עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by WhiteAdder,

מחפש לוח אם למסך מחשב EIZO דגם T-68. זה מסך שפורפרתי ישן (לא LCD). אם למישהו יש או יכול לומר לי איפה אני יכול להשיג אני ישמח. תודה רבה רועי

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  2. אני רוצה ליקנות מסך מחשב FHD (אני לא כל כך מבין זה רזולוציה 1920X1080?) למסך הז יתחברו מחשב ויסHD ואולי גם בעתיד XBOX 360 את ה HD אני רוצה למשחקים ולXBOX . הכי חשוב לי שיראו ממש יפה ותהיה ריכות יפה וזה היה FHD.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  3. אורח Talwag
    Started by אורח Talwag,

היי חברים! אני מחפש מסך לעבודה גרפית והרבה זמן מול המסך. בעיקר עבודה כמו פוטושופ אבל גם מעט וידאו. המליצו לי פה בפורום על Dell P2416D. היום שמעתי ממוכר באייבורי על hp 24SE. מישהו מכיר את הדגם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכם חברים , אני מחפש מסך בין 23"-30" באיכות גבוהה שיתאים גם למשחקים + YES+ סרטים תקציב לא מוגבל הודה לכם אם תצרפו כמה אפשרויות.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  5. הנ"ל נמכר בכ - 550 ש"ח למנויי מפעל הפיס. שווה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, עד היום חפשתי איזה מסך מחשב לקנות: DELL 2007WFP SAMSUNG 226BW אבל היום יש לי אפשרות נוספת שזה טלוויזיות LCD במחיר כמעט זהה...לא ממש משנה איך... מה אתם אומרים עדיף במשחקים? הטלוויזיה או המסך מחשב? הנה דגם שראיתי חדש LG M228WA מה דעתכם עליו? נראה טוב. ואם בבקשה אפשר לדעת מה לדעתכם הדגם הכי טוב של LG למסכי מחשב. תודה רבה!!!!

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by ggg123,

יש לי מסך LCD 22 מדגם: W2252TQ של LG תומך ב HD. האם PS3 נראה במסך מחשב בצורה טובה? רואים HD? חשוב לזכור שבגלל שמדובר במסך מחשב יושבים גם קרוב יותר ולא כמו במסך טלוויזיה שיש מרחק צפייה גדול יחסית. האם זה ישפיע על האיכות?

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  8. שלום. אני רוצה לקנות לאבא שלי מסך LCD שישמש אותו בבית למגוון משימות משרדיות - בעיקר קריאה, כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט. לא חשוב שהמסך יתאים למשחקים, עריכת תמונות או ווידאו או אפילו לצפיית סרטים (למרות שעדיף שהוא לא יהיה גרוע בצורה חריגה במשימות הללו - גם להן הוא ישמש). בעיקר חשוב שהמסך יהיה נוח לעבודה ולצפייה, ושיהיה מסך ה-LCD בגודל 22'' האמין והעמיד ביותר שאפשר לקנות ב-900 ש"ח היום. בקיצור - אני מעדיף מסך פשוט ואמין, ולא בעל יכולות תצוגה גבוהות (לא שיש לי מושג אם התכונות האלו הם בכלל Tradeable במסכי מחשב). נראה לכם אפשרי? יש המלצות על דגמים ספציפיים? תודה מראש, שי

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by daniel_com12,

שלום! אני מעוניין במסך LCD מ19-20 אינטש המסך חייב להיות מזכוכית או ממשהו קשיח כי יש לי אח קטן איך המסך הזה: 20 TP2053W המסך שלו מזכוכית או chinei 958d התקציב עד 700 ש"ח תודב רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by Slavikik,

ידידה שלי מעוניית לקנות מסך LCD שימושים אינטרנט..משהו נחמד לא רצויי חריגה מעל ה 1000 שקל ושהמסך יהיה 19 אינץ או יותר ו WIDE. תודה לעוזרים. עריכה: כנראה היא תקנה תמסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20708 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  11. Started by Ori Goren,

היי. אשמח לקבל המלצות עם מסך מחשב עם ניגודיות גבוהה MS 2 24 אינטש מסך שחור-עדיף טכנולגיית לד 1080p דבר נוסף כיצד מתבטאת היום ניגודיות מסך במסכי led לעומת מסכי ה-lcd הישנים ? התקציב שחי עומד על עד 1600, למרות שלא אכפת לי להעלות המחיר עבור משהו רציני יותר תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. המלצה למסך מחשב: 1 . תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית המסך): 850 חריגה מקסימלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך): 1000 2. מה השימושים של המסך:משחקי מחשב / סרטים / גלישה באינטרנט - משחקי מחשב.3. מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות? NVIDIA GEFORCE GTS250 1GB 4. בקשות מיוחדות - אפשרות לתליה על הקיר / ארגונומיה וכדומה : שיהיה LED שיהיה אמיתי ואפילו אם אפשר קצת HD שיהיה פצצה של חברה איכותית אמנם המחיר לא זול ולכן אני רוצה משהו הכי טוב למחיר הזה. 5.גודל רצוי: 23/24" שיתאים בול לכרטיס המסך שלי : GTS250 1GB. 5. גודל מסך רצוי: 23/24" ותגידו לי שזה טוב לכרטיס מסך GTS250 1GB.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by Dvir1441,

מחפש מסך 24' IPS LED שימוש עיקרי - סרטים שימוש משני - קריאה אפשרויות שעלו לי: 1) http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=801778 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849266 מה יותר טוב? הצעות אחרות? תקציב 950 - 850 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  14. [table][tr][td][/td][/tr][tr][td]קיבלתי היום תמסך הזה. ורואים בו במצב לא של תלת מימד רואי ם כזה מטושטש לא כמו שאמורים לראות ממסך 23 led 1080p .ועוד דבר כשאני רואה תלת מימד ב bsplayer או מדיה פלייר clasic אז בוחר במצב side by side אבל אז התרגום מגיע לא טוב ורואים אותו בצדדים וגם הסרט נתקע כל הזמן.יש לי כרטיס מסך 9500gt 1gb ומעבד e8400 ליבה כפולה בגלל הכרטיס מסך הישן הזה נתקע לי התכני תלת מימד כן או לא? ועוד שאלה אמרו לי בתמיכה של lg להשתמש בTriDef 3D אבל הבעיה שבתוכנה זה מציג לי תתרגום הפוך מה עושים כדי לראות טוב בתוכנה הזאת ולא לראות כתוביות הפוך אלא רגיל? ועוד משהו איך עושים בתוכנות מדיה פלייר והשניהה עושים שבמצב שבחרתי יראו תכתוביות נורמאלח באמצע כמו שצריך? וגם איזה מצב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Iv0ry,

אח שלי רוצה מסך טוב לגימינג של סמסונג עם זמן תגובה של 2 מיליסקנד (אני יודע שאין הבדל בין 5 ל-2 אבל משום מה הוא מתעקש) עם אפשרות לחבר פליסטשן 3 האם המסך נחשב טוב לתקציב? יש מסך עדיף ממנו ב-1000-1200 ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by screen,

שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי בבעיה שיש לי במסך מערכת הפעלה וידוס אקס פי פרו הכול עולה הכול סבבה יש לי מסך NEC LCD 92VM יש לו כפתורים שמאשפרים לכוון את ההגדרות אבל משום מה החלון של ההגדרות קופץ בלי שאני ירצה ושאני מכבה יוצא ממנו הוא ממשיך לקפוץ כל רגע התקנתי דרייברים חדשים בדקתי חיבורים הוצאתי כיבתי הלדקתי קפצתי רקדתי שום דבר לא עוזר מישהו מכיר אולי תתופעה הזו אשמח לעזרה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  17. מחפש מסך סופר איכותי OLED לסרטים ללא פשרות גודל בין 32 ל 42 לא למשחקים ולכן אין בעיה עם קצב רענון נמוך מעדיף oled ולא ips אלא אם יש משהו מיוחד. תקציב עד 4000 שח עם חריגה במידה וממש משתלם. מעדיף מסך ללא טלוויזיה. תודה

18. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם , אני רציתי לקנות מסך מחשב חדש ... הגודל שאני רוצה הוא בין 21-23 אינטש 22 יכל להיות בסדר אני בעיקר ישתמש בגיימינג כבד אם זה משנה לא סרטים רק גיימינג .. אני רוצה שיהיה הכי טוב לתקציב והתקציב הוא : 1000 יש אפשרות לחריגה קטנה חשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 אפשר בבקשה מידע עליו/ המלצה על מסך אחר?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Vlad Prince,

היי כולם אז ככה קניתי לא מזמן מסך מחשב קעור של סמסונג מדגם Samsung LCD 27" C27FG73FQM Curved כל כך מרוצה מהמסך באמת! אני יודע שאין למסך הזה רמקולים מובנים אבל כן יש מאחורי המסך חיבור 3.5mm Audio Jack לאוזניות. כשאני מחבר את האוזניות לשם אני לא שומע כלום באוזניות בכלל. לא כשאני מחבר את המסך למחשב בDP או בHDMI, ולא כשאני מחבר את המסך לסוני 4 לדוגמא. בנוסף צד ימין של המסך טיפה מתחמם... ממש ממש טיפה אבל עדיין רק הצד ימין מתחמם כל השאר בסדר גמור אשמח לעזרה או כיוון בנושאים האלו.

20. Started by AmiT-AmiRa,

איך המסך מחשב Samsung S24A300BL LED למשחקים ולצפייה בסרטי HD? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796331 תנו קצת חוות דעת

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by dmkiller1,

שלום רב, יש ברשותי מערכת מעגל סגור עם מס' מצלמות באיכות 4K, האם המסך הנ"ל שהוא 2K יכול להתאים לי? או שבעצם העין לא מבדילה כל כך בין 4K ל- 2K ? הלינק לאתר: https://ksp.co.il/?select=.1024..230.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=44698&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by nimrod342,

האם מסך SyncMster T190P יכול להתאים לכרטיס מסך GeForce gtx760? (שיעבוד בצורה יעילה ושהכרטיס מסך יוכל לעבוד בצורה מקסימלית?) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by rtirti,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים הנמצאים בכותרת ולא יודע על מה מהם ללכת - אני מקווה שתעזרו לי.. אני מתלבט בין המסך u2410 לבין המסך u2311 הבדל האינץ' בינהם לא משנה לי בכלל.. אני מניח שהראשון טוב יותר אבל הוא גם יקר בכ-1,000 שקלים ויש לי כמובן עדיפות לחסוך כסף.. מה היתרון הגדול של u2410 על פני u2311 שגורם לו להיות יקר בכ"כ הרבה? על מה אתם יכולים להמליץ לי?? בבקשה תעזרו לי!!! כי כולי ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה להזמין את המסך של lg דגם W2486L מחיר 1300 ש"ח איך המסך הזה בהשוואה לאחרים. המסך מיועד בעיקר לסרטים full hd ומשחקים. ראיתי מסכים יותר זולים האם יש לכם המלצה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by alonwa,

שלום העברתי את המחשב שלי לסלון. המרחק הוא כ-3 מטר צפיה בין הכורסא למיקום המסך. השאלה האם לקנות מסך מחשב 32 או טלוויזיה 42? ההתלבטות היא בגלל המחיר. מסך מחשב 32 אפשר למצוא עד 3000₪ ופחות מזה גם טלוויזיה 42. ואילו מסך מחשב 42 ש״ח כבר עולה הרבה יותר יקר. השימושים של המחשב יהיו צפיה בסרטים דרך המחשב ושיטוט באינטרנט והילדים אולי ישחקו במחשב. לא מתוכננת ישיבה ארוכת טווח מול המסך לצורך עבודה. מצד אחד אני לא מעוניין לקנות טלוויזיה כי יש בזה חיוב תשלום אגרת טלוויזיה. מצד שני האם מסך 32 יספיק למרחק כזה?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים