עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD 19 אינץ למשחקים כבדים ותמיד יש לי כרטיסי מסך מהסדרות הגבוהות אני בקרוב עובר מ-7800GT ל-8800GTS. אני מואד אוהב את המסכים עם התצוגה המבריקה!!! ASUS, NEC, AG NEOVO הזמנתי לחנות היום את הNEOVO E19 זה דגם מלפני שנתיים ובעל נתונים טובים מאוד בנוסף יש לו פאנל זכוכית שאומרים שגורם לטקסט להיראות בו ממש טוב. מישהו ראה את המסך משחקים? זה מאוד קריטי לי כי לפני שנתיים קניתי מסך של סמסונג שהציג משחקים בצורה מאוד לא טובה איפה שהיה מתכות למשל היה חסר טקסטורות במקום בCRT שהיו רואים מבריק למשל היה חסר את זה וזה גרם לעיניים להתעייף ובנוסף זה נראה כאילו זה משחק מלפני 10 שנים! אני צריך תגובה די מהירה על המסך הזה מכיוון שאני מקבל אותו בצהרים בחנות ואני לא רוצ…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. Started by puvsc,

יש לי כרטיס של 7970.... המסך- באופן שרירותי מידי פעם קופץ, זה בעיה בכרטיס או במסך??? זה קורה לאו דווקא בזמן מאמץ- אפילו בזמן של גלישה באינטרנט.... אשמח לחוות דעת

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by duuuura,

אני רוצה לקנות מסך 2253bw אבל שמעתי שיש לו יציאת dvi אחת ואני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הps3 למסך באותו זמן אז איך אני עושה את זה? אני צריך מתאם או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. Started by lalamosaka,

הבנתי שיש ב - LcdTV פתח תקווה אבל הם אומרים שאין להם כרגע במלאי ובתצוגה. מישהו יודע על מקום אחר שניתן לראות את המסך באיזור המרכז ? תודה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  5. Started by dd7,

הרבה ממיליצים על הvp930 האיכותי, האם המסך הזה vp920b הוא גם טוב מישו מכיר אגב יש לו 4ms למשחקים... מה אתם אומרים.?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. Started by Blaz0r,

מה קורה אחרי הרבה המלצות שקיבלתי, קניתי את המסך הנ"ל והוא הגיע היום. חיברתי אותו למחשב, הכל בסדר, אבל שמתי לב שבגוונים מסויימים (למשל האפור שבצידי הפורום והתכלת הבהיר שמקיף את חלון כתיבת התגובה) רואים פסים אנכיים במרווחים של כחצי ס"מ... אני הוזה? הגדרתי משהו לא בסדר או שקיבלתי מסך תקול? :-[ אשמח לתשובה מהירה בשביל לדעת אם ליצור קשר עם השירות לקוחות ולבקש שיחליפו את המסך, תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  7. בעיקר לקריאת מסמכים, אינטרנט ופה ושם סרטים. יצורף למחשב הבא : * i3 3.1GHZ 1155 * biostar H61MH * sparkle GTX460SE 1024 תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by plinks,

שלום כולם, אני זקוק להמלצה למסך מקצועי שיתאים לעבודת גרפיקה ועיבוד תמונה. חשוב מאד מן הסתם טווח גוונים רחב, פרטים בSHADOWS ופרטים ב HIGHLIGHTS. גודל מינימום 22" אני מתלבט בין מסכים "22 סביב 1000 ש"ח שאינם TN לבין מסכי 24" שעלותם כבר סביב 2600 ש"ח. אילו מסכים נחשבים אמינים ואיכותיים סביב ה-1500 ש"ח ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אחרי חרישה פה בפורום החלטתי ללכת על אחד משני המסכים האלה: Samsung 971P או VP930 Viewsonic השימושים יהיו גלישה , תכנות , עריכת וידאו ועריכת תמונות , משחקים ופחות צפייה בסרטים אבל חשוב שתהיה איכות טובה גם בסרטים ! מה שמטריד אותי , זה הזמני תגובה הגבוהים יחסית למסכים עם פאנל TN .. אבל לפי מה שהבנתי לא תהיה כ"כ השפעה על משחקים ... יתרונות/חסרונות של כל מסך ? מה אתם אומרים , על מה ללכת ?? אני שובר ת'ראש כבר כמה שבועות .... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. ערב טוב! יש לי שאלה. קיימת ברשותי מצלמת אבטחה אלחוטית שהיא משדרת למגבר, ואז המגבר מחובר לטלויזיה עם היציאות הצהובה והאדומה RCA, כמו כן קיים ברשותי מסך מחשב מיותר שהייתי מעדיף שהוא ישמש אותי בתור טלויזיה בנפרד כדי שאוכל לחבר אליו את המגבר, אבל הבעיה שבמסך מחשב יש את יציאת ה VGA!!! מה עושים?! תודה ומחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  11. Started by shayshaf1,

היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות? תודה 0

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by 3rr0r,

שלום וצהריים טובים. כבר זמן מה אני מתכנן לקנות טלויזית LCD בגודל של כ20-21 אינץ לחדר השינה שלי. התקציב לא בשמיים אך אני מקווה שהוא יספיק לטלויזיה ממוצעת. התקציב עומד כעת על כ-2200 שח פחות או יותר. מיועד בעקרון לצפיה ממיר HOT במרחק של כ3 מטר ואולי בעתיד לחבר גם נגן DVD. אשמח לתגובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  13. מיועד לשימוש יומיומי ועבודה רבה עם תמונות ופוטושופ

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  14. שלום לכולם קראתי כמה פעמים בפורום שישנה גירסא חדשה למסך 2408WFP משהו 01 , אולם לא מוסבר בשום מקום מה ההבדל בגירסא הזו לזו הקיימת והאם ישנה איזו מגרעה בדגם הנוכחי שתוקנן בגרסא 01 ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. Started by ino,

שלום , אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אומר אם הפאנל של המסך סוני שלי הוא a-Si-TFT Active Matrix LCD Panel קראתי בחיפוש על פאנלים , אבל אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת איפה זה ממקם את הסוני הזה..תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. מחפש מסך מחשב - 19" - לעבודה וקצת משחקים. הדרישה שלי מהמסך שהוא לא יפגע לי בהנאת המשחק (מריחות וכו)... עד 1500 שח". חיבור DVI? תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. המסך הזה טוב ? : http://www.skypc.co.il/pl_product~L1719S~9~0.htm רציתי לדעת האם זה המסך הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב של עד 900 שקל מבחינת הביצועים שלו במשחקים בעיקר. אם למישהו יש אותו או מכיר אותו טוב אשמח לקבל את דעתכם עליו. אם אתם מכירים משהו יותר טוב בבקשה תביאו לי לינק או משו. המסך הזה : http://www.skypc.co.il/sg_product~51320~9~0.htm עדיף ? תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. Started by nitsanroz,

מה כדאי? השימוש הוא משרדי

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  19. שלום, אני לא משתמש חדש, קרתה תקלה עם המשתמש הקודם לכן פתחתי חדש, לכן אני אל חדש בפורום שאלתי היא בקשר למסך הספציפי הזה שראיתי ב KSP עולה 1500 במזומן. הינה קישור למוצר בחנות : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4599 DELL 1908FP והינה קישור: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=320-5293 כעיקרון אני מוכן להוציא עד 1600 שקל בערך. לכן כשראיתי אותו בקיי אס פי (כן אני מוכר עם הדעות של כולם ולכן מבקש לא להגיב בנושא), הקטע שחיפשתי בנועה, איי קיו, וסקיי ואין אצלהם את המסך הזה אלה גירסא שהיא e.... ולא הסדרה של ה ULTRASHARP מה שאני מענויין לדעת, האם למישהו יש את המסך הספציפי? מישהו התנסה איתו? אני לא גיימר כרגע, אבל כן משחק הרב…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  20. שלום... אני צריך את המסך לתוכנות AUTOCAD איימיל אינטרנט וזהו ... תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. Started by sefoni,

שלום, מבקש המלצה למסך מחשב 27" אני משתמש במחשב נייד של DELL מחובר לתחנת עגינה של DELL. השימושים העיקריים שלי זה עבודה משרדית (עובד הרבה מהבית), כתיבת וקריאת מסמכים. גלישה באינטרנט. מערכת SAP. לא עושה עיצוב גרפי, לא רואה סרטים ולא עורך וידאו. חשוב איכות הטקסט שלא אצטרך לאמץ את העיניים. אני יושב מול המחשב רוב שעות היום. תקציב 1500 +- חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893370 מה דעתכם? גם המלצות אחרות יתקבלו בברכה!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  22. Started by gabishpak1,

שלום אני חדש בענייו מחשבים ואני צריך המלצה למסך המיועד למשחקים כבדים. התקציב הוא 1000 שקל,אני רוצה שגודל המסך יהיה בין 20-24 אינ'ץ.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by xena,

אני מעוניין לרכוש שני מסכי LCD - אחד עד 1500 ש"ח והאחר עד 2500 ש"ח. שניהם מיועדים לבעלי ראייה שאינה טובה במיוחד כך ש 2007FP ואחיו לא באים בחשבון (גודל פונט). השימוש הוא עבודה עם טקסטים. זה הכל. נראה לי ש 19" יהיה טוב כאן בשל גודל הנקודה הגדול ביותר.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  24. אהלן, אני מתלבט כרגע בין מסך Dell 2007FP לבין Samsung 971P. ההתלבטות היחידה כרגע היא גודל הפונטים שאני אראה במסך (אין בעיה של תקציב). הבנתי מקריאה בפורום שבמסכים של 20" הפונטים יראו קטנים יחסית למסכים של 19", זאת בהנחה שמשתמשים ברזולוציה הטבעית של המסכים. בכל מקרה, אני לא מעוניין להשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך גם במסך של 19" מכיוון שלטעמי (או לטעם העיניים שלי...) הפונטים עדיין קטנים, לכן אני רוצה לשים את הרזולוציה על 1024x768 (ככה למשל זה מוגדר במקום העבודה שלי בו אני עובד עם מסך 19"). השאלה שלי, ומכיוון שאני לא מתכוון לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, האם הפונטים יראו יותר טוב ב - Dell או ב - Samsung אם אני מגדיר את התצוגה שתעבוד עם 1024x768 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.