עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mc_elad,

איזה מסך יותר טוב?? ומהוא השוני ביינהם?? תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. Started by ilaysk,

יש לי את המסך בכותרת ואני לא מוצא אותו באתר של ASUS רק את הVW222U אני מוצא מה הולך?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  3. Benq 24" FP241W האם המסך הזה מספיק טוב בשביל סרטים ומשחקי רשת?! ואין לו בעיות input lag כמו של DELL ואם לא אז מה התחליף הראוי ביותר למתבקש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  4. Started by segevon,

ללא קשר למחיר.. איזה מהצגים עדיף למשחקים בעיק ולקצת סרטים ? (כרטיס מסך HD4870 כך שאין בעיה..)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KishKush,

שלום רב, יש ברשותי מסך DELL 2007FP Clear Type מופעל דרך תוכנה שהורדתי מאתר מיקרוסופט. כאשר אני עובד במצב PIVOT, הגופנים נראים פחות טוב מאשר במצב הרגיל. עבור PDF שמקורם סריקה, זה לא משנה כלל, ונוח מאוד לקרוא מסמכים כאלה, אבל עבור טקסט זה משנה. ביטלתי את הclear type וזה נראה יותר רע. למיטב הבנתי, זה נובע מכך שהXP לא יודע שהוא במצב PIVOT וחושב שהפיקסלים עדיין בצורת RGB במקום בצורת R G B אני מניח שזה לא רק למסך הזה, אלא לכל המסכים במצב PIVOT. אני טועה?? והאם יש דרך להתגבר על העניין? תודה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  6. Started by Ranash87,

רציתי לשאול חוות דעת בנוגע לשני מסכי מחשב. Samsung 226CW LG L227WT בחנות הם נראו טוב יש להם מחיר סביר. השאלה אם יש להם חסרונות ששווה לקחת לתשומת הלב. תודה מראש, רן.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. Started by the brick,

שלום אני מחפש מסך פשוט לצורכי אינטרנט - אופיס וכו' נתקלתי בחנות במסך http://www.fujicom.co.il/Web/Catalog.aspx?Page=Brands&Brand=LCD_Comp&ProductCategory=113 של חברת fujicom האם מישהו מכיר את החברה באופן כללי מבחינת איכות ואמינות או את המסך הזה ספציפי? מה דעתכם על הנתונים שלו באופן כללי? איכות התצוגה בחנות נראתה מעולה והמחיר מתחיל בזאפ מ 1000 ש"ח שזה התקציב שלי...

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  8. הבנתי שלהרבה אנשים יש מסכים ישנים בגודל 19 ו-17 אינץ', שאין להם מה לעשות איתם, ואין מי שיקנה מהם, אם נכון הדבר, ויש ברשותכם מסך כזה, אשמח לקבל אותו. בתודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים אבל אני צריך מסך טוב אני חייב המלצה למסך טוב עד 1500 שח ואני רוצה מסך 22 אינץ תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  10. Started by iDrA,

שלום, מסך הCRT שלי גוסס לו לאיטו, ואחרי הפעם האחרונה שהראיתי להורים כמה תמונות על המחשב הם קלטו איזה כאב ראש זה.. אז קיבלתי תקציב של 1,000 שקל, ואני יכול למתוח אותם עד גג 100/150 שקלים - לא יותר (וגם זאת תיהיה משימה לא קלה..). בנתיים מה שמצאתי זה L204WT של LG, אבל הידע שלי במסכים שואף לממוצע מינוס, כך שאני מעדיך להתייעץ עם מומחים. אז.. יש המלצות אחרות? האיכות חשובה, אבל גם הגודל. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  11. Started by idansolo,

שלום אני צריך את עזרכתם אני מחפש מסך 22" 16x9 במחיר של עד 1400 ש"ח. מה שחשוב הוא שיהיה אפשרות לסובב את המסך (pivot) ,שהוא יהיה אמין , יחס ניגודיות ובהירות סבירים, שאיכות הצבעים תהיה טובה ואם יש כפתור מעבר למצב 3:4 זה בונוס. לגבי קצב רענון - אני לא יודע מה המשמעות של של זה. אם זה באמת משמעותי אז שיהיה קצת רענון גבוה. תודה רבה! עידן

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. Started by 7wingz,

שלום, התחדשתי היום במסך Dell 2007wft ומסתבר שהוא REV A02. המוכר אמר לי שפאנל IPS אמור להיות REV A04 ברחבים..אז מה בעצם זה אומר? בנוסף לזה, תאריך היצור הוא מאי 08'. תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. היי, אני מתלבט בין שני המסכים האלה ולכן שאלתי איזה מסך יותר טוב CHIMEI 222H או CHIMEI 228D? איזה מסך מציג יותר טוב HD זה CHIMEI 222H או זה CHIMEI 228D? תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  14. Started by nirr213,

VW222UוAsus או LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 או AOC 2217PWC בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  15. Started by idansolo,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22" ואחרי סקר שוק הגעתי להחלטה שה ASUS MW221C הוא המסך המתאים והמשתלם ביותר. אבל לא הצלחתי לגלות האם המסך מסתובב על צירו או שלא ניתן לסובבו. אשמח לעזרתכם! עידן

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. אני מעוניין במסך 20 אינץ איכותי שיתאים גם למשחקים בתווך מחירים 2000 + - . אני יודע שיש את המסך 2007FP של DELL שטוב לכל המטרות כולל למשחקים מהירים ברצוני לדעת איך ה-HP בהשוואה אליו במשחקים מהירים , ובכלל איזה מבין שניהם עדיף

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  17. Started by tiger3,

יש לי בעיה מאוד מוזרה במסך של המחשב אם הפעלתי את המחשב ולאחר שהמחשב מגיע לווינדוס אני עושה ריסט למחשב המסך מתחיל להשתגע מה זה אומר להשתגע - המנורה של בקרת המסך מהבהבת בצבע ירוק וכן במסך לא רואים כלום הוא מרצד בין צבע שחור לשחור קצת יותר בהיר בשביל שאני יוכל להמשיך להשתמש במחשב אני צריך לכבות את המחשב לחקות חצי דקה עד דקה ואפילו לפעמים שתי דקות ורק לאחר מכן להפעיל את המחשב. ןכן התופעה הנ"ל קורה כאשר אני נכנס לתוכנה שמפעילה את המחשב ברזולוציה אחרת ממה שיש לי במחשב אז הפתרון לזה הוא שאני מכניס את המחשב למצב שינה עם הכפתור של הירח שיש במקלדת ולאחר כמה שניות מדליק אות המחשב או לחילופין מכבה את החשב ולאחר כמה דקות מדליק. בעיה זאת הינה מרגיזה ביותר האם מישהו יודע למה זה קורה ומה…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  18. שלום למחשב עריכה אני מעוניין לרכוש 2 מסכי LCD. השוק מוצף בחברות ובדגמים. האם מסכים בעלי פאנל TN ממש לא מתאימים? האם להתכוונן על פאנל SIPS? נכון לעכשיו אני פוזל לכיוונו של DELL 2007PF 20.1". האם יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  19. Started by liortaib,

שלום בירצוני לקנות מסך מחשב למחשב שמיועד למשחקים והתקציב שלי הוא עד 1500 שח רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב? 2253BW VS W2252TQ או שבכלל יש לכם הצעות אחרות למסכים יותר טובים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  20. שלום לכולם, היום ואתמול בבוקר כשניסיתי להפעיל את המסך שלי, ViewSonic VP930, הוא ניסה להדלק, האור הירוק נדלק ונכבה ובין לבין הבהב קצת, ורק לאחר כ5-7 דקות נדלק ממש (כלומר אפשר הוא הציג תמונה). מהרגע שהוא מציג תמונה הוא עובד בסדר גמור ואין שום בעיות, אבל הבעיה חוזרת על עצמה כל פעם שהוא כבוי לפרק זמן של חצי שעה - שעה לפחות. מהי לדעתכם הבעיה ? והאם היא מאפשרת תיקון ? קניתי אותה לפני שנתיים וחצי, ואם אני לא טועה, קיבלתי עליה 3 שנות אחריות. האם לדעתכם האחריות מכסה תקלה שכזו, למרות פרק הזמן שחלף ? תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  21. Started by d1v,

שלום לכולם,אחרי המלצות רבות בנוגע למסך הנ"ל רכשתי אותו ב 1500 כולל משלוח עד הבית. התקנתי והכל,עכשיו אני צריך עזרה בכיול המסך..תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. שלום, אני צריך בבקשה המלצות על מסך LCD 24 אינץ' למחשב, לשימוש במשחקים כבדים בעיקר. תקציב עד 2,000 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by Los,

שלום רציתי לדעת אם יש חשיבות בקצב רענון במסכי LCD המסך שיש לי אם זה חשוב סמסונג 931BW שמתי אותו על 75הרץ לא יודע מה ההגדרה האופטימלית לשים אותו למען בריאותי תודה וערב טוב לעונים.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  24. היי לכולם אני צריכה לבחור אחד מהמסכים הבאים, שיחובר לאקסבוקס ולמחשב. הבחירה ב24 אינץ' כי אין לי מקום בדירה החדשה http://www.hardwarehouse.de/catalog/product_info.php?products_id=1388305 http://www.germanoffice-shopping.de/xanario_pinfo.php?shop_ID=5&products_id=6633&ref=idealo http://www.f-m-shop.de/seiten/frame_idealo.cfm?kat=MONT24&nav=2&artnr=A__21152 http://www.jes.de/product_info.php?ref=5&pID=55824&seo=TFT-24%20-HP-Pavilion-w2408h-mit-HDMI http://www.comtech.de/product_info.php?ref=5&pID=232649&seo=TFT-24%20-BenQ-G2400W,-VGA,-DVI,-HDMI הנטיה שלי היא לכיוון הסמסונג, אבל אם אחד מהנ"ל יותר טוב, אז אני אקנה אותו. המסך יחובר למח…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  25. אני מחפשת מסך מחשב איכותי במחיר סביר. לא אכפת לי ממש הרוחב/ גודל שלו, אבל אני קוראת הרבה וורד וחשוב לי שיהיה מסך טוב, שלא יהרוס לי את העיניים ושאפשר יהיה לראות מה כתוב בתנוחות משתנות מעיון שטחי מצאתי מסך שמצא חן בעיניי מבחינה אסטתית- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=505474 איך הוא נראה לכם? יש הצעות אחרות? אני בכוונה לא כותבת תקציב, כי הוא גמיש בהתאם למסך. עם זאת, הוא מוגבל ועדיף כמה שפחות... עריכה: הקישור הקודם היה שגוי. המסך האמור הוא זה- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692075

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.