עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תיאור הבעיה: מסך סמסונג SyncMaster 920NW ישן מציג תמונה תקינה כאשר מחברים אותו למחשב ולשקע לשניה או שתיים בלבד, ולאחר מכן התמונה נעלמת (המסך משחיר). גם ב Self-Test (בדיקה עצמית, כאשר החשמל מחובר אך לא כבל VGA) מוצג החלון הזז עם ההודעה שהכבל אינו מחובר עם שלושה ריבועים בצבעי RGB לשניה אחת בלבד. המסך עצמו ממשיך לפעול, במצב דומה למצב המתנה. (הנורה בכפתור ההפעלה מאירה). חשוב לציין שהבעיה לא תלויה במחשב \ כבל. (ניסיתי בכמה מחשבים ובכמה כבלים, כולם תקינים). אין למסך חיבור נוסף על VGA כך שאי אפשר לנסות ב-DVI. יש מה לעשות עם המסך או להשליך ישר לזבל?

• 21 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by nimrodon,

הי, קניתי אתמול מסך והוא מזמזם. זה רעש רקע כזה שממש מפריע. הזמזום נעלם שאני קצת מטה אותו או לוחץ עליו עם היד, ואז הוא חוזר אחרי כמה זמן. הזמזום הוא לא אחיד, קצת נשמע כמו זרם חשמלי לא יציב. האם זה משהו בכבל חשמל, או אולי זה עניין של הארקה, או פשוט הצג מקולקל? אגב, אין קשר בין הזמזום לתצוגה. יש זמזום, אין זמזום - התצוגה לא נפגעת. אשמח לקבל עזרה, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 3emi,

אני מנסה לחבר מסך SAMSUNG 971P דרך כבל DVI ל HDMI כאשר ה HDMI נכנס ללאפטופ שלי הנייד לא מזהה את המסך בכלל המסך רושם CHECK SIGNAL וברגע שאני מכניס את ה HDMI לנייד המסך מראה GOING TO SLEEP המסך לא מופיע לא בלוח בקרה שמראה מסכים מחוברים ולא ב DEVICE MANAGER יכול להיות שהכבל עצמו שקניתי DVI קצה אחד HDMI קצה אחר לא יודע להעביר את האות?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by bubugu,

אני רוצה לקנות מסך אז רציתי לשאול פה כמה שאלות לפני הקנייה. המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B370HS/CH מבחינת הנתונים היבשים אפשר לראות שהוא בין הטובים שיש כיום (לפי מה שראיתי לפחות..) אבל רציתי לברר עוד לגבי סוג הפאנל שלו. אני מבין שיש כל מיני סוגי פאנלים בשוק (כש-TN נחשב הכי נחות אם אני לא טועה) אבל לא כלכך מצאתי את הנתון הזה לגבי המסך הזה. מישהו יודע איזה פאנל יש לו? ובכלל, אם אפשר תקציר לגבי סוגי פאנלים בשוק ומה תכלס כל אחד נותן. תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by jackal,

החלפתי למסך הנ"ל ,( לפנו היה לי מסך 17" ) הכול מצויין אך יש לי מספר בעיות , אולי תוכלו לעזור לי. 1- כאשר אני מדפיס מאתר הבנק שלי תדפיס , יוצא לי בגופן קצת יותר קטן ממה שהיה לי במסך הקודם. האם ניתן לפתור בעיה זאת ? 2- ישנה בעיה של חדות מסויימת באיקונים של קיצורי הדרך בסרגל התחתון איפה שההתחל. ברצוני לציין שזהוא מחשב בן 4 שנים פנטיום 4 עם חצי גיגה של זיכרון , כרטיס מסך 128 MB שך נבידה. לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by NYM,

היי, אז יש לי מסך ישן, מעריך כעשר שנים, לפני כחודשיים אחרי הפסקת חשמל, הוא היבהב אך לא נדלק. לאחר זמן מה, ולאחר שהוצאתי והכנסתי את הכבל חיבור למחשב, החל לפעול. אתמולס שוב אותה תקלה, הוא מהבהב, כאשר הוא ללא הכבל, ההבהוב איטי, כאשר אני מחבר את הכבל למחשב, ההבהוה מהיר אך עדיין לא דולק. ההגיון אומר שתם זמנו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Aviad pet,

אני צריך מסך חדש... העבודה מבחינה גרפית בתוכנת פוטושופ וסולידוורקס. חשבתי על מסכים של דל U2419h phd P2421d 2k השאלה מי מהם יותר יתאים לי. גודל 24 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. שלום לכולם, אני צריך מסך בגודל עד 32 אינצ' FULL HD או יותר הפרמטר הכי חשוב: צבעים המסך צריך להיות בעל יכולת להציג צבעים אמיתיים, לא שיפור צבע או שינוי צבע כניסות רצויות: AV - מתאר לעצמי שזו תהיה הבעייה הכי גדולה בעניין HDMI כל חיבור נוסף , מה טוב.. מבחינת תקציב, עד5000 ש"ח יש אפשרות להתגמש כמה שצריך תודה רבה

9. Started by ilanb0,

המסך התפגר. 17 אינטש ז"ל. נדרש מסך חדש. כמובן עדיף 19 או 22 אינטש. הבעיה - המסך יהיה מחובר כרגע למחשב ישן, בן 5 שנים, מעבד XP 1600, זכרון 512 בלבד. כלומר, מחשב ללא יכולות משחק או וידאו. המשמעות היא שעד שיימצא הכסף לקנות מחשב חדש, המסך הזה ישמש לגלישה באינטרנט ולקריאת מסמכים בלבד. אבל אני חושב קצת קדימה, אז לפני שמציעים לי משהו ב - 500 ש"ח (שלפי הסכום זה מסך נחות), נא קחו בחשבון שבעתיד (מתי שיהיה כסף...) יירכש מחשב חדש, אבל גם אז, זה יהיה מחשב של עד 2000 ש"ח (לא מתכוון לרכוש מחשב לגיימר או להרצת תוכנות גרפיות). מקסימום ישמש לראיית סרטים. אז אולי הצבתי משימה קצת קשה - ובכל זאת, מה ממליצים המומחים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם. אני מחפש מסך חדש. הכרטיס שלי הואRX480 8GB. רזולוציה FHD ההתלבטות היא בין שני המסכים הבאים: Asus VG245HE 24'' LED http://ksp.co.il/?uin=39087&select=.1024..230..138..1358..198. AOC G2460VQ6 24'' LED http://ksp.co.il/?uin=30142&select=.1024..230..138..1358..198. שניהם נראים זהים לגמריי. שניהם AMD FREE SYNC למרות ששחכו לציין את זה בAOC. 1. האם יש לאחד מהם יתרונות על השני? למה הAOC זול ב200 ש"ח? 2. מה זאת טכנולוגיית ה EYE CARE שיש לשניהם? האם באחד מהם היא עדיפה? תודה.

11. שלום , אני רוצה לקנות מסך חדש עד 1000 שקל בנתיים מצאתי את זה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2009 אבל שמתי לב שהמסכים הרחבים זולים יותר מרגילים יש לזה סיבה או שזה סתם ככה ?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by zahi74,

מחפש מסך מיועד למשחקים סרטים ובמיוחד לאינטרנט קצת לחוץ תקציבית 1200+- ושיהיה עם שם יחסית מוכר יש מצב למצוא משהוא כזה?? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by oded1,

שלום לכם,כמו שאתם רואים אני קצת חדש בפורום אז שלום! טוב אני מעונין לקנות מסך עד 1200 שח חשוב לי האיכות נטו,פחות האינצ'ים זה יכול להיות 17 או 19 או 56 אינץ העיקר האיכות כמובן 56 אינץ לא כי יש לי 1200 אבל בסדר.. עכשיו יש לי עוד כמה שאלות שאלה ראשונה,מה אתם אומרים מסך זה דבר שצריך לקנות ממקום קרוב לבית כמו מחשב נייח?או שזה לא מהדברים האלה? שאלה שניה,מה אתם אומרים על החנות KSP לקנית מסכים ועל איזה חנות אתם ממליצים לי כמה שיותר קרוב לטבריה תודה רבה מעודד

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  14. אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  15. אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by ZXY1,

חשבתי לקנות בהתחלה מסך Dell U2412M LED/Dell U2312M LED אבל בא לי רעיון אחר לקנות מסך "32 LCD/LED שימש גם לטלויזיה וגם למסך מחשב מסך טלויזיה "32 הוא ברמה של "23/"24 LCD/LED ? מבחינת רזולוציה? קצב רענון? ישיבה ממרחק של 0.5 מטר מהמחשב? וכ"ו ? מה אתם אומרים? ועל איזה דגם אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by reviZor,

שלום אנשים מכיוון שהמסך הישן שלי הלך כבר בפעם ה שלישית לתיקון מעבדה אז כבר נמאס לי ואני רוצה לקנות מסך חדש. אני רוצה מסך 24" ושישרת אותי נאמנות בשלל דברים כמו: גרפיקה (פשוטה קצת פוטושופ ואולי מידול קל), סרטים, משחקים (כאן יש קצת בעיה כי האחיין משחק על המחשב וגם אני). מה שאני דורש זה צבעים טובים וזווית צפיה טובה. אם אתם שואלים למה דווקא 24" אז רק בגלל שטח עבודה ואני צריך הרבה ממנו. תודה מראש לכל העוזרים.[br]פורסם בתאריך: 5.09.2010 בשעה 17:44:24 חבר'ה אני מאוד מצטער אבל למה אתם לא רוצים לעזור לי?כבר מספר ימים אני מחכה לתשובה יש 230 צפיות ואף לא תגובה אחת..

18. Started by Superman1,

אני צריך מסך למחשב חדש שאני קונה בעיקר לצורכי סרטים , גלישה באינטרנט , לימודים , כמעט ולא משחק... מה עדיף רגיל או WIDE ואם יש לכם המלצות למסך מסוים זה יהיה מצויין תודה!!

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by mambo,

מה המסך שהכי כדאי לי לקחת בשקלול של גודל ואיכות במחיר של עד 1800 ש"ח? אשמח אם לא תכתבו רק דגם אלא תביאו גם לינק לדגם הזה באתר של חנות ספציפית. אם זה משנה - אני גר בירושלים, ככה שחנויות בנהריה או בדימונה לא טובות לי

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by angeLuu,

שלום, לאחרונה קראתי על מסכי ה"מחשביזיה" של סמסונג ותהיתי מה עדיף לי כרגע יש לי מסך LCD 17" דיי מעפן ואני רוצה לקנות מסך נוסף גם שישמש כטלוויזיה וגם כמסך נוסף למחשב (אני רוצה לעשות Dual View) ותהיתי אם עדיף לי ללכת על ה"מחשביזיה" של סמסונג או פשוט לקנות מסך טלוויזיה.. מבחינת מחיר המסכי טלוויזיה יותר משתלמים, השאלה היא אם יהיה הבדל? השימוש העיקרי הוא גיימינג לא כבד ואינטרנט. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  21. אורח אופיר
    Started by אורח אופיר,

שלום, מחפש מסך מחשב שישמש לצרכי גיימינג ועבודה. יושב כ- 70-80 ס"מ מהמסך. מעדיף 27". כרטיס מסך GTX1070, מעבד i7-7700. יותר חשוב לי שמשחקי ה SINGLE PLAYER היפים (כמו Skyrim, Witcher 3 וכד') יהיו מדהימים מאשר שאני אהיה השחקן הכי מהיר במשחקי FPS. המלצות?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by BRPOQNT,

והכי חשוב שלא יעשה כאבי ראש או עיניים לאחר צפיה ממושכת.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  23. Started by oferoz,

שלום לכולם אני מעוניין במסך 19 לגיימינג. ראיתי מספר הודעות בנושא, אך כמעט כולם חרגו מן התקציב של ה-2000. עדיף (מאוד מאוד) מסך איכותי במחיר -1900-1800. את המסך אני מעוניין לקנות מנועה מחשבים NOACOMP.CO.IL מה דעתכם על המסך הזה ב-1800 של MAC: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1140 או זה של LG גם ב-1800: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4411

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני צריכה מסך שישמש אותי בעיקר לעבודה עם גראפיקה, שיהיה בריא לקרוא ממנו אבל שיהיה גם טוב למשחקים. אני מעדיפה שהוא לא יהיה רחב כי אני רוצה לחבר 2 מסכים במקביל. ואם כבר רחב אז ראיתי שיש מסכים ביחס של 16X10 אז זה עדיף. מסך מרובע - 19 אינטש (או 20.1) מסך רחב 22 אינטש תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, אני שוקל לזנוח את ה CRT לטובת LCD חדש. שני פרמטרים עיקריים חשובים לי במסך: 1. רזולוציה נוחה (עדיף טבעית) שלא תוציא לי את העיניים בקריאת טקסטים. 2. אני צלם חובב ומעבד תמונות על המחשב. ארצה לשמור על גוונים וצבעים באיכות גבוהה (כמו / כמעט כמו ב- CRT). האם אפשר לענות על דרישות אלו בתקציב של עד 2000 ש"ח? כמובן, עדיפות למסך גדול. תודה, נועם.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים