עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by o.s,

שלום, החלטתי לקנות את ה226BW ויש לי שאלה לגבי הכיול שלו: אני קונה את המסך מפנדה והוא מגיע עם פאנל A(לא מצאתי שום חנות שמוכרת ומתחייבת לפאנל S , אם משהו מכיר כזאת חנות אני ישמח מאוד לקבל את שמה) וחיפשתי בפורום והגעתי לסקירה של xVertigo ששם רשום איך לכייל את פאנל A ורציתי לדעת האם זה באמת הכיול האולטימטיבי או שמשהו מכיר כיול יותר טוב? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב בגודל 19" לא רחב. התקציב הוא כ-1600 ש"ח. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. המסך צריך להיות טוב (בעיקר) למשחקים, קריאת טקסטים - וורד ואינטרנט ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות ושהמסך יהיה בעל בצעים חדים. אז איזה מסך כדאי לי לקנות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  3. המסכים של VIEWSONIC מחזיקים זמן רב?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  4. Started by bigwave,

ניסיתי במלא חנויות אף אחד לא שם בתצוגה את המסכים של דל , המסכים יושבים בתוך קרטון ומחכים למי שיקנה חתול בשק. מישהו יודע איפה יש תצוגה של המסכים האלו?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. כלומר, מסך מלא ולא רחב האם זאת גירסה revA05 או גירסה revA04 ? תודה !

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש השבוע ובהצעה שנתנו לי יש מסך של LG זה המסך http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 יש לי איתו שתי בעיות: 1) אני מעדיף מסך רחב כי אני עובד עם CUBASE ופוטושופ וזה הרבה יותר נוח לי במוד רחב 2) אני מעדיף שלא לרכוש LG מטעמי אחריות ונסיון לא טוב אני אשמח לקבל הצעות למסך שישמש בעיקר לשימושים שאמרתי, אני לא גרפיקאי מקצועי או משהו - פוטושופיסט מתחיל למדי והמחשב ישמש בעיקר לעבודה על CUBASE ואינטרנט. מה שכן אני רוצה שתהיה אפשרות לצפות בסרטים כמו בנאדם ואם פעם בעשור יתחשק לי משחק - שאני לא אבכה מעלבון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  7. וכמובן שעדיין יהיה איכותי... חשבתי לקנות את ה 226BW אבל החנויות שראיתי שמוכרות את המסך הזה נראות לי מפוקפקות משהו (ובראשון גיבור מחשבים - שקראתי עליהם רק דברים רעים פה בפורום...). למישהו יש הצעות?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by shai25,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש ואני מאוד מתלבט בין מסך בפורמט 3X4 שיהיה בגודל של 19"(20" בכזה פורמט עולה יותר מדי) או מסך בפורמט של 16X9 ואז אני יקנה את הסמסונג 22". בעיקרון השימושים שלי עם המסך מחשב הם נטו גלישה+עבודה עם טקסט(למשחקים אין לי כמעט זמן ולסרטים יש LCD 32") ואני יודע שזה ענין סובייקטיבי אבל תכלס לעבודה עם טקסט איזה סוג מסך עדיף לרוב? ואם עדיף את ה 19" איזה מסך מומלץ (לעבודה ממשוכת) בתקציב של עד 1500-1600 ש"ח(או טיפה יותר אם זה מצדיק את זה?) תודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  9. Started by johnwoo,

על פי ההגדרה של החברה המסך מיועד למיגזר העסקי: http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_T33HNxx?open&OpenDocument&epi=web_express השימושים העיקריים שלי הם: משחקים אינטרנט ויישומי אופיס 1) האם הוא יתאים לשימושים שלי? 2) האם הרזולוציה הטבעית של המסך 1900X1200 מתאימה למחשב שלי? המיפרט של המחשב שלי הוא: AMD 3700 64 BIT זיכרון פנימי 2 GB כרטיס מסך GEFORCE 7600 GT [br]פורסם בתאריך: 13.11.2007 בשעה 11:59:37 בדקתי באתר שבודק את סוג הפאנל של כל מסך. הפאנל של ה-LENOVO L220 X הוא TN ולא משהו יותר איכותי כמו שטענו פה. התקשרתי לאקסלנט והסוכן לא ידע איזה סוג פאנל יש לדגם הזה. BAGHEERA- יצרת רושם שהלנובו הזה יותר איכותי, והרי הוא פאנל TN. אתה יכול להסביר ל…

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by Dubek,

שלום. לאחר תקופת גסיסה ארוכה, החלטתי להחליף את מסך ה-CRT בו אני משתמש ולגאול אותו מייסוריו. אני מחפש לקנות מסך LCD בסביבות האלף ש"ח, כאשר איכות מסך חשובה לי הרבה יותר מהגודל (אין לי שום צורך במסך יותר גדול מ-17" אבל גם אין לי התנגדות למסך כזה). אודה לכם, אם תוכלו לתת לי המלצה למסך הכי טוב שאני יכול למצוא בתקציב שלי. דרך אגב, מצאתי בוואלה-שופס את המסך הבא http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia20w2mstuk מישהו יודע משהו על החברה הזו? כי המפרט של המסך נראה טוב, ויש שלוש שנים אחריות, אז האם כדאי להסתכן?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  11. שלום לכם, התחלתי להתעניין במסכים כי אני מעוניין לרכוש אחד. התקציב מקסימום הוא 1500 שיכול להתגמש ל1600. ראיתי שמחירי ה17 אינץ ירדו אז אני מעוניין לקבל המלצה למסך אחד בכל אחת מטוווחי המחיר שציינתי למעלה ואת השיקול אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים על 2 אינץ זה החלטה שלי. דרישות: מסגרת למסך מסביב לבנה! איכות צבעים אפשר להתפשר על איכות משחקים וסרטים (ms) אבל לא לחלוטין. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. אני מתכוון לקנות את המסך הנ''ל אך קראתי באתר מסויים שיש כמה דגמים, כל דגם עם פאנל שונה! כלומר שאפשר לאפיין את הדגם שיש לכם לפי המדבקה מאחורה, הדגם עם האות S - זה דגם שיש לו פאנל מבית Samsung, והוא הדגם שבדך כלל אתרי חומרה בדקו והיללו את המסך. הדגם עם האות A - זה דגם שיש לו פאנל מבית AU Optronic, שיש לו בעיות לעומת הדגם הקודם. מה שמוזר זה, שזה לא תמיד נכון, יש לקוחות שקיבלו את זה בצורה הפוכה, יש להם אות S עם הפאנל AU Optronic, או שיש להם אות A עם פאנל Samsung לפי מה שהאתר רשם:הצורה הבטוחה ביותר לבדוק את זה, זה על ידי צירוף מקשים במסך : יש לקבוע את ה-contrast וה-brightness ל-0. ללחוץ על כפתור ה-Menu ללחוץ על הכפתור Source במשך 5 שניות (השני מצד ימין) יופיע ת…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ShOw-Time,

אז תודה לכל מי שייעץ ועזר קניתי את המסך 206BW,ואין מה להגיד זה פשוט מדהים אחרי שאני הייתי משהו כמו 8 שנים עם CRT 17 אינץ',ההבדל ענקי,במשחקים בכלל החוויה השתנתה לחלוטין!! אז רציתי לשאול משהו קטן,המסך ממש בהיר,ושיחקתי עם האפשרויות למינהן אבל בכלליות המסך עדיין נשאר בהיר,יש דרך לשנות את זה?

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  14. שלום לכולם רוצה להחליף מסך למחשב הנוכחי שלי.. לרוב המסך יהיה לשימוש סביבת אינטרנט אבל עקב רכישת כרטיס מסך בשבוע האחרון הוא גם יהיה בשימוש למשחקים אם כי לא באותה התדירות.. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by yosib,

מחפש מסך חזק למשחקים 19 אינץ שטוח. בתודה יוסי

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by 2130TOMER,

תקשיבו אם אני קונה שני מתאמים dvi to hdmi אחד אני יחבר בכרטיס מסך (8800GT ) ואחד במסך ובינהם אני יחבר כבל HDMI אז התמונה תישאר אותו דבר כמו DVI TO DVI או היה איכות של HDMI אהה וחוץ מיזה יס עכשיו משדרת HDTV חחחחחחחח איזה כיף יש לי LCD עם הידיפנשן פולל לא הרגיל כמו שיש לכול הLCD "הרגילים "

