עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by andeimirqhan,

שלום, ברצוני לרכוש מסך מחשב שישמש כיום חלק מתחנת עגינה מאולתרת לנייד ובעתיד הקרוב כמסך למחשב נייח. כמצוין בכותרת התקציב המתכונן הוא בין 900 ל1200, עם אפשרות לחריגה עבור מסכים משתלמים במיוחד. שימושים עיקריים הינם צפייה בסרטים וסדרות, קריאת מלל ומצגות ומשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אין חשיבות לגודל המסך, הגדלים המצויינים הינם מההיכרות המועטה שלי עם טווח התקציב. עדיפות לכושר הפרדה גבוהה, צבעים מדויקים וזמני תגובה טובים על-פני גודל. אעדיף לרכוש מסך הזמין בחנויות הממוקמות בצפון הארץ, אך אין זו מכשלה אם מסך כדאי במיוחד זמין רק בחנות הממוקמת בגוש דן. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by benor,

אין דרישות מיוחדות. המסך ישמש בעיקר לשימוש משרדי: אינטרנט, אופיס וכד'.

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by forumate,

שלום, יש לי מסך ישן - Samsung מדגם S24C350L ואני משתמש במחשב שעות רבות ביום, וחוץ מזה שכנראה כל מסך יגרום לתופעות לוואי בעיניים אחרי ישיבה ארוכה, אני רוצה לדעת אם אפשר להפחית את ההשפעה? יש דבר כזה? מסך מחשב שיאמץ את העיניים פחות? (כמובן בנוסף לישיבה נכונה, זווית נכונה, גובה נכון וכיסא טוב) העדפה שיהיה 24 אינץ' לפחות, ולא יקר מידי (המסך הזה עלה 750 שח) תודה!

• 13 תגובות
    • 6.6k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב אשר מיועד למשחק ולצפייה בסדרות בעיקר אם אפשרי אז מחברות LG או SAMSUNG. מפרט המחשב שלי הוא: Geforce GTX 7500ti I5 6600k 3.5GHZ -intel 8 gb ram מעוניין ב24 אינצ'. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by spider272,

שלום לכולם רוצה להחליף תמסך המיושן שלי ברוזולוציית 1440X900 למסך מחשב איכותי לסרטים בעיקר וגם משחקים כרטיס מסך כרגע של גיגבייט gtx 660 עד 1500

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by roilevi,

משהו מכיר מסך מחשב / טלוויזיה שיתאים להתקנה בחדר האמבטיה, אני מחפש משהו שיעמוד בתנאי לחות גבוהים במיוחד ... יש למשהו רעיון ??? תודה מראש... רועי

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by קובידון,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש מסך, שיתחבר למחשב הנייד שלי - לו יש יציאת dvi. יחד עם זאת, אני מעוניין גם שהמסך הזה ישמש אותי כטלוויזיה. אציין כי הייעוד הוא קודם כל כמסך מחשב לצורך עבודות סטודנטיאליות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וכו' ורק אחרי כן כטלוויזיה (צופה בה לעיתים רחוקות אבל רוצה שתהיה לי את האופציה). מה אתם ממליצים לקנות ? מה אני צריך לחפש שיהיה במסך כשאני מחפש מסך כזה כדי שיהיה לו את שתי האופציות ? אמרו לי שלעבוד עם טלוויזיה כמסך מחשב זה קשה ומוציא את העיניים. בנוסף, אשמח להמלצות על מסך מסויים שעונה על הדרישות שלי. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rroonnii,

למשחקים (בעיקר מגוף ראשון ) חווית המשחק משתפרת פלאים עם מסך למשל 32 ,מאשר מסך 22 ?. כמובן כוונתי לטלוויזיה 32 . מהם איכות הצבעים וחדות במשחקים? ומהו המחיר שאפשר להביא מסך טלוויזיה נחמד שכזה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by danyk199,

