עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מחפש מסך מחשב /טלוויזיה שישמש לחיבור מחשב וגם פלייסטישן 2 אין צורך ב HD , גודל מקסימלי 22-23 גודל מינימלי 20 איזה מומלץ מקסימום תקציב 1500 ש"ח עם עדיפות ליותר זול

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by RONEN1N,

אני רוצה לקנות מסך בערך 40 אינץ שישמש לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ראיתי שיש אנשים שעובדים על מסכים של 40 איצץ אבל השאלה איך הם יעבדו במשחקים ואם זה באמת פרקטי

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by o.k,

שלום לכולם!! רציתי לדעת מה דעתכם על המסך 740N 17'' LCD 8ms של סמסונג שמחירו 1100 ש"ח ומה הפירוש DVI שקשור לנושא המסכים?? תודה

4. שלום, בפרמטרים נראים די זהים. מה מבין השניים מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by michabb,

שלום רב, אני מחפש מסך 22-24 שלא מעייף את העיניים.מהם הפרמטרים החשובים לצורך זה? אם אפשר המלצה למסך עד 1K ש"ח. תודה רבה.

6. Started by ilanb0,

מחפש מסך נוסף לזה הקיים (לצורך עבודה עם שני מסכים) בעיקר להצגת גרפים ונתונים נוספים בעת מסחר בני"ע. רצוי שיהיה קל כי ניסיתי לחבר מסך ישן (DELL 220W) והוא ניתק מהקיר בגלל המשקל... מכיוון שלא מדובר במסך למשחקים, ראיתי שיש גם מסכים ב-400/500 ש"ח ואז השאלה היא ברמה העקרונית - למרות שהדרישות מהמסך הן צנועות, האם מסכים כאלו יחזיקו מעמד? או שכלל אצבע צריך לרכוש מסך מסכום מסויים והלאה?

7. Started by יוני שמין,

תעזרו לי האם כדאי לקנות מסך מחשב שני מאוד בא לי לשמוע את דעתכם

8. הי! קניתי למחשב נייד מדגם T500 קניתי גם docking station תואם ועכשיו אני רוצה לקנות מסך גדול שיתאים לו היחס במסך שלי עכשיו הוא 3:4 והבנתי שזה בעייתי כי היחס של הT500 שונה (אני לא יודע מה הוא) תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בגודל 21 או 22 אינץ' שתואם? התקציב שלי הוא 1500-2000 שקל אני לא מחפש משהו מדהים, אני לא משחק יותר מידי... בעיקר אני רוצה לקבל נוחות שימוש מהמסך הגדול אם התקציב גבוה מידי אין בעיה גם להסתפק במסך זול יותר

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  9. ראיתי פה לדוגמא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3077 אני מכיר ויודע איך רואים במסכי טלוויזיה 3D ,לא ראיתי עדיין מסכי מחשב 3D. ראיתי לא מזמן בטלוויזיה של LG 3D סרטון הדגמה למשחק FPS נראה לי שזה היה BF 2 - ראו פשוט מדהים, מימד של חוויה אחרת לגמרי ומאוד מרשים. המטרה העיקרית בשבילי זה למשחקים (לא שאני גיימר כבד פשוט אם כבר משחקים במשהו אז להנות עם מקסימום חוויה) השאלה אם מסך מחשב 3D יתן לי אותו רמת אפקט/עומק של תלת מימד כמו מסך טלווזיה 3D ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by skull1681,

תקציבכם: עד 1500 חריגה: 2000 מה השימושים שלכם?: משחקים + סרטים מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: 540M של NVIDIA זה הנוכחי עם 2GIGA RAM בעתיד אקנה 770 או מה שיהיה עד אז בקשות מיוחדות: חדר חשוך + FULL HD חדות של תמונה +IPS + HDMI + VGA צבעים חדים + 100-200 HZ שעות צפייה 7-17 גודל מסך רצוי:27"-32"

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by messi,

שלום רציתי לדעת איך המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=692312 מה דעתכם? האם יש מסכים טובים יותר?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by KF,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות למסך 22 שישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים.. את הT220 כבר יש לי בבית במחשב נוסף ככה שאותו פחות או יותר אני כבר מכיר.. האם כדאי ללכת דווקא על הT220P או שיש אופציות אחרות ? תודה !

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by com,

אהלן. בקרוב אני מתכוון להעיף את המסך מחשב הקשיש שיושב בחדר שלי (ואו, יותר מעשור! טפו טפו טפו) אני רוצה שהמסך הבא ישמש גם בתור מסך מחשב, וגם טלויזיה (שתתחבר לממיר הyes) אז מה אני צריך,מה יתאים לרעיון - טלויזית LCD, או מסך מחשב LCD? ומה בעצם ההבדל? אשמח שתאירו את עיני בקשר לענין. אחרי זה שאני יבין מה אני צריך נכנס להגדיר מסגרת מחיר ולבחור מסך. תודה וחג שמח!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by matanco3,

היי אנשים אני צריך את עזרתכם... החלטתי לקנות מסך מחשב חדש והמסך הזה הולך לשמש לי גם כטלוויזיה במחשב יש כבר כרטיס טלוויזיה... התקציב הוא עד 3000 ש"ח ואני רוצה את הטוב ביותר המחשב שהמסך הולך להתחבר אליו הוא מחשב טוב עם כרטיס מסך 5850 מה שחשוב הוא האיכות ובעיקר הגודל כי אני הולך לראות סרטי HD בו אז חשבתי בסגנון 27' מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה את המסך הזה: P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI של סמסונג שעולה בפנדה-2030... קיצור תגידו לי אם המסך הזה הוא טוב לדרישות שלי שהם חיבור למחשב+איכות ממש טובה בשביל משחקים הכי טובים שיש וגם בשביל תכני HD ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by alonn,

שלום, עד לאחרונה הייתי הבעלים הגאה של Dell UltraSharp 2209wa שלצערי נסדק במהלך מעבר דירה. הייתי מאוד מרוצה ממנו ואני צריך את עזרתכם במציאת תחליף ראוי. בעקבות מחסור במקום בחדר, אני שוקל בכובד ראש את כל העניין המחשביזיה. לאחר שיטוט קצרצר באינטרנט נוכחתי לדעת ש-Dell לא מייצרים כאלו וש-SAMSUNG עשו כמה אבל הביקורות די פושרות. מה עמדתכם בעניין? ואגב, האם ניתן לחבר מסך מחשב רגיל לממיר HD של HOT? על הדרך אשמח גם לקבל המלצות הן למחשביזיות והן למסכים רגילים. אני מניח שאיזור ה-28" יהיה אידיאלי, השולחן שלי די צר ומסך גדול יותר יקשה על עבודה במחשב. שימושים: עבודה שוטפת וצפייה בסרטים. תקציב: נאמר עד 2500 ש"ח, אלא אם כן קיימת איזו מחשביזיה של Dell שפיספסתי ואז אפשר לחרוג קצת . תוד…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by efimz5201,

שלום לכולם, מבקש המלצות על מסך מחשביזיה של סמסונג 27'' דגם T27B300MA. לצורך חיבורו למחשב ובנוסף לממיר של יס לצפיה בטלויזיה. ראיתי אותו כרגע הכי זול ב- 1500 ש"ח. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=824439 תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 1stcowgirl,

מסך מחשבטלויזיה - מה הכוונה? שזה גם מסך למחשב וגם מסך לטלויזיה? האם לא כל מכשיר שיש לו כניסת TV - DVI ו AVG + HDMI יכול להיות "מסך מחשבטלויזיה"? - אני לא מבינה..... אשמח אם משהו יוכל להסביר לי. - אני מעוניינת לרכוש מסך חדש למחשב, חשבתי על משהו בגודל 24, והתקציב שלי הוא בערך 1500ש"ח פחות או יותר. אז כשנתקלתי במונח "מסך מחשבטלויזיה" חשבתי לעצמי למה לא לקנות טלויזיה 24" בעלת כניסןת TV + HDMI + DVI - (אשמח גם לקבל המלצות על מסכים שונים)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by alh,

אתמול כשקמתי בבוקר והדלקתי את המסך, הוא נדלק כרגיל אבל אחרי כמה שניות נכבה. לפחות כך זה נראה בהתחלה, אבל כשהסתכלתי טוב יותר על המסך ראיתי שהתמונה מופיעה בו כרגיל, אבל היא מאד מאד חשוכה. זה נראה שתאורת המסך נכבית אחרי כמה שניות. כשחיברתי אותו דרך ה VGA ללפטופ הוא נדלק, ואז כשעברתי חזרה ל DVI הוא המשיך לפעול כרגיל, אבל היום בבוקר זה שוב קרה, והפעם גם כשחיברתי דרך ה VGA הוא נדלק לכמה שניות ואז התאורה נכבתה. יש למישהו רעיון מה לעשות? האחריות כבר נגמרה ואני ממש לא רוצה לקנות מסך חדש.

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by עמית הוברמן,

היי מתייעץ לגבי מסך מה אומרים על ROG STRIX XG27UQ האם למישהו יש אותו \ חוות דעת?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by yoash,

שלום, רכשתי מחשב חדש שהגיע זה עתה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=244244 השידרוג היחד שבוצע הוא הרחבת זיכרון ל-4 ג'יגה הבעיה היא שכאשר חיברתי את המחשב, המסך מטושטש. המסך הוא רחב 22 אינץ' מתוצרת MAG. כרטיס המסך הוא של אינטל G33/G31 ניסיתי לשחק עם הרזולוציות, קצב הריפרוש וכו' - אך זה לא פתר את הבעיה. מה אפשר לעשות? יכול להיות שהאשמה היא בכרטיס המסך? תודה!

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. Started by אני רק שאלה,

הי חברים, אשמח לקבל המלצה למסך מכויל לעריכת וידאו. רזולוציה רצוייה למסך הינו 2k חשוב 10 ביט ולא 8. גודל מסך עדיפות ל 27 ומעלה אבל גם 24 יהיה בסדר. דיוק הצבעים מאוד חשוב לתיקוני צבע. התקציב שלי הינו עד 1500 ש"ח אפשרי לחרוג במעט אבל אשמח לשמור על תקציב. אשמח להמלצות רלוונטיות. אני מקווה שישנו מסך כזה במסגרת התקציב שלי. תודה מראש לכל עושי המלאכה בפורום הזה... 😊

22. Started by 7wingz,

מה קורה חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים בעיקר, לסרטים ולדברים הרגילים. בדקתי כבר במפרטים המומלצים ורק נשאר לי לברר כמה דברים בנוגע למסך. יש העדפה למסך מלבני או מרובע? ומה הסיבות לכך? ואם כבר אז אני אשמח לקבל המלצה למסך בגודל 19-20 אינצ', במחיר 1000-2000 בערך. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש לי מסך LCD והוא כבר דיי מלוכלך. יש עליו הרבה דברים מגעילים וזה (זה לא פיקסלים שרופים). עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לנקות מסך שכזה כמו שניקיתי את מסך ה-CRT הישן שלי (מים+ניגוב במגבת נייר). האם זה טוב למסך. אם לא איך כן ניתן לנקות אותו. שאלה נוספת שלי היא שכשאני לוחץ טיפה על המסך עצמו (החלק השחור) אז יש קצת גלים קטנים כאלה וטיפה טיפונת איוות של צבעים. למה זה קורה והאם זה בריא לסמך שלי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ggg,

http://www.no-risk.co.il/pl_product~S23A950D~4~0.htm האם המסך הזה טוב? הוא יותר טוב מהמסך הזה? http://www.benq.com/product/monitor/XL2420T

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by davidreznic,

האם יש עוד מסך שאפשר לסובב ב-90 מעלת כמו הDELL2007WFP? הוא צריך לתמוך ברזולוציה של לפחות 1650*1050 ואם כבר מדברים, הדל הנ"ל מצפי בציפוי זכוכיתי או מאטי..

• 1 תגובה
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים