עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Track,

נדמה כי כבר אין למצוא את ה2407WFP הישן בגרסת A04. כעת ניתן למצוא רק את ה2407WFP-HC בגרסת A00, והוא בא עם בעיות שאני לא מעוניין בהן. האם משהו מכיר מקום שבו ניתן לקנות את ה2407WFP A04 הישן? תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, אני חושב לקנות מסך מחשב, אבל אני לא יודע מה כדאי לקנות: LG 2453V או LG 2456L LED ? אני קורא בזאפ ורואה ש LED מגיע עם פיקסלים שרופים. מה זו התופעה הזו ? האם שולחים סוג ב' ליבואן בארץ ? בכל אופן, הייתי שמח לקבל את המלצותיכם. השימושים העיקריים - מיילים ואינטרנט, משחקים (בד"כ אסטרטגיה אבל גם מרוצים) וסרטי HD. ועוד שאלה, מדוע צריך 2 כניסות HDMI במסך ? תודה, מיכאל

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by shibie,

לא הבנתי מה זה הפנלים האלה. מישו יכול להסביר לי בבקשה. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. וואו וואו ועוד וואו DELL חברה שיודעת לייצר מסכים זה בטוח!!! ה 2407WFP זה מסך 24 אינטש מדהים מכל הבחינות אם יש למישהו התלבטות לגבי קניית מסך בסדר גודל כזה, אז אין מה להסס, שווה את המחיר שלו ובגדול!!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 19 אינץ' המסך מיועד לעריכות גראפיות (בעיקר PREMIER אם זה משנה משהו) וקצת משחקים. התקציב הוא 1300 ש"ח הוא זכה במכרז אישי בוואלה שופס ב SAMSUNG 940BW האם המסך הוא טוב מספיק ? או שצריך משהו אחר? תודה רבה

6. 1. אם אחבר 22" למחשב נייד, בעל כרטיס 8400M G - 256MB, לשימושים הפשוטים ביותר (אינטרנט, אופיס, סרטים לא HD וכדו'), בחיבור vga, אמורות להיות בעיות? 2. תכנוני לטווח הארוך (שבועות~) הוא לקנות מחשב (לצרכי גיימינג ובכלל), אחלק זאת בצורה של קניית הציוד הקפי תחילה, תוך כדי שימוש בו במחשב הנייד, ואז את המחשב עצמו - לאחר שוטטות הלוך ושוב (ושוב) די התבייתתי על ה-T220: א. יש לו חיבור VGA, נכון? ב. האם זהו המסך הנכון מבחינתי? 3. בנוסף, שמתי את עיני על ה-Chimei -222H, במיוחד בגלל ארגנומיותו הרבה, לכן נשאלת השאלה - עד כמה ההבדל בין-5MS ל-2MS זניח? 4. שאלה כללית, מהם ההבדלים בין כל החיבורים השונים (DVI, VGA וכו')? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אחרי שהחזרתי את הBENQ FP222W שלי כי הייתי מאוד לא מרוצה ממנו, אני מחפש עכשיו להשקיע טיפה יותר בשביל מסך עם איכות תמונה גבוהה לכל השימושים. החלטתי ללכת על ה2007WFP שממש תופס כאן מעריצים, אך נתקלתי בבעיה. מה שמשך אותי בBENQ הוא קודם כל המחיר, 2000 ש"ח בפריסה ל-36 תשלומים והשירות של גטר-טק. לגבי הדל, אני מתקשה למצוא מקום שמוכר אותו בפריסה רחבה כזאת ללא ריבית מפלצתית. אם מישהו מכיר/שמע על חנות שמוכרת את המסך הזה במחיר של עד 2500 ש"ח בפריסה של 10 ומעלה תשלומים, אשמח לשמוע על כך.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  8. שלום, מופיע קו על גבי המסך ללא קשר לסוג התוכנה שרצה באותו רגע, הקו מדי פעם נעלם אבל לרוב הוא מופיע. כשהשתמשתי ב-"PRINT SCREEN" לצורך המחשת הבעיה הקו לא הופיע בתמונה(אני הוספתי אותו אח"כ). [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tomer1818,

יש לי בעבודה את המחשב הזה http://www.dell.com/us/en/slgov/desktops/optiplex-780/pd.aspx?refid=optiplex-780&cs=RC957163&s=slg אני מעוניין לחבר אליו שני מסכים בעזרת כבל מתאם הבנתי שצריך לבדוק שהכרטיס מסך תומך בזה ומבירור שעשיתי הבנתי שהוא לא תומך , האם יש דרך אחרת שניתן בעזרתה לחבר שני מסכים ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Obzr,

היי, אני מעונין במסך שיכול לשמש אותי גם לגיימינג בקונסולות (ובהמשך גם PC) וגם לצפייה בטלוויזיה/סרטים. במקור חשבתי שאני רוצה מסך 23" אבל התקציב שלי גדל משמעותית כך שאני יכול להרשות לעצמי 27". הדרישת הן כמובן: לא TN, רמקולים מובנים, HDMI (רצוי שתי יציאות), עד 2500 בערך. התקן תלייה כלול יכול להיות נחמד אבל לא חובה. הדגם הזה של דל שציינתי בנושא נראה לי מבטיח אבל לא הצלחתי למצוא עליו מידע או ביקורות, אז אני בעיקר מסתמך על המלצות לדגמים אחרים של דל. למישהו יש התנסות עם המסך הזה? או הצעה טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום לכולם, לאחר התלבטות ארוכה רכשתי את ה-L1770HQ של LG. כמובן דבר ראשון ניסיתי למצוא פיקסלים שרופים, אך ללא הצלחה בינתיים. אך מה שכן בלט לעין, זה כאשר אני משחיר את המסך לגמרי בניסיון למצוא פיקסל שרוף, הן מתחתית המסך והן מחלקו העליון "פולשות" קרני אור בהיר שהופכות את השחור בקצוות המסך(למעלה ולמטה) לפחות שחור...אפילו לסוג של אפור. בנוסף אם להסתכל ממש טוב, מבחינים בקרן אור בהיר נוספת אשר חוצה את המסך לאורכו, כלומר מלמטה למעלה... בנוסף אציין, כי אחד החברים שלי רכש את ה-730B והייתה שם תופעה זהה. כמובן שהוא החליף את המסך למחורת אך גם במסך החדש התופעה עדיין קיימת, אם כי מורגשת פחות. השאלה היא : האם התופעה אופיינית לכל מסכי ה-LCD ברמות מחירים הללו, או שמדובר ב"סימן היכר" של L…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by itay n,

רצוי 23,המסכים ישמשו לצורך מסחר בבורסה חשוב שהמסך יהיה עם כניסת HDMI ובעל תקן VESA 4 המסכים ישבו על המעמד הנל:http://www.ergotron.com/Products/DeskMounts/tabid/71/ctl/Product/mid/396/PRDID/196/language/he-IL/default.aspx תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by MaC_MaN,

כך קניתי מסך LCD חדש LG1750T עכשיו פתחתי חיברתי העיה היחידה היא שאני לא מוצא את הכבל ליציאה של הDVI? אני אמור לרכוש אותו בנפרד? או מה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by steam5,

שלום, אני מעוניים לקנות מסך מחשב חדש. ההתלבטות היא בין שני הדגמים הבאים - U2412M ו U2415. הצורך הוא לגרפיקה ושימוש רגיל. האם ה 300 שקל תוספת עבור ה U2415 שווים את זה או שעדיף לקנות את הU2412M ? אודה לתשובות.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by matanco3,

היי אנשים אני צריך את עזרתכם... החלטתי לקנות מסך מחשב חדש והמסך הזה הולך לשמש לי גם כטלוויזיה במחשב יש כבר כרטיס טלוויזיה... התקציב הוא עד 3000 ש"ח ואני רוצה את הטוב ביותר המחשב שהמסך הולך להתחבר אליו הוא מחשב טוב עם כרטיס מסך 5850 מה שחשוב הוא האיכות ובעיקר הגודל כי אני הולך לראות סרטי HD בו אז חשבתי בסגנון 27' מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה את המסך הזה: P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI של סמסונג שעולה בפנדה-2030... קיצור תגידו לי אם המסך הזה הוא טוב לדרישות שלי שהם חיבור למחשב+איכות ממש טובה בשביל משחקים הכי טובים שיש וגם בשביל תכני HD ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by PunkiD,

הבנתי מנושאים כאן בפורום שמערכת חלונות לא עובדת טוב עם סקיילינג, מה שאומר שהרבה תוכנות יהיו מטושטשות במידה ויהיה לי QHD. האם זה נכון? זה שיקול האם לקנות מסך כזה או FHD? כרגע אני בונה על U2515H שהוא QHD.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by TripMan,

המסך המדהים שלי VIEWSONIC VP930 המהולל הם פאנל המקצועי כנראה שהלך לעולמו לאחר4 שנים של עבודה טובה. כרגע אני מחפש תחליף בשבילו- מחפש מסך בגודל של בין 22ל24 אינץ' - לא יזיק אם יוכל לתפקד גם כמסך טלוויזיה. שימושים : לרוב גלישה באנטרנט וצפייה בסרטים\סדרות. משחקים מדי פעם. תקציב עד 1500 ש"ח. בטח רוב ההמלצות יהיו ממסכי סמסונג, אין לי שום בעיה איתם אבל יש כ"כ הרבה דגמים כך שקשה לבחור. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by mambo,

שלום למומחים. רציתי לדעת מה דעתכם על מסך ה-22 אינטש הזה. הציעו לי אותו ב-1500 שקל - זה מחיר טוב? המסך טוב?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by eelzam,

אני מעוניין להזמין את המסך הזה, מישהו יודע עליו משהו ? הוא קיבל ציון 9 במגזין SMBPlus האם שווה לקנות ? יש במסך איזושהי בעיה ידועה ? קאצ' ? האם הוא טוב גם לעבודה עם גרפיקה ? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  20. אני צריכה מסך בגודל 26 אינטש, הוא ישמש בעיקר לקריאה מרובה ולצפיה בסרטים (HD) ובטלויזיה 2500 4000ש"ח . תודה לעוזרים ושבוע טוב [br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 21:19:13 סליחה על ההקפצה, אשמח לתגובההתקציב גדל ל3000.. יום טוב.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by h-s,

שלום רב רציתי להתייעץ בנוגע לרכישת מסך מחשב אני עובד בסטודיו של אולפן ורוב שעות היום אני על המסך רציתי לדעת איזה מסך 27 בתקציב של עד כ 1600 ש"ח 1800 יכול להתאים לי אני עושה גם עריכות וידאו לכן חשוב לי גם צבע די איכותי ומדוייק . כמובן אני לא מחפש את הרמות הגבוהות אבל משהו טוב למדי שנותן תוצאות יפות במסגרת התקציב כמו כן מסך נוח לעיניים שאינו מעייף אותם מהר .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by cold fire,

יש מסך lcd של lg שמצאתי בnewegg אך יש לי מספר שאלות 1) מה זמן הרענון שצריך להיות לlcd (מסכי מחשב lcd זה 8-4ms)? 2) האם אפשר לחבר אותה ישירות לקיר - לשקע (ללא צורך במחשב)? 3) עדיף לשקיע בHD הי דיפנישין טי וי או שזה מיותר??? פרטים של הטלוויזיה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E1685000035 חפשתי את הפורום אבל נראה לי שזה הפורום הכי רלוונטי לנושא זה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש מסך חדש בגודל עד 20 אינץ(רחב)- אני לא רוצה גדול יותר כי יש לי גם LCD 32 אינץ בחדר לכן השימושים העקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט לאחר חיפושים אני מתלבט בין 3 הדגמים הבאים : Samsung SyncMaster 2043BW Samsung SyncMaster 2053BW Samsung 943BW מה עדיף מבין שלושתם או שיש לכם המלצות אחרות בשבילי .. תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by nirush69,

אני מוסיקאי עם מחשב אודיו כך שביצועי המסך פחות חשובים לי יש לי מסך ישןובסדר לי רק שזה נותן לחדר מראה לא עדכני ראיתי בחנות מבצע Senses lcd 18.5 אחריות 3 שנים מה דעתכם? האם זה בסדר. אני רוצה שייראה טוב, שיוכלו לראות ולקרוא סבבה ברזולוציה סבירה ושיחזיק הרבה זמן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Elite_Sniper,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3091&scat=220&tcat= מה אתם אומרים על זה אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת סרטים

• 4 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.