מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך מעל 20 שיהיה ביחס של 3:4 ולא 9:16. איזה מסך מומלץ? למה רוב המסכים המוצעים הם רחבים?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רגע לפני שקונים חדש. המסך שלנו מגלה נטיה להפסיק לעבוד אחרי קפיצות מתח (נניח הפסקות חשמל שהיו כמה וכמה בזמן האחרון). כלומר, הוא עובד כרגיל והכל, גם כשמחברים לחשמל, וכשמדליקים את המחשב הוא נדלק לשניה ואז מפסיק לעבוד. אם מנתקים אותו ומחכים כמה שעות/ימים ואז מחברים שוב, הוא שוב עובד אבל יכול בכל רגע נתון להפסיק שוב לעבוד. הבעיה היא לא בכבל (ניסינו להחליף) וגם לא בחיבור למחשב - נראה שהמסך לא מקבל חשמל בכלל בזמנים שהוא לא עובד. זה מסך מצוין ויקר והייתי רוצה לדעת אם לדעתכם אפשר להציל אותו, או לא?
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
fujicom fj2430 led ראיתי אותו בחנות ורואים מעולה יחסית למחיר של 750. מה שמרתיע אותי זה החברה.. איך החברה הזאת?? אמינה?
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. ניתן לי מסך של Apple, (אני חושב שזהו מסך 27 אינצ'), מהדור האחרון (אם אני לא טועה), כדאי שאוכל לעבוד על פרוייקט מסוים. הבעיה (או החלק הקומי): לא ראיתי מעולם חיבורים כאלה (אני לא מכיר את העולם של המק). יש לי נייד עם יציאת HDMI (האמת, מיקרו HDMI, אבל אפשר להשיג מתאם ל HDMI), אבל למסך יש חיבור מסוג אחר, וזה נראה שאין לו בכלל חיבור לחשמל! מתוך המסך יוצאים שני כבלים. אני מניח שאחד זה ה Display Port (?) המפורסם? או שזהו FireWire? הכבל השני איננו כבל כוח קונבנציואנלי שמתחבר לשקע שבקיר. אלא נראה כמו חיבור של המקבוקים השונים. אין לי אלה להביע את עצמי בדרך הבאה:
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ברשותי מסך DELL U2414H ולפני כמה שבועות אחרי שחזרתי מחו"ל התחילה בעיה מעצבנת שמסתירה את כל המסך. המסך עובד אבל הגווני צבע לבן מסתירים אותו. התמונה היא מה שהמסך מראה עכשיו אבל היו מקרים גרועים יותר שהוא היה לבן לגמרי ניסיתי לעשות איפוס ולהחליף כבל מDP לHDMI וזה לא עזר האחריות הסתיימה בנובמבר 2017
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המרחק המקסימלי שהמסך יכול להיות מהמחשב מבלי שתיפגע האיכות ובלי שיהיה צורך בהגברת האות? DVI-DVI, כרטיס מסך GTX 260 (אני מתייחס כמובן לאורך הכבל)
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המסך נרכש באוקטובר 2007 (לייט-און 22 אינטש שבמפרט)
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מסך 17" CRT של סוני מדגם CPD-200ES בתקופה האחרונה המסך החל לרצד בצורה מעצבנת ומציקה לעיניים המסך נבדק עם מחשב נוסף על מנת לשלול את האפשרות שהתקלה נובעת מכרטיס המסך או מהמחשב אליו הוא מחובר ואכן המסך מרצד גם עם המחשב השני. המסך ישן מאוד ונמצא בשימוש כבר כ-7 שנים. המסך תמיד עבד וגם כעת עם הריצודים מוגדר על תדר ריענון של 85HZ. האם גילו המופלג של המסך נותן את אותותיו ומתחיל לגסוס לו? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא והאם ניתן להצילו בכל זאת. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ריצודים במסך DELL 20007FP שכנראה מקורם בכך שהכבל VGA עובר ליד חוטי חשמל ושנאים שונים - של הנייד, מדפסת וכו'. זאת לא תופעה חדשה, אבל היום זה קורה בתדירות גבוהה יותר, וצריך לשחק יותר זמן עם החוטים וזה שוב חוזר. שאלות - יש רעיונות יותר טובים לפתור את הבעיה?? הכבל VGA - באחד הקצוות יש לו מגנט שמורכב עליו, עדיף שהצד הזה יהיה מחובר למחשב או למסך?? כרגע הוא מחובר למסך. אולי שווה להשחיל את הכבל VGA בתוך איזה כבל חוטי פלדה גמישים כדי לסכך אותו??