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by TheGame,

שלום לכם כרגע יש לי את המסך הזה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 עכשיו אני רוצה להחליף למסך רחב .. כדי שיהיה לי למשחקים ולסרטים זה משהוא טוב שמעתי ... עדיף מסך רחב על רגיל במשחקים וסרטים אז מה אתם אומרים חשבתי ללכת על זה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520858# זה נכון ? שמסך רחב עדיף על מסך רגיל גם בסרטים וגם למשחקים ? מה אתם אומרים כדי לי ? אני מוכר את זה שיש לי ב1200 ש"ח ואז אני לא צריך להוסיף הרבה ... כולה 100-200 ש"ח ויכול להיות אני יביא את זה מהעבודה של אבא שלי בהנחה ... אז מה אתם אומרים ? תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  18. שלום לכולכם .. ישלי PS3 ואני משתמש איתה במסך LCD 34' מסוג DANTAX .! אני חושב שהמסך לא מסוגל לנצל את כל היכולת של ה PS3 .! במיוחד במשחקים תומכי HD בגלל שלא מצאתי בו חיבור HDMI אם אפשר לקבל קצת הסבר לגבי ה HD שהPS3 משתמשת ואיזה מסכים יכולים לנצל את יכולת הקונסולה עד תום !! תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  19. פתחו פה אשכול אבל לא ענו לי בסוף.. ניקיתי לאחרונה עם silver line מנקה LCD עם מטלית מיוחדת שקיבלתי עם הספריי, וזה השאיר לי עקבות (של הניגוב עם המטלית) שאפשר לראות בשחור (די בבירור) וזה די מעצבן. איך אפשר להסיר אותם ועם מה?

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  20. אהלן.. הזמנתי לפני איזה חודש בערך מTMS מסך VP930 שלא היה אז בארץ. חיכיתי לו דיי הרבה זמן ואז הוא הגיע, אחלה מסך לטעמי.. היום הסתכלתי על המדבקה מאחורה וכתוב VP930-3.. יש איזה בעיות שאני צריך לדעת עליהן? תודה בכל מקרה לכולם!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by cheese_lover,

המסך הנוכחי שלי הוא syncmaster710n של samsung. אני אשתמש בו למשחקים עכשויים אז יש סיבה מיוחדת להחליף אותו?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by Ice-maniac,

שלום, אני מחפש מסך LCD ונתקלתי במבצע ככה שאת המסך אני יכול להשיג ב 1200 ש"ח (הכי זול בזאפ הוא 1350 ש"ח). אני לא גיימר רציני ורוב העבודה שלי היא משרדית + גלישה באינטרנט אבל אני גם רואה סרטים. קראתי על המסך הזה די הרבה ביקורות אוהדות על תכונת הפיבוט שלו ועל זוויות צפייה רחבות ככה שהוא נשמע אחלה. השאלה שלי אם הנתונים של הניגודיות הנמוכה יחסית (1:600) וזמן תגובה ארוך יחסית (8ms) יספיקו בשבילי או שלמחיר הנמוך יש סיבה? אם למישהו יש ניסיון אישי עם המסך אני אשמח משיתוף עם ניסיון זה. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QptOAN1KbFkGzfq_g8t3j5g:12bbi68k5?N=2&pr=SP5&id=3850740 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by assafkm,

דבר ראשון תודה למי שיעזור! לי כרגע יש מסך 17 אינץ של סמסונג 731BF שקניתי לפני 4 חודשים ואני מעביר אותו למחשב אחר ששם נדפק המסך והחלטתי לקנות מסך חדש אבל 19 אינץ אני חיפשתי קצת בעצמי אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי כי יש לי קצת בעיה עם הגובה ולכן לא כל מסך 19 אינץ יכנס לי אני צריך מסך עם ציר שינוי גובה כך שאני יוכל להוריד לו בגובה אני צריך את המסך לשימוש במשחקים אבל כמה שהרבה של המסך תיהיה יותר גבוה כך יותר טוב ואני מעדיף לא חברה סינית אלה משהו כמו LG או SAMSUNG והתקציב הוא עד 1300 אני גם מעדיף שהוא יהיה מסך רגיל (4X3) ולא רחב תודה לכל מי שיעזור!! אסף

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  24. חוץ מזה שהוא לא היה מחובר אז לא ראיתי את המסך עובד, לא הבחנתי בשום כפתורי שליטה, איפה הם??

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by Checker,

אני הולך לקנות מחשב חדש שמטרותיו הן משחקים סרטים והקלטת סרטים(כרטיס טלויזיה). יש לי אפשרות לקבל מסך 19" רחב של חברת MAG זמן תגובה 5MS, מצד שני: המחשב ישמש למשחקים, בעיקר BF2 ומסך רחב במיוחד 19" עלול להקשות מאוד על המשחקיות. האפשרות השניה שלי היא לקנות מסך vewsoince VP930 אשר יעלה כ-1700 ש"ח. תראו 1700 שקל יעזרו לי בקניית רכיבים טובים יותר למחשב אבל אם משקיעים הרבה כסף בחומרה אבל לא רואים את זה בסוף כפלט איכותי זה לא שווה. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים