עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ראיתי בכתבה על המסכי 22" שהמסכים מגיעים עם תצוגה לקויה מהקופסא אבל ע"י שינוי הגדרות המצב משתפר יש לי את ה CHIMEI 221D ובאמת אני רואה שהלבן שלו לא באמת לבן (העלאת הקונטרס סתם הופכת את כל הצבעים לבהירים מידי). איך אפשר לשחק עם ההגדרות או לבצע כיול או לאדע מה שלא עושים שם (לא מבין בזה), ללא ציוד חיצוני או זוג עיניים של ורבר. תודה.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  2. Started by guy_intel,

קיבלתי SAMSUNG 2043BW במתנה ואני שוקל אם כדאי להחליף אותו במסך אחר סביב אותו סכום (1500 שח). אני מוכן להוסיף במידת הצורך עוד 200-300 שח. השאלה איך המסך הזה והאם לא כדאי להוסיף עוד קצת בשביל מסך 22" ? השימוש העיקרי הוא למשחקים אבל גם לקריאת טקסטים. להשאיר או להחליף ??

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  3. Started by shashkavil,

הפרש המחירים בינהם הוא כ- 170 ש"ח לטובת ה- ASUS VM222U . האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף ב- ASUS MW221C? האם יש הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  4. Started by avi_dogs,

לצוות שלום יש לי מסך mag lb2006w ואני לא מצליח למצוא לו דרייבר! ניסיתי דרך האתר הרשמי של החברה ובעוד כמה אתרים אך ללא הצלחה!!! עזרתכם המקצועית תתקבל בברכה תודה מראש אבי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. לא יודע מה כדאי רצוי שיהיה כמה שיותר גדול ומה עדיף רחב או רגיל? מה נותן רחב? בכל מקרה יש לי מחשב חזק עם 8800gtx ואני רוצה שהמשחקים וסרטים יראו טוב אז צריך מסך טוב.... מה אתם ממליצים מקסימום 2000

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך LCD 19 אינץ'. השימושים הם אינטרנט , משחקים קלים מאוד וסרטים. תקציב - 1000 ¤ פחות או יותר. יש משהו באיזור המחיר הזה?? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  7. Started by idan007,

המסך ישמש לעבודה מול האינטרנט , ואני קונה אותו 1007 שקל. האם הוא משתלם וכדאי? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. אהלן יש לי מסך חדש סמסונג 206BW ולפעמים הוא מוציא איזה רעש/צליל בתדר גבוהה זה קורה בעיקר כאשר יש הרבה שחור על גבי המסך......דפי אינטרנט עם רקע שחור לדוגמא........ מישהו יודע למה זה ואיך אפשר לפתור זאת????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. השימושים הם בערך כאלה: 50% עריכה גרפית 30% טקסט ואינטרנט 20% משחקים וסרטים אני מחפש את המסך האידיאלי ב1500 ש"ח שיאפשר לי להנות בכל השימושים. תודה חשבתי ש20" רחב יהיה טוב למשחקים וסרטים וגם מספיק גדול לעריכה גרפית

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. שלום, אני חושב לקנות מסך ושמח לקבל רשימה של כל הפנלים הטוב ביותר - לגרוע ביותר ועוד יותר אשמח אם אקבל מעט מידע על התכונות של כל אחד.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  11. Started by CyberE,

אני צריך מסך LCD למחשב בתקציב של 1000-1200 ש"ח (עם עדיפות של לא להגיע ל-1200). עדיפות למסך רגיל לא רחב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. (זה שצבוע בכחול) http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=42 ומתברג ...יש נכון? כי אני רוצה לחבר את ה XBOX360 עם החיבור VGA אליו..

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  13. היי, קניתי עכשיו את המסך VP930 ושאני מכבה את המחשב הנורה הצהובה במסך ממשיכה לפעול... צריך ללחוץ על הכפתור ולכבות אותו...או לתת לה להמשיך לפעול? אני לא מוצא שום דבר במדריך בקשר לכיבוי המסך אחרי סיום העבודה. בבקשה תגידו לי מה אתם עושים אחרי שאתם מכבים את המחשב עם המסך הזה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  14. - מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms . - מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN). - שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה... - מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום. * חובה לתמוך ב- HDMI+HDCP המסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3. תודה לכם ויום נעים..

