מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את המסך iiyama 2407hdsb2 הבנתי שהוא מפתיע מבחינת איכות והמחיר שלו ירד ל 970 שקל שזה ממש זול האם שווה להשקיע עוד 300 שקל לסמסונג או שאין הבדל? אשמח להצעות אחרות אם יש וחוות דעת על המסך מה שחשוב שאני יצליח לחבר אותו למחשב ולאקס בוקס ביחד חיפשתי פרטים על החיבורים שלו אבל לא מצאתי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מסך דק 22 אינץ,התווך הוא 2-8ms , אני מאמין שאפשר למצוא טוב בסביבות 1200-1500 ש"ח, השאלה היא איזה חברה ואיפה? לאיזה חברה איכות של התמונה היא טובה, ונכנס גם בתחום של הסכום המבוקש? תודה.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך עזרה בשביל מעצבת גרפית (דו מימד רוב הזמן) שרכשה את ה2007 אבל בגלל פגם מסוים במסך צריכה להחזירו ולקחת דגם אחר. אין לה אפשרות לקחת מסך אחר מאותו הדגם שרכשה. אם אני מבין נכון, ההעדפה היא תמיד לפאנל IPS ? לצורך העניין, הגודל אינו מהווה פקטור, כל עוד הוא מתחיל מ20", ולא חוצה את התקציב של ה2408. אולי אני מפספס כאן מסך מדגם אחר שכדאי לרכוש ? ... אשמח אם תמליצו ותאירו את עיניי בנושא. הרכישה תתבצע ב"פנדה". תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. לאחר 6 שנים המסך שלי התחיל למות. עושה תקלה של קווים לבנים שאף אחד כבר לא יתקן אותה. אני מתכנת ואני צריך מסך שיהיה נוח לעבוד אתו בסביבות פיתוח כמו eclipse. אני משתמש במסך גם לצפייה בטלויזיה[יש לי כרטיס טלויזיה במחשב אז לא צריך חיבור טלויזיה במסך] ולמשחקים קלים[זה מחשב ביתי]. אני צריך שיוכל להציג תמונות ברמה נורמלית זה לא צריך להיות ברמה גבוהה. אבל מה שחשוב זה שיהיה נוח לעבוד אתו שעות על מסך לבן עם טקסט שחור. מחיר עד 700 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עם זה הכרחי[נגיד הבדל בין LCD לLED]. גודל באזור ה22 אינץ אפשר אינץ פחות או אינץ יותר. המחשב גם לא חדש אבל יכול להיות שבעתיד אני יקנה לפטופ ויחבר עליו את המסך והמקלדת. אני גר בכפר סבא ומעדיף לקנות באזור. שאלה נוספת. כמה מסוכן לקנות …
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי, שימושים סרטים עבודות, גיימינג וכו'... אני מתלבט בין שני מסכים של סמסונג 23 אינץ', אני לא רואה ביניהם הבדל אז אני לא יודע מה עדיף אבל יש ביניהם פער של מאה + שקל מסך ראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9877 מסך שני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10793 אם אין ביניהם כל כך הבדל אז נראלי אני אבחר ביותר זול, מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה. מה עדיף LG W2363D 120 Hz או Alienware™ OptX™ AW2310 120Hz ההבדל במחיר בארץ הוא כ 1200 ש"ח (כמובן האליאנוור יות יקר) לא איכפת לשלם את ההבדל בהנחה שיש שונות רלוונטית מלבד שם המותג. מה יתן לי יותר? מבחינת איכות התמונה ומבחינת התלת מימד (כי הבנתי שיש מסכים שמחייבים ישיבה בזווית מסויימת)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסכים דקים LCD\TFT האחריות 3 שנים ולגבי נקודות בלתי תקינות מכל סוג שהוא, במסך חדש, ברגע מסירת ללקוח חלים הכללים הבאים: לגודל מסך "19 מותר שיכיל עד 4 נקודות לא תקינות. לאחר מסירת המסך ללקוח ובמהלך תקופת האחריות חלה אחריות למסך הלא תקין רק מעל 10 