מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
חיבור DVI מעדיף ללא רמקולים מעדיף בסביבות 1500 שח תודה!
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בעזרתכם החלטתי לקנות את המסך - VP930 , האים יש כמה דגמים בזאפ מופיע VP930B זה הדגם המומלץ או שיש דגם אחר? מה אני צריך לבדוק בקניה? תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
השימושים יהיו למשחקים וסרטים. אני עומד לקנות מנועה מחשבים,איך השירות והאיכות? וגם האם יש להם את הגירסא 05 של המסך? יש מסך יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
המסך מטרתו לסרטים וקצת משחקים, לכן החלטתי לקנות מסך רחב (WS) ולא 4:3 חשבתי על המסך הזה- http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472837 מה אתם אומרים עליו ? שווה? אפשר בתקציב שלי להשיג מסך יותר טוב ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר הוא SANSUI LCT-32SD http://www.elkol.com/Index.asp?ArticleID=177&CategoryID=93&Page=1 האם יש למישהו ניסיון עם החברה/דגם הללו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
איך המסך? איך האיכות צפייה בו? ההורים שלי באילת ויכולים להביא לי אותו ב1000 שקל שזה 200 שקל פחות מהכי זול בזאפ..כול מי שיודע ויוכל לענות אני מאוד אשמח
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאחר נסיון של חיפוש די ארוך וקריאה ממושכת באתר של דל עצמה לא הצלחתי להבין מה תיקנו בגירסה השניה של המסך הנ"ל במה שונה המסך 2407 לגירסתו הרגילה לבין המסך בגירסתו עם HC תודה מראש על העזרה
-
- 48 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אני אישית מאוד אהבתי את LG במסכי CRT - אני לא יודע איך המצב עומד היום במסכי LCD. אני צריך מסך 17" (או 19") למשחקים, תקציב של עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל כמה שיותר המלצות עם פירוטים. העדפה למסכי 17". (בלי רמקולים!)
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי אצל יעקב עכשיו וקניתי את המסך ה-2007FP היה מצויין שם הפנל HN210 מה נראה לכם איזה פנל קיבלתי ????? בפורומים שונים ברשת מצויין כי הפנל העונה לשם דגם הזה הוא אכן S-IPS אך גם מצויין SOSPECTED PROCESS OF ELIMINATION אז מה זה אומר???????
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מסך מחשב שמיועד אך ורק למשחקים כמובן שהתקציב הוא כ-2000 שח שמעתי על כל מיני מסכים כמן 226BW , 225BW , Dell2007wft או משהו כזה איזה מסך ממש מומלץ למשחקים מבלי לקבל מריחות ואיכות גרועה? לא ממש משנה לי אם הוא 20 או 22 העיקר שתהיה איכות מדהימה של תמונה גם ברזולוציה מקסימלית. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי ח'ברה! שאלתי כבר כמה פעמים אבל לא קיבלתי תשובה ברורה.... מהו המסך המומלץ ביותר לצרכים של אינטרנט, OFFICE , תיכנות סרטים מדיי פעם לא משחקים!!! התקציב הוא עד 1600 ש"ח ( השאיפה היא כמה שפחות.....) חשוב לי שיהיה מסך על רמה , איכותי ושיהיה עם כפתורים לכיוון - הבנתי שישנם מסכים ללא כפתורים על הצג.... אשמח לקבל את עזרתכם כיוון וקניתי מחשב כבר לפני שבועיים ועדיין אין לי מסך מה שאומר שהמחשב עדיין בקופסא.... תודה עינת
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן, אתמול קיבלתי את המחשב יחד עם המסך - LG 207WTQ שהזמנתי, אבל היום אחריי עבודה של מספר שעות נתקע פיקסל בצד השמאלי העליון של המסך, וצבעו לא משתנה מוורוד\סגול. ניסיתי להשתמש בכל מני דרכים להעלימו - - דרך התוכנה UDPixel - דרך האנימצייה באתר www.killdeadpixel.com - דרך הפעלת לחץ נקודתי על הפיקסל, כיבוי המסך, המתנה של 10 שניות והדלקה את הפעולה האחרונה ביצעתי 3 פעמים, ואת 2 הראשונות אני כבר מריץ כבר למעלה משעתיים. האם למישהו ידועה מדיניות הפיקסלים השרופים של LG? האם אני יכול להחליף את המסך שבבעלותי? (לא עברו יומיים, ואני כבר מחר יכול להביא את המסך לחנות)
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1. איך בודקים בדיוק אם המסך בעל פנל הרצוי S-IPS. 2. איזה הגדרות כדאי לכייל. 3. איך בודקים עם פיקסלים מתים. 4. האם ניתן לחבר PS2 למסך? 5. האם יש כניסה ליס מקס במסך? 6.כמה אתם מרוצים ממנו?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שבוע הבא המחשב החדש שלי צריך להגיע(q6600,4gb ram,8800gtx)ואני מתכנן גם על איזה מסך LCD חדש, בהתחלה חשבתי על ה2007WFP אבל מכיוון שהשתחרר לי עוד כסף פנוי אז אמרתי לעצמי למה לא ללכת כבר על ה24 אינץ. העניין הוא שאני די בטוח שהכרטיס מסך יחזיק לי את ה2007 בביצועים טובים במשחקים וזאת הרזולוציה הטבעית של המסך הרי ואילו אני ממש לא בטוח שה-GTX יוכל להריץ לי משחקי על FPS סביר אם אני אקח את ה2407WFP. בקיצור ההתלבטות שלי היא אם אני אוכל לקבל ביצועים טובים עם ה24 אינץ ברזולוציה הטבעית שלו מבלי לאבד איכות במעבר לרזולוציה נמוכה יותר או שפשוט ללכת על ה20 אינץ שמעולה גם ולגמור את הסיפור.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן יש לי בעיה במסך LCD שכאשר אני מפעיל את המחשב או שהוא מתכבה אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב עולה תמונה לפחות משניה והוא ניהיה שחור.... אין לי מושג מה לעשות אם מישהו יודע איך מתקנים או אם אפשר לתקן את זה או אם המסך מת שבבקשה יגיב כל מידע יתקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
את המסך אני קונה בארה"ב דרך האינטרנט רצוי שיהיה מnewegg אבל אפשר גם מאתרים אחרים לגבי הגודל 19 אינטש לא רחב, יש פשוט ים של דגמים ואני פשוט לא ממש מתמצא בעניין שימושים בעיקר אופיס אינטרנט ואולי משחק מדי פעם... תודה לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות לאחי מסך 19 '' מסך TN שמיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים ב- 1300 ש"ח? מעדיף TN בגלל התקציב הנמוך. חשוב לי שלא יהיו מריחות במשחקים ושיהיה נוח בגלישה באינטרנט. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך מסך רק למשחקים עדיף ללכת על מסך 22 TN שגם ככה יותר זול.... או על הדל 20" שעולה יותר אבל עם IPS מה מומלץ? קחו בחשבון שזה רק למשחקים.... האם האיכות בIPS תהיה יותר טובה במשחקים או שתהיה אותו הדבר ואז עדיף להנות מ22" ענק מול הפנים... תודההה ד"א אני קונה מ skypc מישהו מכיר?? זה חשוב לי לדעת איך הם כי אף פעם לא קניתי שם וזה באזור שלי...
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" במחיר הזול ביותר שאפשר. כמובן לא מדובר על מסך בשקל אלא כזה שיחזיק קצת ויתן איכות כלשהי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך LCD 19-21'' לאינטרנט תיכנות וקצת משחקים ב- 1600 ש"ח. שהיה איכותי ושיתאים למשחקים ( לא רחב ) ניתן קצת לחרוג מהתקציב. הכי חשוב שלא יסנוור ושלא יהבהב. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ברור שבמסך "19 הטקסט גדול מ"17 כי זה אותה רזולוציה ומסך "22 רחב עדיף על "20 רחב שניהם אותה רזולוציה אבל אם מה שקובע את גודל הטקסט הוא גודל הפיקסל אז מסך "19 שבו גודל הנקודה בסביבות 0.294 הטקסט ייראה הכי גדול וברור אפילו יותר ממסך "24? ואני לא מתכוון לשטח מסך הכי גדול אלא לטקסט הכי נוח לקריאה בלי לשנות DPI ומשחקי זום
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בבקשה זה חשוב לי...
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום רב, ביצעתי חיפשו מספר פעמים אבל ללא כל הצלחה. בעבר בפורום זה הראו השוואה בין מריחות במסך עם פנל TN (אני חושב סמסונג 22") לאי הופעת מריחות במסך DELL 2007 (אם אני זוכר נכון) זאת היתה השוואה של תוכנה שמריצה מכונית אדומה ובמסכים לא איכותיים רואים את המריחה. אשמח לקבל לינק לנושא המדובר תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש עיוות לא קטן בצבעים בצפייה זויתית במסך. כמו-כן ציפיתי לשיפור דראמטי ביחס למסך ה LCD הקודם שלי והאמת שאני קצת מאוכזב - השיפור לא בולט לעין. מה שגורם לי לחשוד שאולי לא מדובר בפאנל S-IPS.. האם יש דרך לדעת בודאות את סוג הפאנל?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-