עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. עוד משהו, יש לי כרטיס מסך ATI X800GTO, יכולה להיות בעיה בגלל שהכרטיס מסך ישן?

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by biwi,

אני ממש לא מבין במסכים והייתי שמח לקבל עזרה בהחלטה איזה מסך מחשב לקנות ... אני מעוניין ב 17 אינצ' ... מה הולך היום ולא יקר מידי חשבתי על אזור ה 1000 שקל

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by biwi,

אני ממש לא מבין במסכים ואני מחפש לקנות מסך 17 אינצ' טוב באזור ה 1000 1200 שקל אני גם ממש לא מבין במחירים ולכן אשמח לשמוע הצעות וטיפים תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. Started by averaraz,

אני מתכנן לקנות את המסך בשבוע הקרוב איך אדע אם המסך או 930-0 או 930-3 ?היכן זה רשום?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  5. היי נתקלתי היום במסך DELL E248WFP המחיר שלו ממש מגוחך,מה ההבדלים בין המסכים? והאם ההפרש הכספי שווה?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  6. Started by XqGEX,

אני מחפש מסך שישמש אותי 90% מהזמן למשחקים אני מעדיף שיהיה רחב וגדול כמה שאפשר אבל לפי מה שקראתי פה למסכים הגדולים ( 22+ ) יש פאנל בעיתי והאיכות חשובה לי מאוד אשמח לקבל המלצות.. יוגב

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by esharone,

היי יש לי את המסך הנ"ל ואני לא יכול לעבור למצב רחב, זה מפריע לי כשאני רואה סרטים בגלל השוליים השחורים, יש אפשרות כזאת בתפריט אבל אני לא יכול לבחור בה, זה קשור אולי לעובדה שהמסך מחובר בחיבור dvi?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  8. אני ממש לא מבין במסכים ובטח שלא במחירים שלה אני מעוניין לקנות מסך 17 אינצ' טוב שמחירו נע בין 1000 ל 1200 אם זה הגיוני אשמח לשמוע תגובות

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. אז ככה אני צריך מסך 22 אינץ' הוא ישומש במיוחד לגלישה באינטרנט וזהו .. שומדבר אחר .. אולי סרט מידי פעם כך שאני צריך שהוא יחזיק חדות לאורך זמן שלא כמו מסך שהטשטש עם הזמן (לא יותר מידי זמן .. לא ננקוב בחברות) שיהיה איכותי (מילה גדולה, אני יודע) אני לא ממש מבין בניגודיות כך שאני לא בטוח איזה כדאי ומה ההבדל אני בטוח ב 90% אחוז שכולם ימליצו לי סמסונג .. כי אני יודע .. לי יש מסך סמסונג 19" ואני ממש מרוצה ממנו רוב הסיכויים שהקניה תתרחש בארצות הברית ... כך שכנראה שם זה יצא זול יותר תציעו לי חוץ מסמסונג .. ואני מתרכז יותר על חברה מאשר דגם .. אבל דגם יתקבל בברכה תודה מראש לכולם ;D

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by DudyW,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה, אני מחפש מסך 20" רגיל (4:3) כשהרעיון הוא שיהיה לו יחס ניגודיות גבוהה (עדיף יחס סטטי) אם אין בנמצא אז אולי 19.. המלצותיכם ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by coben,

ואיך זה שאין מריחות בסרטים ? אם השימושים העיקריים שלי הם סרטים ואינטרנט הוא עדיף על ה VP930b ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  12. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מחליף את המסך crt 19 שלי למסך lcd , המסך מיועד למשחקים וסרטים ואני מאד מתלבט בין שני המסכים הנ"ל , מישהו יכול להמליץ / לעזור מה עדיף (מבחינת תקציב , יש לי תקציב לשני המסכים , כמו גם כרטיס מסך מתאים ) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by liorms,

שלום, בשעה טובה הגיע המסך החדש שלי - DELL 2007FP. המסך מצויין - הומלץ רבות כאן באתר ואין צורך להרחיב עליו את הדיבור. אני משתמש איתו ברזולוציה הטבעית שלו 1600X1200 והפונטים נראים זוועה. חבר טוב אמר לי שכאן בפורומים המליצו על פונטים מסויימים שמתקנים את המצב, חיפשתי בפורום ולא מצאתי... יש מישהו שיכול לעזור \ לתת עוד טיפים לגבי אופטימיזציה של מסך זה ? תודה, ליאור.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by ofir2808,

רכשתי לפני מספר ימים את המסך הנ"ל, רציתי לדעת מה היתרונות שלו ומה החסרונות שלו ביחס למסכים דומים של חברות אחרות, כמו כן רציתי לדעת האם הקנייה הייתה כדאית (רכשתי את המסך במחיר של 1250 ש"ח). תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מסך 19-20 אינץ' [מעדיף יותר 20 אינץ' ורחב] בעיקר למשחקים ולאינטרנט. המליצו לי את המסך הזה: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2473 ואת המסך הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_386&products_id=3781 עכשיו, הראשון אני רוצה אבל אמרו שהוא נמרח במשחקים. השני הוא לא רע, אבל הוא מכוער רצח, והרגליים שלי גדולות והשולחן שלי קטן. אז אפשר המלצות למסכים טובים (מכל החברות) ב1500-1600 ש"ח? אגב, אני הבנתי שאני אהיה עם פאנל TN, אז עזבו אותי מפאנלים, אני גם ככה מדוכא.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. בקיצור אני לא בין בעצם מה אתה אומר - נעלת לי דיון, ואז את השני - אז בעצם אני לא אקבל מענה על השאלות שלי???? אז שוב אני שואל: שלום לכולם אז ככה: היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה מספר 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. רק שתדע מנהל ירק - ההזהרות האלה לא מפחידות אותי.. אני אפתח עוד 10 משתמשים - תביא כבר לאנשים לענות לי על השאלות ותפסיק להתנהג כמו אדיוט!! כי א…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  17. אני במקצועי גרפיקאי ומבקר משחקים ולאחרונה מסך ה-CRT שלי התחיל לעשות בעיות. החלטתי לקנות מחשב חדש כולל מסך איכותי, גדול ובלי פשרות בצבעים או באופציות. לאור המקצועות שלי, אני חייב לחפש מסך רחב במחיר שפוי (עד 2000 ש"ח גג), לא TN ועם קצב ריענון שיאפשר הרצה חלקה של משחקים וסרטים, תומך ב-Pivot וכולל יציאות דיגיטליות ו-HD. כמובן - כמה שיותר גדול יותר טוב. אחרי הרבה חיפושים - ואני מודע לכך שמדובר בבקשה לא פשוטה - נדמה לי שהצלחתי למצוא את מסך חלומותי: ה-Samsung SyncMaster 215TW שמגיע בגודל של 21". יש בו את כל מה שביקשתי ואפילו עוד קצת. הבעיה היחידה שעומדת ביני ובין המסך החדש שלי היא הגאוגרפיה: נראה שאף אחד בארץ לא מוכר את המסך הזה ואני ממש לא יודע מה לעשות. אבא שלי מגיע לארה"ב בשב…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. Started by Spootnik,

לאחרונה רכשתי את המסך L196WTQ של LG מסך מדהים. רק שאלה קטנה יש למסך כפתור של EZ ZOOMING והוא לא עובד לי גם לאחר התקנת הדריבר למישהו יש מושג על הבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. אשמח לקבל הצעות בנוגע למסך טוב כי תאכלס המחירים של ה22 בירידה ויש מגוון רחב אשמח לקבל הצעות

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by TechnoSheep,

היי, אני חדש (: צריך עזרה קטנה פה מהמומחים: ביום ראשון אני קונה אחד מהם. לשתיהם יש אותו פאנל, ל VIEWSONIC הוא 19" ויש לו PIVOT ועולה 1600 הPHILIPS הוא 20.1" וככל הנראה אין PIVOT. עולה 1500 ש"ח ויש לו גם USB HUB ורמקולים מובנים. הוא מסך רחב. כעקרון שתיהם מסכים דומים מאוד מבחינת איכות... האם עדיף לי מסך רחב או מסך רגיל? מצד אחד הVIEWSONIC יקר יותר ב100 שקל והוא מסך רגיל ואני חושש קצת ממסך רחב אבל גם אף פעם לא ניסיתי אחד במשחק. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zaroor,

שלום לכולם רציתי להבין כמה דברים על המסך הזה,קראתי כאן שממליצים והוא טוב אז רציתי לראות איך מציג אבל המןזר שאין איפה ? לראות. כל החנויות שרשום (מעטות) שיש להם אז כולם אומרים,צריך להזמין התקשרתי לשאול במספר מקומות אין לאף אחד לאחר מכן היתקשרתי לאיסטרוניקס למכירות מספר פעמים לשאול איפה יש מסך כזה לראות הם אומרים תסתכל בזאפ ,אחרי שאמרתי שגם שם אין הם לא יודעים ? שאלתי היום באולסייל גם להם אין ,תבינו אני יכול להזמין ולקבלו ב 1550 שח ,אבל בלי לראות? לא עושה .אז איך זה אם מסך כזה טוב לא נימצא באף חנות והאם מישהו בכלל התנסה בו במשחקים גם זה אף אחד לא יודע חוץ מאדם אחד כאן שאומר שיש לו אבל גם לא יודע לגבי משחקים אז על פי מה ממליצים עליו רק נתונים תאורטיים בנייר וגם ה-8 מילישנ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אם כן,אז איך? צריך כרטיס טלויזיה או משהו?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. לפני הכל, השלמתי עם זה שיהיה לי LCD עם פאנל TN - אין מה לעשות העולם אכזר. עשיתי בדיקות, והמסך הכי זול שזמין שהוא לא פאנל TN זה ה 971P שהמחיר שלו יותר מידי גבוהה מהתקציב - וגם שמעתי תלונות עליו. http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB435152=435154,435155,435172,435156,435182,435157&orderby=price עכשיו לעניין. יש את השלוש מסכים האלו 931BF, 960B,931C שאני לא רואה הבדלים קריטים בינהם, שמעתי על 931C שיש לו בעיה עם הצבעים, הייתי רוצה לשמוע מבעלים של אחד כזה מה הם חושבים . כי שראיתי אותו בבאג הוא היה נראה לי סביר לחלוטין... אבל המבחן האמיתי הוא אחרי כמה זמן של שימוש. מבין כולם נראה ה 931BF הכי סביר . השימושים הם - בעיקר אינטרנט , טקסטים, ישיבה ממושכת. יכול להי…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. שלום לכולם... ד"א מנהל יקר בשביל מה נעלת לי את ההודע הקודמת - סתם יש עכשיו כפל הודעות....... אז ככה, שוב... היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. עכשיו יש לי מסך 15"lg flatron l1510s והבעייה שלו היא זוויות הצפייה הצרות שלו,דבר שמוא חשוב לי שיהיו זוויות צפייה טובות,ושלא יהיו מריחות כי אני בעיקר במשחקי רשת FPS מהירים... מסך 19"+ משחקים וסרטים-נטו. אולי איזה word בקטנה אבל לא משהו רציני. אני יודע שכולם פה הולכים על ה vp930 אבל הוא דיי יקר,זה לא כ"כ בעייה לקנות אותו אבל אני מעדיף לחסוך אם אפשר תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים