עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לפני שעה קלה הבאתי לביתי מסך פיליפס 200W6 (החלפתי לפיליפס לאחר שהתאכזבתי מאוד והחזרתי מסך עם מטריצה של סמסונג 22" TN) וחיברתי לחשמל ולמחשב. המסך... "כרגיל"... עלה בלי פיקסל שרוף אחד... המה מה... הפלא ופלא... אין נורית חיווי ??? (ירוקה) בפאוואר (כפתור הדלקה כיבוי והמתנה). אין תגובה בכפתורי הכיוון בתחתית המסך מעל הרמקולים המובנים, הלחצנים של בהירות ניגודיות וצבעים "מיותרים ורק של כאילו כזה...", אין OSD שעולה דרך לחצני המסך, אין כלל אפשרות לכיוון התצוגה והקול, הכפתורים (ומה שקשור אליהם מאחור) כאילו מנותקים מגוף המסך. הרמקולים אינם פועלים למרות ההגדרות הנכונות, ועוד לא בדקתי את USB ושאר קונטרולים. אינני יכול לכבות ולהדליק את המסך פרט דרך ווינדוס והמחשב עצמו. מה אתם …

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by arik100,

יש לי מסך המממ כתוב עליו NEWRON אבל זה מה שמוצג בEVEREST : Field Value Monitor Properties Monitor Name Tatung Mitsubishi V70 (XJ63754) Monitor ID TAT3054 Model VM71RDA Manufacture Date Week 47 / 2000 Serial Number 10474536 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 70 kHz Vertical Frequency 50 - 100 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 1.50 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 100 Hz 800 x 600 100 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 65 Hz המסך מאוד מאוד ישן לפני איזה 7-8 שנים מסך CRT כמובן גודל 17 עכשיו השאלה היא איך לכוון אותו כדי שיציג הכי הכי טוב ? אנ…

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  3. Started by sheff2k1,

שאלתי פה לפני כמה ימים האם יש מסך lcd שיכול לפעול באופן אופטימלי על רזולוציה של 800*600- הבנתי שלא. עם זאת, אני מבין שמסך איכותי עדיין יציג לא רע גם על רזולוציה כזאת. השאלה היא האם מסך 19 אינטש אמור באופן עקרוני להתמודד טוב יותר עם רזולוציה של 800*600 מאשר מסך 17? האם יש קשר בין הדברים? בכתבה הזאת רשום: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3374372,00.html "שימו לב לרזולוציה הטבעית (Native Resolution). זוהי הרזולוציה שבה תמונת הצג אופטימלית משום שהיא זהה למטריצת הגבישים שמרכיבה את התצוגה. הגודל המקובל בצגי 17 ו-19 אינץ' הוא 1280x1024 וזו עוד סיבה טובה להעדיף 19 אינץ'. רזולוציה טבעית גבוהה יותר היא לא יתרון אלא חיסרון" מכאן אני מצליח להבין שמסך 19 אינטש יותר יתאים ל800*6…

• 53 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by ATL321,

האם יש בעולם מסך 22" שהוא טוב ובעל פאנל איכותי ולא TN?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אוקי התמונה צולמה מפלאפון אז אל תצפו לראות טוב,אבל רואים את הבעיה . חצי סנטימטר מעל הסמן של העכבר אתם תראו פס כאילו דהוי יותר משאר השולחן עבודה. קודם כל חשוב לי לדעת מה זה יותר מאיך לטפל בזה כי זה מוזר מדי ... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  7. ואם כן כיצד אני בורר איזה מחשב מציג? אם לא מה עושים.? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  8. טוב זה השימושים שלי עבודה של שועת מול מחשב עבודה שוטפת ומשחקים לא סרטים ... אשמ לקבל הסברים לגבי כל המלצה בתודה מראש חברים junior_mg ליאור

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by Baruh92,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם ! חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ועם המחשב הוא צריך גם מסך LCD 19. בעקרון המחשב הולך לאחים שלו הקטנים אז השימושים יהיו משחקים ואינטרנט אופיס ושימושים בסיסים. חשוב לציין שהם ממש לא הולכים להריץ משחקים כבדים רק פיפא ומשחקים דומים לא כבדים, אולי GTA החדש שהיצא גג!! בקשר לתקציב אני צריך לבנות לו גם מפרט וגם ככה המסך מגביל אותי אז השאיפה היא כמה שפחות, גג 1400! שוב עדיף פחות ושיענה על הצרכים הנ"ל אם יש עוד נתון שצריך בשביל לבחור את המסך המתאים תגידו לי. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. ברזולוציה 1050X1680 התמונה חדה,אבל קצב הרענון הוא רק 60 ולכן המסך מרצד,וכשאני מוריד את הרזולוציה ומעלה את קצב הרענון-המסך לא מרצד אבל התמונה לא חדה. מה ההגדרות המומלצות?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by TOMER20,

בעיקר לשימושים של אינטרנט וסרטים. בהתחלה חשבתי על asus pw201 אבל אמרו לי ב2 חנויות שאין במלאי, אחר על הdell 2007wfp אבל נראה לי שהם יהיו קטנים מדיי לצפייה מהמיטה (מרחק של 2.5-3 מטר) יש לכם המלצות?. תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by ShLoMi.R,

מישהו יודע מה נסגר עם המחיר של הvp930 ?? לפני כמה זמן שחשבתי על לקנות אותו הוא עלה 1500 עכשיו הוא עולה 1700 מה הסיבה לזה?זה ירד בחזרה??

