עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני קורא טקסטים על המסך בממוצע 12 שעות ביום. מדי פעם גם תמונוות (ואני שונא תמונות בצבעים דהויים כמו במסכי TN). לעיתים רחוקות אני צופה בסרטים וטלוויזיה על המחשב ופה הדרישות שלי די נמוכות. בגלל הקושי לקרוא טקסטים על מסך קטן או חלש, נראה לי שאשקיע סכום ניכר בצג, אבל לא אסטרונומי, בשום מקרה לא יותר מ- 3000 שקל. כרגע יש לי שתי אופציות רציניות: L2000CP DELL 2410 אני נוטה יותר לאופציה השניה בעיקר משום שזה מסך חדיש יותר , עם תאורה משופרת , כלטמר בהירה יותר, והתאמה טובה יותר לסרטים. עם זאת אני חושש שבשימוש העיקרי של המסך, דהיינו קריאה של טקסטים , הוא פחות טוב מהדגם הראשון הישן. האם יש למישהו התנסות אישית של ממש בקריאת טקסטים ממושכת ב DELL 2410 ??? האם יש חנות במדינה הזו שלנו …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מבקש את עזרתכם. קניתי לפני שבועיים מחשב חדש, חזק מאד ( GFORCE 8800 GT, INTEL DUAL CORE 2 E6750, 2048 GB MEMORY CL5 אלו הרכיבים העקריים) עכשיו אני רוצה לרכוש מסך LCD שידע להתמודד בצורה טובה מאד עם משחקים כבדים בעיקר, וסרטים... יש לי העדפה לגודל 20 אינץ, אבל גם 19 מתקבל יש למישהו הצעות? בנתיים הפבוריט שלי הוא SAMSUNG 971P ממש תודה!

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by shterna,

שלום, אני מתלבטת בין שני המסכים: Dell U2312HM ו- LG IPS231P על מה אתם ממליצים? בין היתר ההבדל הוא במתן שירות במסגרת אחריות. DELL מבטיחים אחראיות בבית הלקוח (איסוף והחזרה). למישהו מכם יש ניסיון בפניות לשירות? אם מי כדאי להתעסק? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by ofer40,

היי יש לי מסך סמסונג מדגם 971P ואני צריך ספק בשבילו. מישהו יודע מה אני צריך לחפש? כבר החלפתי פעם אחת לספק ישן אבל גם הוא הפסיק לעבוד. המסך הוא מעולה וחבל לי להחליף מה גם שאין כמעט מסכים כאלה היום. אין לי מקום למסך גדול מקסימום עד 20 אינץ'. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות מסך, שיתאים את הצרכים שלי בתור עורך וידיאו ואנימטור. מן הסתם אני רוצה שהמסך יהיה משהו טוב, לא חייב שהמסך יהיה ענק, אני יכול להסתדר גם עם 23-24 אינץ'. אני כן רוצה לחבר את המסך החדש יחד עם מסך אחר, שמחובר עם כניסה כחולה/לבנה למחשב (סליחה, אבל שכחתי את שם הכניסה הזאת), מה שבדרך אומר שהמסך החדש צריך להיות עם כניסת HDMI, אלא אם כן אפשר משהו אחר? הכרטיס מסך שכרגע יש לי על המחשב הוא: sapphire 7870 xt 2gb gddr5. טווח המחירים שלי מגיע לפחות עד 1200 ש"ח למסך. המסך כמובן מיועד לעריכת וידיאו ואנימציה, בעיקר לתוכנות Premire ו-After Effects אבל אני גם משתמש במסך לגיימינג, אבל יותר חשוב לי העריכה ואנימציה. אשמח לשמוע הצעות.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב לכולם בפעם הקודמת (לפני חודשיים) שאלתי פה על 19'' באיזור ה1500 לתיכנות ולא הרבה ענו לי, בסופו של דבר המלצתי לבחור שלי לקחת את 931B של SAMSUNG והוא די מרוצה הפעם אני כן רוצה יותר ממישהו אחד שיעזור לי - מסך בעיקר לתיכנות, לא יהיה עליו משחקים או סרטים מחיר ~1500 ש"ח 19'' (ומעלה...) לא WIDE (לא נוח לעבודה בשבילו) תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  7. ראיתי דבר כזה בזמן שהיו בחירות לקדימה וזה עבדתי שמה היו שם מסכים רגילים לגמרי, והיו מדביקים עליהם מין מדבקה עם חיבור USB שהופכת אותו לטאץ' האם אפשר להשיג דבר כזה בשוק ?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  8. השאלה בכותרת. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by hardgore1,

הי, כרגע אני עם geforce 8400 gs נגיד אני מחבר אותו ל u2414h 1. האם אראה מה שהמסך באמת מסוגל להציג או שממש לא? (איכות התמונה הרי זה מסך + כרטיס מסך, לא?) יקח עוד זמן עד שאחליף / אשדרג את המחשב הq8300 שעוד בועט =) 2. האם המסך יכול להפגע מהסיגנל שמגיע אליו מכרטיס מסך פשוט, שע"י כך לא מנצל את היכולות שלו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי מחשב עם מסך AOC בגודל רגיל (אני לא בטוח לגבי המונח הנכון, אבל אני חושב שהכוונה היא ל- 4:3). יש לי קבצי סרטים במחשב, שהתמונה המוצגת בהם היא רחבה (16:9, יש שני פסים שחורים למעלה ולמטה). לי אישית אין בעיה עם הפסים, אבל אין ספק שחלק מהתמונה חסר בגלל הבעיה הזאת (גם אם מדובר במספר מילימטרים, זה עדיין הורס את ההנאה בצפיה). אני די בטוח, שאילו היה לי מסך רחב, הבעיה לא היתה קיימת (ותקנו אותי אם אני טועה). האם אפשר לעשות משהו, כדי שאראה את התמונה המלאה, למרות שהמסך שלי אינו רחב? שינוי הרזולוציה לא עזר לי.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מבקש המלצות על מסך 19 אינטצ' בתקציב של 1500+ אני יודע שיש את המסך של סוני שכולם ממליצים עליו אבל אני רוצה לקנות את כל הדברים בחנות אחת... המסך ישמש למשחקים עבדודות וכאלה והכרטיס מסך במחשב יהיה 8800GTS 320 MB אז איזה מסכים אחרים טובים יש?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  12. אני מתכוון לקנות DELL U2711 . האים ישנם חנויות, שמאפשרות בדיקת המסך לפני הרכישה?

• 25 תגובות
    • 4.6k צפיות
  13. השאלה כמה מוזרה היא למעלה ואני מתכוון ברצינות הבנתי שמקרן כזה יכול להגיע בכיף לאזור ה40-60 אינץ' והמחיר לא גבוהה ביחס לגדול באינצ'ים. מה אתם אומרים? יש מקרנים שיכולים להחליף את המסך של המחשב?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  14. שלום.. יש לי מסך U2311H רציתי לדעת מה הרזולוציה הבריאה ביותר לעיניים במסך זה. כי היום ניסתי לשנות רזולוציה לגבוהה יותר והעיניים התעייפו לי ומרגישים בהם כמו מתח כזה, כאילו הן מתאמצות ועובדות קשה. אני חושש שאם אמשיך עם הרזולוציה הגבוהה יהיו לי בעיות בעיניים. אז מה הכי כדאי? בתודה..

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by abcdd,

המסך הזה ניראה לי מצויין במחיר טוב, http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415614 מישהו יכול להגיד לי מה החסרונות של המסך הזה ומה היתרונות?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום, אני רוכש צג LCD חדש בזמן הקרוב (תוך שבוע בערך) ואני זקוק לעזרה והכוונה מבעלי הידע שביניכם משום שאני לא ממש מבין בתחום. קראתי טיפה על כל ענייני הפאנלים ורק יצאתי יותר מבולבל (עוד משהו שצריך לבדוק ושאני לא מבין בו כלום...). בקיצור - אנא עזרו לי לבחור צג חדש. כרגע יש ברשותי צג 17" ברזולוציה 1280*1024. אני רוצה צג שיאפשר לי שטח עבודה גדול יותר, ולכן אני לא רוצה צג ברזולוציה 1680*1050 משום שמספר השורות בצג דומה וזה לא יתן לי שיפור בעבודה על מסמכים / גלישה. הכיוון שחשבתי עליו הוא צג איכותי בעל רזולוציה 1600*1200, מה שכנראה אומר צג 20" (לא רחב). אם יש צג כזה שהוא גדול יותר זה עדיף (כדי שגודל נקודה לא יהיה קטן יותר ממה שיש לי עכשיו בצג 17"...) השימושים שלי הם כלליים. הצג צר…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by uriel86,

שלום קניתי מסך dell2312hm חדש, את המסך אני מחבר ללפטופ, אבל אם הלפטופ מחובר למטען (דבר שבאופן טבעי קורה רב הזמן...) אז יש המסך מרצד. יש לי מה לעשות בנושא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, לא מזמן קניתי את המסך Samsung 206BW 20inch...אחלה מסך רק הבעיה היחידה שיש לי איתו היא שע"מ שהוא יציג את הכל בצורה נורמאלית ולא מעוות, הוא חייב לעבוד על רזולוציה אחת - 1680X1050... רציתי לדעת האם במסכי 20 אינצ' יש רזולוציות נוספות, נמוכות יותר, בהן המסך יציג דברים בצורה רגילה ולא מעוותת?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  19. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13903&PHPSESSID=085dd4dec6de117516e150c482ec78a2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ישנו את מסך הlg דגם L1953TR ויש את הסמסונג 19 אינץ' גם כן 931BW שני המסכים עומדים על המחיר של 1000 -1100 ש"ח מה נראה לכם שכדאי לי לרכוש או שיש לכם אופציה אחרת מעניינת בשבילי?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  21. הי, צריכה את עזרתכם לבחירת מסך מחשב טוב בגודל 22-24 אינץ שישמש בהתחלה בעיקר לצפייה בכבלים וDVD ובהמשך יצורף מחשב. המסך לחדר ילדים ואמור לשבת על ספרייה ומיועד בעיקר לצפייה בטלויזיה ובעתיד למשחקים ומעט גלישה הפרמטרים שחשובים לי: 1. איכות צפייה טובה כטלויזיה 2. גובה כולל מעמד - עד 42 ס"מ 3.תקציב עד 1500 שח עשיתי קצת סקר שוק לגבי מחשביזיה כי זה היה נראה שעונה לצרכים שלי ,אחר כך הגעתי למסקנה שכבר עדיף להשקיע במסך טוב עם חיבור לממיר HD האם המסקנה שלי נכונה?(יש מעט מאוד דגמים של מחשביזיות) ואם עדיף מסך, אנא המליצו לי על מסכים טובים שעונים לדרישות שלי .אני מעוניינת לקנות ממש בימים הקרובים. או שאולי במחשבה נוספת עדיף טלויזיה LCD 24 שתתחבר למחשב ? אני מאוד מבולבלת , אש…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  22. Started by d1v,

שלום לכולם..אני צריך מסך למשחקים וסרטים נטו,ולכן חשבתי על CRT.. הכי חשוב שיהיה לו REFRESH RATE גבוהה,ושיהיה 19".. אני חשבתי על המסך : Viewsonic CRT 19 GF90 מה דעתכם ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by benor,

מסך בגדלים 22-24 אינץ', אשמח לקבל המלצה לדגמים. הדרישות העיקריות הן גלישה באינטרנט, אופיס, וכד' לא לסרטים ולצורכי גיימינג. האם יש מסכים בשוק ברזולוציה שאיננה FULL-HD, אשר הטקסט בהם יהיה גדול וקריא יותר? נ.ב המסך מיועד לאבי, הוא רגיל לעבוד עם מסך 19" בפורמט 4:3, וברזולוציה 1024X768 ואם אפשר שיהיה בעל נתונים דומים ככל האפשר. תודה!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. עומדים להגיע בשנה הקרובה מסכים חדשים של 24 אינטש ומעלה?? מסכים ששווה לחכות בשבילם..

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  25. יש איזה תוכנה או משהו כזה שעוזרת לכוון את המסך להגדרות תצוגה טובות? תודה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.