עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כרטיס מסך 8800GT של אסוס. האם כדאי מסך רחב או רגיל? עם אחריות של שלוש שנים רצוי וגודל עד "20 . תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. Started by user57202,

עד לרמות שקשה לקרוא כתב על רקע לבן באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה כדאי לקבל רמה נורמלית של בהירות ולא משהו שלא מאפשר לקרוא מהמסך

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  3. Started by Liran3331,

נגיד ששניהם באותו המחיר יש בינהם הבדל?<

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  4. Started by uv84,

אני רוצה לקנות את המסך הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו בעיה לחבר אותו לכרטיס מסוג 6600gt של גיגהבייט ? וגם כן רציתי לדעת על גובהו של המסך יש לי ספרייה עם מקום מובנה למסך בגובה 48 ס"מ האם הוא יכנס ? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  5. Started by חן חן,

מה ההבדל בין DELL 2209WFPלבין ?DELL 2209WA איזה מהם נחשב טוב יותר?

6. Started by TNAfan,

שלום, רכשתי בפברואר מסך 24" של דל ואחרי 2-3 חודשים הופיע לי איזה פאקינג פיקסל מת באמצע המסך (ירוק בהיר כזה) האם יש איזו שהיא אפשרת להחליף את המסך תמורת סכום כסף מסויים ? תודה.

7. היי, הנושא בכותרת...המשך ->האחד LCD והשני LED,איזה ציון מקבל מסך אחד מול ציון של המסך השני בבקשה - איזה מסך הייתם קונים,האם העתיד הוא במסכי הLED,ואיזה דגם של מסך LED מקביל בביצועיו ו/או אף יותר טוב של SAMSUNG הייתם ממליצים ולמה?! תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lioryb,

מישהו מכיר? חיפשתי התייחסויות פה בפורום ולא מצאתי... לדוגמא מול Samsung SyncMaster 2333 תודה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  9. התלבטות לגבי מסך נגיעה או מסך בלי touch screen מבחינת איכות בלבד, מה יותר טוב? אני רוצה לקנות מחשב ALL IN ONE, ואם אני לא טועה המסכי מגע יש בהם השתקפות של מה שקורה מאחורה וזה מציק, מצד שני ממש לא מזיז לי שאני יכול לגוע במסך, בשביל זה יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים. אז מבחינת איכות בלבד!!! איזה מסך עדיף, אם בלי TOUCH SCREEN? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Froze,

אהלן יש לי סמסונג T260HD שהוא 25.5 אינץ'. אני מחפש לו מתלה, אבל אני לא לא חושב יודע אם יש לו חיבורים מאחורה. האם לכל מסך יש אפשרות לתלייה? אפשר המלצות למתלה ספציפי? לא משהו יקר במיוחד, איכותי ועם אפשרות להטייה קלה ימינה - שמאלה או למעלה - למטה. תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by victor17,

איזה מסך היה הכי משתלם ב1800 שקל

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  12. Started by V00d00,

לא רחב. עדיף 19 אינץ' אפשר גם 17. יש אפשרות לחרוג קצת מהתקציב. בעיקר לאינטרנט ושטויות, סרטים ומשחקים גם אבל קצת פחות.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. מעוניין בחוות דעת על מסכי LCD של חברת AOC תודה ושנה טובה

14. Started by SamsungUser,

שלום, קבלתי מסך LCD 19 אך הוא לא מתאים במידה של השולחן. יש אפשרות לתלות אותו על הקיר ? (הוא בעל רגלית מתפרקת.) תודה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  15. יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  16. Started by -OmeR-,

קניתי אותו ב-BigBoX ב-1100 ש"ח. איך המסך נחשב היום? והמחיר שווה? קניתי אותו לאינטרנט ומשחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. Started by sonix123,

שאומרים כיול למה בעצם מתכוונים מה הכיול עושה למסך מה זה בעצם כיול? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. מסך הגיימינג המתקדם של היצרנית הקוריאנית צפוי להיות מושק רשמית בתערוכת CES הבאהלכתבה

19. Started by nevo155,

היה לי ויכוח עם כמה חברים לגבי שאלה איזה מסך יותר טוב AOC FT720 שהוא CRT או LG L1750SQ LCD? ובכלל מה יותר טוב LCD או CRT ?? אם לא מחשיבים את החסרונות של המשקל ושל המקום שהCRT תופס אני מדבר מבחינת איכות תמונה לא יופי חיצוני תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  20. Started by pelpepelpe,

יש לי כרטיס מסך connect 3d hd4870 512 mb מבקש המלצה למסך שיתאים לכרטיס (לאאכפת לי ממציאון העיקר שיהיה זמין והיר) בטווח מחיר 700-800 שקל (עדיפות ל20 אינץ ) תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. Started by sdimant,

יש לי מסך רחב וכשאני שם רקע לדסקטופ או כשאני רואה תמונות במסך מלא אני רואה את התמונה מעוכה. האם יש אפשרות שהווינדוס יחתוך אוטומאטית את התמונות בצד העליון והתחתון שלהם בשביל שהתמונות יוצגו ביחס נורמלי? (אני יודע שבוויסטה יש אופציה כזאת, לי יש XP).

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  22. Started by hai13h,

שלוםם, אני מחפש מסך מחשב 24 אינץ'+ למשחקים כבדים/עבודה משרדית/סרטים. שיהיה בחנויות בנתניה. תקציב 1500 כולל חריגה.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  23. Started by mc_elad,

האם יש הבדל בין שני המסכים הנ"ל???? ואם כן. מי יותר טוב?? ומה ההבדלים? תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת : - על מה כדאי להסתכל כשקונים מסך? - תוכלו להמליץ על מסך? עדיפות למסך מKSP

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  25. היי יש ברשותי כעת מסך של סמסונג דגם P2370 ואני מרוצה ממנו בכללי אבל אני רוצה להשתדרג למסך עם תאורת LED צבעים יותר מגוונים וניגודיות יותר גבוהות , חשוב לי גם שזמן התגובה של המסך לא יעלה על 2ms(רוצה להיות מדויק כמה שיותר במשחקים FPS) , שרזולוציית המסך תהיה 1920 על 1080 ובגודל 24-23' . אני רוצה ללכת לכיוון של Samsung , LG ו Dell . אני אשמח שתמליצו לי מהידע ומהניסיון שלכם על המסך שמבחינת ביצועים בכל האספקטים שרשמתי שלמעלה יהיה הטוב ביותר . תודה רבה אנשים יקרים .

• 1 תגובה
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.