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. שלום לכולם. בת דודתי שעוסקת בעיצוב גראפי זקוקה למסך 19". התקציב אינו מוגדר מבחינתה אך כמובן שאין טעם להשקיע יותר מהצורך(אף אחד לא מחפש לראות סרטי FULL HD או לשחק בקרייסיס עם המסך הזה). אשמח להמלצות.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Ametrine,

לפי תגובה של DELL לא יצא שידרוג לבעיות הצללים של ה- HC ומי שלא מרוצה יכול להחזיר את המוצר או להישאר איתו. ידוע אבל על שיטה לתיקון הבעיה וזה עובד אצל רוב האנשים: http://www.pretentiousname.com/dell2407fix/index.html עכשיו השאלה האם שווה להסתכן ולקנות את ה DELL או ללכת על הסמסונג שגם יותר זול אבל עם פאנל פחות טוב? אני כבר לחוץ על הקניה וצריך להחליט כבר אבל כל הזמן צצים עדויות כנזכר למעלה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. החלפתי בין מסך CRT לLCD גם החלפתי בחיבור הדיגיטלי והמחשב ניהיה יותר מהיר,הגיוני?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. Started by Roy.T,

או שאין במלאי ואי אפשר להזמין, או שחנויות לא יודעות מזה פאנל בכלל ,ואלה שיודעות מזה לא יודעות איך לבדוק לך תתחיל להסביר ל"מוכרים" על המספר הסידורי וכל זה, ואין להם גם ככה במלאי מידי ככה שזה עוד יותר מסובך. אפשר לינק לחנות נורמלית בבקשה? לא אכפת לי כבר מיאוש אם זה רחב או רגיל.. קמתי מוקדם במיוחד לקנות ותיראו מזה... שהחנות תיהיה מצידי בכל אזור גוש דן......תודה

• 55 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. Started by alonkl,

כרגע הוא על 100, על כמה כלוון למניעת יובש בעיניים וכאבי ראש? תודה עריכה: הנה כזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151849 בזמנו הוא היה 1500, אחר כך 900 ועכשיו 1100 . שוב תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  18. Started by X-It,

איזה מסך טוב יותר 931C או 931BF? בבקשה עיזרו לי.. מיועד למשחקים,המון סרטים... קצת קריאה וגלישה באינטרנט... ואל תמליצו לי על משהו אחר... רק מה יותר טוב מבין השניים...

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by deco,

שלום לכולם אני הולך לקנות מסך 22" ההתלבטות בין שני הדגמים VIEWSONIC VG2230WM לבין Samsung 226BW המחיר דומה כ- 1700 ש"ח המלצות ועצות יתקבלו בברכה כמו כן לא ראיתי את המסך של VIEWSONIC איפו ניתן ליראות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. Started by Domovoi,

תגידו איך הוא? המחיר שבו אני קונה אותו הוא 1100.. אני רוצה אותו למשחקים וגלישה באינטרנט. BTW הוא לא בהיר מדי?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by bentzy,

שלום! קניתי עכשיו מחשב חדש לעיצוב גרפי ועריכת וידיאו ואני מחפש מסך! התקציב הוא בערך 2000 שקל, למרות שאשמח להשקיע פחות. אם אני לא טועה עיצוב גרפי ועריכת וידיאו במסך קצת סותרים אחד את השני, לכן אציין שהמסך הוא בעיקר לעיצוב גרפי - כלומר, צבעים אמיתיים ככל שאפשר ובהירות טובה. זמן תגובה, תקנו אותי אם אני טועה, פחות משנה. בנוסף, הייתי רוצה שיהיה מסך רחב. הסתכלתי על 2007WFP Dell, ראיתי איפשהו שעשו לו השוואה עם מסך של Apple שאם היה לי תקציב בטוח שהייתי הולך על מסך שלהם (ראיתי אותו פועל והתלהבתי) לא הבנתי למה ה Dell E228WFP נמכר בפחות כסף שהמפרט הטכני שלו הוא יותר טוב, זה כנראה קשור לפאנל, לא מבין בזה מספיק אני אשמח לעזרה!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by Burned,

אני לא יודע מה טווח המחירים אבל מסך טוב במחיר נורמלי לא צריך מסך ממש טוב ויקר

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by ekadosh,

קראתי את ההסבר המאוד מפורט על מסכי LCD (היה מאלף, תודה). אבל התעוררה לי שאלה אחת שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. אם מסכי ה-LCD למעשה עובדים הכי קשה כשהמסך הוא שחור (כי הבנתי שהקריסטלים הנוזליים צריכים לחסום את כל קרני האור), אז למה שומרי המסך שחורים? זה לא גורם לקריסטלים לעבוד קשה לחינם? לא עדיף ששומר המסך יהיה לבן לגמרי, או שפשוט יכבה את המסך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by tascam,

הוצע לי המסך AOC 24 ב 2200 ש"ח דגם 1061 http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://article.pchome.net/content-429542-1.html&prev=/search%3Fq%3Daoc%2B24%2522%26start%3D10%26hl%3Den%26sa%3DN האים הוא שווה את מחירו ?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים