עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני שוקל (בחיוב) לקנות את המסך .יש לי כרטיס מסך אנטיקה (RADEON 9200SE) שיש לו רק יציאת VGA וSVIDEO.האם הבדל בתצוגה הוא משמעותי (אני מעריך שכן אבל עד כמה?).קניית כרטיס מסך איננה על הפרק כי זה מחשב ישן אם לוח הכולל יציאת AGP שאני לא מתכוון להשקיע בו.אני אקנה מחשב חדש בעוד כמה חודשים ואז המסך יעבור אליו. אולי שווה לחסוך ולקחת את הפיליפס המומלץ פה (לאחרונה) ב1360.ממילא אני כמעט ולא משחק.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. שלום אני חדש פה ואני לא מבין כול כך מה שקרה לי במחשב תיראו יש לי המסך הזה חודש ככה ושאני משחק משחקים או שאני בא להחליף רזוליצה זה לא מתחלף וגם ככה במסך רגיל מה אני עושה יש לי מישהו פיתרון או משהו כזה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. שלום לכולם, מי שזוכר את האשכול הקודם שלי עלהבעיה במסך lg בסופו של דבר החזרתי אותו. אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות ה1600 ש"ח. המסך מיועד בעיקר למשחקים. אשמח להמלצות למסכים טובים. רצוי 19". תודה רבה לכולם.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  4. Started by o.s,

שלום, קניתי לפני מס' ימים מסך מגדם 226BW ועשיתי מס' בדיקות עליו ומצאתי פיקסל אחד שרוף ויש טיפת זליגת אור(עם אור לא רואים בכלל ובחושך רק על רקע ממש כהה וגם אז זה לא הכי מורגש) לאורך החלק העליון שמחבר בין הפלסטיק השחור למסך . זה תקין או כדי לעשות משהו בנידון? תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  5. Started by XGALX,

איך רמות המיליסקנד הולכות? סדר עולה או יורד? יעני 2 מילי .ס. יותר טוב מ4 מילי .ס. או להפך? אותה שאלה לגבי יחס הנגדיות...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. תודה על כל עזרה !!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  7. צריך שבעיקר שהיה בעל צבעים ובקונטרס גבוהה מאוד ,למשחקים בתלת מיימד ,ולסרטים לפעמים בעדיפות אחרונה. מבחינת גודל כמה שיותר עדיף. תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  8. Started by idogel,

אני אבקש מכם להמליץ לי על מסך במחיר של כ1200-1500 שקל ללא חריגות מיותרות ה1500 זה חריגה מ1400.. מסך שיחזיק טוב (ביחס למחיר) משחקים , סדרות וסרטים.. אני לא יודע אם זה משנה הכ.מסך בשביל המסך אז אני אומר שאני מחזיק בראדון 1950XT אם זה משנה משהו. תודה. 8)

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. Started by boim,

אהלן אני מעוניין לרכוש DEL 2407WFP גרסת A04 ולא גרסת HC החדשה. האם יש מקום בארץ שמוכרים עוד את הגרסה הישנה?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  10. Started by abudy,

מסך טוב אני לא יודע איזה מסך לקנות בין 1000-1300

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. ואיפה וכמה עולה כבל DVI? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ro3eK,

הנה פרטים: LG L226WTQ wide screen , 2ms , contrust 1:5000, 1680 x 1050 באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l226wtq.jhtml האם הוא טוב? תודה...

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. השאלה בנושא אם הוא PVA או TN פשוט תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  14. מחפש מסך מחשב למשחקים ושאר השימושים הרגילים במחשב.. שיתאים לכרטיס מסך ATI 2900XT.. כמה שיותר גדול - יותר טוב תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  15. Started by bigwave,

לא מצליח למצוא אותו באתר ולא בדפי זהב. תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. קניתי מטליות לניקוי מסכי LCD ורשום שהם לא מתאימים לשימוש מסכים בציפוי כרום

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by Shizel,

מתי הסקירה של מסכים 22 תיצא באתר ?? (צריך דחוף)

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  18. Started by asafs1351,

אהלן, אני יודע שקודם כל צריכים להתחיל מהמסך - ורק אז להתאים את המפרט, אבל אני די סגור על המחשב שאני רוצה, אז אשמח לקבל המלצות למסך בהתאם למפרט שאני אכתוב פה. חשבתי על 206BW של סמסונג, אבל ראיתי שהוא עשוי מהפאנל הפחות טוב.. אני לא סגור על מסך רחב [להפך, נראה לי שלאינטרנט, משחקים ועריכת וידאו מסך מרובע עשוי להיות אפילו יותר טוב..] כך שאם למישהו יש המלצה בשבילי למסך טוב, 19 אינץ' בסביבות ה-1300 זה יהיה מעולה :] המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤479 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD אח…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  19. שלום לכולם. המסך שלי פתאום החליט להשתגע. כשאנימדליק אותו יש רעש כזה חזק שלא מפסיק, כמו הרעש הזה של הקליק שמדליקים את המסך? רק שהקליקים בקצב של 10 לשניה. המסך מאוד ישן, משהו כמו 7 שנים. ולכן החלטתי לקנות מסך חדש. שיהיה 19 אינץ', לא דק, כי אין לי כסף להשקיע ב19 דק איכותי. רק שטוח. מאיזה חברה מומלץ? יש דגם ספציפי שהוא ממש טוב? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  20. Started by Discreet,

הדגם הזה החדש עם תמיכה בHDCP ו2ms http://www.gamaoffice.co.il/products/95245

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לקנות מסך LCD למחשב (בסביבות 2000 ש"ח), כאשר אני מייעד אותו למשחקים סרטים וטקסט (לפי סדר חשיבות). הבעיה היא שאני קצת מבולבל מכל מה שרץ בפורום. למשחקים ממליצים לרכוש את SAMSUNG 226BW לסרטים ממליצים את DELL 2007WTP ולטקסט צריך משהו אחר לגמרי. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר: 1. להסביר בבקשה אלו תכונות חשובות בכל קטגוריה. 2. האם יש מסך שיהיה טוב מאוד בכמה קטגוריות? אם לא, האם ההבדלים בין הקטגוריות יהיו משמעותיים? 3. .... וכמובן מה מומלץ לי לרכוש. תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. Started by ilanb0,

חבר קיבל הצעה לרכישת מסך ויוטק המאפשר גם לראות טלוויזיה. מה עוד נדרש ממנו על מנת להביא עצמו למצב שבו יוכל לראות טלוויזיה באמצעות מסך זה? ובאופן כללי, האם הדגם הזה מוכר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by oren12,

אני מבולבל לגמרי, חשבתי לקחת את הפיליפס שכולם ממליצים אבל אתם מפחידים שאתם אומרים שיש בריחת אור ופיקסלים שרופים. אני לא יכול לסוע כ"כ רחוק כדי לבדוק מסך. אולי יש מסך אמין וטוב שיריץ משחקים וסרטים באיכות גבוהה? אולי 226BW או L226WTQ כמובן שיהיה מסך 20'' - 22''

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. Started by benziwa,

קניתי מסך LG L1960TR והמסך נראה לי בוהק מידי לעיניים. מישהוא יכול להמליץ לי על "SETTING" אופטימלי (ראיתי שיש די הרבה אפשרויות ולא מצאתי משהו אופטימלי)- כך שהמסך יראה הכי טוב לטקסט ולאינטרנט. אני שוקל להחליף ל SAMSUNG 971P - האם אראה נוח יותר לעניים ? (שם הבהירות היא 250 ולא 300 כמו ב LG)

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  25. אני מעוניין לרכוש מסך דק 17 או 19 אינצ' בתקציב של עד 1000 שקל לשימושים הבאים: פוטושופ,אילוסטיטור ועריכת וידיאו+אפטר אפקט ויש לי גם שאלה בנוסף,מה עדיף לשימושים האלו,מסך 19X6 או מסך 4X3 תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.