מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE או proview EP2230ADJW
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני יומיים ועכשיו צריך מסך....LCD 19 אינץ עיקר השימושים שעתיד להיות: הרוב אינטרנט ותוכנות אחרות לצרכי למידה אני עדיין לא יודעת באיזה תוכנות מדובר המחשב ישמש גם לסרטים מידיי פעם אבל בטוח לא למשחקים... צריכה עזרה ברכישת מסך איכותי שניתן יהיה לעבוד מולו שעות ממושכות בלי שיכאבו העיניים תודה עינת
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, מספר שאלות לגבי פאנל TN: 1. האם מרגישים בו הורדה באיכות התמונה לעומת מסך CRT ובמיוחד במשחקים? 2. מה ההבדל המורגש בדרך בולטת לעין? 3. למישהו יש מושג איזה פאנלים מסתתרים בניידים עם ציפוי מבריק? יש לי FUJITSU כזה עם מסך 15.4 ורואים בו מצויין יותר טוב מכל מסך LCD או CRT שיש. רכשתי לאחרונה מסך NEC 90GX2 ואני מניח שכולם תרדו עלי חזק ביגלל שיש לו פאנל TN וגם מצופה בציפוי מבריק, אבל אני אוהב את הציפוי הזה מהנייד שיש לי... תודה רבה לכל העוזרים! ליאור.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה מסך למחשב שיתאים למשחקים וקצת לאינטרנט שיהיה טוב עם נתונים של 2ms ניגודיות 1:3000 ובלי רמקולים... 19" (אין הגבלת מחיר עדיין).. ראיתי את ה-VP930 אבל הוא היה בכלל 8ms ולא זוכר את הניגודיות עכשיו.. אשמח להמלצות.. דניאל.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
מטרת המסך לעבודה ממושכת מול המסך כשרוב הזמן יהיה למטרת גלישה + משחקים ... תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
ראיתי ביקורות טובות על מסך זה עיקר השימושים יהיו : אינטרנט , לימודים, OFFICE תיכנות, מוזיקה קצת סרטים מה דעתכם? אני חייבת לקנות מסך עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
לאחר שלפני כמעט שנה התייעצתי פה על איזה מסך לקנות, קניתי את ה - SAMSUNG 971P ואני מרוצה ממנו עד השמים. עכשיו הגיע תורם של ההורים שלי לקנות מסך דק. שימושים: אינטרנט, עיבוד תמלילים וקצת משחקים של אח שלי(לא משהו שדורש גרפיקה מורכבת מידי). תקציב: 1800 ש"ח הדבר הכי חשוב לאמא שלי(ובגללו נפסל ה-971P) הוא שהמסך לא יהיה שחור או לבן. היא רוצה רק מסך אפור כסוף. אודה לכל רעיון
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
-
בפורום של המפרטים הציעו לי 2007wfp או lg hr השאלות שלי הם כאלה : האם באמת שווה לי להשקיע עוד 700 ש"ח בשביל המסך של dell? זה הבדל איכותי בשביל לראות סרטים? האם יש לכם עוד הצעות למסך איכותי לסרטים וקצת למשחקים בסביבות 1500- 2000 ש"ח ? איזה כרטיס מסך מתאים הכי טוב לשימושים שלי ולמסך שאני אקנה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
בבקשה זה חשוב לי...
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום רב, ביצעתי חיפשו מספר פעמים אבל ללא כל הצלחה. בעבר בפורום זה הראו השוואה בין מריחות במסך עם פנל TN (אני חושב סמסונג 22") לאי הופעת מריחות במסך DELL 2007 (אם אני זוכר נכון) זאת היתה השוואה של תוכנה שמריצה מכונית אדומה ובמסכים לא איכותיים רואים את המריחה. אשמח לקבל לינק לנושא המדובר תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מסך מחשב שמיועד אך ורק למשחקים כמובן שהתקציב הוא כ-2000 שח שמעתי על כל מיני מסכים כמן 226BW , 225BW , Dell2007wft או משהו כזה איזה מסך ממש מומלץ למשחקים מבלי לקבל מריחות ואיכות גרועה? לא ממש משנה לי אם הוא 20 או 22 העיקר שתהיה איכות מדהימה של תמונה גם ברזולוציה מקסימלית. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
המכשיר הוא SANSUI LCT-32SD http://www.elkol.com/Index.asp?ArticleID=177&CategoryID=93&Page=1 האם יש למישהו ניסיון עם החברה/דגם הללו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת וגם: AMD Athlon 64 3000 fx 5700le 256MB 1 GB RAM האם זה יתאים לרזולוציה? כי אם לו אז אני מוותר וחבל תודה[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 12:19:20 אני מתכוון שלא יהיו תקיעות או עצירות להתרעננותאני לא משחק כמעט בכלל אבל בסרטים וכדומה ובתוכנת שרטוט (SOLID WORKS) אני כן מצפה לעבודה חלקה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה אני על סף רכישת מחשב חדש אך עדיין לא החלטתי לגבי המסך. אני סטודנט לעיצוב כך שעיקר עיסוקי הוא תלת מימד (מאיה וכו') וידאו ואפקטים (אפטר אפקטס, פרימייר) וכמובן פוטושופ ודומיו אשמח אם תייעצו לי לגבי מסך 19'' בתקציב של עד 1600 בערך תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במסך Lcd בגודל של 19 אינץ [ומעלה אם אפשרי כמובן ] התקציב הוא עד 1400-1500 שקל. ועדיפות גדולה לחנות Ksp אם אפשר, כמובן ש16:9 יהיה יותר טוב, לא? המסך ישמש בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט ככה שאני מעוניין במסך איכותי כמה שיותר =] אבא שלי מצא איזשהו מסך מחברה בשם CHIMEI שקצת מלחיץ אותי כי אף פעם לא שמעתי עליהם, אז... מה זה בדיוק? |: בכל אופן, 1400-1500 שקל למסך Lcd, משהו טוב ?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
בעיקר כשהמטרה היא לראות סרטים.. יש לי 2 אפציות: LG 19'' 2MS 1970 PHILIPS 19'' 190 WV7CS מה אתם ממליצים? תודה..
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
צריך מסך למשחקים בתקציב של 1200... 19\17 INCH
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שעות את המסך 932B ואני לא יודע לכמה צריך לכוון כל דבר. מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום חברה, אני מחפש מסך לעבודה משרדית אבל באיכות טובה (יכול להיות גם פנל TN - אבל איכותי יחסית) 4:3 (לא רחב ) צריך להראות יפה וחייב לכלול רמקולים. אני יודע שהבחירה של רובכם תיהיה DELL 2007 ולהלביש עליו רמקולים, חורג מהתקציב אז בבקשה תתנו הצעות אחרות. תודה מראש לכולם,
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שני מסכי LCD - אחד עד 1500 ש"ח והאחר עד 2500 ש"ח. שניהם מיועדים לבעלי ראייה שאינה טובה במיוחד כך ש 2007FP ואחיו לא באים בחשבון (גודל פונט). השימוש הוא עבודה עם טקסטים. זה הכל. נראה לי ש 19" יהיה טוב כאן בשל גודל הנקודה הגדול ביותר.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-