מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
במסגרת מפרט שהרכיבו לי בפורום מפרטים הכניסו את המסך שמצויין בכותרת. הבוקר, בדקתי קצת בזאפ וגיליתי שהמסך עושה בעיות בעת צפייה בסרטים למרות שהורא מעולה למשחקים. כיוון שמטרת המחשב היא לא רק משחקים אלא גם עריכה של קבצים וקצת סרטים חשבתי לבוא לבדוק מה יש לכם לומר בנושא(המחשב עדיין לא הוזמן). יש לכם? אם זה נכון על זה מסך אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
רשת גדולה למצרכי משרד מציע קנייה מספר ימים ללא מע"מ. יש מציאות שם בתחום המסכים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב,אז גם אני החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הMAG 810FD שלי,משהו "קצת" יותר קטן. קצת פרטים, אישית - אני עובד יותר עם תיכנות (כלומר שעות רבות של צפיה במסך מרצד). סרטים - פחות או יותר אני מחבר לטלויזיה,כך שכלפי המסך עצמו אני פחות דואג לזה. משחקים - יש כמה שאני חורש,כמו MOH,וFIFA וכו. תקציב - 1000-1500 שח. ראיתי שאתם ממליצים בחום (הייתי אומר) על VIEWSONIC VP930. רציתי לדעת, 1.האם הוא עומד בדרישות שהצבתי. 2.האם יש לכם כמה השגות \הערות לגבי ה VIEWSONIC ,כך שאשים לב לפני שאקנה. 3.מה לגבי הMS .. אם הבנתי נכון הVIEWSONIC עומד על 20? 4.האם אתם ממליצים על מסך אחר. (אבל המלצה גורפת כמו VIEWSONIC ). 5.לא עדיף לי מסך רחב? אם כן, חיזרו ל4. 6.מה לגבי לקנות מיד שניה, יש משהו שרוצה למכור לי …
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחפש מסך 17 LCD איכותי : - למשחקים וגרפיקה ממוחשבת - חייב זמן תגובה נמוך - קצב רענון גבוה - תקופת אחריות ארוכה, רצוי גם על פיקסל שרוף אחד - אמינות - חדות והפרדה טובה בין הצבעים - כרגע יעבוד עם כרטיס 760OGT בקיצור מסך 17" שהוא האולטימטיבי והמשתלם ביותר שניתן להשיג בארץ בתקציב שלי. כמה יעלה כזה מסך? האם 1200-1300 ש"ח זה תקציב סביר לדרישות? ואיפה כדאי לקנות, דרך האינטרנט או בחנות כלשהיא? המחיר צריך להיות אטרקטיבי ואני גר באיזור חדרה ולא ממש גמיש עד לת"א או חיפה בשביל מסך. אשמח לקבל המלצות, אם אפשר לציין גם את החברה וגם את הדגם של המסך מכיוון שאני לא ממש בקיא בתחום - עד עכשיו היה לי מסך MAG DJ707 בן 9 שנים, שעבד ללא דופי עד שנשפכה תוכו כוס מים והשתנו קצת הגוונים שהוא מציג. תו…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שיהיו פסים שחורים בצדדים? בדקתי בתפריט של המסך אבל ב-DISPLAY SETTINGS אפשרות ה-WIDE MODE (ד"א, גם ה-SHARPNESS) חסומה ואי אפשר לשנות אותה... :s05:
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כולם! יש לי GeForcr 6800GT, עם יציאת DVI (לפחות זה) האם הוא יתאים למסך בהרצות של משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך או שאני אצטרך להוריד אותה קמעה? איפה אפשר למצוא מידע על כל ה-Rev הכי אחרונות שיצאו לכל מסך? (מכיוון שאתר הפאנלים לא מחזיק מידע כזה) ל-2007FP זה A05 או A04? ומה ההבדלים/שיפורים ביניהם? חוץ מבדיקת פיקסלים האם כדאי לבדוק Banding (מה זה?) ו-Bleeding..? (זליגת אור?) ואיך בודקים אותם? תודה!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מתוך http://www.flatpanels.dk/panels.php : Dell 2007FP (*) has a 20 inch 16 ms S-IPS (LG.Philips LM201U04) eller et 8 ms (g2g) S-PVA (Samsung LTM201U1) panel. אז מה עדיף ? ההוא עם ה 16MS ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שמכיר - מה דעתכם על המסך NEC LCD2070NX? איך הוא בהשוואה לחביב הפורום DELL 2007FP? האם היבואן יניר מערכות נחשב אמין? אשמח לשמוע חוות דעת למי שיש נסיון בעבודה עם מסכי NEC ועם היבואן. אשמח גם לשמוע המלצות אחרות למסכי S-IPS איכותיים אחרים.
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
viewsonic vp-930-3 היי. הנה תמונות שתוכלו להתרשם מהן. התמונות קצת בוהקות לעומת המציאות. אך הן ממחישות בצורה טובה. תופעות: יש את אפקט ה-X. מתבטא בכך שהפינות בהירות יותר. מובחן בעיקר בתצוגת צבע שחור, אך גם בתצוגת צבע אחר אפשרי להבחין בפסים כהים בחלק העליון והתחתון של המסך (לא ממש מפריע). [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך מכם המלצה בנוגע למסך 22 אינץ. אני מודע להיותו בעל פאנל TN עם כל המשמעויות של זה, אבל כרגע זה מה שאפשר (אין לי כוונה לרדת ל-20 בשביל הדל). המסך מיועד בעיקרון ל-2 שימושים עיקריים: 1. משחקים - פה היותו של הפאנל TN אינה קריטית (יחסית). 2. צפייה בטלויזיה - אני צריך שלמסך יהיו חיבורים על מנת לחברו לממיר של YES. (אני מודע לבעיה של זוויות הצפייה). למשחקים אני מבין שהדגם המומלץ בפורום הוא 226BW של סמסונג, אבל איןנני יודע האם יש לו כניסות לחיבור לממיר? ואם אין לו, איזה מסך יכול להתאים לדרישות?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני בקרוב אשתגע , לא ראיתי אותם אבל מקריאה פה בפורום שניהם מאוד מומלצים . האם הדל שווה את ה 400 שקל יותר ? מה עדיף מבחינת שטח עבודה ? בבקשה תעזרו לי להחליט ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות VIEWSONIC ממש מחר אבל לפני זמן קצר קיבלתי ממפעל הפיס את ההצעה הזאת (הם שולחים לי מדי שבוע כל מיני הצעות שונות וזולות כי אני מנוי) שנראית לי משתלמת יותר. יש הבדל של 100 שקל לטובת LITE-ON. אהה כן-הצרכים שלי הם אינטרנט (יוטיוב YNET ושטויות כאלה) וקצת אופיס. אני לא משתמש בו למשחקים/גרפיקה איזה מהם לקנות? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני מס' ימים קניתי את המסך המהולל של דל- הדגם נמצא בכותרת. בימים הראשונים בדקתי את המסך עם תוכנת DPB על רקע שחור בעיקר ולא מצאתי ממצאים מיוחדים. היום התחשק לי לבצע עוד בדיקה ולהפתעתי גליתי מספר לא מבוטל של פקסלים מוזרים. ברקע השחור הם פשוט בצבעים ירוק וכחול, לפי מה ששמתי לב. אין הדבר מפריע ובכלל במצב שהמסך עובד על משחקים אינטרנט וכו', לא הבחנתי בשינויים אלו ואחרים. השאלה שלי, האם אלו פקסלים תקועים? ואם כן, יש מה לעשות בנידון? ושאלה אחרונה אם אני אשאיר את זה ככה(אחרי הכל זה לא כזה קריטי) יכול להיות החמרה בנידון? יש לציין שלא קניתי מ-NEXTOP כמו שקראתי בהודעות האחרונות. תודה רבה, חיים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ביום ראשון אלך לקנות את המסך הנ"ל האחת משתי החנויות הבאות: נעה ופנדס. עכשיו המסך הזה תומך בHD? ואיך לבדוק פיקסלים שרופים? והאם ניתן לחבר אליו PS2?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לקנות את המסך 2007WFP, ועכשיו ראיתי שיש את המסך 2007FP. מה בדיוק ההבדל בין המסכים הללו? האם ההבדל היחיד הוא בין מסך רחב למסך לא רחב? כי ההבדל במחיר הוא 600 שקל לטובת הלא רחב. ושאלה נוספת, המסך מיועד בעיקר לעבודה מרובה וקצת סרטים (פריזון ברייק ולוסט בעיקר), האם כדאי לי ללכת על הרחב או על הלא רחב?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283886.msg2512875#msg2512875 ולאחר שקראתי את http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283886.msg2512875#msg2512875 יש המשך: לאחר עבודה של ימים ספורים על המסך, ולאחר שבועיים מיום הקנייה, הופיע לו פיקסל מת באמצע המסך על ה DELL 2407WFP-HC שרכשתי מיעקב. נו, מה תגידו על זה? 4 מסכים של יעקב עברו תחת הידיים שלי עד כה וארבעתם היו עם פיקסל מת. לאור הנתונים שיעקב מציג (11 ל 100), מדובר בפלא סטטיסטי, לא? אולי זה אני? יכול להיות שאני נועץ מבט חזק מידי במסך? מיואש לגמריי. אמנם עברו שבועיים מיום הרכישה ויעקב מדבר על שבוע, אבל לאור החצי שנה שהמתנתי אני מקווה שהוא לא יהיה קטנוני. :'( על החתום, XANA (מי זה?) מדווח שוב מהשטח
-
- 88 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
רזולוציה מטורפת (מוצצת את הכרטיס מסך) 2560X1600 מה אתם אומרים עליו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן המפרט: - 20 אינטש, 1680x1050 - 2ms, 300cd/m2 brightness, 2000:1 contrast ratio - DVI with HDCP, VGA, (4) USB 2.0 - 2 megapixel still / VGA video webcam (fixed focus) with array microphone - מצלמה מובנית. - Optional soundbar - September 12 release; יש גם שמועות על פאנל TN
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני קונה לי מסך חדש למחשב, אני מעדיף לקנות מהאתר wallashops.co.il האם יש שם מסכי 19 אינץ' lcd טובים? טווח של 1550 ש"ח..
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מסך LG 19' L196WTQ . הרזולוציה הטבעית 1440*990 אני שם אותו ברזולוציה אבל יש לי כזה גליל במסך כלומר אני זז עם העכבר ימינה... איך אני מסדר שזה יהיה קבוע?! עם צריך כ.מסך: GIGABYTE GEFORCE 7600GT עדכנתי את הדריבר הכי חדש!
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות רכשתי את הדל 2007WFP מ NEXTOP דרך הקנייה הקבוצתית באתר. המסך הוא A04 Made in Mexico ובתפריט הסודי מופיע הקוד RT803 - פאנל S-IPS. את המחשב שלי קיבלתי רק אתמול עקב בעיית זמינות של מארז אפולו. כשקיבלתי את המסך לפני כשבועיים בדקתי אותו על המחשב של אחי, הרצתי DPT ולא הבחנתי בבעיה מיוחדת או בפיקסלים שרופים במסך. אתמול חיברתי את המסך למחשב שלי וראיתי שהאחידות שלו נוראית ויש זליגות אור רציניות בארבע פינות המסך כאשר מוצג במסך צבע שחור. בנוסף כאשר אני מציג שחור ומסתכל על המסך מזווית קלה הוא מקבל גוון כתום סגלגל בוהק! האם כך זה אמור להראות ?אציין שכאשר חיברתי את המסך למחשב של אחי חיברתי דרך כבל VGA ולמחשב שלי המסך מחובר דרך כבל DVI. בנוסף כאשר חיברתי אתמול את המסך הב…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני זקוק בדחיפות למסך מחשב דק LCD אז ככה המסך אמור להיות מיועד ל: סרטים , קריאה של חומר ודברים באינטרנט , ומשחקים (90% בשביל המשחקים WARCRAFT ו STARCRAFT2 שעתיד לצאת ) תקציב בין 1200-2000 חשוב מאוד!! ללא רמקולים!!! רחב או לא? אני לא יודע , מה עדיף ? יצרנים לא להביא לי סתם גרועים אני מעדיף מהיצרנים של LG SAMSUNG DELL BENQ ולהביא לי כמה הצעות בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש במסך 19 רגיל... האם ה- 20 הרחב ייראה לי יותר קטן? או בערך אותו דבר?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
האם שווה את הכסף עבור פאנל ה-PVA ביחס ל-TN? האם הוא תומך בתקן VESA לתלייה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אז ככה... אני צריך מסך 22" (חובה) בתקציב של בין 1500 ל-1700 שקל. אני יודע שהוא לא יהיה מי יודע מה אבל אני ממש רוצה 22" כי אני רואה הרבה סרטים על המחשב. תודה, נועם.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-