עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Las@Vegas,

שלום יש לי שאלה אולי מפגרת אבל ... מה ההבדל בין טלוויזיות LCD ומסכי מחשב LCD? אני שם לב לשניהם יש אותה רזולוציה, אז מה מפריע לי לחבר אחד במקום השני? * אגב ניסיתי למצוא בגוגל, או בפורום לא מצאתי איזכור לעניין. יבגני

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by liat0950,

יש לי מסך "22 של UTOPIA ,נמצא ברשותי כשנתיים או שלוש. עד עכשיו עבד מעולה, לאחרונה, כאשר אני מדליקה את המסך לא מוצגת תמונה. ניתן לראות צללים על המסך כאילו הורידו את הבהירות שלו והכל שחור. גם כארש מכבים ומדליקים מחשד לא עוזר. ניסיתי לנתק את הכבלים ולנקות חיבורים עם קומפרסור לא עזר. יש לציין כי המסך נדלק לאחר מספר רב של נסיון כיבוי והדלקה כאשר בכל פעם שמדליקים אותו עולה תמונת המסך לשניה ונעלמת והבהירות והחדות משתפרות עם כל הדלקה וכיבוי עד ש"נתפס". אני עובדת עם וינדוס 7 והכל עבד כמו שצריך עד עכשיו. האם זה הזמן לקנות מסך חדש או שמדובר בבעיה במחשב עצמו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by igor21,

שלום, היום קיבלתי את מסך המחשב החדש שלי - CHIMEI 22" LCD הבעיה פשוטה מאוד - ברגע שאני מדליק את המסך והמחשב - במסך בוחר ב INPUT המתאים מוצגת התמונה של המחשב לשנייה - ואז מוצג מסך שחור. כרטיס המסך שברשותי הינו INTEL 82915G ניסיתי לשחק עם הרזולוציה - ובכל פעם שאני משנה את הרזולוציה ואת קצב הרענון של המסך - שוב, קופצת התמונה לשנייה ואז נעלמת. נורית המסך נמצאת בצבע כחול (משמע תקין) אך עדיין ללא תמונה. אודה לעזרתכם...

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by לאה מטלון צוברי,

שלום איון המסך לא נדלק גם במצב שינה העכבר אינו אלחוטי וגם עם לחיצת מקלדת הוא לא נדלק . יתכן שיש בעיה בהגדרות של המסך?

5. Started by Arik_V,

שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כאשר אני מסיימת לעבוד עם המחשב אני מקישה על הכיבוי ועוברת למצב שינה ,אך כאשר אני חוזרת למחשב המסך לא נדלק עם לחיצה על העכבר, אני נאלצת לכבות את המחשב עם הכפתור ולהדליקו מחדש כדי שהמסך יתחיל לפעול כיצד אפשר לפתור בעיה זו

7. Started by meitar9,

אהלן, המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: 3570k, gtx1060, 8GB RAM אני רוצה להחליף את המסך הזקן שלי. הכיוון שלי היה 27" 1080p ו-2 המסכים שהכי תפסו לי את העין הם: https://ksp.co.il/?uin=43464 https://ksp.co.il/?uin=46251 הבנתי שאולי כדאי לי לקנות מסך 1440p ולשדרג את המחשב. מצאתי את המסך הזה: https://ksp.co.il/?uin=52322 במסגרת התקציב (עד 2000 ש"ח) מה אתם ממליצים? יש חלופות אחרות? תודה.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by Laofix,

אהלן חברים, אני מחפש מסך מחשב לגיימינג שיהיה עם הגדרות כמה שיותר טובות כמו 144h ו 1ms לא אכפת לי כמה אינץ מעדיף שיהיה גם 2k אם זה אפשרי במחיר שלי קניה בארץ/חו״ל התקציב שלי זה גג עד 1500 . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by talelisapov,

אני מחפש מסך מחשב לגיימינג שיריץ לי 120HZ . הבנתי שה DELL U2312HM מריץ 120HZ והוא מומלץ כרגע לגיימינג. מה דעתכם ? האם שווה לקנות אותו והאם הוא טוב לגיימינג או שיש משהו יותר טוב שיריץ לי 120HZ עד סביבות ה 1200 ש"ח אפשר טיפה חריגות

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by Danman,

שלום, אני מחפש לשדרג את מסך הCRT שיש לי כיום - IIYAMA Vision Master Pro 454. הצרכים הם hardcore gaming - בעיקר משחקי רשת מהירים (UT, COD, CS וכו') אני מאוד, מאוד פדנט בכל מה שנוגע לזמן התגובה של המסך (זה למה אוטוטו 2010 ואני עדיין עם CRT) ולמען האמת אם הוא היה גדול יותר ותופס פחות מקום על השולחן שלי הייתי נשאר איתו ממה שהבנתי אני אמור לחפשים מסכים עם INPUT LAG נמוך ככל האפשר, האפשרויות שראיתי בינתיים: Benq G2400WD Asus VK246H אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא אחד ממסכי ה120HZ שלצערי באים רק בגודל 22" וגם נדרש לייבא אותם אישית מחו"ל: Samsung 2233RZ Viewsonic VX2265wm התקציב אמנם הוגבל ב2000 ש"ח, אבל אם יש מסך יוצא דופן שיצדיק השקעה גבוהה יותר, אני מוכן לכך. אשמח לע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 2500) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. כניראה הכרטיס מסך יהיה במחשב הוא GTX 960/970... ישמח תגובות כי הקניה זה לשבוע הזה ממש זקוק לעזרה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. בס"ד, ערב טוב לכול הגולשים והמנהלים של פורום HWzone. אני רוצה מסך מחשב לגיימינג 900 ש"ח עד 1500 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים כמו Crysis 2 , Call Of Duty Black ops , HomeFront ומשחקי פעולה שיצאו בעבר ויצאו בעתיד. מיועד להרבה שעות (חשוב שיהיה מסך שלא מעייף את העניים , ולא גורם לצוואר להתפס וכו' ) תודה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by jojo8036,

היי, אחרי הרבה השוות בין 4k ל ultra wide אני מאוד נוטה לכיוון ה ultra wide אני אשמח להמלצות למסך כזה! מחשב חדש עם כרטיס מסך: 1080 gtx גודל מבוקש: לפחות 27" עדיפות לקעור. כרגע מה שמצאתי כאפשרויות : Samsung 29E790 שיש לו פנאל VA Dell U2913WM ‏29 ‏ שהוא ips אבל לא קעור. אבל בכיף תמליצו לי על משהו אחר! תודה רבה מראש!

14. Started by Cypherlz,

אהלן, כרגע ישלי LG 23MP75HM ואני מחפש לשדרג למסך יותר גדול ומתקדם אשמח אם תוכלו לעזור תקציב עד 2000 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte G1 Gaming 970 GTX חשבתי ללכת על AOC G2770PQU 27

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם, לפני שנה קניתי מסך optix g27c2 דרך newegg, לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות והתמונה הפכה לבהירה בטירוף, msi אומרים שהאחריות היא מקומית ושילוח חזרה לארה"ב יעלה כמו מסף חדש. אז... אני מחפש מסך חדש, בעיקר לגיימינג, להזמין מחו"ל לא אופציה לאחר שנכוויתי (אלא אם כן יש אחריות בינלאומית) תקציב עד 2000, גודל מסך 27", עדיפות ל4K, לא יודע אם HDR נכנס בתקציב שלי כרטיס מסך שלי ASUS GTX 1070 מעבד AMD Ryzen 5 1600 שווה לחכות למסכים חדשים שיצאו בקרוב? תודה מראש לעונים

• 16 תגובות
    • 11.6k צפיות
  16. Started by Zadu,

מחפש מסך מחשב לגיימינג בתקציב עד 1000 ש״ח. חשוב לי: - שיהיה כניסת HDMI - שהמסך יהיה 23-24 אינץ׳ איזה אתם ממליצים?

• 28 תגובות
    • 5k צפיות
  17. Started by שוהם,

אני מחפש מסך לגימיני ושהיה בלי מריחות 23 אינץ תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, אני מתלבט בין כמה סוגים של מסכים, כרגע אני עם Samsung SyncMaster 2333SW (מסך ישן), הוא אמנם Full-HD אבל החלטתי לשדרג למסך קצת יותר גדול עם צבעים חדים יותר. הייתי אומר שהחלוקה הולכת 40% משחקים, 40% קריאה, 20% סדרות. אני נורא מתלבט אם ללכת על מסך גיימינג (משחק Rocket League וקצת FPS), או על מסך שהוא לא מיועד לגיימינג (כלומר IPS?) אני מתלבט בין הדגמים: Samsung S27D590CS 27" - שהוא קעור בגודל 27 ומאוד יפה Dell UltraSharp U2415 - שנראה טוב, עם רזולוציית 2K, ובגודל דיי אידיאלי בשבילי Dell U2414H - שיחסית קטן, אבל הוא במחיר טוב או שיש לכם הצעות אחרות בשבילי? אני מאמין ששיפור יורגש בכל מקרה בגלל המעבר מהמסך הנוכחי עריכה: אם זה …

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by consults,

לקראת קנייה של מחשב חדש - מחפש את המסך הכי טוב לגיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. מוכן להוציא את הכסף אם יש לכך הצדקה. תודה!

• 68 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. Started by below_z,

הי, מנסה לבחור מסך שישמש לגלישה וסרטים ביוטיוב ודומיו. תקציב עד 1000שח, מעדיף לחסוך. ראיתי בדיון https://hwzone.co.il/community/topic/586256-מסך-למחשב-ביתי-עד-600-שח/ את המסכים של DELL ו SAMSUNG: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19158&site-search=dell%p24 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18582 אשמח להסבר קצר מה זה אפשרויות כיוון (שחסרות בSAMSUNG) והאם יש עדיפות לDELL מבחינת הצבעים. אציין ששיקול נוסף הוא שהרבה פעמים מפנים את המסך ורואים את הוידאו מספה צמודה, כך שיש גם עדיפות לזוית צפייה ויכולת לכוון את כיוון המסך (לא צריך משהו מטורף) בנוסף אשמח לדעת אם שווה לשקול את המסך הזה: https://www.ivory.co.il/c…

21. מעוניין במסך בין 20 ל-22 אינץ בעיקר בשביל גלישה וקצת בשביל משחקים וסרטים איזה מסך נותן את התמורה הכי טובה למחירו תודה והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  22. שלום רב לאחרונה הועלה רעיון להחליף את מסך המחשב שלי כרגע יש לי מסך 22" של סמסונג T220P , בן שנתיים, בעל פנל TN ורזולוציה של 1920*1200 המחשב משמש בעיקר למשחקים ברזולוציות גבוהות ואולי בגלל זה אני מעדיף מסכים 10:16 התקציב המדובר הוא סביב ה 1,500 ש"ח. השאלה שלי היא האם מסך בתקציב הזה יכול לתת קפיצת מדרגה רצינית מספיק כדי להצדיק את הכסף? ואם כן איזה מסך? קראתי פוסטים מסביב והסתכלתי בזאפ וראיתי מסך DELL U2311H שנכנס בתקציב, האם הוא יהווה שידרוג משמעותי למסך שלי? מעליו נמצא ה U2410 שכרגע מחוץ לתקציב (אלא אם יש למישהו שם של חנות ששם הוא בתקציב...), האם רק הוא יהווה שדרוג משמעותי מספיק? אולי כדאי לחכות עוד כמה חודשים ואז מחירו ירד והוא יכנס לתקציב? איך זה שה 2209WA ששקלתי לקנות ל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by rdns,

היי, מחפש מסך מחשב לגרפיקאית. נתונים: מחיר: עד2000 ש"ח. סביב ה 27". מצאתי אחד מעניין: http://www.digitaltrends.com/monitor-reviews/samsung-s27d390h-review/#!bOqLHp תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by בת-חן פנחסי,

אני מחפש מסך מחשב לתוכנות גרפיקה . מתלבט בין 24/27 ונוטה יותר ל27. הבנתי שDELL היא הכי מומלצת. וכמה יש הבדל בין 2K לFHD בתוכנות גרפיקה מתלבט בין מסך מחשב "27 Dell LED IPS P2717H מסך מחשב "23.8 Dell UltraSharp LED IPS U2417H תודה רבה מאוד.

25. Started by roni5,

אני מחפש מסך לעיבוד תמונות וכאלה רצוי 19 אינץ בסכום של בערך 2500 ש"ח על מה אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים