עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לא יודע מה כדאי רצוי שיהיה כמה שיותר גדול ומה עדיף רחב או רגיל? מה נותן רחב? בכל מקרה יש לי מחשב חזק עם 8800gtx ואני רוצה שהמשחקים וסרטים יראו טוב אז צריך מסך טוב.... מה אתם ממליצים מקסימום 2000

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. Started by erezmoris,

יש לי בעיה בהדלקת המסך אני לוחץ להדליק רואה לשניה את לוגו חברת המסך וזהו האם יש פתרון תודה ::

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. Started by rozen10,

אני רוצה מסך מחשב ויש לי תקציב עד 1000 ש"ח אני רוצה 22'-24' ופול hd עדיף ניגודיות לפחות 1:40000 מהירות תגובה מקסימום 5ms לא יותר בהירות 500 Cd/m2 ומטה כל השאר שיהיו סבירים (אני לא הכי מבין רשמתי בערך מה שאני יודע) :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. Started by omrik10,

איזה יותר טוב בעיקר למשחקים ? ומישהוא יודע איזה פאנל יש ל 950B?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  5. איך המסך של AOC 22 אינצ' שמוכרים באייבורי? הבנתי שהוא אחד הטובים עם PIVOT וכאלה מכול מה שיש להם במבחר פה ,מה עדיף? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=374 אני רוצה לקנות בימים הקרובים..

6. שלום, קיבלתי מפרט של מחשב שברצוני לקנות והמסך:SAMSUNG 20" LCD 2053BW 2MS 1:8000 הוצע,מה דעתכם עליו? ועל איזה מסכים אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  7. Started by adir12,

לאחרונה קניתי את המסך שלהלן שמתי לב שהוא ממש חם כשנוגעים בו ואפילו אם מתקרבים למסך מרגישים את החום בפנים רציתי לשאול אם זה נורמלי ואני לא צריך להחליף או משהו.. כמו כן המסך בהיר מאוד, עד כדי כך שזה כואב בעיניים: הבהירות על 40 והנמכתי את הצבעים אבל עדיין.. תודה!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  8. Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE או proview EP2230ADJW

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  9. שלום. רציתי לבקש חוות דעת לגבי שני המסכים הנ"ל. איזה מסך טוב יותר באופן כללי לגיימינג? אני פשוט מתלבט. מצד אחד, הסמסונג הוא FHD אבל פאנל TN, בלי Pivot. מצד שני, ה-Dell הוא E-IPS, עם Pivot. למיטב הבנתי, הDell הוא מסך מושלם יחסית למחיר שלו. אבל לכן, באתי לשאול אתכם, מה יותר כדאי? Samsung: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SyncMaster2333SW Dell: http://www.skypc.co.il/sg_product~OP-RD09-2870~9~0.htm תודה.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. Started by milgy,

שלום, יש לי כ.מסך GTX470 אני מעוניין לשחק במשחק הזה עם שני מסכים שיראו כמו מסך אחד האם זה ניתן ? כיצד עושים את זה? תודה מראש שי מילגי

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  11. Started by oran55,

שלום לכולם, אבקש המלצות למסך 17" המיועדות לשימוש משרדי, אינטרנט ואולי מעט שחקים\סרטים. תקציב: עד 1000 ש"ח. תודה לכולם וסופ"ש נעים.

12. רצוי לציין שעברתי על כל ההודעות האחרונות פה שעוסקות בנדון וטרם הצלחתי למצוא תשובה. אשמח אם מישהו יוכל קצת לעשות לי סדר בבלגאן. מסכי ה-S-PVA מומלצים לסרטים אך בשום אופן לא לגיימרים כבדים, אני מבין נכון? אם כן, חבל כי זה פוסל את DELL על הסף או לפחות עד שימצאו פתרון לבעית ה-LAG. אם כך איפה הוא "העמק השווה" עבור אחד שמחפש "שחור אמיתי" בסרטים ובשום פנים ואופן לא מוכן להתפשר על INPUT LAG במשחקים? בדיוק הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב שמטיס את קרייסיס ב-1280X1024 עם AAX4 והכל על HIGH ב-50(!) FPS ויש לי תחושה שהמסך 19" המלבני הישן של LG שלי קצת מבזה אותו.

13. Started by Dorb,

אהלן ותודה מראש, אני היום מתכוון להניח בצד את הדל 2007WFP שיש ברשותי ובעצם לעבור למסך 27'. עיקר השימוש למסך הוא עבודה יום-יומית, מול טקסטים. גרפיקה. וכן,טיפה גיימינג וסרטים. התקציב שלי עומד על 2.5K וחשבתי על להיצמד לפירמה ולקחת את הU2713HM. יש דברים אחרים ששוה לשקול בתקציב הזה? או הבחירה שלי הייתה נכונה? בנוסף, אשמח לקבל חוות דעת או המלצה למקום לקנות? תודה מראש ושבוע טוב, דור.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by arik100,

יש לי מסך המממ כתוב עליו NEWRON אבל זה מה שמוצג בEVEREST : Field Value Monitor Properties Monitor Name Tatung Mitsubishi V70 (XJ63754) Monitor ID TAT3054 Model VM71RDA Manufacture Date Week 47 / 2000 Serial Number 10474536 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 70 kHz Vertical Frequency 50 - 100 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 1.50 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 100 Hz 800 x 600 100 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 65 Hz המסך מאוד מאוד ישן לפני איזה 7-8 שנים מסך CRT כמובן גודל 17 עכשיו השאלה היא איך לכוון אותו כדי שיציג הכי הכי טוב ? אנ…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. אני בקושי משחק משחקים, אולי בעתיד אקנה PS5, מה שכן הייתי רוצה מסך טוב לצפייה בסרטים ובשימוש גללי. אין לי בעיה להשקיע סכום כזה כל עוד המסך הזה ייתן איכות יותר טובה גם בצפייה בסדרות ושימוש כללי. האם גם מסך של סביבות 800 +- יכול לספק את אותה איכות או שבכל אופן המסך הזה של סמסונג גובר עליו גם בשימוש כללי?

16. Started by 3emi,

http://youtu.be/RWgQmpzdqpc

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by noamb,

היי , אני מחפש המלצה למסך 22 , כאשר הדגש הוא על משחקים וגם מעט סרטים. לגבי מחיר , גג עד 3000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. שלום לכולם אני חדש פה....ועוד שבועיים אני קונה מסך LCD 22 אינץ' עכשיו אני מבקש את עזרתכם בקניית המסך.... אז ככה חשוב לי שלא יהיו מריחות בסרטים ושהוא יהיה טוב במשחקים...(עד כמה שאפשר) ההתלבטות הרצינית שלי היא בין SyncMaster 226BWוSamsung ל- VW222UוAsus וזהו.....עכשיו אם אתם חושבים שאני יכול למצוא משהו יותר טוב בעד 1400 ש"ח...אנא שתפו אותי ועזרו לי... אני פתוח להצעות תודה מראש חברים יקרים

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שמיועד למגוון פעילוית: צפייה בסרטים (בעיקר בפורמט divx), עבודה בפוטושופ, עריכת סרטים, עבודה עם מסמכי office ,גלישה באינטרנט ומשחק מזדמן פה ושם. העבודה בפוטושופ ועריכת הסרטים הם ברמת חובבן. גובה התקציב: עד 1500-1600 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  20. השאלה בכותרת.. אני חשבתי על הDELL 2007FP... איך הוא?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  21. Started by d800,

שלום לכולם אני מתעניין לרכוש מסך מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני מסכים: אני לא הבנתי למה המסך הגדול יותר עם הרזולוצויה הגבוהה יותר עולה פחות, אשמח אם מישהו יודע לענות ולהמליץ. עיקר העבודה שלי הוא פוטושופ. תודה רבה dell ultrasharp u2515h https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16960&isZap=1 Dell UltraSharp with PremierColor LED AH IPS U2413 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19060

22. Started by Dolman,

אהלן, מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 23-24" +(מעדיף 23" לדעתי), לשימוש משרדי, סרטים, אינטרנט וכו' (אין צורך במשהו שמתאים למשחקים). עדיפות בתקציב היא למשהו טוב עד 1000 ש"ח אבל אם יש משהו מומלץ שחורג מהתקציב, אז אפשר לחרוג. הכרטיס מסך על המחשב הוא nvidia geforce 210, והמסך כרגע הוא samsung 2243ewx. אני מתכנן להעביר את המסך שלי להורים, ולהשתמש במסך החדש בעצמי. כרגע חשבתי על Dell U2312HM, יש הערות, המלצות למשהו אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  23. Started by asaf_azar,

מזה 1080P ו1080I ? ואיך זה מתקשר ל2407WFP? עאילו אני יודע שזה HD אבל יותר מזה אין לי מושג.... אשמח לתשובות.

24. Started by madcatz,

שלום. איזה מסך טוב מומלץ למחשב ביתי בתקציב של עד 1000 ש"ח. 19 אינץ ומעלה. אין לי כל כל ידע בדברים הבסיסים בקשר למסכים ואשמח להצעותיכם המלומדות. המסך מיועד למחשב ביתי שיריץ תוכנות בסיסיות וכמו כן משחקים חדשים וכדומה. אשמח גם להסברון קצרצר בקשר ליתרונות של המסך הנבחר ומה צריך לבדוק כאשר קונים מסך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  25. Started by צפיד,

כרגע עם מחשב קצת ישן (4 שנים בערך) עם כרטיס 970GTX שככל הנראה אשדרג גם אותו בטוח הקרוב. אני צריך מסך במיידי היות ושלי נדפק לגמרי. ובלית ברירה אני עובד בREMOTE מלפטופ. אני עובד שעות ארוכות על המחשב ,בעיקר עם טקסט (מתכנת). אבל גם רוצה לשמור על האופציה לגיימניג. חשבתי על LG 34GL750-B : https://www.amazon.com/LG-34GL750-B-inch-Ultragear-Compatible/dp/B07R5R9VR9 הוא עכשיו במחיר ממש אטרקטיבי . יוצא 2200 עד הבית. האם המסך מומלץ?נראה לי פגז במחיר כזה. החסרון היחידי ואולי אני טועה הוא הגודל , אני חושש ש34 יהיה גדול מדי יומימית (אין לי בעיה פיזית למקם אותו ). אופציה שניה -27 מפרט דומה: https:…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.