מעוניין לרכוש מסך למחשב נייד בן 5 שנים של HP ומתלבט בין סמסונג , פיליפס או DELL . אודה למי שיעזור לי במידע מועיל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by bezadesign,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב "27 לעבודות גרפיות (אינטרנט ופרינט) + עריכת וידאו (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרמייר וכו) חשוב לי מאוד נושא איכות הצבעים של המסך (צבעים אמיתיים) וכמובן שהתאורה תהיה אחידה על גבי המסך וזוית הצפיה שלו תהיה רחבה 180 מעלות (IPS או מקביל לו) בחיפושי קראתי על מסך ה- DELL U2713H אך הבנתי מהפוסטים שהצבעים שלו בוהקים מדי, יותר מדי אדומים והקליברציה שלו לא ממש פותרת את נושא בוהק הצבעים (אשמח לשמוע אחרת אם למישהו יש נסיון עם המסך הזה) קישור לסרטון YOUTUBE (החל מדקה 10:40 בסרטון) מצאתי בפורום של הבחור שהעלה את הסרטון דרוג שלו למסכי מחשב (אשמח לשמוע האם למשהו יש רשימה אחרת או האם הוא מכיר את המסכים האלו).... 1.) Viewsonic VP2770 2.) CrossOver 2720MD…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shedshed,

שלום רב, אני מחפש מסך למשרד שישמש כמסך שני למחשב כדי להציג פרזנטציות לאורחים או בשביל שיחות וידאו או לצפות בטלויזיה (למרות שזה פחות חשוב). התקציב 3000-4000 ש"ח. גודל 37-42 אינץ' חשוב לפחות 2 יציאות HDMI + יציאת VGA. יתרון קל ליציאת DVI למרות שזה לא כל כך חשוב אם יש HDMI. שוב - השימוש לא קבוע אלא רק לפגישות / במידת הצורך. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  12. שלום לכולם למישהו יש נסיון עם המסך הזה? איך הוא בתור מסך מחשב? האם ניתן לצפות בו מקרוב ? האם יש לו אפשרות לתלייה על הקיר? תודהרבה שי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. שלום למישהו יש נסיון עם המסך הזה? איך הוא בתור מסך מחשב? האם ניתן לצפות בו מקרוב ? במרחק של כמטר ? והאם הוא מספיק גדול לטלוויזיה ? בתודה עמית . זה ממש חשוב תענו אני ממש לפני קנייה .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tomday,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב למשחקים שישמש גם כטלויזיה. דרישות: 22 אינטש LCD מחיר עד 1300 שח. כרגע מצאתי שני מסכים בקטגורייה זו: W2205S-TD KTC במרדנית שמחירו 1270 שח. CMV-222H Chimei שמחירו 1149 שח. איזה משניהם עדיף והאם זו בחירה טובה ? אולי יש לכם המלצה אחרת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by itaybl,

המלצה למסך מחשב - 1000- 1200 ש"ח המסך בעיקר לסוני 3 וגם סרטים ברמה גבוהה... מחשב ירכש בעתיד ככה שפחות רלוונטי עכשיו רצוי פאנל IPS (הבנתי שזה יותר טוב) 23-24 אינץ' צריך עזרה מאנשים שמבינים בתחום..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by crik,

אהלן, אני מחפש מסך 22" ב1300 ש"ח הסרט מיועד למסמכים וסרטים כמו כן מאד חשוב לי תמיכה FULL HD. תודה רבה, משה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Mejadla,

אהלן, מתעניין ברכישת מסך QHD 1440p, כלומר רזולוציה של 1440x2560 בגודל 27". המסך הוא גם 165Hz. (כבר יש לי דגם שאני רוצה) אם אני אחבר את ה-PS4 שיש לי (הוא לא פרו), מה יקרה? תהיה תמונה מטושטשת? הרי זה מוזר (סורי על אי-ההבנה אני לא הכי מבין בנושא), אם מסך שיכול להציג 2560x1440 פיקסלים (3,686,400 פיקסלים) אמור גם בלי בעיה להציג FHD כלומר 2,073,600 פיקסלים לא? ומה לגבי התדר, ה-PS4 מוציא 60Hz אז גם עם זה המסך אמור להסתדר לא? תודה לעוזרים!