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. חשוב שאם מציעים מסך 19 אז שהפנאל לא יהיה tn ואם 22 אז שהפאנל יהיה איכותי עד כמה שאפשר!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. לאחותי יש LG L1752T, מסך 17 אינצ' פשוט מעולה...במשחקים אין מריחות (ואני משחק בFPS) והטקסט חד, הצבעים מעולים ולא כיילתי כלום. (8MS, TN - מה תגידו על זה?) כבר לא מוכרים אותו והוא לא היה מפורסם לפי כמות חוות הדעת, שזה מפליא אותי. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424979 אז הגעתי למסקנה שעדיף להפסיק לחשוב על 930 הישן, ועל 226BW המפורסם אבל הענקי, ועל DELL 2007 שהבעיות ששמעתי שהוא עושה הן אינסופיות. -יש לי תקציב של עד 2,000 ש''ח, אבל אפשר הרבה פחות. -למטרות משחקים ואינטרנט (טקסטים)..(לא רואה סרטים..אני צורב ורואה בטלוויזיה.) -מסך ענק או רחב לא ממש יתאים לי - לא רוצה לעייף את העיניים עם טיולים מיותרים ברחבי המסך..לדעתי 19 אינצ' יהיה סבבה. -משהו חדיש ופופולארי של חברה מוכר…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  17. Started by pasha314,

היי, אני רוצה לקנות מסך 22" במחיר סביר. בעקבות הבדיקה שלכם הלכתי לחפש את אזוס MW221C בחנויות. שמתי לב שלרוב החנויות אין אותם במלאי. ואז שמתי לב שיצא מסך שנראה כמו הדור הבא: אזוס MW222C. האם יש לכם מושג לגבי המסך השני? ובכלל, האם מאז שנכתבה הביקורת יש חידושים ששווה להכיר? התקציב שלי עומד על 1800 שח. תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. סוף סוף, נשרף המסך המעפן שלי, וכרגע אני עובד על הטלוויזיה ההרוסה שלי... המסך שלי נשרף וברצוני לקנות אחד חדש... התקציב לא מוגדר, כי אני קונה כדילר ויש מסכים שעולים לי 100 ש"ח פחות ויש 600 ש"ח פחות... בוא נגיד שהכי יקר שאני יכול לעלות זה: SAMSUNG 2493HM כנראה מסך חדש דבר ראשון:מישהו מכיר את המסך הזה??? אין בו לוטו פאנלים כמו הסמסונג האחרים? וכתוב שיש לו DCR של 1:10000 האם יכול להיות שזה פאנל IPS או VA? ואם כן, הוא שווה? כעיקרון, אני רוצה גודל 24" אך גם 22 יספיק לי... תציעו לי הצעות טובות יותר בתקציב פחות מהסמסונג אם יש, או תנו לי אישור להזמין אותו חח...

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  19. Started by עמיר שחר,

שלום רב, יש לי שתי שאלות 1. ראיתי את ההודעה שמדברת על מסך סמסוג 226BW ועל זה שהוא עם פנל NT לא איכותי, האם סידרת 206BW אם עם אותו סוג של פנל?? 2. אני מעוניין לנקות לי מסך 20-22'' רחב (16X9). אשמח לכבל המלצות למסך איכותי. בתודה מראש, עמיר שחר

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  20. Started by haviv822,

מה ההבדלים בניהם שבגללם המחיר של E248WFP הוא באזור ה 2500 שקל ו 2407WFP ב 3100 ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  21. קניתי 17 קמו שארו לי אנשיםפ והוא לא 17 כי אני מדליק ויש שם קתוב אסוס ולא קטוב לי מאג 17 איך אני מטקן?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. החלטתי לוותר על מסך גדול ואני אסתפק ב LCD 26 לראות סרטים. אבל בשביל משחקים ולקרוא באינטרנט איזה מסך מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  23. שלום, האם קיימת בעית התחממות במסך Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110W ?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.