מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה קונה נייד עם 9600GS/GT עם מסך 15.4 ואני רוצה שיהיה לי בחדר מסך גדול יותר לסרטים ומשחקים מישהו יכול להציע?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יצאתי מעט מבולבל מכל המידע שניסיתי לאסוף פה, לכן אשאל כמה שאלות ואשמח לתשובתכם: 1) בתקציב של עד 2000 ש"ח מהו המסך הטוב ביותר לצפיה בסרטים ולקריאת טקסט!! 2) האם לשימושים אלו עדיף מסך רגיל או רחב? 3) שאלת הבן השלישי בהגדה ???: האם כשינם שתי חיבורים - אנלוגי ודיגיטלי יש להשתמש באחד מהם או שיש תועלת משימוש בשניהם? 4) אין לי נסיון כלל עם מסכי LCD, אבל קבלתי לבדיקה מסך LG L1970HR וכשניסיתי לראות איתו סרט, היה משהו לא חלק בתמונה! קשה לי להגדיר, מעין טשטוש. הדבר בלט בקטעים בהם הצבעים היו כהים מאוד ובמיוחד בשחור - היו מעין כתמים כחולים! ממה זה נובע? ומהו המסך איתו לא 'אחווה' מראות כאלו?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז קיבלתי את הצעתכם הקודמת בקשר לSAMSUNG 943 אבל בFOXPC אין אותו במלאי של חנות ראשון והחנות הייתה סגורה כשנסעתי לשם. איך המסך הבא? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=889 אם הוא לא מומלץ אז אבקש מסך אחר מאותה חנות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי עד כמה שאפשר בהתאם לכותרת. נה דעתכם? מה הכי מומלץ לי בתחום המחיר של 1,000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בוקר טוב. אשמח לקבל המלצה למסך לילד בן 6 שעולה לכיתה א', לפחות 21". לא יודע כמה זה אמור לעלות, אבל מכיוון ולא מדובר במשחקים עם גרפיקה מעבר למשחקי אינטרנט, נראה לי שאפשר ללכת על המינימום הנדרש. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמשחק בעיקר באינטרנט המסך הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3238&CatCode=541 ב 549 ש"ח או את המסך הזה : http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=108381&af=10 אני משיג אותו ב 500 ש"ח או שאתם ממליצים על משהו אחר בגדול חשבתי על מסך שהוא לא רחב ,הבעיה שהלא רחבים יותר יקרים מהרחבים
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נראה לי גודל מקסימום עד 20'' ושיהיה מאוזן מבחינת כל השימושים... אפשר לחרוג במידה וזה משתלם ...
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין ברכישת מסך מסוג Lg l194wt. מסך רחב, יחס ניגודיות של 1:2000, זמן תגובה של 5 מיל בשנייה. המסך משמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט. הבנתי שהמסך הזה יענה לי על כל הציפיות. יחד עם זאת הבנתי שאין לו חיבור DVI. דווקא בכרטיס מסך שלי - כן יש יציאת ל- DVI. האם המשמעות היא להתפשר ? האם אני אשים לב להבדל בין חיבור DVI ליבור VGA רגיל ?? מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות את המסך Samsung 2233sw (מהזדמנות, ממש בזול!!! לכן אל תציעו אופציות אחרות) הבעיה היחידה זה שבמסך אין כניסת HDMI וזה מדאיג אותי...(יש כניסת dvi ו-RGB) המסך ממש איכותי: 22 אינצ', 1920X1080, ניגודיות 1:50,000, 5ms האם הכניסת HDMI שחסרה במסך צריכה להדאיג אותי? אני רוצה לקנות מסך שיספק אותי להרבה שנים... דרך אגב: יש לי כניסת HDMI בכרטיס מסך(4870X2). תודה ענקית לעוזרים!!!! ובבקשה, רק מי שמבין...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אנו מחפש המלצות למסך. אפשרי עד אזור האלף שקל אם יש צורך המטרה היא בעיקר לימוד שרטוט תלת מימדי ועבודה עם סוליד וורקס. כמובן גם משחקים ואינטרנט רגילים. - שימוש בייתי ויעבוד לצד מסך נוסף של פיליפס 23.6" כ מה קריטי עניין הIps? תודה מראש - חן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיהיה 24 אינץ לפחות , אמרו לי שחייב HDMI1.3 אבל אני לא בטוח לגבי זה כי לא ראיתי באתר של סוני דרישה כזאת. המסך יותר ישמש לPS3. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה של viewsonic http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469700# אמרו לי בחנות מחשבים שזה מסך טוב למשחקים וסרטים אני צריך דעה עליו אם הוא לא טוב מה כדאי לי לקחת במקום (עד 1500 שקל) תודה ד"א - בכרטיס מסך שאני מביא יש את החיבור המתאים למסך הזה...
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני רואה שמדברים כל הזמן רק על מסכים רחבים אני מחפש מסך מחשב מומלץ ללימודים, אני מעדיף מסך לא WIDE גודל רצוי לפחות 19 אינץ', בתקציב של 1000 ש"ח אפשר לחרוג קצת. אשמח לקבל המלצות לילה טוב
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני הרבה זמן כבר מתלבט עם לקנות מסך כי יש לי עכשיו מסך על הפנים. אז חשבתי לעצמי אם אני קונה, אז כבר משהוא טוב. קיצר מה שחשבתי זה מסך 120 או 144 הרץ שיתחיל מ 1000 שקל עד 2000 +-. לא מצאתי כול כך הרבה אפשרויות בארץ, אז אם יש צורך בהזמנה מי חול אז גם אפשרי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! המסך הוא צריך להיות 50% אינטרנט 35% משחקים כבדים 15% עבודות התקציב הוא עד 850 ש"ח מקס' תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736277 איך הוא אני חייב תשובה אני רוצה להזמין עכשיו יש הצעות החל מ555 שקל ואני יקח .....
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב משמש בעיקר לצפיה בסרטים ולעבודה מהבית - תכנות. הדרישות מהמסך - 24 אינץ' FHD פאנל איכותי רצוי שתהיה אפשרות לכוונן את הגובה אבל לא חובה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
רכשתי לחמי מחשב עם לוח asus h81M-e ומעבד i3 . מאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 4400 עכשיו אני מחפש עבורו מסך לא יקר גודל 22 שיתאים לחיבורים של הלוח ולמאיץ הגרפי בלי להתפרע על מסך שיציע יכולות שלא ניתן לממש.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . קניתי XBOX360 ועכשיו אנהי מחפש מסך שיתאים לה הקטע הוא שאני מתכננן לקנות מחשב (אבל זה עד שאני אחסוך עוד יותר כסם אחרי הקנייה של ה XBOX) כך שזה צריך להתאים גם למחשב וגם ל בוקס אני רוצה אותו 30 אינץ" עם HIGH DEFENITION ועם יציאת HDMI תודה נ.ב האם מסך HIGH DEFENETION עם יציאת HDMI 30 אינץ" רק לבוקס יהיה יותר זול מאותו מסך שיש בו זמן תגובה נמוך וREFRESH RATE טוב ובכלל שיהיה מתאים יותר למחשבים??איזה יותר איכותי מסך המחשב או הטליוויזיה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש שכולל כרטיס GEFORCE 8800 GTS 640MB. יש לי מסך LG 1970HR כשנה מה עליי לעשות אם אני רוצה להשתמש בHD - יש מסכי LCD שתומכים בזה במחירים נורמליים?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה עכשיו מחשב חדש כי אני עם לפטופ די ישן והוא לא מריץ כמעט כלום אז אני צריך מסך מחשב. בעיקרון, אני רוצה לקנות 2 מסכים ולחבר אותם, מסך אחד צריך להיות איכותי למשחקים ואחד סתם לראות סדרות ולגלוש באינטרנט באותו הזמן. אין לי תקציב מסויים, כי אני לא מבין במחירים של מסכים. אני מעריך משהו כמו 1500~1800 לשני המסכים. הרכיבו לי כבר מחשב פה, המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/96k1hjvr תודה רבה על העזרה!!
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אנחנו מחפשים מסך למחשב גיימרים חדש הכולל כרטיס HD בתקציב של עד 900 ש"ח. ביקרנו באופיס דיפו וראינו כמה מסכים שנשמח לשמוע חוות דעת עליהם: 1. Phillips מסך רחב 24" 241e1sb 2. LG 22" e2240t 3. Samsung led 22" ex2220x 4. sumsung p 2350 נשמח לקבל המלצות על מסכים נוספים בטווח המחירים הזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אימא שלי (60+) זקוקה למסך שיהיה לה במשרד. מיילים ומסמכים. 21-22 אינץ' לגמרי מספיק. מה חשוב 1. שיהיה קל (היא הולכת להזיז אותו כל פעם שמגיעים לקוחות). ממה שראיתי המשקלים די ירדו בשנים האחרונות ותחת 3 קילו נראה לי בסדר. (שלי שוקל 7..) 2. שיהיה anti glare או matte (ככה כותבים את זה?) או יחס ניגודיות טוב או בהירות גבוהים. אני לצערי לא מספיק מבין בזה והאינטרנט מלא בנתונים שלא מתקמפלים אחד עם השני. פה אשמח לעזרתכם. 3. אם אפשר - שיהיה רמקולים. לא על חשבון משקל (עוד 100-200 גרם נראה לי הגיוני). תקציב - עד 800 שקל. אם תגידו לי שלא אפשרי - אז נדבר.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, פסים צבעוניים ומוזרים השתלטו על מסכו של המחשב הנייד שלי מדגם HP PAVILION DV6186EA (למי שלא מכיר: מדובר במחשב של HP עם כרטיס מסך NVIDIA GO 7400). אז חשבתי לעצמי שמאחר והאחריות על המחשב פגה לה מזמן, וכרגע אין תקציב למחשב נייד חדש, אולי עדיף שארכוש מסך LCD רחב יחד עם מקלדת אלחוטית (עכבר אלחוטי טוב יש לי כבר) ואחבר אותם לנייד שלי. יש לציין שאיני מרבה להשתמש בנייד שלי מחוץ לבית בתקופה האחרונה ואיני מתכוון להשתמש בו בתקופה הקרובה גם כן, מה גם שמדובר בשלושה קווים צבעוניים "בלבד" שעדיין מאפשרים לי תנאי עבודה סבירים. קיצר, מדובר בתקציב של 1200-1300 ש"ח שצריך להספיק למסך טוב + מקלדת אלחוטית נוחה. המלצות? נ.ב - שמתי לב שכולם ממליצים על ה 2209WA של DELL וכנראה זה המסך שאל…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך למחשב וראיתי שמסכי 22 אינטץ' לא כל כך יקרים וראיתי את המסך הזה: SAMSUNG 226BW ויש לו נתונים מעולים וגם עולה 1900 ש''ח. מה אתם אומרים עליו, הוא טוב? והאם יש יותר טובים במחיר דומה, בלי לעבור את ה2000 ש''ח.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-