מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בעין את המסך VW221U (דגם מעט יותר ישן) והוא נראה טוב מאוד. עם זמן תגובה של 2ms gray to gray ומחיר של 1500 ש"ח, איפה ה-catch? זה נראה כמו מסך מעולה למשחקים יחסית למחיר (ראיתי אותו בסביבה משרדית - בלי סרטים ומשחקים) למישהו יש ניסיון איתו? תודה עריכה: קישור לאתר המוצר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום , אבקש אתכם להמליץ לי על מסך עד 1500 שח (אם אתם חורגים עד 100-150 ש"ח וגם אם אפשר הסבר למה ה150 שקל האלה יותר משמעותיים לעומת 150 ש"ח פחות). המסך יהיה לקצת משחקים , קצת סרטים , אינטרנט כמובן.. קצת מהכל בסה"כ כ.מסך ראדון 1950XT המליצו לי בעבר (אתמול) על ViewSonic VP930 תודה , אשמח לשמוע דעתכם..
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני גם משחק במחשב אבל לאחרונה זה הולך יורד, אני רוצה מסך דווקא 24" כי אני נהנה מהגודל של שטח העבודה. השאלה האם יש עניין לקנות דווקא 24" טוב כמו הדל 2407 או אפשר להתפשר על חברות אחרות שהמחיר זול משמעותית? אני אשים לב להבדל בין המסכים בסרטים ועבודה יומיומית? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 1300 שקל עדיף פחות ו19'' נראה לי האפשרות הכי טובה במסגרת התקציב, המסך ישמש למשחקים בעיקר... תודה מראש, ארז
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היי לכולם, אני חדשה בפורום, וגם חדשה במסכי מחשב עשיתי סקירה קצרה ויצאתי מאוד מבולבלת. אני צריכה מסך בתקציב של עד 2300 שח לעבודות עריכה גראפיות דיוק בצבע- עבור ירידה לדפוס עבודה עם טקסט וכו' כל הנלווה לגרפיקאים... אני לא יודעת מה לחפש DELL? SASMSUNG? פאנל VA/PVA/TN/IPS? ניגודיות 1:1000 , 1:3000 , גודל: 20" 22"? H-E-L-P!!!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
המסך מיועד גם לסרטים וגם למשחקים וכמובן שגם לשימוש באינטרנט.. הסכום הוא עד 1700 שקלים. לצערי המסך המומלץ של dell חורג לי מהתחום. איזה מסך אתם ממליצים? וסוג המשחקים הוא בעיקר FPS.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
איזה פאנל יש לכם..? A/C/S ואיך רואים את איכות התמונה..?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 19 אינץ' המסך מיועד לעריכות גראפיות (בעיקר PREMIER אם זה משנה משהו) וקצת משחקים. התקציב הוא 1300 ש"ח הוא זכה במכרז אישי בוואלה שופס ב SAMSUNG 940BW האם המסך הוא טוב מספיק ? או שצריך משהו אחר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לצערי אמא שלי ירדה בתקציב מנסיבות כלכליות.. וזה מעצבן לאללה כי תכננתי לקנות את ה- 2007WFP של DELL.. אז עכשיו אני צריך מסך עד 1500 ש"ח בעיקר למשחקים וסרטים.. וייתכן כי ישמש גם כטלוויזיה.. מהביקורות שראיתי אין לי מה לחפש ב-LG / סמסונג.. בבקשה שתהיה חנות מהצפון.. TMS, PANDAS... וכל חנות אחרת.. (שהיא טובה ואמינה) ממש תודה..
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
עבודה מרובה מולו(אינטרנט בעיקר) לעיתים משחקים וסרטים. כרטיס מסך(כרגע): 7600GT תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
מטרת הסקר הסופית היא לראות אם יש טעם לנסות לארגן רכישה קבוצתית עריכה הסקר אינו מהווה התחיבות לאף אחד. אתם יכולים להצביע איך שאתם רוצים ומחר להתחרט ובכלל לא לקנות מסך. אבל בכדי שהסקר באמת יתן לנו כיוון מסויים אבקש לאחר ההצבעה להוסיף תגובה של מה הצבעתם ולמה, ואפילו רק "הצבעתי" בכדי שיהיה לנו מוסג אמיתי על מספר המעוניינים הפוטנציאלים. [br]פורסם בתאריך: 6.02.2008 בשעה 13:14:42 הצבעתי לרכישה קבוצתית עם מחיר טוב מהמחיר של זאפ ואני מוכן להמתין מעט.[br]פורסם בתאריך: 6.02.2008 בשעה 13:25:14up
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
בכללי כן או לא? ואם כן אז באיכות טובה ? אני פשוט לא מבין כל כך ביציאות
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני השבוע הזה קונה מסך 22 אינץ' איזה איזה הטוב ביותר למשחקים בעיקר..
