מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באינטרנט שאנשים הצליחו לחבר ברזולוציה 1680x1050 את המסך על 75HZ אבל בדקתי בהגדרות של המסך (הגדרות תצוגה) וראיתי שהמקסימום הוא 60 , ואצלי הוא מוגדר על 59. אפילו שהעברתי ל 60 זה חזר ל 59 (באג?) הדרייבר של הכרטיס מסך הוא העדכני ביותר, אני עובד על WIN7 וכשאני מנסה להעביר מה Ati Catalyst הוא רוצה להעביר אותי לרזולוציה נמוכה יותר (1280x1024)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קונה לי מסך חדש למחשב, אני מעדיף לקנות מהאתר wallashops.co.il האם יש שם מסכי 19 אינץ' lcd טובים? טווח של 1550 ש"ח..
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מסך לגיימינג בלבד ללא הגבלת תקציב חשבתי על הדגם הזה ASUS PG35VQ אין אותו למכירה כרגע לפחות לא בארץ לצערי אשמח לקבל המלצה פתוח להצעות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הבא (מחו"ל): דגם HP2711x VGA + DVI-D (HDCP) + HDMI (HDCP) 1920 x 1080 1000:1 (3,000,000:1 Dynamic) Contrast 300cd/m² Brightness 170°/160° Viewing Angles 5ms Response Time 72% NTSC Color Gamut אשמח לשמוע מה דעתכם ביחס למסכים המומלצים בפורום של DELL וסמסונג. האם האיכות שלו טובה ביחס אליהם ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה נכון שמסכים דקים מפעילים פחות טוב משחקים מאשר מסכים גדולים ??
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מזה מספר שבועות אני קורא פה בפורום אודות מסכים מומלצים וסוגי פאנלים. ראשית החכמתי מאוד שאלתי כרגע היא כזו: מסך עם פאנל איכותי יקר באופן יחסי, אולי כדאי לרכוש טלויזיה lcd ששם מין הסתם פאנל איכותי ולהנות מכל העולמות. ראו למשל באופיס דיפו יש מותג שלהם - Ativa ,1792X1344 8ms 1:500 :s05: מה דעת החברים הנכבדים בפורום? דרך אגב בגירה, יצא לך לבדוק ולחוות דיעה אודות xerox d91g ? הוא אינו איטי מדי ? ( 25ms ). תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
האם MVA כמו ל X95F? האם צצו באופק מסכי 19" מומלצים עד 1600 ש"ח שאינם TN? ------------------ עריכה: שכחתי את http://www.flatpanels.dk/panels.php. אני לא בכושר... האם יש היכן להשיג היום את x95f? או אולי המלצה על מסך לא TNי עד 1600? אני מניח שאם מגדילים את התקציב ל 2000, יש את ה971 כן?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
מהו ההמסך האיכותי (פאנל VA) הזול ביותר שניתן למצוא? [עדיף מאתר www.pandas.co.il] תודה. קראתי נושא שעזר לי בעניין ואנסח את השאלה שלי אחרת. להלן המסכים בעלי פאנל VA המומלצים: Philips 190P7EG - האם המסך בעל מריחות? Samsung 940T - האם המסך בעל מריחות? NEC 1970NXp - לגביי הנק הזה בעל פאנל M/PVA, האם המסך ממש איטי? האם בכל משחק שאשחק אראה מריחות? האם בסרטים אראה איתו מריחות? ומה לגבי המסך Philips 19 LCD 190B8CS SXGA, איזה פאנל נמצא בו?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם נדפקה לי הטלויזיה ואני מעוניין למצוא תחליף השימוש העיקרי שלי בה הוא לצפייה בסרטי DVD האם יש הבדל מהותי בצפייה בסרט במסך מחשב של 22 אינצ' לדוגמא לעומת מסך LCD טלויזיה באותו הגודל? יש המלצות למוצר? אני לא מחפש משהו בומבסטי ובמחיר של לא יותר מ600-750 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מחפשת מסך טוב רצוי 19 אינץ' לגלישה בעיקר וקצת סרטים אנא המלצותיכם וכמו כן האם כדאי לקנות באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי אנשים כרגע המסך שלי מחובר דרך יציאת ה- VGA(כחולה) אבל גיליתי לא מזמן שיש לו גם יציאת DVI שהבנתי שהיא יותר משוכללת אם אני אקנה כבל של DVI ואחבר את המסך דרך יציאת ה- DVI שלו אני אראה שיפור מאשר המצב הנוכחי?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל היבואן חיון - העליתי את המסך של SERVICE FUNCTION ומצאתי ש - CHECKSUM מראה על קוד 7FD5 האם המומחים יכולים לאמר לי איזהסג של זה פנל קיבלתי? תודה לעונים אדר
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך BENQ T91W ,19 LCD,שהרזולוציה הטבעית שלו 1440X900 כשאני שם את הרזולוציה הAUTO ADJUST לא עושה את זה טוב והמסך חתוך לפעמים מלמעלה לפעמים מהצד לפעמים יותר לפעמים פחות. (ב1280X800 זה עובד מושלם) ניסיתי אלפי פעמים לעשות עוד ADJUST ולנסות בהגדרות הידניות של המסך חפרתי חפרתי ואין שם פתרון לבעיה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שהבעיה הזאת קרתה לכמה וכמה מסכי LCD 19 לא זהים לשלי אלא לכולם היה משותף ה8600GT/S ,הכרטיס מסך שברשותי. אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור תבעיה,אשמח לעזרה! תודה רבהה[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 23:32:12 הקפצההבבקשה תעזרו זה ממש ממש חשוב =/
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
השימוש בעיקר משחקים , ולאחר מכן טקסט ומסמכים , בעדיפות אחרונה סרטים ...
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
האם המסך בגל ציפוי (מגן) זכוכית?? מיועד לחדר ילדים האם יש עוד משהו מומלץ בקטגוריה הזאת??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות: 27" ברזולוציה 1440*2560 עם 144HZ ופאנל IPS. Dell U2715H 60 HZ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891745 Asus MG279Q 144 HZ : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902610 acer xb270hu 144HZ: לא מצאתי למכירה בארץ. כרטיס המסך שייעשה בו שימוש הוא 970GTX שכנראה ישודרג בהמשך הדרך. לא ידוע אם יוחלף/ יתווסף ל- NVIDIA או ATI חדש שייצא. המסך של דל תומך רק ב-60 ועושה רושם שיש לו הרבה החזרות והוא בעייתי גם בתור חדש מהקופסה. אני חושב שהוא נפסל מיד מכיוון שאין לי כוח לריצות מיותרות, רוצה מוצר שיעבוד. המסך של אסוס תומך FreeSync ואינו תומך G-Sync. אני לא יודע אם זה בעייתי. המסך של אייסר תומך G-Sync ומתאים לכרטיס המסך. ממה שקראתי אני חושב שהוא יהיה יקר יותר לקניה ושאי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם השימוש העיקרי שלי במחשב הזה הוא אינטרנט. רציתי לדעת באיזה כיוונים משתמשים האנשים החביבים פה עבור צפייה נורמלית בטקסטים. המסך כעת הוא נורא נורא בהיר. שאני מוריד את הבהירות אני רואה סרטים בצורה נורא חשוכה. אני מודע לאופציה של ה F ENGINE שלהם לבחור בין מצבים אבל ממש אין לי כוח לעשות את זה כל פעם שאני רוצה לראות איזה סרט או לגלוש. יש עוד שאלה בנוגע האם לכוון את הבהירות דרך הכרטיס מסך... אשמח לכל עזרה תודה אוהד
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אחר מסך בתקציב של 1400 ש"ח לעבודה משרדית + משחקים לא כבדים במיוחד קראתי המלצות על Xerox XG91D ו- 932B של סמסונג - מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
VW222UוAsus או LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 או AOC 2217PWC בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
-
היי. מתלבט לגבי 2 מסכים. הבדל המחיר הוא 100 ש"ח (ה- LG יותר יקר). המסך נועד למשחקים ואינטרנט . מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך dell u2718q מחובר לנייח לgtx 1070 עם mDP והיה מחובר במקביל עם hdmi לטלוויזיה (לא הצגתי במקביל, העברתי בהגדרות של הווינדוס רק כשרציתי טלוויזיה). משום מקום המסך הפסיק לעבוד. לא מקבל אות. עשיתי ריסטרט, ניתקתי וחיברתי את הmDp, העפתי את הhdmi. אין לי מושג מה לעשות. רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני יומיים קניתי את המסך הזה ואני ממש מרוצה ממנו רק שברזולוציה 1440 על 900 הכתב קצת קטן, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגדיל את הכתב והכל ואם זה קשור לכרטיס מסך, כרגע יש במחשב שלי ג'יפורס 2 ישן המשמש ככרטיס חלופי, כי הכרטיס החדש שהיה לי נשרף. אם אתם ממליצים לקנות כרטיס חדש? המסך לא משמש למשחקים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
בבית - 24" ברזולוציה 1920X1080 בעבודה 27" ברזולוציה 2560X1440 שניהם מרגישים מאוד "נכון" מבחינת הרזולוציה והגודל, כלומר יש התאמה. הבעיה היא שעכשיו בבית "מרגיש לא טוב" כי במסך בעבודה נכנס יותר מידע. שוקל להחליף מסך בבית, מתלבט בין 27" ל-32" מה הרזולוציה "הנכונה" עבור 32" ? האם היא 4K ?
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי טלויזיה LCD, רחבה, 42", רזולוציה של 1366X768. כאשר אני מחבר אותה למחשב, דרך חיבור אנלוגי VGA, המחשב מזהה אותה, אך נותן רק רזולוציות צרות. התוצאה היא שפשר להציג 1024X768, אך נשארים קווים שחורים מעצבנים (או עוות). לא הצלחתי לשכנע את המחשב להציג ב-1366X768. כרטיס המסך במחשב הוא נייד של ATI, מסוג Fire GL V3200. אין לי חיבור DVI, כי הניידים המעצבנים לא כוללים כזה (צריך port replicator). האם יש פתרון? תודה, דורון
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-