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייד lg חדש חדש יש לי אותו 5 חודשים עלה לי 7000 ש"ח עכשיו המסך של המחשב נייד הוא "15 רזולוציה 1024*768 בעל 60 הרץ עכשיו הLCD בעל "17 עכישו כדי שיראו טוב צריך לשים 1280*1024 בעל 60 הרץ עכשיו ברגע שפותחים חלוןוהוא בצבע לבן הוא מרצד ממש קצת אבל מרצד ורואים ונגיד פותחים חלון יעני נגיד נכנסים למחשב שלי אז המסך מרצד שממש רואים עד שנפתח החלון והבעיה לא במסך כי חיברתי אותו במחשב נייח בבית ועובד כמו כדול מה אפשר לעשות? איך אפשר לתקן? תודה מראש לכולם ויום טוב!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי שבוע טוב, קניתי את המסך S2717DG של דל כאשר אני מפעיל את האופציה של הG-SYNC רואים ריצוד ברור כל כמה שניות.. כמו כן ברגע שאני מבטל את הG-SYNC המשחקים עובדים חלק ללא שום ריצוד.. האם לדעתכם זה בעיה במסך ? הדרייברים מעודכנים לגירסה הכי אחרונה, ואני משתמש בכבל שהגיע עם המסך DP מהמחשב למסך. 1060- XTREME EDITION 6GB I5- 4670 8GB 10 HOME
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
המסך שלי התחיל לרצד ריצוד איטי (הופך לגוון טיפה יותר כהה ואז עוד קצת יותר כהה וכו' ואז חוזר לגוון הרגיל) כמו כן לפעמים יש רעידות קטנות וגם פיקסלים מרצדים (לשתי התופעות האלה שמתי לב רק כשהמחשב עולה\המסך מתחיל לעבוד). האם יש מה לעשות כדי לסדר את הבעיה או שהמסך גמור? דרך אגב יש לי שני מחשבים שמחוברים למסך דרך KVM ובשניהם אני רואה את הריצוד. ניסיתי לחבר ללא ה-KVM וגם היה ריצוד אז כנראה שזו לא בעיה של ה-KVM ולא של כרטיסי המסך. יכול להיות משהו נוסף שלא בדקתי?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שמתי לב לאחרונה שבמסך ישנה מן "ריצודיות" שניתן להבחין בה בקלות כאשר מסתכלים על המסך מזויות גבוהות במישור האנכי. קראתי במדריך על ה"נצנוץ" ויכול להיות שזה משהו דומה, אבל אני לא בטוח. המסך הוא של סמסונג 206 BW והכרטיס מסך הוא ATI HD Radeon 3200 (מובנה על לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H) מה זה הדבר הזה ומה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אבקש המלצה לרכישת מסך המיועד רק לעבודה : קריאת מסמכי WORD ומסמכים אחרים מתוך האינטרנט בנוחות וללא עייפות של העיניים. בסכום עד 1800 ש"ח תודה שמי
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
על מנת לחסוך מקום בחדר של הילד, חשבתי לקנות מסך שישמש מחשב+טלויזיה. האם יש בכלל שוק למסכים כאלו? האם המסכים האלו אמינים? בקיצור, כדאי או לא ואיזה סוג?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, מחפש עבור הבת שלי מסך משולב גם למחשב (שימושים בסיסיים, בעיקר אינטרנט) וגם טלויזיה (שלט, חיבור בסיסי לממיר) בעבר רכשתי את הסמסונג 26" מה המסך המומלץ היום ? רצוי באזור ה- 24" ? תודה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה על המלצה על מסך בגודל 22-24 אינץ' משולב במצלמה ומיקרופון. המסך הנוכחי שלי הוא כזה ובן 7 שנים והגיע הזמן להחליפו והתרגלתי לנוחות של מיעוט בציוד על השולחן. יש דגם מומלץ? ראיתי את הדגם הבא באייבורי - האם מישהו מכיר? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13614 תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אהלן יש ברשותי את ה dell2209 בתור מסך ראשי אני רוצה להרחיב את השטח עבודה שלי במסך משני החשיבות היחידה למסך משני שיראו את הטקסט חד ולהוציא בתמורה כמה שפחות כסף אני רגיל לחדות של הDELL וכבר קרה לי שכאשר ציפיתי במסכים של AOC קיבלתי כאב עיניים במיידי אני מתלבט בין שני מסכים SAMSUNG 23" P2350 FULL HD \ ASUS LCD 23" - VH232T WIDE 1) האם הם יתאימו לעבודה מבחינת חדות טקסט ותמונה ליד הDELL ? 2) איזה מהם עדיף ? האם אפשר גם לרדת לדגם Samsung 23" LCD SyncMaster 2333SW ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני עובד עם 8800GT ושני מסכים כאשר הראשי הוא LG IPS236V והמשני הוא LG 1919S (מחובר למתאם dvi-i vga). הבעיה היא שכל כמה דקות המסך המשני כאילו נכבה לשניה ואז חוזר. זה קורה במיוחד כשפותחים חלונות או תוכנות. שני המסכים פועלים ברזולוציות המקוריות שלהם. חיפשתי באינטרנט וראיתי המון אנשים שמדווחים על הבעיה אבל לא באמת מצאתי פתרון... מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למסך טוב ולא יקר בעיקר לאינטרנט ויישומי מחשב - לא למשחקים או תצוגה גרפית כלשהי. מסך משתלם בסביבות ה500 שקל אם אפשר גם פחות זה לצרכים בסיסיים ביותר. תודה
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן מחפש מסך נורמלי בלי כל בולשיט שאנשים מאכילים אותי, מישהו הפנה אותי לפורום הזה ואמר לי שזה המקום הכי טוב לחפש מסך. טוב אז נתחיל התקציב שלי זה עד 1700, אני מחפש מסך בשביל לשחק אקס בוקס בחדר שלי והמרחק צפייה זה 40-50 ס"מ. כמובן שלפני שאני קונה משהו אני בודק טוב טוב לראות שזה יתאים לי ושזה יהיה מוצר שישרת אותי הכי טוב תמורת המחיר.ץ בדקתי כמה מסכים אבל אני עדיין לא סגור, אני חייב לציין גם שרוב הסיכויים הם שאני אצתרך לסוע ולהסוף את המסך ולא להזמין אלה אם כן אני יהיה חייב לחרוג ממצב כזה בשביל משהו טוב. מסך אחד שהזמנתי מאתר winprice היה samsung xl2370 LCD זה עם ה2MS, כשהוא הגיע אלי זה היה ה2370hdtv שלא רציתי בכלל, החזרתי אותו בסוף וביטלתי את העסקה והחלט…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבקש עזרה לגבי מסך. איזה מסך כדאי לשדך לכרטיס מסך מסוג nvidia rtx 2060. אני רוצה בעתיד לשדרג לכרטיס RTX 3070 אז נא לקחת בחשבון.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כששאלתי על מסך איכותי, איכשהו הגעתי לאתר החברה: http://www.primeview.co.il ואנשי החברה, הפנו אותי למסך הזה: http://www.primeview.co.il/Index.asp?ArticleID=235&CategoryID=121&Page=1 ורציתי לדעת אם יש כן עוד מישהו, שמכיר , או שמע, או אפילו יש לו ויכול להעיד על האיכות של המסכים הללו.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-