עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך חדש לגמריי והיה בשימוש כחודשיים בלבד. לא פיקסלים שרופים כמובן ובאחריות.

2. Started by Justo,

היי לכולם קניתי את המסך, התקנתי את הדרייברים ובכל זאת אני לא מצליח לחבר אותו לכרטיס מסך שלי (6600GT)! גם לא בחיבור VGA רגיל וגם לא בחיבור DVI! בינתיים אני מתחבר רק דרך החיבור VGA הרגיל בלוח אם שלי. יש למישהו מושג מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  3. Started by יניב קופר,

http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3561

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  4. מסך 19" בתקציב של 1500¤ לגראפיקה בעיקר.. גם למשחקים..אבל בעיקר לגראפיקה. לא מסך רחב.. רגיל תודה

5. Started by alfus73,

היי. האם מישהו יכול להגיד לי מה גובהו של מסך Lg l194Wt בתודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  6. Started by o.k,

שלום לכולם!! רציתי לדעת מה דעתכם על המסך 740N 17'' LCD 8ms של סמסונג שמחירו 1100 ש"ח ומה הפירוש DVI שקשור לנושא המסכים?? תודה

7. Started by ppe,

איזה מסך יותר טוב למשחקים סרטים אינטרנט Samsung 931BF VX922 19'' LCD 2ms

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. Started by hakoki,

האם ההבדלים לעין יראו? מה בעצם הרעיון מאחורי הטכנולוגיה והאם באמת באמת שווה להשקיע ב2 מילי שניות? אשמח לכתבות או תשובות אישיות ,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  9. Started by ppe,

לאחר התלבטות קשה קניתיSamsung 931BF מה אתם חושבים על הבחירה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  10. Started by manganga7,

זקוק להמלצה למסך LCD בגדול 17 אינץ. השימושים העיקריים שלו יהיו קצת משחקים והרבה עבודה שוטפת. התקציב הוא 900 שקל.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  11. מחיר סביר, 20.1' ורזולוציה טבעית של 1600X1200 5NS זמן תגובה 4:3 עדיף לי כי אני עובד המון על מסמכים וזוהי גם הרזולוציה הטבעית של רוב המשחקים.

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  12. Started by headg,

מה ההבדל בין SDM-X95F SONY http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2103 לבין vs vp930 ? אני חושב ללכת על SDM-X95F SONY, נא עזרתכם לפני הקניה הגדולה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. חבריםשאלה מעניינת יש לי מסך LCD רחב כשאני צופה בתמונות הם נמתחות יש פתרון??

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  14. Started by balvan64,

אני מחפש משהו בגודל "19 או "20 אולי מסך רחב, משהו שאני יכול לראות בו סרטים בכיף, דרך אגב, זה באמת שווה מסך רחב? או שזה תוספת בשביל כלום? איך XP תומך בזה? בכל אופן אני מחפש משהו בסביבות 1500 ש"ח. מה ההבדל בין 16:9 ל 16:10 עם מה עובדים עכשיו? אני מודה לכל מי שישקיע בי זמן ויגיב, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  15. Started by dd7,

הרבה ממיליצים על הvp930 האיכותי, האם המסך הזה vp920b הוא גם טוב מישו מכיר אגב יש לו 4ms למשחקים... מה אתם אומרים.?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  16. שלום, לפני שאני רוכש את המסך הנ"ל, רציתי לראות אין הוא נראה, איזה איכות תמונה הוא מציג? איך נראים המסכים השונים במסך רחב. מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסך הזה לא בקופסא אלה מחובר? מישהו מכיר חנות שתסכים להראות לי אותו מחובר? אני גר באיזור המרכז. ת"א. תודה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  17. Started by alfus73,

שלום. האם למישהו יש מסך זה? האם אתם יכולים לתת לי רשמים לגבי מסך זה? מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  18. שלום, מתעניין במסך מחשב שטוח. 19 אינטש. לא רחב. עבור משחקים,אינטרנט אופיס וכו. מחיר עד 1600 ש"ח גג. תודה.

19. Started by alfus73,

האם כרטיס מסך מסןג GetForce 6600GT מספיק חזק ותומך במסך Lg l194WT. הרזולוציה של המסך הוא 900*1440

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  20. Started by clown,

יש לי כרטיס מסך 6600 המחשב משמש למשחקים, סרטים, אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. אין משהו מבין ה4 שאני עושה יותר משאר הדברים. חוץ מזה, האם כדאי לי לשקול אפשרות למסך רחב? תודה.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  21. Started by telzur,

אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך אתם יכולים להמליץ לי מה יותר כדאי ובפירוט 1.ge force 7600gt 2.ati x1800 gto 3.x1950pro 4.x1950xt או כרטיס אחר במחיר דומה אפשר המלצה מה הכי טוב עם OC ומה הכי טוב ללא OC תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  22. שלום, נא העבירו לי לינק לתוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  23. Started by alfus73,

שלום.נראה לי שזה הפורום המתאים ביותר ואני מתנצל על שכפול ההודעה גם בפורום האחר. רכשתי מסך מסוג Lg l194Wt שבו הרזלוציה היא 900*1440. 1. קבלתי איזה מייל שמפנה לפורום אשר מסביר כיצד להתאים את רזולוציית משחק Fifa07 לרזולוציית המסך. בפורום ששלחו לי לא מצאתי את התשובה. האם מישהו יודע איך עושים זאת ? המשחק עצמו לא תומך ברזולוציה הזו. וכרגע התמונה נראית קצת מתוחה. 1. במשחק Call Of Duty2 - ישנה אופציה מובנית של 900*1440. ברגע שאני משנה את זה, המשחק הופך למקוטע ולא רציף. ברזולוציה של 800*600 המשחק עובד יפה מאד. א. האם יש דרך לתקן זאת ? ב. האם זה נכון שאם אשתמש ב DX7.0 זה יעבוד תקין (קראתי את זה איפה שהוא) - האם זה ייתכן? כרגע מותקן לי DX 9.0. במידה וכן, האם זה כדאי (כי אנ י מוותר ע…

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  24. שלום לכם חברים , אני מחפש מסך בין 23"-30" באיכות גבוהה שיתאים גם למשחקים + YES+ סרטים תקציב לא מוגבל הודה לכם אם תצרפו כמה אפשרויות.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  25. שלום, קניתי מסך lcd חדש של חברת LG. הגעתי לחנות ממש לפני סגירה ולכן כשביקשתי שיבדקו פיקסלים שרופים הם אמרו שהמעבדה סגורה ולכן הם לא יכולים. ניסיתי לשכנע את המוכר אבל הוא אמר שגם אם הוא רוצה לבדוק לי אין לו איך ושהמעבדה סגורה... בלית ברירה ועם תקווה שגם ככה בטח הכל בסדר שבתי הביתה..... נעזרתי בdead pixel buddy ובמסך הכחול יש איזה נקודה שנשארת שחורה... א. אני מבין שזה אכן פיקסל שרוף והמסך לא תקין נכון? ב. האם על פי דעתכם יש מצב איכשהו לקבל שרות בגלל מה שקרה שבוא לכאן טכנאי?(אין לי רכב ככה לקפוץ כל פעם לחנות)... תודה

• 1 תגובה
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.