עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mc_elad,

לפי מה ששמעתי יש למסך ארגונומיה פשוטה... למה הכוונה בדיוק... **אני יודע מה זה ארגונומיה... פשוטה הכוונה היא שהמסך לא זז או כן זז?? אשמח לקבל עזרה..

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  2. יש לי את המסך של סמסונג 2253BW, והוא נורא מלוכלך. המטלית שקיבלתי איתו לא מועילה בכלום (על יבש), וכנראה שאני חייב להשתמש בחומר ניקוי. השאלה היא, אם אני יכול להשתמש בכל חומר ניקוי, כמו מנקה המראות וכו' של סנו קליר, או שצריך נוזל מיוחד? מישהו פעם ניסה לנקות עם סנו קליר (בבקבוק שקוף, צבע המים כחול) ויכול לאמת שזה בטוח? אני לא מנסה בעצמי כי לא רוצה לדפוק את המסך.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  3. שלום רב, ברשותי מסך בן 3.5 שנים (לא באחריות) דל P2414H - מספיק לי לכל הצרכים בהיבטי איכות / גודל, וכו'. לאחרונה מופיע פס תכלת אנכי בצד שמאל של המסך (מצ"ב תמונה) - ללא ספק מדובר בבעיית מסך כי זה קורה גם בבדיקה עצמית כאשר כל הכבלים מנותקים. 1. מישהו יודע היכן ניתן לתקן מסך דל באזור המרכז? כל המעבדות שראיתי מתעסקות עם מסכי לפטופ ולא עם מוניטור. 2. האם בכלל כדאי לתקן מסך כזה (מבחינת העלות - המסך כבר לא באחריות) או שלא מתעסקים עם זה וקונים חדש? (כ-750 ש"ח להערכתי ל-P2419H). אשמח לשמוע דעה ממי שיש לו ניסיון בנושא. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. קניתי את הT260 של SAMSUNG השימושים של המסך זה בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וקצת צפיה בטלוויזיה ואני צריך עזרה בכיוון ההגדרות כמו הצבע, גמה וכו' אם מישהו יודע מה מומלץ תודה לכל מי שעונה מראש

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחזיק בשני מסכי Eizo S2431. בתקופה האחרונה, אני חווה 3 תופעות עם המסכים ואשמח לסיוע להבין מהן אותן תופעות. תמונות מצורפות: 1) החלו להתפתח מעיין שריטות ע"ג המסכים. הכוונה היא לממש שריטות שאפשר לחוש אותן עם האצבעות (לפני שאשאל, שללתי את האפשרות שמישהו שרט את המסכים). השריטות החלו להתפתח בהדרגה בשני המסכים במקביל. 2) סביב אותן שריטות יש מעיין "כתמי"/"כיסי" אור - כלומר חלקים בהירים יותר. אם מזיזים את הראש נראה שמדובר בבליטות על המסך עצמו. 3) המסכים הפכו מאוד בהירים בתאורה. המסכים בין 8 שנים שניהם. הנחת המוצא שלי שמדובר בהתבלות של איזה חומר פלסטי על המסך, אבל אין לי באמת מושג. אשמח לסיוע. …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. שלום. הנה מסכים שכעת במצע ב-KSP: http://ksp.co.il/eoty15/?cat=6 יש גם ב-IVORY: https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2602&orderBy=priceLow מה התקציב שלי: עד 600 ש"ח שימושים שלי: 60% לעבודה משרדית 20% לעבודה פשוטה בתוכניות לעיצוב גרפיקה 20% סרטי יוטוב מה חשוב ביותר? בריאות עיניים. שמתי לב שעם מסכים הגדולים עיניים שלי מתעייפות ואף יש כפילות כי לרוב הכל קטן מידי. חשוב שיהיה משחק עם רזולוציה בשביל לאפשר בחירה המתאימה. המבצע נערכת עד יום ראשון הקרוב 7/12/14 ולכן אני אשמח לתגובות. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by weissby,

פשוט קניתי אותו לפני כמה ימים והייית רוצה לקבל ביקורות עליו תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  8. במידה והרמקולים ממוקמים ליד המסך או ליד המארז, זה יכול לעשות נזק?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  9. Started by Yaniv.E,

איזה סוג פנל המסך?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  10. Started by joniar,