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
כבר מזמן רציתי לקנות מסך גדול בגלל המחיר הזול יחסית של מסכים כאלה כיום (לא אכפת לי לקנות מסך עם פאנל TN כי במילא השימוש העיקרי הוא למשחקים). הדבר היחידי שמעכב אותי זה העניין של הרזולוציות הגבוהות והדרישות שלהם על כרטיס מסך. כרגע יש לי כ"מ מיד ריינג' (8600GT) שמסתדר יפה עם משחקים חדשים, אבל אני משחק ברזולוציה של 12X10 או לפעמים 10X7 על מסך ה17 אינץ' שלי. ממש לא בא להתחיל לשדרג כל חצי שנה לכרטיס מסך היי-אנד רק כדי שאני אוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה. לכן רציתי לדעת, איך אתם באמת מסתדרים עם הרזולוציות הגבוהות של המסך? עם איזה כרטיס מסך אתם משתמשים והאם נאלצתם לשדרג בגלל המסך כרטיס מסך? האם אתם משחקים ברזולוציה הטבעית הגבוהה של המסך, או שאתם משחקים ברזולוציות יותר נמוכות…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני צריך מסך שתומך ברזולוציה של 2048X1563 + למחשב גרפיקה. ותהיתי.. יש מסכי LCD שתומכים ברזולוציה כזאתי?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
השימוש שלי למסך הוא גלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושיציג טקסטים טוב לעין.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי העבודה במחשב בעיקר OFFICE, אינטרנט וקצת משחקים (לא צופים בו בסרטים). מאד חשוב שיהיה נוח לצפייה בטקסט (קריאה של מסמכים וכו') שלא יוציא את העיניים ... ניסיתי לחפש בעצמי המלצות וביקורת אך אפשר ללכת לאיבוד בים המידע שקיים בנושא :s05:, אז אשמח למעט מיקוד של דגמים מתאימים בעקרון ראיתי המלצות על VP930BוViewsonic בtom's hardware כמסך שמתאים לעבודה כללית, האם הוא עונה על הדרישות הנ"ל ?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לרכוש מסך LCD ועדין מתלבט בין מסך רחב למסך רגיל (השימוש העיקרי שלי נכון להיום הוא גלישה באינטרנט אבל בעתיד אעסוק גם בפיתוח, ועוד). ואני שואל: האם זה נכון שבעתיד הפורמט של דפי אינטרנט צפוי להיות כמו של מסכים רחבים (כלומר 16:9 או 16:10)? וככה על הדרך (בשביל לא לפתוח נושא חדש): מישהו מכיר את המסך Viewsonic VX2235WM ויכול לתת חוות דעת עליו? מהבדיקות שערכתי ראיתי שיש שני תתי-דגמים, אחד עם מהירות 5MS וניגודיות 1:800 והשני 2MS וניגודיות 1:4000 שניהם נמכרים בזאפ ויש בינהם הבדל במחירים (וגם בביקורות - לשני ביקורות הרבה יותר טובות והוא גם יותר יקר.)
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
יש מסכים שתומכים ברזולוציה הזו כמו בטלויזיה HD READY? אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ושזה יהיה באותה רזולוציה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום... אני צריך את המסך לתוכנות AUTOCAD איימיל אינטרנט וזהו ... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD 19# והתרשמתי מ2 הכתבות שהיו פה לגבי השוואה בין מכי 19# . התרשמתי מהביקורת של סמסונג 971P סמסונג. הבנתי שהוא בס"כ יותר ממולץ מה 932B ,אך מה תקן TCO ? יש לו בכלל? חיפשתי בחנות כי רציתי לקנות LG L1900R ולא מצאתי בנתוני יצרן ולא בתור מדבקה שיש בד"כ על פנל של המסך. הבנתי שהתקן הכי טוב ואחרון הוא TCO-03 ,והוא יותר מחמיר מה MPR2. האם זה נכון? אני לא צריך מסך למשחקים אבל מסך שימזער לי את הנזק הנגרם לעיניים מהקרינה.... מי היבואן הרישמי של סמסונג ? והאם האריות היא ל3 בד"כ? אשמח אם תענו לי על השאחות תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אוקי , אז אני חושב לכיוון של אחד מאלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=588933 http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469711 אני לא מבין גדול במסכים אז מי מהם עדיף ( או שבכלל משהו אחר ? ) (על האסוס אני מקבל קצת הנחה ) השימוש שלי זה אינטרנט , סרטים ומשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-