עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן חבר מהעבודה אמר לי שבקרוב אמורות לצאת 2 טכנולוגיות חדשות שיוזילו את המחירים של המסכים, ולכן אולי שווה לחכות עם קניית המסך טיפה. יש אמת בדבר ? ואם כן , יש איזשהו תאריך לשחרור איזו טכנולוגיה שכזו ?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  2. שלום צריך שתמליצו לי על מסך LCD המתאים ביותר ע"פ השימושים: משחקים,קריאת טקסט,סרטים.. המסך יכול להיות 17 אינצ' או 19. דרך אגב אם למשל יש מסך 17 אינצ' איכותי יותר מ19 בכמעט אותו מחיר אז עדיף את 17. שמתי לב בחיפוש בפורום שבתקציף הזה עדיף את ה- XEROX XG-91D. תודה רבה לעוזרים!!!!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

לפי מה שקראתי במדריך הוא הפאנל הכי טוב.... רציתי לדעת לאיזה מסך יש אותו...

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  4. תודה על האינפורמציה מההנושא הקודם שלי ובהמשך לו אני ראיתי כי בנוסף ל-Dell Ultrasharp 2007fp יש מסך מקביל של Viewsonic VX2025wm. כעת כל שנותר לי הוא להחליט בין השניים אשמח לקבל את עצתכם, דרך אגב יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את המסכים הללו בתצוגה? (דרך אגב המטרה העיקרית היא לקריאה וצפייה בסרטים) חג שמח ושבת שלום, אמיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. ממומחים יקרים! מחפש מסך ל-12 שעות עבודה, הרבה טקסטים וגרפיקה נייחת 20''- 19'', עד 3500 ש"ח. שמעתי נפלאות על ה ViewSonic הזה.. תודה !

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. Started by guyishai,

שלום לכולם, גם אני כמו הרבה מהפורום קניתי את ה-2007WFP, ובינתיים מרוצה מאוד. יש לי רק ספק אחד לגבי תופעה שאני לא בטוח בכלל אם היא בעיה: בכל המסך, לא רק באיזורים מסוימים, הצבע מעט "מחוספס". קשה לי להגדיר את זה בדיוק, פשוט אם מסתכלים מקרוב על איזור של צבע אחיד, הצבע לא חלק לחלוטין, אלא מנוקד מעט באופן מאוד עדין. אני זוכר שכשבדקתי מספר מסכים בחנות כדי לראות שאין פיקסלים שרופים, ראיתי שיש את החספוס הזה אצל כולם. האם זה משהו שקיים בכל LCD? אם זה בעיה, איך ניתן לתקן אותה? אני כמובן עובד ברזולוציה הטבעית, ומחובר ב-DVI. בתודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  7. Started by shlomi767,

DELL LCD 19" E197FP הוא היה טוב למשחקים ולסרטים? ואני גם מתכוון לקנות EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  8. Started by nathan932,

אני מתלבט בין 2 מסכי מחשב, שניהם של חברת LG: L1719S 1752TX האם תוכלו לייעץ לי מי מבין שניהם עדיף ? (ההפרש הכספי בין שניהם הוא זניח) אגב, מטרת המסך היא אך ורק לגלישה. תודה רבה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  9. Started by Elad91,

צריך המלצה לחבר למסך 17" דק עד 1000 ש"ח. שימושים: טקסט, קצת מאוד משחקים. אני יודע שבתקציב כזה אי אפשר למצוא משהו טוב במיוחד, אבל בכל זאת, מה מומלץ לתקציב?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. Started by Yaniv.E,

קראתי את כל מה שיש לחברים בפורום להגיד עליו, אני בעיקר גולש באינטרנט מפתח ועובד בPHOTOSHOP. מה שמושך אותי זה הגודל, 22 אינץ זה מעולה. אני תמיד יושב מול המסך אז זוויות צפיה לא מעניינות אותי. עכשיו לשאלה - האם לקנות אותו או לקחת את ה 20 אינץ הפופולרי?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  11. Started by 3rr0r,

שלום וצהריים טובים. כבר זמן מה אני מתכנן לקנות טלויזית LCD בגודל של כ20-21 אינץ לחדר השינה שלי. התקציב לא בשמיים אך אני מקווה שהוא יספיק לטלויזיה ממוצעת. התקציב עומד כעת על כ-2200 שח פחות או יותר. מיועד בעקרון לצפיה ממיר HOT במרחק של כ3 מטר ואולי בעתיד לחבר גם נגן DVD. אשמח לתגובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  12. אם הDELL2007 הזה כלכך טוב, אז למה ברוב החנויות ורשתות המחשבים הגדולות בארץ לא מוכרים אותו? כבר שאלתי בדיון אחר ואף אחד לא ענה. אני גר בראשון לציון, אני לא רוצה לנסוע לאשדוד. האם רכישת מסך DELL2007 (הכוכב של הפורום) צריך להיות פריוילגיה רק לתושבי הצפון או אשדוד? מצאתי רק בראשון חנות שמוכרת את המסך גולדטופ מחשבים בכמעט 3000 שקל בניגוד לIQPC שמוכרים ב2300...

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. Started by uh615,

כיום ניתן לרכוש מסך זה ב-1450 ש"ח עפ"י זאפ. האם כדאי ? כיצד ניתן לדעת mva או tn :s05: אם mva , שווה את המחיר ?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  14. שלום כולם, דבר ראשון רציתי להגיד שהפורום נורא אינפורמטיבי, וכולכם עושים פה עבודה מצוינת! דבר שני, לנושא שלי, אני מחפש מסך עד 2000 ש"ח, הדבר הכי חשוב לי זה שטח עבודה, אני מתעסק במוזיקה, והתוכנות שאני עובד איתם צריכות המון מקום. אחרי השטח עבודה, אני מחפש מסך שיציג סרטים טוב, לא רק בצפייה ישירה. התחלתי לנטות לכיוון ה-22" הזולים, כמו http://zap.co.il/model.asp?model_id=469700 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=491104 בקיצור אתם מבינים את הכיוון... בכל מקרה, אחרי שקראתי כאן קצת, הבנתי שמבחינת זויות צפייה הם על הפנים. אז מה אתם אומרים? התכנון המקורי שלי היה בכלל לקנות שני מסכי 17", שייתנו לי שטח עבודה יותר גדול, אבל אני לא בטוח איך זה יעבוד בצפייה בסרטים... בקיצור, אני צר…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by KiDi,

קניתי מחשב חדש, אתם יכולים לראות את המפרט בפרופיל... עם המחשב תכננתי לקנות מסך אבל בגלל חוסר תקציב וידע מועט בתחום החלטתי להשהות את הקניה. בינתיים אני משתמש במסך LCD הישן שלי, שנקנה לפני שנתיים שלוש. המסך(LG L1730B) עלה לי בזמנו 1800 שקל, 17'' כמו ששמתם לב. בכל מקרה כל המשחקים שהפעלתי על המסך הזה עובדים מצויין FEAR, OBLIVION ועוד. כשאני צופה בסרטים אני נהנה ואין מריחות ואין כלום. אם מסך שנקנה לפני שנתיים מראה תוצאות כל כך טובות, מה זה באמת משנה איזה מסך אני אקנה היום? אני בטוח שהפאנל של המסך שלי הוא TN, למרות שאם הוא לא אשמח לדעת - אני פשוט לא יודע איפה מבררים את זה. אני שומע כאן על כל מיני מסכים חדשים שנקנו שמורחים משחקים, בזמן שהמסך האנטיקה שלי מציג אותם מצויין. אז מה ה…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  16. Started by roco,

שלום לכולם, אני חדש פה וגם בתחום המחשבים ואני הודה לכם אם תעזרו לי. אני קונה מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא סרטים ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות , המליצו לי על ati rx 1650 pro 512m pcx16 המפרט של המחשב הוא: intel 965 /1066/intel3000 core2 duo e6400/1066fsb 1024gb*2 ddr2 6400/800mhz של קינגסטון סה"כ 2 גיגה 320gb sata 2 16m dvdrw*18 מיקלדת ועכבר אלחוטי מסך lg 1900r 2ms 1:3000/dvi כרטיס מסך :ati rx1650 pro /512m המחיר 5440 ש"ח האם זה משתלם? האם כדי להשקיע בכרטיס יותר טוב או לקחת את 7600gt או משהו דומה באותו מחיר? והאם אשפר לתלות את כל המסכים על הקיר? האם כדי לקנות מסך אחר יותר זול? והאם חשוב שיהיה כרטיס מסך ומסך עם יציאת MDMI תודה רבה לכולם.

17. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב, אך המסך שתכננתי לקנות לא ממש נכנס בתקציב שלי :-\ אז חשבתי למה לא לחבר את המחשב לטלוויזה LCD שאני הולך לקנות ולחכות עד שיהיה לי קצת יותר כסף לקנות את המסך שרציתי.. בקיצור, השאלה שלי היא: 1. האם זה בכלל אפשרי? 2. האם אני יכול לעשות זאת רק ע"י כבל חיבור או שאני צריך גם לקנות כרטיס טלוויזיה? 3. נראה לכם שזה בכלל רעיון טוב? הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 8800 GTS 640MB וזאת הטלוויזיה שאני קונה Samsung LA27S71B אינטש 27 המפרט שלה הולך ככה.. יחס ניגודיות: 1:3000 בהירות: 500 cd/m2 זמן תגובה: 8ms רזולוציה: 1366X768 כניסות: Dsub - vga - 15pin ,AV ,2X Component ,HDMI ,RCA ,S-video תודה לכל העוזרים!!

18. קרוב משפחה נוסע לחו"ל ואולי הוא יקנה לי בדיוטי פרי איך אפשר לדעת מחירים של מסכים בדיוטי ? מי יודע ??

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  19. ^^ בכמה גבוה המסך 24 אינצ' של דל מה2007WFP . במצב רגיל(לא בPIVOT ) מישהו יכול לימדוד את זה עם מטר כדי ליבדוק במדויק .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by starnet,

עם חנות מחייבת לכך שהיבואן שלה הוא CMS האם זה אומר שהגרסה תהיה A04, והפאנל S-IPS ??

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. Started by maormark,

931c http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490357

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  22. Started by xena,

האם MVA כמו ל X95F? האם צצו באופק מסכי 19" מומלצים עד 1600 ש"ח שאינם TN? ------------------ עריכה: שכחתי את http://www.flatpanels.dk/panels.php. אני לא בכושר... האם יש היכן להשיג היום את x95f? או אולי המלצה על מסך לא TNי עד 1600? אני מניח שאם מגדילים את התקציב ל 2000, יש את ה971 כן?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  23. אני מחפש LCD 32 אינטצ' עם תמיכת HD מלאה לחדר על מה אתם ממליצים?(עד 4000 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  24. אני חושב לקנות את ה2007FP אבל התקציב שלי לכרטיס מסך בערך 1000 שקל, אני יוכל לשחק ברזלוציה הגבוה של המסך עם כרטיס כזה ועם לא אז על איזה מסך אתם ממליצים. השימוש העיקרי של המחשב זה לא משחקים אבל מתי שאני אירצה לשחק אז שהמשחקים ירוצו בסדר אפילו בהגדרות בינוניות

25. Started by achiya1,

זה נכון שבמסך רחב אז סרט נראה על כל המסך ? למה בעצם מסך רחב הוא המומלץ לצפייה בסרטים ?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.