18. Started by SAOD,

שווה?? 1350 + 5 שנים אחריות, 3 שנים בבית הלקוח ועוד 2 על אלקטרוניקה.. מפרט: PANEL : DISPLAY AREA (mm) : 410.0x256.5 MAX. RESOLUTION : 1440x900 DISPLAY COLORS : 16.2M RESPONSE TIME (ms) : 5ms BRIGHTNESS (nits) : 300 CONTRAST RATIO : 800:1 VIEW ANGLE: HORIZONTAL : 85/85 VIEW ANGLE: VERTICAL : 80/80 DOT PITCH (mm) : 0.285x0.285 PANEL SURFACE : ANTI-GLARE HORIZONTAL FREQ. : 30~82KHz VERTICAL FREQ. : 56~75Hz BANDWIDTH (MHz) : 137MHz I/O PORT : COMPATIBILITY : PC/MAC ANALOG INPUT : D-SUB x1 OTHER SPEC : STAND : PLASTIC VESA MOUNT (mm) : 75x75 POWER : CONSUMPTION : 60W VOLTAGE : AC100-240V/50-60Hz OFF MODE : <=1W POWER TYPE : BUILT-IN REGULATIONS : FCC-B, UL/cUL, CE, CB, TUV/…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by vav,

עזרת המומחים מתבקשת למסך 19 אינץ באיכות טובה: נדרש מסך מחשב לאיש מבוגר=אין שימוש למשחקים מהירים. חשובה קלות התיפעול=ללא התעסקות בתוכנות שליטה כמו ה971P,אלא באפשרות כיוונון דרך לחצנים על המסך בתודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by תוכי טורבו,

לאחרונה קניתי מחשב חדש ועכשיו אני רוצה לקנות לו מסך LCD 19 אולם אף חנות לא נתנה לי את המענה המושלם למסך כזה ב1100 למחשב יש כרטיס 8500 GT ואני רוצה לנצל את המסך כמה שאפשר על המסך. לכן מי שיכול לתת לי מענה למסך LCD 19 עד 1100 אני ממש אשמח

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  21. היי קניתי היום מחשב עם המפרט הבא: 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GKM-WM01C לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 רמקולים למחשב CreaTive BLACK SBS-380 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W צורב LG GSA-H62N X18 DVD מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box אני מחפש מסך 19" עד 2000 ש"ח שיתאים למפרט הנ"ל ושיעודו "קצת מכל דבר" - אינטרנט \ משחקים \ עבודה מול מחשב הכוללת לעיתים ישיבה ממושכת מולו.. תודה

22. Started by ziv_tt,

היי מחפש מסך מחשב לבת הדודה עם הצרכים הדי בסיסיים של אינטרנט ואופיס ואולי פה ושם לראות סרט או סדרה על המחשב. תודה לעונים

23. Started by robin7,

ראיתי באחד האתרים מסך נדגם זה למכירה ב1600שח והוא עם פנל מסוג pvn האם מישהוא יכול להמליץ עליו? אמינות,עבודה עם טקסטים,אחריות החברה? תודה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by Wideblade,

היי, לדוד שלי הלך המסך והוא מחפש מסך חדש... הוא משתמש במחשב לקריאה\תמונות\סרטים, ואני חושב ש19" יספיק לו... אני עדיין לא יודע על תקציב כלשהו, אבל התקציב לא הכי גבוה בעולם.. מצד שני 19" בדרך כלל לא עולים כל כך הרבה.. יש לכם המלצות למסך מחשב איכותי בשבילו? אה ובבקשה שלא יהיה מסך רחב, שיהיה 4X3 רגיל.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by DUDEnamE,

ועדיף כמה שיותר זול , שיהיה לפחות 1600X900 וכמה LED עדיף על LCD? בטלוויזיות LED לדעתי רואים הרבה פחות טוב מLCD . זה הולך להיות מסך שני שרץ על רזולצייה מקסימלית של 1680X1050 איך זה משפיע ? הם צריכים להיות על אותו רזולוציה? כרטיס מסך GF7600GT

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים