עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אשמח להמלצה למסך לילד חדש/יד 2 אם אפשר איזה דגם/ים מומלצים גודל סביב ה 24" והלאה.... לגיימינג קל מאוד. תקציב מוגבל לצערי בגלל זה רשמתי גם אם יש דגמים של יד 2 300-400 ש"ח....במקרה ויש משהו ממש מומלץ אז 500 ש"ח. אני בד"כ תמיד נוטה לאכות של מסכי DELL אבל אם יש משהו אחר שנותן תמורה טובה למחיר בתקציב גם יד 2 אז אין לי בעיה. יש כרטיס NITRO RX 580 במחשב. תודה מראש על כל המלצה.

2. שלום , לפני חודשיים קניתי מחשב מאוד חזק אותו אווסף תכף עם המפרט. יחד איתו נרכש ה DELL ה 2408fwp , עם ה input lag הגבוה, המסך המדהים לא כל כך היה לי נוח במשחקים בזמן אמת ברשת ,ולכן נתתי אותו כרגע לאבא שלי. השאלה העומדת בפניי כרגע , האם ללכת על מסך CRT בכדי להנות מאיכות תמונה טובה , יחד עם 100 HERZ , או לפי השמועות של היום האם יש מסכי LCD שמספקים 100 HERZ? ואם כן ,איזהו דגמים? אערוך את ההודעה עוד מעט עם עוד פרטים, להד.[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 15:25:59 המפרט שנקנה לפני חודשיים.http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי לכולם, אני צריך לחבר כ10-20 מסכים למחשב אחד ולהעלות מצגות power point שונות בין המסכים. בנוסף כל כמה דקות צריך לעדכן חלק מהמצגות, כך שshare של וידיאו או תמונות לא יעזור פה. מסכי FULL HD. עדיפות גבוהה לעשות את זה איכשהו דרך רשת LAN קווית או WIFI, אבל אם יש פתרון לפצל HDMI גם טוב. אין צורך להתחשב במגבלות תקציב, מדובר בעסק. אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, או מכיר שירות כזה.

4. Started by captaincaveman,

קניתי שני Dell U2311H וחיברתי אותם (DVI) ל-5850HD. למרות ששניהם על הגדרות המפעל כרגע, יש הבדל ניכר בבהירות. האם זה משהו מקובל כשמחברים שני מסכים לאותו כרטיס? החלפתי בין החיבורים (השארתי את הכבלים מחוברים לכרטיס, אבל החלפתי בין המסכים), וההבדל בבהירות נשאר אותו דבר (המסך הבהיר נשאר בהיר)

5. אהלן חברים מחפש מסך שיתאים לעריכת וידאו ותמונות סטילס-אני צלם עכשיו אני לא עורך גרפי והעריכה שלי לא אינטנסיבית עבדתי בעבר על מסכים סטנדרטים אבל המסך שלי כבר עומד למות בכל אופן אני מוכן להשקיע עד 1200 ש"ח מעדיף עד 1000 לא יותר גדול מ24 אינ'צ מה אתם ממליצים? אחלה סופש שיהיה

• 3 תגובות
    • 6.7k צפיות
  6. שלום שוב לחברי הפורום היקר, מהצלחת העבר עם קניית מחשב דרככם שעד עכשיו אני מרוצה ממנו עד השמיים (שכאגב בהזדמנות זו נאמר שוב תודה רבה!), הפעם ברצוני לשדרג את המסך מחשב שלי למסך ענק כדי להעשיר את חוויית הצפייה... תקציב: כ-8000 ש"ח (כמובן שאם קיים מסך מעולה בפחות אז עוד יותר טוב). גודל: 50-55 אינצ' (לא סגור על הגודל, אשאיר את זה להחלטתכם). שימושים: מסך רב-תכליתי, כלומר, בעיקר למשחקים (שיראו חלק ושהתמונה תהיה ללא מריחות). כמו-כן באותה הזדמנות, אם הטלוויזיה תהיה מושלמת למשחקים אז היא תשרת אותי גם כטלוויזיה רגילה... הערות: 1. אני לא יודע אם זה מנגנון החלקת תמונה או רמת ההרץ הגבוהה הם אלו שאחראים שהתמונה תראה חלקה ומושלמת, אבל יצא לי לראות דגמים מסויימים של טלוויזיות שהתמונה זזה …

• 22 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by generalA,

אני יודע שההשוואה הבאה לא ממש פרופורציונלית אבל.. אני מעוניין לדעת רק דבר אחד: מי מבין המסכים הבאים יותר טוב מבחינת איכות התמונה והתצוגה. 1) Philips 107T , LightFrame 2) Samsung 753DFX , SyncMaster 3) LG L1932TQ תודה אנשים !!!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  8. שלום חברים אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19" בעיקר למשחקים חשוב שיהיה 2 MS ונגדיות טובה . התקציב שלי הוא 1300 ש"ח עם חריגה ממש עדינה . אני לא ממש מבין מה יותר עדיף רחב או רגיל . אשמח לקבל חוות דעת שונות . תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by kuBBia,

המסך ישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים עדיף 19" על מה אתם ממליצים? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  10. שלום רב, בתחילה התלהבתי מהנתונים של מסך ה-ATIVA שמצאתי בקטלוג של "אופיס דיפו", אך בסופו של דבר ירדתי מהאופציה הזו לאחר שקראתי את ההסבר של דניס (כתגובה בנושא אחר). מבקש יעוץ והמלצות על מספר מסכים חלופיים. הדרישות שלי הם כאלה: 1. מסך רחב 2. רזולוציה גבוהה מאוד לצורך צפייה בתכני HD 3. DVI 4. זווית צפייה רחבה ככל האפשר (למעשה זה הנתון העיקרי שבגללו פסלתי את ATIVA . כתוצאה מבעיות גב וניתוח שבר שעברתי לאחרונה, במשך רוב הזמן אני לא יושב מול מסך המחשב אלא שוכב לצידו, ולכן ברור שאני זקוק לזווית צפייה רחבה, אחרת אני כמעט ולא רואה כלום. כיום יש לי מסך דק 15 של סמסונג מהדור הישן, דגם 151S וכשאני שוכב מהצד התמונה פשוט קטסטרופה!) 5. מותג אמין, אחוז תקלות שואף לאפס התקציב עד 3000 שקלים…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Jviiega,

האם על מסכי מחשב שקונים באמאזון תהיה אחריות בארץ? או שאני אצטרך לשלוח לחו"ל ולשלם כסף על השילוח?

12. בלי תופעות לוואי כמו פיקסלים שישרפו וכו'?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by gmppaz,

היי, דוד שלי מגיע חודש הבא לביקור מארה"ב וההורים חשבו לקנות LCD לסלון. חבר של אבא שלי שמתעסק במסכי פלזמה ו-LCD אמר לנו שחוץ מ220 וולט- לא צריכה להיות שום בעיה לראות במסך שידורים מהממיר. הדבר נשמע לי קצת מוזר כי הרי שיטת השידור שם היא NTSC ותומכת בהוט אמרה לי שהטלוויזיה חייבת להיות מולטי סיסטם כדי לתמוך ב-PAL. השאלה שלי האם באמת ניתן לקחת כל מסך LCD מארה"ב והוא יעבוד כמו שצריך בארץ? תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  14. המסך שלי הוא: Dell 2007WFP. קמתי בבוקר ופתאום ראיתי מלא טיפות מים על המסך, לא הבנתי ממה זה... בכל מקרה ניסיתי לנקות את זה עם מטלית יבשה וזה רק גרם לזה להיות הרבה יותר גרוע ועכשיו יש לי פה כתם ענקי על המסך שפשוט לא נראה לי שעומד לרדת ועוד מלא טיפות של מים. והמסך שלי כולו מלא מריחות כאלה מאיפה שניקיתי... מה עושים ?! אפשר לממש על כזה דבר אחריות ?! תודה רבה לעוזרים :'(

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by ConRoe X Fire,

http://gizmodo.com/341413/alienware-curved-monitor-looks-like-its-from-another-planet

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by megapuzik,

אני מעשן מול המסך, העשן פוגע במסך או שאפשר לחיות עם זה? תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  17. מדובר בסמסונג 931BW הוא נהיה סתם ככה כחול בערך כמו הרקע של הפורום.. ויש לו גם קריזות והוא מחליף צבעים במהירות המסך חדש יחסית חצי שנה אני חושב איך אפשר להתמודד עם בעיה מוזרה כזאת ?

• 10 תגובות
    • 12.1k צפיות
  18. Started by kobicool,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולהתאים לו מסך , בעיקרון אני לא יודע מחירים אבל לפי החוקים רשמתי מה שאני מוכן להשקיע. הנה מפרט המחשב אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים לו מסך רחב וטוב, לרוב אני צופה בו בסדרות/סרטים ומשחקים כמובן ככה שאיכות די חשובה לי גם אם זה אומר להעלות טיפה במחיר. http://tms.co.il/preview/spec/6buy1ahc תודה מראש קובי. עריכה: הגודל הרצוי הוא "19

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. אני רוצה כבר מסך חדש לשדרוג הבא למחשב חשוב לי שזה לא יהיה פאנל TN כי כבר מתחיל להימאס לי מעיוות הצבעים אשמח להצעות אני מבין שאיכות באה עם מחיר אז התקציב הוא עד 2400

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by NuXeR,

היי, יש לי היום 19" של פיליפס. אני רוצה להחליף אותו ל-22" רצוי WIDE SCREEN. אני דיי לחוץ בכסף, אבל מוכן לשלם עוד 200-300 בשביל איכות גבוהה יותר (משמעותית). אשמח לשמוע את דעתכם, הצעותכם, ודברים מניסיון שלכם.. תודה,

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by koby100,

אני מעוניין לקנות מסך בתקציב של 1200 ש"ח. המטרה היא אינטרנט + צפייה בסרטים. חשבתי לרכוש את הדגם שהומלץ רבות בפורום זה, DELL 2209WA אולם לאחר שקראתי מספר ביקורות סותרות בקשר לאיכות הוידאו שהוא מציג (בנגינת קובץ מהמחשב) אני קצת מתלבט. שאלתי היא, האם יש מסך אחר בתקציב דומה שיתן גם תמיכה טובה בהצגת וידאו. תודה, קובי

22. Started by Lanzar,

היי אז הבעיה כזאת, ברגע שהמסך מקבל אות מהמחשב הוא מציג תמונה יפה וברורה למשך שניה אחת, ואז התאורה האחורית של המסך נכבת, רואים בקושי מה הולך מאחורה ( אבל מספיק כדי לראות שהוא בעצם דלוק ומציג ) כיבוי המסך והדלקה מחדש גורמת שוב לאותה בעיה, תצוגה ברורה למשך שניה ואז האור נכבה ונשארת תצוגה כהה שכמעט ואי אפשר להבחין... הבעיה היא במסך ולא במחשב, החלפתי 3 כרטיסים שונים והבעיה זהה... העיניין שלא הגיוני שהתאורה של המסך נשרפה כי לשניה אחת רואים ברור לגמרי... אוליי משהו בגדרות של המסך ? קיימת איזה שטות שאחראית לזה ? או שאין מנוס מלנצל אחריות ? ( המסך אצלי שנה, אם אני לא טועה יש 3 שנים אחריות )

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yossihaz1,

בעקבות חוות הדעת שקיבלתי כאן בפורום אני רוצה לקנות מסך חדש תקציב-1,000 ש"ח -לא ניתן למתיחה דרישות- 23 אינץ, 1920 על 1080 רזולוציה-שיראה תמונה חדה וברורה עם צבעים עשירים ועמוקים שימושים- סראי בלוריי מלאים, סרטי 1080 ושידורי סטרימינג בhd קצת גיימינג גם- לכן שלא יהיה תגובה איטית מדי אני רואה שההמלצה השולטת בפורום היא dell 2312 האם זה תקף גם לגביי או שיש המלצות נוספות?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  24. היה מעניין אותי גם לראות את ה-N2200P (מסך CRT 22"‎ של LG) אבל זה מן הסתם עוד פחות מעשי בעידן הזה. אשמח לשמוע עוד רעיונות למסכים לעיבוד תמונה בגודל 19 (LCD) או 21~22 (CRT), ובתקציב של עד 2600 ש"ח, וכמובן היכן ניתן לראות אותם. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by bneli,

תגידו יש מסך LCD 19' מרובע אבל ברזולוציה FHD? (יש לי כרגע מסך של פיליפס עם HD READY 1280X1024) ואם הרצה לשדרג רציתי לדעת איזה חברה מייצרת כאלו מסכים (לא מסכים הזולים של הסופר אלא מסך איכותי) תודה רבה

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.