עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by G4L,

חשבתי שלא.. אני עדיין חושב שמה שיש לי זה REV00 וגם כשקניתי אותו זה מה שנאמר לי ומה שחשבתי. אגב אין לי שום בעייה עם זה 00.. הנה זה מה שרשום על הדיסק: REV01 קניתי אותו שלשום, אין פיקסלים שרופים החנות: א.ד.ס סודרי מחשבים (ירושלים). מחיר: 3398 ש"ח (בטח עוד מעט ירד ל 3397.. מה אנשים לא יעשו בישביל לעלות שתי שורות בזאפ^^) תמונות המסך רגיל + 90 מעלות: - לצפייה בחלון חדש: http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00229.JPG http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00233.JPG וזה הדיסק שעליו רשום01 http://www.planetnana.co.il/chuvas16/DSC00232.JPG

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by Tom vilozni,

שלום רב רכשתי את המסך ASUS PG279Q. מיד עם חיבורו שמתי לב שיש זליגת אור מועטה בצד השמאלי התחתון. האם שווה בשביל זה להפעיל את האחריות או שרוב הסיכויים שגם אם יחליפו לי למסך אחר, תהיה גם זליגת אור כי זו תופעה נפוצה במסכי LED? תודה

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by callmeshay,

חשוב לי שהצבעים והאיכות יהיו טובות 70% מהזמן ישוחק עליו משחקים של PS4. תקציב בערך עד 2,500 שקל גודל שלפחות יהיה גדול מ 38 אינץ... עד 45-46 זה מספיק נראה לי

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by kobibo,

רוב מסכי ה LCD תומכים ב 16 מיליון צבעים ורציתי לדעת אם יש לי אופציה בהגדרות המסך לשים את הגדרת הצבע ל 32 מיליון ,האם אראה שינוי כלשהו או שבגלל שהמסך תומך רק ב 16 מליון צבעים אין שום ערך לכך?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  5. Started by jety,

הוא נהיה רותח בפתחי האורור העליונים. האם זה נורמלי?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. האם למסכים עם פאנל איכותי יש ייתרון על מסכי TN מבחינת: 1. חדות טקסט 2. אי בהיקות בעיניים. 3. זוית צפיה טובה. 4. התעייפות העיניים לאחר קריאת ממושכת של דפי אינטרנט/מסמכים. לא משנה: 1. דיוק בצבעים. 2. מהירות תגובה. איזה מסך TN הוא אופטימלי מהבחינה הזאת - שמעתי שסמסונג 931B בוהק מידי... תודה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by Silol,

אני רוצה לדעת מה עדיף יהיה ואני מתכוון לאיכות אם זה בסרטים או במשחקים (מריחות וכאלה) תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by nondos,

מישהו מכיר??? יש המלצות חוביות שליליות? איזה סוג פנאל? זה מה שהצלחתי למצוא עד כה: ThinkVision L191 LCD monitor סוג מסך: Color TFT Active Matrix SXGA LCD גודל מסך: 19 רזולוציה: X10241280 ניגודיות: 1:700 תמיכה בצבע: 16.2 מליון צבעים תדירות: Fh 30-83Khz , Fh 55-76Hz זווית צפיה: 150 מעלות אופקית ו- 135 אנכית זמן רענון: ms8 בהירות: cd/m2250 גודל נקודה: 0.294

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by dani1999,

יש לי את הדגם HP 250 G2 גודל 15.6 אינץ, מסך רגיל לא טאצ' נשבר לי המסך. בארץ הציעו לי להחליף ב 400 שקל האם כדאי להזמין מחו"ל ולהחליף לבד? כמה קשה? אם כן, אשמח לקבל לינקים (אם אפשר כאלה ששולחים מהר) אם יש חיסכון משמעותי תודה רבה

10. Started by eyalha,

קניתי DELL 2007WFP, ישר שקיבלתי אותו בדקתי פיקסלים שרופים.. לא ראיתי שהיו, עכשיו לצערי ראיתי אחד בצבע אפור.. יש מה לעשות? (לא מבחינת החלפת מסך אלא דרך להחיות אותו?)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. כתבתי הכל למעלה .. שינצל את כל הgf 8800 320b ושיהיה באיכות צפייה גבוהה ושלא יכאבו העיניים.. [חשוב!!] לשעות משחק ארוכות..

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  12. מחר בבוקר אני לוקח את הT240 שלי ויש לי בחדר ממיר יאס(רגיל) ומחשב עם חיבור DVI במסך יש חיבור VGA DVI HDMI עכשיו לשאלות... א.אם אני עושה yes HD איך אני אחבר אותו למסך ויקבל אודיו כשהרמקולים מחוברים למחשב? ב.כל עוד לא עשיתי yesHD זה שווה לקנות מתאם DVI לHDMI ולחבר תמחשב בכבל HDMI למסך?או שבגלל המתאם זה לא יתן כלום? ג. כרגע יש לי כרטיס טלויזיה שנותן אופציות של הקלטה, פאווז וכו..אני לא ממש משתמש באפשרויות האלה ודרך הכרטיס טלויזיה השידור פחות איכותי... האם לחבר את הממיר ישירות למסך?ואם כן אז איך?יש לו VGA DVI HDMI והDVI כנראה ישומש למסך..... תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by comix_dude,

מעוניין לקנות אחד מהם לא יכול להחליט מבקש עזרה

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by Titan777,

שלום, מדובר במסך Samsung Syncmaster 245T עם פאנל S-PVA המסך רותח! אם מניחים את האצבעות כמה שניות מאחורי המסך בחלק העליון של הפאנל, זה פשוט אש.... וזה מחמם לי את כל החדר אני מתאר לעצמי שזה אמור להיות ככה? כל מסכי הLCD כל כך חמים? מרגישים אפילו קרינת חום מהצד שרואים תמונה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tenana,

ראיתי שהוא עולה 2000 שקל, ונשמע מסך מעניין, יצא למישהו להיתקל בו?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by CptNoRi,

איך אני יכול לחבר מסך שני ?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by nati88,

היי חברים! מחפש מסך בתקציב נמוך אין לי מסך אני משתמש במחשב נייד ואני מחפש מסך לחבר אליו את הנייד מתעסק בגרפיקה אילוסטרייטור וקצת פוטושופ אין לי דרישות כ"כ עד גודל 21.5 fhd ips כיסוי ודיוק צבעים חברה מוכרת מצאתי שני מסכים 465 LG https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=934772 594 DELL https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=951291 בksp יש את הדל ב570 מציאון ועודפים אם יש מסך במחירים האילו אפשר להציע (לא לנובו) מה שאני צריך לדעת זה הבדלים יתרונות חסרונות בין השניים בעיקר איזה יתרונות יש לLG לעומת הדל תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אני מחפש מסך גדול (22 אינץ') והתקציב שלי מאוד מוגבל - 1350 ש"ח המסך הזה הוצע לי במחיר של 1280 ש"ח, אני מעוניין לדעת האם הקנייה כדאית, השימושים שלי הם קצת משחקים, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Roman Kagan,

היי, אני מחפש מסך חדש שיחליף את המסך של המחשב נייד שלי. המטרה תהיה בעיקר ללימודים, סרטים וקצת משחקים ( FPS MMORPG, לחבר אליו PS4 אם יתאפשר) מחיר בסביבות 1500, מוכן להוסיף עד 300 שקל יותר. די ברור לי שלא אמצא משהו אופטימלי למשחקים, מחפש מסך שלא אתבאס לשחק עליו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מצאתי, תודה

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by benbmx666,

היום אני סוף סוף אלך לקנות את המסך. אבל צצה במוחי שאלה, האם המסך החדש שגדול מהמסך הקודם שלי ( samsung 2253BW) ובעל רזולוציה גדולה יותר יעבוד חלק על המחשב שלי? יש לי כרטיס מסך GeForce GT220 והמחשב הוא ליבה כפולה שנקנה לפני שנתיים + ואם כבר שאלות, בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי המסך, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין. האם משהו לא בסדר במסך הנוכחי שלי או שהבעיה לא קשורה וזה יקרה גם עם המסך החדש ואני צריך לפנות לפורום אחר עם השאלה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by lilshtig,

חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה

23. Started by SV123,

המחיר די דומה. פשוט ה-LG אזל מהמלאי בחנות, והשאלה היא אם שווה לחכות שבועיים עבורו? שימוש בעיקר ל-Office, וקצת סרטים ומשחקים תודה,

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by morrtz,

שלום לכולם, אני מחפש דרך לחבר ממיר YES (ממיר רגיל, אם אני לא טועה יש יציאות SCART, S-VIDEO,COMPOSITE) למסך מחשב שאותו עדיין לא קניתי... 1.האם אפשר לחבר את היציאות של הYES לחיבורי HDMI/DVI/VGA? 2.האם יש ממיר בין היציאות של YES לחיבורים האלו? 3.האם לקנות מסך שכולל כניסות אבל האיכות שלו בשאלה? מצאתי מסך מחשב שכולל יציאות של S-VIDEO, קומפוננט, קומפוזיט, HDMI ועוד...http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3539694,00.html 4.האם לקנות מסך מחשב טוב וכרטיס טלוויזיה למחשב? 5.האם כדאי לקנות מסך טלוויזיה ולהשתמש בו כמסך מחשב? כשאפעיל גרפיקה מהמחשב עדיין יראו טוב? התקציב הוא עד 2500 ש"ח. הבנתי שהחיבורים של HDMI/DVI/VGA עובדים על הרצים שונים מחיבורים של S-VIDEO/קומפוזיט/קומפוננט/סקארט.…

• 23 תגובות
    • 14.9k צפיות
  25. איזה מסך עדיף לדעתכם לצפיה בסרטים ולמשחקים במחיר עד 1300 ש"ח? סרטים ומשחקים Samsung SyncMaster 2333SW / SAMSUNG P2350 / או Dell 2209WA? אולי אחר? המסך ישמש גם כטלויזיה לכן יהיה צורך להטות אותו בקלות לכיוונים שונים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.