עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. פתחתי כאן למטה תראד על כוונתי לרכוש מסך מדגם EIZO .היום הייתי בחנות ושם הבהירו לי שכשהמסך מגיע ,(לסניף הקרוב לביתי-לא אלי הביתה!) שאין אפשרות לפתוח ולראות את המסך עובד (אפילו לא לשתי דקות ..!) ,אלא חייבים לקחת אותו הביתה ,לבדוק אותו שם ואם לא תקין להחזיר לחנות באותו יום! אני קצת התבלבלתי מדבר הזה. אם אני בודק אותו אצלי ומוצא לאו דווקא שהמסך לא פועל או שיש לו פיקסלים שרופים,אלא שיש לו שריטות, או שהוא בכלל שבור ,אז תמיד יכולים לומר לי שאני עשיתי את זה.....

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. שלום רב אני די חדש בפורם כאן ואני מתנצל מראש אם עברתי על החוקים או שכתבתי כותרת לא מתאימה. אני שוקל לקנות מסך חדש בגודל 24 אינ'ץ ומצאתי את שני הדגמים הללו: 1.LG W2486L 2.Samsung BX2440 שניהם בגודל 24 אינ'ץ ולגבי המחירים שלהם הם בטווח של המחירים שאני רוצה שזה בין 1000-1300 ש"ח מטרת המסך הינו למשחקים בעיקר וכמובן גם לסרטים (לא ממש הרבה) וגלישה באינטרנט ,קראתי מלא ביקורות וכמובן שיש רעות כגון על פיקסלים מתים בשני הדגמים הללו אבל גם יש ביקורות טובות ששניהם מעולות . תודה רבה לעוזרים מראש אם יש לכם המלצות לעוד סוגי מסכים טובים אודה לכם אם תוכלו להציע לי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. נודע לי כי אין צפי הגעה לארץ לגבי המסך הזה, ואף הוזהרתי שיש חנויות שמוכרות את הדגם הזה עם פיקסלים שרופים. האם מישהו שמע על חנות,אמינה, שבה המסך זמין במלאי? תודה!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. 1:600 לB 1:700 לBF 8MS לנ 2MS GTG לBF למה אף אחד לא מדבר על הסדרה הזו? העיצוב שלהם נראה לי טוב, וביחס למחירם הנמוך אני חושב שהם יהיו להיט מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dino,

אהלן אנשים, אני מחפש מסך LCD 17" בתקציב של עד 1200ש"ח, המסך ישמש בעיקר לקריאת קובצי PDF וגלישה באינטרנט. (ופה ושם קצת משחקים) תודה מראש :}

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  6. Started by aracer,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD שיהיה גם מסך המחשב וגם מסך הטלויזיה, אני רוצה שהמסך יהיה גדול ככל שאפשר כי הוא לא הולך להיות קרוב אלי. כמובן אני רוצה שהוא יהיה ברזולוציה שאני יוכל לראות סרטי HD כמו שצריך. אפשר לחרוג קצת מהמחיר אבל לא לעבור את ה2800. מה אתם אומרים אל אלו: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6478 http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6495 תודה מראש לעוזרים, אלון.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  7. Started by Shay2111,

אני רוצה לקנות את אחד המסכים מה יותר עדיף אני מנסה להבין מה עדיף מי בין השניים ומה יותר טוב המסך של AOC http://ksp.co.il/?uin=30079 או של סמסונג http://ksp.co.il/?uin=32630 השימוש בעיקר למשחקים וסרטים הכרטיס מסך שיש לי מבית AMD 390 הערות ביקורות על המוצרים או העדפה וחוית משתמש אנא תגיבו ותרשמו השמח גם להמלצות למסכים תווך מחיר בחריג 2500

8. Started by Karos,

המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וקצת משחקים פה ושם. לא מתוכננת עליו עבודה גרפית ככה שאני לא צריך מסך מקצועי. שניהם בערך באותו מחיר כך שהשאלה איזה מבינהם עדיף? למישהו יש ניסיון עם המסכים האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  9. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני עובד עם שני מסכי EIZO S2431W שעושים עבודה מצוינת. לאחר שרכשתי מחשב נייד חדש עם מסך QHD, שמתי לב להבדל בדחיסות המסך ואני תוהה האם בשלב זה כדאי לי למכור את המסכים ולהחליפם במסכים חדשים בעלי רזולוציה גבוהה יותר. האם לדעתכם יש מקום להחליף את המסכים הקיימים שלי היום למסכים בעלי רזלוציה גבוהה יותר? במידה וכן, מהם המסכים המומלצים היום? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by zombie,

יש לי מסך רחב המחובר דרך כרטיס טלויזיה ליאס... והלוגו של הערוץ נגיד כבר מחוץ לתמונה ולפעמים הדמויות שמנות וחלק מהתמונה בחוץ...בקיצור זה לא מוגדר טוב... איך אני מגדיר?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  11. אחרי קריאת המון הודעות פה, ולקיחה בחשבון של תקציב (סביבות ה-1000) ההתלבטות נהייתה בין 4 מסכים: iiYAMA 2407HDSB2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 בגלל המחיר תמורת גודל (24") Samsung P2350 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3366 ViewScore, מחיר נוח, גדול (23") Dell 2209WA בגללכם! LG W2353V דומה לסמסונג, ביקורות טובות, HDMI http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726346 השימוש המרכזי הוא סרטים ומשחקים, אך אני גם קורא המון על המחשב (וכותב פחות, לעתים מתכנת) ואני לא יודע איזה מהם הכי יתאים לי. חיבור HDMI אני לא הכי צריך כי כרגע אין לי לאן לחבר אותו, למרות שבעתיד כנראה יהיה... אבל DVI נראה לי יספיק. רק לLG יש פיבוט, שזה לא הכי …

12. היי לכולם, מחפש מסך קטן וקומפקטי (חדר קטן) אשר ישמש בערך בחצי מהזמן כטלויזיה (שמחוברת לממיר YES) ובשאר הזמן כמסך מחשב לכל דבר לשימושי טקסט בעיקר ואולי גם קצת סרטים. לא ברור לי כל כך מה עדיף לחפש לצורך העניין - מסך טלויזיה (סטייל טושיבה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=524178) או מסך מחשב שישמש כטלויזיה. מה שאני כן מבין זה שהרזולוציה של מסך מחשב גבוהה יותר - השאלה איך זה מתבטא בצפייה בשידורי טלויזיה. עד כמה שאני מבין יש לי אופציה לרכוש מסך עם כניסות מוכנות כבר (ASUS PW201, DELL 2007) או לחבר בעזרת TVBOX. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנוגע לאופציות ומהי לדעתכם האופציה העדיפה. אשמח גם להכיר חנויות שהיה לכם נסיון טוב עימן. בתודה מראש לכל העונים זיו.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  13. Started by Avivo,

אחרי התלבטות ארוכה מאוד, החלטתי שדי, צריך להחליט, קראתי המון פה בפורום והגעתי ל2 המסכים האלה הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים כבר לא ראיתי בחדר הרבה זמן... והמשחקים היחידים שאני משחק זה אסטרטגיה (וורקראפט וכאלה) אני לא יודע ולא מתכוון להתחיל לכייל את המסך, וכל סוגי הפאנלים בילבלו אותי לגמרי.... מה שאני צריך לדעת זה האם אני (בתור משתמש די פשוט ובסיסי) ארגיש הבדל בין המסכים? האם ההבדל הזה שווה את הכסף? ומה אני צריך לבדוק במסך כשאני קונה אותו\ מקבל אותו? (איזה פאנל הוא צריך להיות?, איך אני בודק פיקסלים שרופים? וכו') תודה מראש, ואני יודע שחלק מהמידע כבר נמצא בפורום, אבל בטוח יש עוד כמה כמוני שצריכים את הכל מרוכז (הרבה מדברים פה על מסכים עם אפשרויות כיול מטורפות ויכולות אדיר…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  14. שלום לחברי הפורום, אני סטודנטית העומדת לרכוש מסך מחשב. המסך ישמש בעיקר לצרכי קריאת טקסט, הכנת עבודות ב word / open office ולהכנת תרגילי תיכנות. אינני מתכוונת להשתמש בו למשחקים או לצפייה בסרטים כלל. אני מתלבטת בין מסך 20'' של סמסונג (רחב) ‏2033SW, 16:9 1600x900, לבין מסך 19'' של סמסונג,943BM Plus ריבועי, 1280x1024 שאלתי היא : איזה מסך עדיף לצרכים שלי ?(כאמור, בעיקר לטקסט) מסך ה-19 '' הוא יקר יותר, בערך ב-150 ש"ח או 200 ש"ח, אך אם הוא עדיף מבחינת שימוש לטקסט - זה עדיין במסגרת התקציב שלי. בברכה, דנה שמשוני

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  15. Started by Ido.K,

http://www.cmv.co.nz/221D.htm אני מאוד רוצה לקנות אותו בגלל הגודל שלו ראיתי אותו בתצוגה בKSP ומאוד יתרשמתי אני קצת חושש בגלל החברה הלא מוכרת , מה אתם אומרים איך הוא ? למשהו אולי יש נסיון קודם אם החברה הזאת? תודה רבה לעזורים !

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. שלום חברים לאחר התייעצויות ובירורים הגעתי לכמה סוגי מסכים שאני צריך לבחור את אחד מהם וצריך את עזרתם בבקשה. 1 . התקציב שלי הוא: 1000 עד 1500 2. השימושים שלי הם: כל השימושים הרגילים כמו כן אני עובד בתכנות ויושב המון שעות מול המחשב ולא רוצה שיכאבו לי העיניים ובנוסף אני אוהב לראות סרטים באיכות טובה של 720p (ותקווה להשדרג ל 1080p) 3. אני הולך לקנות מחשב נייד בסביבות ה 7000 ש"ח עם יציאת hdmi ואני אקח אחד עם כרטיס מסך טוב. 4. הדגמים שאני חושב עליהם הם: א. מסך מחשב מדגם LG E2360T ב. מסך מחשב LG E2441T (נראה לי שהוא כמו המסך מ א' אבל אני לא ממש יודע מה מההבדל ביניהםת אולי ההבדל הוא רק שזה 24 אינץ ו2360 הוא 23 אינץ?) ג. מסך מחשב HP 2301 Micro Thin Led Monitor (לא ממש מכיר אבל מישהו…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  17. "ניתקלתי" במוצר הבא: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=600&t=45 שמיתיימר לעשות ניסים וניפלאות בכול הקשור בצפייה ממושכת במחשב ולפתור את תופעות הלוואי הידועות לרבים ,כמו אותה תחושה של שריפה\צריבה ועייפות של העיניים . מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לשדרג את ה CRT הישן שלי למסך דק. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וקריאה וקצת למשחקי אסטרטגיה. אני אשמח לקבל המלצות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  19. Started by XpHunTeR,

מסך LCD שיהיה 19", למטרות גלישה באינטרנט (לראות חד את הטקסט), וגם משחקים. וחשוב שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים. תקציב 1,500 ש''ח +- + אם אתם יודעים איפה אפשר לראות את המסך שהמלצתם בראשון לציון תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  20. Started by pet4a,

השעה טובה ומוצלחת רכשתי דל 2209 מפנדה במחיר אטרקטיבי, אני חייב לציין. יש איזה תוכנות שעוזרות בכיול, איזון של הצבעים ובבדיקת פיקסלים ? בדגם המצויין על המסך הוא DELL 2209 WAf rev01 מישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הנ"ל ל DELL 2209 WA?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Zeliran,

כרטיס המסך הוא geforce 7600 Extreme, ולאחרונה קניתי מסך LCD חדש מדגם fp93gx של benq הבעיה היא כזאת: לכרטיס המסך יש שתי יציאות DVI ולמסך שתי כניסות: אחת של SUB אנלוגי והשניה של DVI דיגיטלי עד עכשיו הייתי משתמש בכבל "אנלוגי" עם מתאם דיגטלי בשביל להשתמש בצג הישן אבל עכשיו הייתי רוצה פשוט להשתמש בכבל דיגיטלי.. אז מה שקורה זה כשאני מחבר כבל אנלוגי, הכל עובד מצויין.. אבל, כשאני משתמש בדיגיטלי אז כמה דברים קורים: 1. אי אפשר להשתמש בכפתור ה auto-adjust (עם אנלוגי הוא עובד) 2. כשאני מחבר את כבל ה DVI עם היציאה השניה של כרטיס המסך, התמונה שמתקבלת משובשת ולא תקינה... למרות שכשמחברים כבל אנלוגי עם מתאם דיגיטלי לאותה יציאה, התמונה נראית בסדר גמור ממ.. עצות? תודה :-)

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  22. Started by davidz,

אני מתכוון לקנות מסך LCD בגודל 19'. השימושים שלי הם דיי בסיסיים ולא כוללים משחקים ועריכת וידאו. האם ארגיש בהבדל מוחשי בין זמן תגובה של 8ms ל 4ms או שההבדל הוא תיאורטי בלבד? 4ms: LG - L1932TQ לבין: Samsung 960BF 8ms: LG - L1932S לבין: Samsung 913B אם יש יצרן או דגם אחר מומלץ בטווח מחירים זה (~1700ש"ח) אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  23. Started by jenia11,

חיברתי את המסך שלי דרך חיבור דיגיטאלי ועכשיו כפתור auto adjustment הוא רושם לי not available.האם ככה זה צריך להיות?

24. Started by Driverr,

האם מישהו התנסה בו? תודה!

• 1 תגובה
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.