נקודות לא פעילות. תקנון של חנות כלשהיא, מה אתם אומרים(לי נראה לא משהו, השאלה אם זה הסטנדרטים בתחום)? עדיף באג או אופיס דיפו על פני החנות הזו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, פעם אחרונה שפתחתי נושא אף-אחד לא רצה להגיב חוץ מלהגיד לך על ה IPS של DELL2209WA . הסכום הוא יקר מדיי בשבילי, ובלי תשלומים ( חוץ מPANDA, שעם תשלומים הסכום יקר יותר בהרבה בגלל הריבית ) אז מה שקורה זה שאני קונה בעצם ב וואלה שופס, ויש לי אפשרות של תשלומים שם, והסכומים סבירים לחלוטין, הייתי סגור על ה T220P אבל אין יותר במלאי אצליהם . אז עכשיו אני מתלבט בין ה מסך מחשב LCD 22 SAMSUNG 2233BW עם 2MS ורזולוצייה גבוה . לבין ה 2233BW עם ה5MS . מה אתם אומרים אנשים ? והמסך הוא לצרכים סטנדרטיים, אני לא גיימר מטורף, אבל זה כן לצרכים של משחקים וגם בשביל חלונות . לא משהו מיוחד בבקשה עזרו לי וגם מה לגביי ASUS 22 LCD 223T
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD חדש בתקציב של עד 2200 שקלים. המסך חייב להיות בפורמט רחב (16:9 או 16:10 זה כבר לא משנה). עדיף שיקבל גם DVI וגם VGA, אם יש אפשרות לקומפוננט זה יהיה נהדר. שהאיכות לא תהיה זוועתית, אני לא מצפה למשהו מדהים אבל לפחות שיהיה כיף לשחק עליו משחקים. לא צריך רמקולים מובנים (עדיף בלי בשביל עיצוב יפה יותר, למעשה). תודה רבה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש יש לי LG כבר איזה 3-4 שנים אם לא יותר. עכשיו אמרתי באותה הזדמנות אני הייתי רוצה חיבור גם לXBOX שיהיה לי יותר קל לשחק בו מול מסך המחשב ולא בטלוויזיה שתלויה על הקיר. אז התקציב שלי הוא עד 2500. זוויות צפייה לא צריך משהו מטורף. צריך רמקולים פנימים בשביל הXBOX. בקשר לגודל נראה לי 24 אינץ יספיק פה אם מוצאים משהו יותר גדול במחיר משתשלם תמליצו. למרות שאני כנראה יעדיף 24 אינץ כי אין לי מקום על השולחן. יש לי כרטיס מסך 9800GTX ככה שיש רק חיבור DVI (אם אני לא טועה בשם). אז מה שאומר שאני אצטרך מסך עם חיבור HDMI 1 ו1DVI או 2HDMI שפשוט השתמש בממיר HDMI to DVI. אין חנות מעודפת מה שזול יתרון
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים: בעיקר מדיה, מעט משחקים תקציב: רצוי לא לעבור את ה-3k האם ניתן להסתפק בפאנל VA? יש דגמים מומלצים? אם ה-HDR מקפיץ משמעותית את המחיר ניתן לוותר עליו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי רכשתי את הסמסונג 971P לאחר שנים רבות עם מסכי CRT וכרגע אני עובד ברזלוציה של 800X600 עם פונט רגיל. עכשיו ממה שאני יודע במסכי LCD צריך תמיד לעבוד ברזולוציה הטבעית של המסך כדי לראות טוב. אבל ברזולוציה גבוהה הפונטים קטנים מידי לקריאה ואז צריך להגדיל את הפונט. לפי המאמר על ה LCD גודל הפיקסל משפיע על גודל הטקסט לכן מסך עם גודל פיקסל של 0.29 ייתן טקסט גדול יותר ממסך של 0.25 לדוגמא. האם זה אומר שלא אצטרך להגדיר ב WINDOWS פונט גדול יותר? דרך אגב כשניסיתי להגדיר פונט גדול על מסך 19 אינץ' רחב הטקסט לא גדל ונשאר קטן מידי. האם במסך שרכשתי לא תהיה לי בעיה בנושא? תודה
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום חברים.. קניתי לא מזמן את המסך המדהים הזה.. רציתי לדעת אם ישנם הגדרות מומלצות למסך, כמו כמה בהירות כמה ניגודיות וכו'.. מה מומלץ לעשות ברגע התקנת המסך?..
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים שונים 1. DELL U2211H 2. LG IPS226V הLP נמצא על HDMI והDELL על VGA אני משתמש בשניהם לעריכת וידאו ומשתמש בתוכנה על שני המסכים (אל תשאלו אותי למה קניתי מסכים שונים לא ידעתי כלום וזה מה שהיה במלאי) בקיצור כל אחד מראה לי צבעים שונים לגמרי (אני לא זוכר אם זה התחיל אחרי שכיילתי אחד מהם או לא) אני לא מצליח בשום אופן להביא אותם לאותו מצב כיול הLG תמיד נראה יותר בהיר ולבן והDELL יותר חשוך וירקרק ניסתי לכייל המון פעמים וזה נראה שהם רק מתרחקים יש אפשרות לרסטט את הכיול ובכל אופן ישנה תוכנה יותר טובה או פשוטה מגאמה שתעזור לי בזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' לשימושי אינטרנט ואופיס. מסך רגיל ולא רחב, ושלא יעבור את ה800 ש"ח שיהיה מחברה מוכרת. תודה רבה אריאל
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי את האורך והרוחב של שטח התצוגה בלבד במסכי 20' רחבים?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום , מזה מספר חודשים ברשותי מסך מסוג VP930-3 . לאחרונה גיליתי שלושה פיקסלים שרופים . הפיקסלים שרופים בכל צבע (אדום,ירוק,כחול) כלומר תמיד שחורים. כלומר לא מדובר ב SUB PIXEL ?(אם הבנתי את ההגדרה של מושג זה נכון) האם דבר זה מאפשר לי לממש את האחריות אצל אומניטק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה יש בתצוגה את ה Samsung Odyssey G7 או לחילופין מסך עם קעירות של 1000R תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שהתחדשתי במחשב, מעוניין לשדרג גם מסך. כרגע עם מסך פשוט Samsung S22D300 שקיבלתי ממישהו שלא היה צריך. משחק CSGO, COD, GTA בעיקר המחשב: מעבד AMD 3600 כרטיס גרפי RTX 2060 Super של PALIT מעוניין במסך 1440P 144HZ בגודל 27" - ראיתי שכרטיס המסך שלי קצת גבולי לזה, אבל לא אכפת לי לרדת טיפה בהגדרות ולשמור לי יכולת להשתדרג בעתיד בכרטיס מסך בלי לשדרג גם מסך כמה קריטי G-Sync? ראיתי שזה מגביל את ההיצע משמעותית תקציב סביבות 1,500 אלא אם יש משהו משמעותי שמצדיק חריגה, אפשר לקנות בארץ ואפשר גם אמזון תודה!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המסך החדש שלי (2253BW) הכל טוב ויפה אבל ראיתי שיש גם דיסק להתקנת דרייבר האם אני עדיין חייב להתקין את הדרייבר שהכל כרגע בסדר גמור?
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי מתייעץ לגבי מסך מה אומרים על ROG STRIX XG27UQ האם למישהו יש אותו \ חוות דעת?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! מבקש עזרה בהתאמת מסך מחשב ללפטופ . כרגע מחבר מסך 21 ישן עם זוית צפיה גרועה. שימוש עיקרי צפיה בזום , גלישה באינטרנט ,תוכנות קלות , אקסלים, וורד תמונות וכו'. ללא משחקים כלל. תקציב בערך 1200 שח . הכיוון מסך 27 מתלבט אם כבר ויש יתרונות לקעור . ומעוניין בכל זאת לשלב גם את המסך של הלפטופ . את המסך הישן אתרום. נתונים נוספים : חיבור ללפטופ dell Inspiron 5593 . יש type c דור ראשון (נתונים בלבד). רזולוציה מקסימלית 1920x1080. יש בדגם הזה כרטיס מסך MX230 Nvidia בנוסף לאינטל דור 10 . חובה מבחינתי כיוונים . בעבודה משתמש עם 2 מסכים מהדגם הזה "HP EliteDisplay E243" . שהוא אחלה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מחר רוכש אחד מהם,מי מהם נותן את האיכות הטובה ביותר ועם הכי פחות "פאקים" ASUS MW221C http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 ASUS VW222U http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0 לא מעוניין לרכוש מסכי סמסונג. כמובן הדרישות הם : משחקים \ סרטים וזהו.
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, מאחר ואני לא מבין כל כך במסכי מחשב רציתי לקבל את חוות דעתכם על המסך הנ"ל , רוב שימושיי בו הולכים להיות בעיקר בתחום המשחקים והסרטים הנה המפרט שלו כפי שהועתק מהאתר של ksp תודה רבה על העזרה Model L226WTQ Panel TN Size 22W Resolution 1680 x 1050 Pixel Pitch 0.282 x 0.282 Brightness 300 cd/㎡ Contrast Ratio 3000:1(DFC) Viewing Angle 170˚/170˚ Response Time 2ms Display Colors 16.7M Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz Video Signal RGB Analog Sync type Separate, Composite, SOG Connectors PC: 15 Pin D-sub, DVI-D Plug & Play DDC: DDC/CI Power Supply AC 90~264 V (47 ~ 63Hz) Power Consumption On: 45W…
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-