עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מעוניין לקנות מסך '22 איך המסך החדש של LG http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23775&catid=926

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  2. Started by 1900P,

היי, ברצוני לעבור מ CRT למסך דק. רציתי המלצות לגבי מסך דק. השימוש במחשב לצורך" סרטים, אינטרנט, ואופיס, יש שימוש רב במחשב, והוא דלוק כמעט כל היום. חשוב לי שלא יהיו נקודות מתות ומריחת צבע. ההתלבטות בין 19-21 אינטש. אודה לכם באם תעזרו לי בבחירת מסך. תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. Started by Seaninho10,

שלום רב, לא מכבר (היום!!) רכשתי את ה- MW221C של ASUS. אקדים ואומר שכל תוכנה, מדריך או סתם מאמר על המסך יתקבל בברכה. בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לתוכנה שעוזרת להדגיש את הפונטים, כי הם נראים לי די מרוחים. נ.ב. תודה לכם מבקרי האתר שהמלצתם על המסך, באמת מסך מצוין.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  4. היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש אחרי מסך 22 אינג' למשחקים, קצת סרטים, וגלישה בסיסית. אני הולך על פאנל TN בגלל המחיר הסביר (מן הסתם) . הרצתי הרבה חיפושים בפורום ואני כבר לא יודע במה לבחור בכל דיון משכנעים אותי על משהו אחר, ההתלבטות שלי היא בין ה2243bw , 2253bw של סמסונג ו mw221c של asus 2253bw - 2ms , 1:8000 2243bw - 5ms , 1:8000 mw221c - 2ms , 1:3000 אלו הנתונים היבשים, בקשר ל pivot של ה 2243bw זה נתון שלא כל כך מעניין אותי כך שאין צורך לקחת אותו בחשבון. מישהו יכול לעשות לי סדר בראש ולהגיד לי מה בדיוק ההיתרונות והחסרונות של כל אחד, ובשורה התחותנה על מה ללכת ?! שחכתי להגיד אבל אם יש מסך של LG שעדיף על המסכים האלה והוא במחיר שלהם (1300-1400) אשמח לשמוע עליו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  5. Started by gil13,

האם שווה לקנות את הדגם הזה? הוא מסך טוב ל-20 אינץ'? הוא עדיף מזה: 2043BWSamsung?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  6. אהלן מחפש מסך LCD איכותי בגודל 20" למחשב שישמש גם כטלויזיה עם חיבור לממיר של YES. תקציב של עד 2000 ש"ח. בתודה מראש זיו.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 1200 ש"ח. הדבר הכי חשוב לי במסך הוא שהוא לא יאמץ לי את העיניים, יהיה נוח להסתכל עליו במשך שעות ושיראו בו צבעים נכונים וברורים (אני בעיקר עובד בגרפיקה). אני מתלבט בין שני המסכים הבאים: LG W2242T - מסך 22" במחיר סביר בהחלט. מה שמרתיע מלקנות אותו זה אני שמפחד שהוא בהיר מדי וזה יכאב בעיניים, אני מפחד מעצם זה שהוא גדול ואני יושב יחסית קרוב למסך אז הגודל יהווה חיסרון ויאמץ את העיניים, ודבר אחרון זה המחיר שנראה זול מדי למסך 22". Samsung 953BW - מסך 19" עם ביקורות מצויינות. באמת לא ראיתי ביקורת אחת אפילו רעה עליו ואני רוצה להאמין שהוא לא מאמץ את העיניים. החיסרון הוא שהוא רק 19" והוא קצת יותר יקר מהמסך של LG. אני אשמח לשמוע את דעת…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אמור לעלות על מערכת הכוללת Dual Core (לא Core2Duo) עם כ. מסך 8500GT ו2 גיגה זכרון. כמו כן מחירו 2200 באופיס דיפו - אם אתם מכירים חלופות מעניינות ששוות את הכסף (לא מעוניין לחרוג מן התקציב הנ"ל) אשמח להתעניין. (כמו-כן רצוי חנות באזור המרכז - עדיפות לאזור ת"א) בתודה מראש לכל תגובה שי ביטון.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  9. Started by liortaib,

שלום אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ בתקציב של 1600 שקל שהוא יעמוד על הכטיס מסך 4870x2 שיצא בקרוב(המסך למשחקים) עכשיו רציתי לדעת איך המסך הזה מבחינת דיוק צבעים ואיכות תמונה לא ממש אכפת לי pivot וזויות תמונה רק שיראו טוב במחשקים בלי מריחות אז מה אתה אומרים על המסך הזה?Chimei 22 LCD 222H אם יש לכם הצעות אחרות בשבילי לי אני ישמח לקבל.....

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  10. Started by amnonco,

יש לי שאלה שאלתית מה ההבדל בין שני המסכים האלה של ASUS: VK222H MW221C האם הVK טוב יותר(ניגודיות)? ואם כן - למה הוא יקר פחות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אני חושב לקנות מסך 20" והבנתי שהרזלוציה במסכים אלו היא 1600X1200 שזה נשמע לי די גדול לקריאה נוחה של טקסט באינטרנט. אני כרגע עם מסך 19" (5:4) ברזולוציה של 1280x1024 ואין לי איזשהם בעיות עם טקסט ברזולוציה הזאת. מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  12. מה אתם חושבים על הזליגת אור בצד ימין למטה(סורי על האיכות) כדי להחליף את המסך או להשאר עם זה הנה תמונה http://img241.imageshack.us/my.php?image=t22hb8.jpg

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. ככה אלה המסכים שאני יכול לקנות מאיפה שאני קונה לא יכול להביא asus וכל השאר רק lg ו samsung תקציב 1600(רק אלה שרשמתי אם יש משו אחר של lg או סמסונג שמתאים בכיף) אלה הדגמים: -ראיתי אותו בתצוגה ניראה לי אחלה מסך 226 2243-לא ראיתי לא מכיר שמעתי טובות עליו -2254בין הבטוחים אצלי 2252t LG ראיתי בתצוגה ניראה טוב גם אם 4:3 T220- לא ראיתי אבל מציאים לי אותו ב 1550 בעיקר למשחקים סרטים לא בהיר מידי..לא מעניין אותי כיוון של המסך או רכזת או משו אחר רק לבחור מהרשימה אם אתם יכולים מחר אני צריך לקנות אני צריך ת'עזרה שלכם...תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  14. T220 מלבד כל העיצוב החיצוני האם המסך מבחינת איכות התמונה טוב יותר מסדרת 2253

15. מעוניין סופסוף לרכוש מסך LCD "22 התקציב שברשותי אינו גדול (1400ש"ח) אך הייתי רוצה לדעת איזה מסך נותן את התמורה והאיכות הכי טובה למחיר הנ"ל? השימושים הם למשחקים \ סרטים \ שימוש שוטף זהו תקציב סופי :\ חשבתי גם על המסכים הללו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695471 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=576847 אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין ה226BW לבין ה225LW? תודה רבה על הסבלנות =]

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  16. Started by ronbs100,

מעונין לרכוש את המסך החדש של LG 2284 לא מצאתי עליו שום חוות דעת ברשת מישהו יכול לתת עליו המלצה או חוות דעת ?בהשוואה לסמסונג 2253 או מסך ברמתו האם הוא מענין ? תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי, אחרי חיפושים רבים וצמצום האפרשויות הגעתי לשני מסכים שאני מתלבט בינהם . היעוד הוא משחקים, קצת סרטים, וגלישה בסיסית. אז רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב למשחקים ה 2253BW או MW221C מבחינת צבעים, מריחות וכו' ארגונומיה לא חשובה לי ולכן גם הורדתי את 2243BW מהרשימה אז על מה ללכת, ולמה?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  18. המסך מיועד למשחקים קלים לא fps, ולאינטרנט. תודה מראש ערן

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  19. Started by quantoM,

שלום וצהריים טובים(: לא מזמן קניתי את המסך הנ''ל ועשיתי לו Auto Adjust וזה סבבה. אבל מה שאני שואל זה האם צריך לכייל אותו קצת ? לשחק עם הצבעים, עם הבהירות או משהו ? או שלהשאיר אותו כמו שהוא

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  20. Started by liortaib,

תגידו איזה מסך עדיף יותר למשחקים? תקציב 1550

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. Started by moshe20,

אין תקציב ספציצי אני אראה לפי התגובות מה כדאי שימוש עיקרי סרטים!!!! משני משחקים וגלישה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. Started by BENNY-L,

לחיבור הוט למסך

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Dante_9,

כיצד גורמים למסך להתהפך אוטומטית כאשר אני מסובב אותו? אני תחת VISTA x64 עם כ.מסך 8800 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  24. אני מתלבט לגבי כמה מסכים, כמעט סגרתי על הLG, עכשיו פתאום צצ הפיליפס, מה אתה חושבים? להישאר עם הLG? (L1960TR)

• 1 תגובה
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.