מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המסך היקר שלי ששירת אותי נאמנה בשש שנים האחרונות הלך לעולמו והגיע זמן למסך חדש המשחק העיקרי בו אני משחק היום הוא WOW) world of warcraft) אבל כשיצא D3 אשחק גם בו כמובן, אני כן רואה סדרות וסרטים עליו אבל לא בתכיפות גבוהה. המחשב שלי הוא: - CPU - intel 6400 - (nVIDIA 7900GS (256 mb. as i recall - 2Gb ddr2 800 mhz האמת היא שאני לא בטוח לגבי wide screen האם כן או לא. המרחק שהמסך יושב ממני הוא כ60-70 ס"מ אשמח להתייחסות ספציפית למסכים מקיי-אס-פי או אייבורי שכן יש לי נגישות גבוהה אליהם כמו-כן אין חובה להשתמש בכל התקציב, אם יש מסך סבבה ב 1000 אעדיף להשתמש בו.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה ספק חדש ובמסך שלי יש חוט להעברת חשמל מהספק,הספק אותו אני רוצה לקנות,אין בו חיבור לחשמל למסך מה אני עושה???
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
ראיתי את המסך benq g2110w הוא יפה וזול ומשך לי את העיין האם כדאי לקנות אותו?הוא עולה רק 1200 ואני יכול לקנות רק ב1000[br]פורסם בתאריך: 17.07.2008 בשעה 21:53:29 למה לא עונים בבקשה[br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 11:59:49למה אתם לא עוזרים לי?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
1) גם ב2253 יש קטע של רולטת פאנלים? כי יש לי זליגת אור משמעותית מאוד וזה נראה לי מאוד מוזר. 2) כשאני מחבר את המסך בVGA אני לא יכול לכוון לרזולוציה הטבעית שלו (1680x1050) וזה גורם להכל להיראות מטושטש ומגעיל. הבעיה היא שאני לא יכול לחבר את המסך בDVI, כי אל חיבור הDVI מחובר הPS3 שלי (ובשביל זה קניתי את המסך, הקודם שלי לא תמך HDCP ולכן לא יכלתי לחבר אליו את הפלייסטיישן). מישהו יודע איך אפשר "להכריח" את המסך לעבוד ברזולוציה מסויימת בחיבור VGA?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD L1932TQ שעבד מצוין מעל לשנה. פתאום הוא התחיל לעשות בעיות. לעיתים חלקים מסוימים במסך נראים מטושטשים (תלוי ברקע). לפעמים זה גם חוזר להיות בסדר. לא נראה לי שהבעיה היא כרטיס מסך משום שגם כאשר אני מנתק את כניסת ה DVI, ומפעיל את On screen dispaly (התפריט שבעזרתו מכונים את הצבעים של המסך) , גם המלבן הקטן הזה על רקע שחור נראה מטושטש ומלא בקווי אורך. מישהו יכול לתת כיוון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת , למסך יש תמיכה HDMI מה שאומר שאני יכול לחבר ממיר בעל תמיכה ב HDMI . השאלה שלי היא האם יכולים להיות מחוברים במקביל גם הממיר וגם המחשב ? (האם יש אפשרות מעבר או שרק אחד מהם יכול להיות מחובר) שאלה נוספת מה ההבדל בין ה T240 ל 245T של סמסונג ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות את המסך הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1298 ורציתי לדעת אך הוא במשחקים ולשימוש כללי. :s05: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
זה פשוט לא מהעולם הזה אחרי עבודה של שנה וחצי עם 22 (ASUS) זה פשוט עולם אחר המסך מחובר בכבל DVI-HDMI שמגיע איתו ותקשיבו טוב למשפטים הבאים: בדר"כ למסך LCD יש רזולוציה טבעית שבה הוא עובד הכי טוב והיה לי חשש עם המסך שבעקבות הרזולוציה הטבעית 1920*1200 הגבוהה סרטים שהם לא HD יראו חרא או לחילופין משחקים לא יעבדו טוב ברזולוציות נמוכות יותר.. כל הדברים התבדו כלא נכונים בעליל (לשמחתי) ;D גם ברזולוציה של 1680*1050 המסך חד מאוד ורואים מצויין (ומאוד מאוד גדול) וסרטים באיכות סבירה (DVDSCR ומעלה) נראים נהדר.. וסרטים 720P ו1080P נראים כאילו מישהו חי לי בתוך המסך הכרטיס מסך שלי (המפלצת) סוחב הכל נפלא (FRONTLINE,OBLIVION,MASS EFFECT,WORLD IN CONFLIC,GRID) למרות שכנראה אני …
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה להשלים את מהפרט שלי, ולקנות את המחשב, המסך מעקב את הכול מכיוון שאני מתלבט בין כמה דגמים. הגעתי לשני דגמים סבירים+ בסדר גודל של המחיר המוקצה מטעמי. על כן אני צריך עזרה בהחלטה. הדגמים: (כאמור) 1) ASUS LCD 22" VW222U 2)LG L1960TR אם יש לכם מסך אחר שאתם ממליצים עליו, עד המחיר 1300שקלים. אשמח לשמוע ושקול תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אמרו שהוא היה אמור לצאת ב15 ליולי ולא שומעים כלום. מה קורה עם זה?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היי קניתי בדיוק לפני שנה בעזרתו האדיבה של הפורום הזה ובעזרת חנות נקסטופ את המסך המעולה 2007fp שך dell אני צריך המלצה למסך נוסף ... לא בשבילי אלא בשביל המחשב שנמצא בבית ההורים שלי בו אני גם משתמש (אני מעצב גרפי) אבא שלי לא מתלהב לקנות את ה " הכי טוב " כמו שאני קניתי אלא ביקש שאני ימליץ לו על משהו טוב אבל זול יותר אני מצידי לא מבין איך אפשר לחזור אחורה באיכות, כעת לאחר שהתרגלתי ל2007 עזרה והמלצה מה לקנות תתקבל בברכה יונתן
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הי. מישהו מכיר את המסך הנ"ל? יכול לחוות את דעתו? איך הוא עומד מול ה- 2243 של Samsung? תודה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב של LG W2042T ביום שישי ולמרבה הפתעתי לא רואים טוב (אין פוקוס, במצב WIDE הכל נמעך, הרגשה שהכל מרוח וחד מימדי, מרצד נורא). שיחקתי עם הרזולוציה והגעתי לתמונה סבירה ולא מדהימה עם רזולוציה 1280 * 1024. לצערי לא הצלחתי להגיע לרזולוציה המקסימלית בה תומך המסך 1200 * 1600 במחשב אחד המסך הפך שחור ל 15 שניות נסיון וחזר לרזולוציה הקודמת ובמחשב אחר קיבלתי הודעת איבוד סינכרון אנלוגי - מעבר לתווך אותו המסך מכיר (כיוונתי במחשב ל 60Hz כמומלץ בספר ההפעלה). יש לי כמה שאלות: 1. האם היכולת לעבור בין רזולוציות הינה יכולת של כרטיס המסך או של לוח האם/ביוס? יש לי כרטיס מסך ישן של ATI Rage IIC 3D AGP ולא ממש מצאתי לו עדכון תוכנה. 2. מדוע המסך יוצא מסנכרון - ושוב, זו בעיה של כרטיס המ…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
האם חוסר HDCP מפריע ? אם יהיו לי סרטים על המחשב זה אומר שאני לא אוכל לנגן אותם באיכות סבירה על המסך ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום רב. אמא של חברה שלי קנתה לא מזמן מסך מחשב LCD. הבעיה שברזולוציה טיבעית של המסך הטקסט מאוד קטן גם כאשר הגדלתי DPI. וכאשר אני עובר לרזולוציה אחרת הכתב יוצא מאוד מתושתש. האים יש לכם רעיון איך ליפתור את הבעיה. המון תודה אני
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך 20 אינץ של סמסנוג ולאחרונה יכולה להיות הזדמנות להחליף אותו וחשבתי על המסכי 20 אינץ של דל התחלתי להסתכל וכולי התבלבלתי יש איזה 4-5 מסכים שונים בטווחי מסכים שונים לגמרי ואני הלכתי לאיבוד גם שיטוט פה בפורום לא עזר לי אז מי שיוכל לעזור ולעשות לי קצת סדר בבלאגן אני יודה לו מאוד השימושים הם כללים קצת מכל דבר לפחות כרגע תודה Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel Dell 20 LCD SP2008WFP Widescreen Flat Panel Dell 20 LCD 2009W UltraSharp™ Flat Pane Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp™ Flat Panel Dell 20 LCD 2007FP UltraSharp™ Flat Pane
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מה יותר טוב, אגב השימוש הוא לגרפיקה ועריכת וידאו לא הצלחתי למצוא איזה פאנל הסמסונג מה אומרים? 2408 http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_2408wfp?c=il&l=he&s=bsd T260 http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/detail.do?group=itbusiness&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/EN
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלומות, אני חושב לקנות את המסך: LG 20" LCD L2000CP S-IPS Panel. הרזולוציה הטבעית שלו למיטב הבנתי היא: 1200X1600. מה ההשפעה במקרה שאעבוד ברזולוציה נמוכה יותר למשל 1280X1024 או אפילו 1024X768? האם הרזולוציה של 1200X1600 אולי מאד טובה לאיכות תמונה אבל "בלתי אפשרית" לעבודה "רגילה" מאחר והכל מוצג קטן מידי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך החדש של חברת W2284F LG http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23775&catid=926
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
האם גודל נקודה קטן במסכי LCD אומר שפחות נוח לקרוא טקסט? והאם גודל נקודה גדול אומר שיותר נוח? במסכים כמו 19 יש גודל של 0.29 במסכי 24 יש 0.27 במסכי 30 יש 0.25 במסכי 26 יש 0.288 במסכי 27-28 יש 0.30 וכו' אני מדבר כמובן על רזולציה אמיתית טבעית ומלאה (לדוגמא מסך 17 ב1280על 1024, מסך 24 ב1920 על 1200 וכו') מנסיונכם האישי, מה נותן נוחות קריאת טקסט טובה יותר? כי הרבה פעמים יש ויכוח לגבי זה ומעניין אותי דעה ותשובה יותר מקצועית. אני שמתי לב אצלי שלפעמים במסכים עם גודל נקודה גדול יותר, הטקסט אומנם גדול יותר, אך פחות ברור, ולכן קשה לי להגיע למסקנה נחרצת היכן יותר נוח לקרוא.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אחרי קריאה בפורום, ראיתי ש Samsung 2243BW מומלץ... ראיתי גם שכמעט אין הבדל במחיר בין 2243BW לבין 2253BW או לבין 226BW ... (כולם של סמסונג) מה בעצם עושה את ה 2243 המומלץ מבין השלושה אם שלושתם עולים פחות או יותר אותו הדבר? אגב, אין לי בעיה לקנות גם מסך של חברה אחרת... השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ומשחקים.. סרטים אני כמעט ולא אראה על המסך. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך מחשב ושמעתי שהמסכים של dell ממש טובים עכשיו תראו אני יודע שהאסוס מומלץ וגם הסמסונג 2243.... לא אכפת לי הכיונון של המסך וזויות שלו אני רוצה לקנות מסך שרואים בו טוב עם דיוק צבעים טוב בסביבות ה 1500 שקל הנה המסכים שאני מתלבט Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp או Dell 22 LCD E228WFP נ.ב לא הבנתי למה ה usb במסך 2208wfp ?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מסך 20" לחבר למשחקים וסרטים. יהיה בשימוש עם כרטיס 4870. תודה רבה D:
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
לא מצליח להיזכר בשם של התוכנה הזו...רק יודע שדוקא היא של מיקרוסופט - כחלק מחבילת תוכנות לשיפור המחשב זו תוכנה שמציגה לך מיספר קטעים של טקסט - אתה בוחר את זה שהכי חד על המסך שלך מישהו יודע? THX
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-