשקיע עוד קצת כדי לקבל תמורה הולמת יותר. כמו שצויין התקציב הוא 800 ש"ח. בתודה מראש לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אז כנראה שהמסך הזה כן יצא בסוף (לאחר שמועות ועיכובים בעבר): http://www.prad.de/en/news/shownews_tft2824.html 270- 250 אירו בארופה. לא ברור לי כרגע מה תהיה הרזולוציה מאחר ובאתר המקושר למטה רשום 1920X1200. ??? http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Ftechnic3d.com&langpair=de%7Cen&hl=de&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שוב מתעניין במסכים האלה עם יש משהו יותר טוב גם טוב. מסך מחשב Samsung דגם LED S23A950D 3Dhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7815&CatCode=398 מסך מחשב DELL דגם U2412M http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8090&CatCode=398
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותו האם הוא טוב לעבודה סטנדרטית משחקים סטנדרטיים כגון fifa need for speed,call of duty תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
עזרה: מחפש מסך 23' לשימוש ביתי, שידוע בלי בעיות,, יש לכם המלצות???
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך מחשב בגודל של 20-24 אינץ שישמש כמסך מחשב וכמסך טלוויזיה. שימושי המחשב: אינטרנט קצת משחקים ודי הרבה סרטים. טלוויזיה : הבית מחובר ליס, הבעיה היא שבחדר בו יהיה המסך אין ממיר רגיל של יס אלא את "העינית " (מראה מה שיש בממיר בסלון) את העיינית מחברים בעזרת RF. האם יש פיתרון כלשהו למצב הלא אופטימלי הזה ? ואיזה מסכים טובים לשימושים שהצגתי. התקציב לא ברור עדיין בסביבות ה-2500 , אך יהיה אפשר אולי לגלוש אם ההשקעה תשתלם. תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני עומד לקנות המסך הנ"ל ויש לי כמה שאלות לגביו: האם המסך הוא מסך טוב לגיימרים? האם אתם ממליצים על החנות iqpc בשביל לקנות משם את המסך? ותגידו המסכי tn באמת כל כך גרועים בכל הקטע של הזויות צפייה והאיכות של הצבעים?? עריכה: יש איזשהו מקום בארץ שבו אני יוכל לראות בתצוגת מסכים את המסך הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך שבכותרת (של LG)? יש המלצה אחרת למסך מחשב+טלוויזיה בסדר הגודל הזה של מחירים (2400שח)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שיתן ביצועים יותר טובים מה-view sonic 930b, יש חיה כזאת?! תאמרו לי גם בבקשה מה המחיר המומלץ שלו, שאני לא אאמץ את האצבעות שלי
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עוד מעט ואני רוצה מסך כעקרון יש לי מסך אבל אני רוצה לדעת אם המחיר שלו שווה ת'קנייה או שאתם תמליצו לי עליו מסך מחשב LCD 23" SAMSUNG דגם 2333SW במסך יש כרטיס TV מובנה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
מה המרחק המומלץ לישיבה מול מסך 24 אינץ? אני פשוט מתלבט אם לקנות 22-24.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לקנות מסך LCD למחשב (בסביבות 2000 ש"ח), כאשר אני מייעד אותו למשחקים סרטים וטקסט (לפי סדר חשיבות). הבעיה היא שאני קצת מבולבל מכל מה שרץ בפורום. למשחקים ממליצים לרכוש את SAMSUNG 226BW לסרטים ממליצים את DELL 2007WTP ולטקסט צריך משהו אחר לגמרי. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר: 1. להסביר בבקשה אלו תכונות חשובות בכל קטגוריה. 2. האם יש מסך שיהיה טוב מאוד בכמה קטגוריות? אם לא, האם ההבדלים בין הקטגוריות יהיו משמעותיים? 3. .... וכמובן מה מומלץ לי לרכוש. תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-