הציעו לי את שתי החברות של במסכים של 22" ההבדל מחירים של של HANNS-G עולה פחות ב-200 שקל מדובר במחירים ממש זולים של החברה הנ"ל {מסובד במסך רחב כמובן} ב-900 שקל ושל ASUS מה שניבחר פה להכי טוב עולה 1100 שקל

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  11. התקציב שלי עומד על 1000-1300 יש איזשהו דגם טוב כלשהו שהייתם ממליצים עליו? על איזה ומה הנתונים שצריכים להיות למסך כדי שהוא יהיה מסך טוב? אני אודה מאוד לכל מי שיעזור :") המסך כמעט ולא יהיה לשימוש במשחקים.. רק ממש מעט.. עיקר השימוש שלי הוא לגלישה באינטרנט ומעט צפייה בסדרות וסרטים

12. אני מעוניין לקנות מסך '22 איך המסך החדש של LG http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23775&catid=926

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  13. סוף סוף קניתי את המסך, והוא עומד יפה בציפיות. האכזבה היחידה בינתיים היא מההתאמה שלו לעבודה במצב אנכי (מסובב ב-90 מעלות על הפיבוט). במצב הזה החלק העליון של המסך נמצא גבוה וצריך להרים את המבט כדי לראות אותו. מאוד לא נוח. עם מסך 19 ברזולוציה של 1280x1024 לא נתקלתי בבעיה הזו וכמעט כל השימוש שלי בו הוא במצב אנכי. כנראה שהפיבוט ב-2209 (ובמסכים אחרים בגודל הזה או יותר) הוא פיצ'ר לפרוטוקול.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שהיה פעם הארץ אך כבר לא ניתן להשיגו, וגם כאשר היה אפשר, המחיר בארץ היה *משמעותית* גבוה יותר מזה שבחו"ל. המסך של חברת ACER. אני יכול להזמין מ NEWEGG (עדיף כי שם יותר זול) או מ AMAZON השאלה היא מה יהיה מבחינת אחריות מכל אחד משני האתרים האילו, במקרה ואצטרף לממש ב 3 שנים הקרובות. מבחינת פיקסלים מתים או כל דבר אחר אשר עלול להשתבש. לא מזמן הזמנתי מ AMAZON עכבר והייתי צריך לממש אחריות. שלחו חדש מבלי לשאול בכלל ומבלי לבקש את הקודם בחזרה. אני לא יודע איך יהיה עם מסך יקר, או איך יהיה מ NEWEGG. והאם יש סיכוי שבמעבדה של ACER בארץ יקבלו מסך מחו"ל לתיקון? או שצריך מסך שנקנה בארץ? מה עם מעמ, מיסים כלשהם? …

15. Started by minardi2001,

איזה מהמסכים האלה עדיף? Sony SDMX95F/FS 19'' 8 ms 1:1500 1700 ש"ח או: LG- L1932TQ 19'' 4 ms 1:700 1600 ש"ח תודה

16. Started by blackmore,

המלצה למסך גיימינג 2K 144HZ עד 2000 שח

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. המסך ישמש לעבודה ממושכת יומיומית מהבית (בעיקר תכנות). אמל״ק - האם לרדת מעט באיכות בשביל מסך גדול יותר, עם חיבורים עדיפים? והאם כדאי בכלל 27 אינץ לצרכים שלי? אופציה ראשוניה - Dell U2518 25 אינץ מסדרה U האיכותית ביותר של דל, 1,550 ש״ח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24583 אופציה שניה - Dell P2720DC 27 אינץ מסדרה P (גרסה אחת מתחת לU), מתחבר בחיבור USB-C אחד ללפטופ (תצוגה, נתונים, טעינה). 1,590 ש״ח. https://www.pc365.co.il/product-21765-Dell_27_USB_C_Monitor_P2720DC_3Y?hidedetails=true&gclid=CjwKCAjw3-bzBRBhEiwAgnnLCvqsBnFi6DqM34LreeCwbO12VLJsnll0rYkM09YFCarYrB4tbrtXthoCiOoQAvD_BwE …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by vourt,

היי, רכשתי את המסך DELL U2711 היום ומעוניין לתלות אותו על הקיר, לא ראיתי שום מיתקן או דרך מיוחדת שניתן לעשות זאת כדי שיהיה ממש צמוד לקיר, למישהו יש רעיון? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by morgoth,

קודם כל ברכות על הפורום החדש, זה היה ממש מתבקש בעקבות פופולריות הסטיקי. אז ככה, יש לי התלבטות האם להביא את ה viewsonic vp930 מארה"ב מה שאומר שהאחריות עליו בעייתית המשלוח לא יעלה לי כי בן דוד שלי מגיע לארץ עוד חודש, או לקנות בארץ מסך LCD עד 2000 ש"ח. אם התשובה היא לקנות בארץ אז אשמח להמלצות ובעיקר בעיקר לביקורות על מסכים. מטרות המסך הן דיי הכל, משחקים, סרטים, גלישה באינטרנט, הרבה קריאה, וממש קצת עבודה עם תמונות. ועוד דבר, אם הביצועים הנ"ל מושגים טוב יותר במחיר הזה במסך 17" אז תגידו כי הרבה יותר חשובים לי הביצועים מהגודל. תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by dror_efi,

שלום לכולם, אני מתלבט בין מסך 19 רגיל ובין מסך 22 WIDE. אני רואה הרבה סרטים על המחשב ובהם יש יתרון ברור למסך WIDE (שגם נוח יותר לעבודה רגילה בגלל שטח המסך הגדול יותר). אבל אני גם אוהב לשחק ולא כל המשחקים תומכים ברזולוציות WIDE (ומתיחה של התצוגה נראית הרבה פחות טוב). ראיתי שרק מסכי WIDE בודדים תומכים באופציה של SCALING באופן מובנה במסך (SCALING ששומר RATIO או SCALING 1:1). כמו שהבנתי כרטיסי מסך יכולים לספק SCALING בעצמם. האם היכולת הזו קשורה לחומרה של כרטיס המסך או לדרייבר? איזה כרטיסי מסך/דרייברים מאפשרים את היכולת הזו? מה דעתכם בכלל בשאלה של ההשוואה בין מסך 19 רגיל למסך 22 WIDE עבור סרטים ומשחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  21. Started by arno,

LG2243W לגיימר מתחיל מאד מה דעתכם לגביו? תודה

22. Started by manorking,

ובנוסף שווה מחיר של 1537 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  23. Started by FinalArrow,

קניתי לאחרונה BenQ GL2460HM ואחרי שלוש פעמים שהחלפתי אותו בחדש בגלל פיקסל תקול, החלטתי להבין את הרמז ולעבור למסך אחר. התקציב שלי הוא עד 1300 שח בערך, אפשר להתגמש. הכרטיס מסך שלי הוא GTX 970, ואני משתמש במחשב בעיקר לגיימינג ולגלישה באינטרנט. שמתי עין על ה-Asus VS248H, אבל באינטרנט אני מוצא ביקורות בעיקר על Asus VS248H-P. האם מדובר באותו מסך? או שניים שונים? אשמח להצעות למסכים איכותיים ועמידים שמתאימים למשחקי סינגל פלייר בעיקר (אין לי צורך בקצבי ריענון מטורפים או דברים בסגנון בשביל גיימינג מקצועי) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. חג שמח חברה, אני ממש מעוניין במסך רחב ואיכותי שיתאים למשחקים, עריכת מוסיקה, ובכלל תפעול של ווינדוס (אוהב את הרעיון של הWIDE SCREEN בכללי)... אני מתלבט בין 2 מסכים, מדובר על שני חברות מובילות אבל הLG פשוט עולה כפול 2 מהמחיר של הDELL על אותו סטייל מסך, ואני לא יודע אם שווה לי להוציא כל כך הרבה כסף על הLG, ובקיצור, הנה לכם ההשוואה , אשמח אם תביעו את דעתכם : הזול יותר : UltraSharp U2913WM של Dell - http://www.dell.com/il/p/dell-u2913wm/pd היקר יותר : LG29EB93 http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-lg-29eb93?aff=Zap 1 - האם הLG שווה את המחיר הכפול על הדל ואם כן למה ? 2 - האם כרטיס מסך Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL ירוץ טוב עם המסכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. הי אני מתלבט בין המסכים U2412M ,U2414H, P2414H ... בעיקרון המחיר הוא 940, 1280 ו- 1140 בהתאמה. רציתי לדעת האם יש העדפה לדגם הישן - U2412M (רזולוציה גבוהה יותר) או שמא לדגמים החדשים ? הבנתי שההבדל ביניהם לא גדול אבל קיים הבדל משמעותי למדי במחיר כאשר ההפרש הוא חיבור HDMI ועוד כמה פיצ'רים קטנים (בין ה P2414H ל U2414H). תודה לעוזרים (במידה ויש עוד מסך 24 ממולץ אשמח לדעת).

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.