מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי, ברצוני לעבור מ CRT למסך דק. רציתי המלצות לגבי מסך דק. השימוש במחשב לצורך" סרטים, אינטרנט, ואופיס, יש שימוש רב במחשב, והוא דלוק כמעט כל היום. חשוב לי שלא יהיו נקודות מתות ומריחת צבע. ההתלבטות בין 19-21 אינטש. אודה לכם באם תעזרו לי בבחירת מסך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה של שעות מרובות מול המחשב
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
בלי שום קשר , יש איזה רשימה מעודכנת של מסכי מחשב מומלצים לפי צורך? במקרה שלי כמובן גיימינג? בגדול זה המסך ששמתי לב את העין : https://ksp.co.il/?uin=43417&select=.1304..230..137..1468..2533..2239. אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. מה המסך lcd 19' הכי טוב שיש עד 2000 שקל? ומה ה19' lcd הכי טוב שיש עוד 2500 שקל? והאם יש הבדל ביניהם, ששווה להשקיע את הכסף? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
קודם כל אני מבקש לדעת האם הכרטיס מסך GS7300 יצליח להתמודד עם מסך LCD 22-24 (לעיבוד תמונה וצפיה בסרטים,לא למשחקים) אם לא איזה כרטיס מינימלי יתאים בנוסף אשמח לחוות דעת על NEC 22WMGX מול DELL 2408 תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך \ טלווזיה שאוכל לתלות על הקיר שתיהיה FULL HD ושאוכל לבצע בה גם יישומי מחשב - גלישה באינטרנט, עריכת תמונות, עריכת סרטים, יישומי אופיס וכו'... חוץ מזה אני רוצה שתהיה טובה לסרטים ומשחקים. לגבי הגודל - היא תהיה תלויה על הקיר במרחק מטר וחצי ממני בערך, לתצוגה גדולה ומהנה (אם כי לא גדולה מדי) על איזה גודל תמליצו? כרטיס המסך שלי הוא HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E תודה!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני מתכוון בקרוב לקנות לי LCD חדש בסכום לא מבוטל של כ 1300 ש"ח אך ורק בשביל גיימיניג. המשחקים ברובם כבדים ודורשים איכות יחד עם מהירות ורציתי לשאול לדעתכם מניסיונכם על איזה מסכים הייתם ממליצים לי. מניסיון מבדיקות וכ'ו. תודה רבה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק למסך מחשב אפשר להגיד גם בין השאר למשחקים אבל התקציב שלי הוא רק 600 שקל אין אפשרות לחרוג... אני צריך משהו עד 22" לא יותר מזה רצוי לא פחות מזה כי זה צריך להיות בשידה מיוחדת אשמח לכל העוזרים תודה... מעדיף חברות כמו LG MAG SAMSUNG
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם אומרים על המסך הזה למשחקים בעיקר.. דניאל.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
הייתי אמור לקנות מסך לפני כמה חודשים אבל העניין נדחה ואני מעוניין לדעת מה התחדש בנתיים ואם יש מסך יותר מומלץ מהמועמד הישן שלי, eizo s1932. בגדול המסך מיועד לעבודה כללית ועריכת תמונות בפוטושופ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
http://www.hothardware.com/articles/Dell_UltraSharp_3008WFP_30inch_LCD_With_DisplayPort/
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מחפש דיון על ההבדלים בין מסך רחב לרגיל של DELL. היו שם תמונות שהציגו איך המסכים ניראים באינטרנט שולחן עבודה וכו'..
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היי לכולם, אני חדשה בפורום, וגם חדשה במסכי מחשב עשיתי סקירה קצרה ויצאתי מאוד מבולבלת. אני צריכה מסך בתקציב של עד 2300 שח לעבודות עריכה גראפיות דיוק בצבע- עבור ירידה לדפוס עבודה עם טקסט וכו' כל הנלווה לגרפיקאים... אני לא יודעת מה לחפש DELL? SASMSUNG? פאנל VA/PVA/TN/IPS? ניגודיות 1:1000 , 1:3000 , גודל: 20" 22"? H-E-L-P!!!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לזה כבל מתאים או שרק מתאם הוא הפתרון? תודה למומחים.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרי ם! אפשר טיפה לחרוג
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי מסך של SAMSUNG 240T. והבעיה היא שיש לפעמים מן צפצוף שקט כזה שאני שומע מהחלק האחרוני של המסך. אם אני מכבה את המסך הוא נעלם ואז כשאני מדליק הוא חוזר בחזרה לכמה דקות ואז נעלם, זה קורה לפעמים. מישהו יודע מה הבעיה?
-
התקנתי את הדרייבר מחדש . עם כבל VGA הוא לא נכנס לpower saving והכל עובד חלק הכרטיס מסך שלי תקין בדקתי עם עוד כרטיס אחר וגם שם הוא לא עבד בהחיבור DVI הסתכלתי בהגדרות צריכת חשמל וגם שם הכל בסדר איך יוצאים ממצב זה ברשותי מסך LG FLATRON W2353V תודה מראש אלי (:
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. מחפש המלצות למסך קעור, יש לי כבר כמה שאני חושב עליהם, אשמח לחוות דעת: 1. HP Monitor 34f curved 34 6JM50AS 2. מסך מחשב Philips 346B1C/00 34 אינטש QHD 3. מסך HP קעור HP Screen E344C 34 WQHD 3440:1440 21:9 LED 6GJ95AS כמובן שאם יש המלצות נוספות גם אותם ארצה לשמוע. בגדול זה נועד למשחקים, אולי עריכת וידאו \ רינדור, קצת תכנות, וזהו. יציאות USB וכאלה חשוב, רמקולים פחות. וזהו בערך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך דק 17 או 19 אינצ' בתקציב של עד 1000 שקל לשימושים הבאים: פוטושופ,אילוסטיטור ועריכת וידיאו+אפטר אפקט ויש לי גם שאלה בנוסף,מה עדיף לשימושים האלו,מסך 19X6 או מסך 4X3 תודה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מעדיף את הסמסונג מכיוון שירד האמון ברמת הפאנלים אז ירדתי ממנו{אם יש משהוא שמכיר חנות\מקום שמוכר פאנל s בבקשה שיגיד לי} לכן בנתונים הסמסונג מאוד דומה וצריך את עזרתכם ,או מסך אחר לפי דעתכם!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצות למסכי 19 טובים ושווים? תקציב 1300-1500...
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
לצערי אמא שלי ירדה בתקציב מנסיבות כלכליות.. וזה מעצבן לאללה כי תכננתי לקנות את ה- 2007WFP של DELL.. אז עכשיו אני צריך מסך עד 1500 ש"ח בעיקר למשחקים וסרטים.. וייתכן כי ישמש גם כטלוויזיה.. מהביקורות שראיתי אין לי מה לחפש ב-LG / סמסונג.. בבקשה שתהיה חנות מהצפון.. TMS, PANDAS... וכל חנות אחרת.. (שהיא טובה ואמינה) ממש תודה..
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, חבר שקנה מסך חדש (כי התחשק לו להתחדש) הביא לי את המסך הישן שלו (מסך של LG) והיו לי 2 מסכים קודם לכן (עוד אחד של LG ואחד של סאמסונג) וחיברתי את המסך שהביא לי למחשב בעזרת מתאם DP לHDMI שהיה לי בבית וכבל HDMI-DVI (אני מאמין שכאן הבעיה) השאלה איך אני מסדר את זה ככה כשאני משחק אני אראה את המשחק על שלושת המסכים. מפרט המחשב: מעבד:i7 6700K לוח אם: asus maximus viii hero זכרונות:kingstone fury ddr4 16GB (2x8GB)2600MHZ כרטיס מסך:gigabyte gtx 980ti xtreme תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך (עד תקציב של 2500) שחוץ מהשימושים הרגילים של סרטים, משחקים ואינטרנט, ישמש גם לצורך קריאת PDF-ים רבה. מחפש מסך שיהיה נוח לקרוא בו ותהיה אפשרות ל PIVOT, וגם שיהיה אפשרות שבלחיצת כפתור יהיה אפשר להוריד את הבהירות למינימום לקריאה נוחה (עם עייפות מינימלית לעיניים), וכמו-כן שהטקסט שם יראה בצורה טובה ולא קטנה מידי. כרגע אני מתלבט בין הדל הוותציק דגם 2209WA לבין היותר חדש ה U2311H. (יש לציין שאני קורא רק במצב PIVOT). על איזה מהם אתם ממליצים בתור אחד שמתאים לקריאת טקסטים מרובה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-