עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Noni Lev,

שלום חברים, קניתי מסך חדש למחשב שלי וכשאני מדליק את המחשב אז עולה וינדוס בלי לעבור דרך הbios ושאר האופציות שמופיעות לפני. המצב לא קרה לי עם המסך הישן הקודם. יש לי גיבוי ghost של המחשב שעכשיו אני לא יכול להגיע אליו. יש פתרון לבעיה הזו? תודה..

2. שלום, אז ככה הגעתי למסקנה שאני צריך מסך LCD אני כרגע משתמש במסך CRT. הסיבות לזה שאני רוצה מסך LCD הן כי אין לי הרבה מקום בחדר והחלפת המסך תעזור מאוד. עוד בעיה במסך שנמצא אצלי היא שאני ממש לא מרוצה מהצבעים ומהיכולות שלו. אני ממש לא מבין במסכים ואני לא יודע איזה מסך כדי לי לקחת. (איזה חברה) חשוב לציין שאני רואה המון סרטים על המחשב וזה השימוש העיקרי ומצד שאני אני משתמש במחשב גם למשחקים רבים. עכשיו יש לי תקציב של 1500 שקל. אני מקווה שמספיק למסך של 19 אינצ'. אני כרגע מעוניין לחבר את המסך למחשב הישן שלי אבל אני גם רוצה להשתמש במסך גם כשאני קונה מחשב חדש שזה יקרה רק ביומולדת שלי.... וזה עוד הרבה זמן. הכרטיס מסך שיש על הגרוטאה הוא Gforce 5200fx 128 אשמח אם תעזרו לי. תודה…

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by chen1234,

קיבלתי את המסך ביום חמישי אין פיקסילים שרופים אבל יש לייט בליד מכל הצדדים בעיקר מלמטה ומלמעלה..... והזוויות צפיה שלו האופקיות טובות אבל האנכויות מאוד לא טובות בלשון המעטה... 1.אם יש לי ליט בליד אני יכול להחליף את המסך??(האחריות מחסה את זה??) 2.האם זה פאק ביצור או לכל המסכים מסוג זה יש זוויות צפיה אנכיות לא טובות בכלל שכאשר אני יושב ממרחק 40-50 ס"מ שהעינים שלי בדיוק באמצע שלו ועדיין יש הבדלים בצבעים במסך אחיד????

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. התקנתי את הדרייברים והכל, אבל השימוש בPERFECTSUITE הוא מאוד מסובך, רציתי לדעת האם יש פה מישהו שהגיע לכיול אופטימלי ויכול לעזור לי. יום טוב.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  5. Started by adiaphoto,

אהלן, אני עורך גרפי וצלם, רוב השימושים שלי הם בתוכנות כמו: פוטושופ ופרימייר. התקציב הוא עד 1200 ש"ח. השאלה היא כזאת: ראיתי שרוב האנשים ממליצים על הדל U2311H, וראיתי שיש דגם חדש שלו: http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%F1%EA-%E3%EC-%EC%E1%E9%FA/MT-DELL-U2312HM.htm שווה להשקיע בפאנל IPS ובמסך שהוא לא HDMI או שעדיף לקחת במחיר כזה מסך עם פאנל אחר אבל שיהיה HD ו- LED? תודה לעוזרים. עדי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by redead,

יש עוד מסך של LG בגודל 24 שמתחרה ? תודה..

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by D@Nte,

היי, אני רוצה לקנות מסך חדש יחד עם מחשב חדש שאני הולך לקנות. עכשיו, אני יודע שאסור גודל מסוים של מסך ממרחק מסוים. אני יושב במרחק של פחות ממטר מהמחשב ורציתי לקנות מסך 22' אבל ממליצים לי לקנות 24' כדי לקנות ולנצל את הכוח של הכ.מ. אז אני רוצה שתגידו לי אתם מה אתם חושבים 22' או 24' ? ואם כבר אז אולי תמליצו לי על מסך טוב לגיימר במחיר טוב ומסך איכותי. (בינתיים אני לא סגור בנוגע לתקציב כי אני עדיין מחכה שיבנו לי מפרט בפורום מפרטים ועם מה שנשאר אני הולך כנראה לקנות מסך). תודה רבה לכל מי שיעזור !

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by rony1880r,

היי קיבלתי מסך של דל במסגרת האחריות שיש לי את הדל U2413F , לי היה דל 2410U שהיה מדהים , אבל המסך שקיבלתי לא ממש ברמה של ה2410 לצערי , ראיתי שהדל 2413F הוא מסך מדגם TFT AH-IPS , למה הכוונה בדיוק, אני כבר מצטער שלא תיקנתי את ה2410 המדהים.

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by alfus73,

שלום, מבקש המלצה לרכישת מסך שיענה לדרישות הבאות: Lcd 22 אינטש מסך רחב 16*9 2ms בלי רמקולים חיבור DVI רזולוציה 1920*1080 אפשרות להטות לצדדים ולמעלה ומטה מיועד למשחקים,סרטים ואינטרנט. שכחתי משהו? תודה

10. Started by Meir787,

שלום, לאחרונה מת מסך הViewsonic E70f (ששירת אותי נאמנה במשך 6 וחצי שנים ) התלבטתי בין 3 מסכים שונים, הסמסונג 740BF - ב1165 ש"ח, 2MS וקונטרסט של 1:700 LG L152TQ ב1150, 4MS וקונטרסט זהה לסמסונג Viewsonic VA903B, מסך 19 אינץ' עם 8MS וקונטרסט של 1:600 או 700, אני לא ממש זוכר. המחיר הוא 1220. עקרונית, אני מחפש מסך 19', אבל גם 17' יספיק. אשמח לשמוע חוות דעת והצעות.

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by matan333,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב 22-23 אינץ' בתקציב 600-800 ש"ח. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט ומדי פעם משחקים כמו פיפא. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מחפש לקנות מסך LCD 19 לעבודה בעיקר על גרפיקה ותלת מימד (עזבו אותי מההמלצה על CRT, אני כבר יודע על זה.. בחירה שלי). נתקלתי בשני המסכים האלה.. LG L1900R VS 1970HR יש כבר ביקורות על ה L1900R ? (הגרסה של ה 2 מיליסקנד והניגודיות 3000 ). ויש כמה דגמים ל 1900 והאם זה רק עיצוב או יש לזה משמעות ? מה אומרים על הדגם השני ? וכמובן אם יש חוות דעת נוספת על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by natanel102030,

יש חנות כלשהי באיזור המרכז שבה ניתן לראות תצוגה של ה2312 של דל? עדיפות לראשל"צ

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ilanafri,

בהמשך לבקשת מפרט בפורום "מפרטי מחשב" וצורך במסך אבקש התייחסותכם. בעיקרון הייתי נעול על מסך תקציבי Dell 24 P2414H במחיר 981 ש"ח http://www.tms.co.il/product/13285 בשיחה עם נציג המכירות הבהרתי לו שהשימוש יהיה בעיקר לאינטרנט, צפייה בסרטים ואולי קצת משחקי פלאש ולא היה אכפת לי לחסוך קצת אם יוכל להמליץ על מסך אחר שיעשה את העבודה. המסך שהוצע לי הוא LG 23.6 24M35D במחיר של 719. http://www.tms.co.il/product/13451 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. איזה מסכים יותר מומלצים של חברת samsung או של חברת LCD} LG?

16. Started by Ro3eK,

הנה פרטים: LG L226WTQ wide screen , 2ms , contrust 1:5000, 1680 x 1050 באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l226wtq.jhtml האם הוא טוב? תודה...

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  17. Started by The-Devil,

מתלבט בין מסך LCD של "24 ל"32 מה יותר עדיף למשחקים וסרטים? התקציב שלי הוא בסביבות ה 4-5... שמתי עין על ה Dell 2408WFP אבל חבר שלי אמר לי להיזהר מהם כי חלק מהם עם פאנל S-PVA וחלק בלי.. איך אני אמור לזהות? ויש עוד המלצות למסכים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by djv,

נדמה שראיתי פה פעם המלצה על תוכנה שעוזרת לכוון מסכי LCD לתצוגה אופטימלית ואני לא מוצא את הדיון . מישהוא יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by david4815,

בביקורי היום בסופר סל............. יש במבצע כל סוגי המסכים ללא מע"מ ובמיוחד ה-24 הנ"ל ב-1350ש"ח

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. אחרי התלבטויות רבות הגעתי למסקנה שאני צריך מסך 20 אינץ'. מסך 22 גדול מידי. האפשרויות הצטמצו ל: Samsung T200 Dell E207 WFP LG L207 WT ה DELL עולה בערך ב 300 שקל יותר. האם הוא באמת שווה את המחיר ? האם יש מסך טוב יותר ? אני גולש יחסית די הרבה. צופה בסדרות שאני מוריד ואפילו שוקל לחזור לשחק קצת במשחקים. אבל לא במשחקי פעולה כמו קרייסיס שיש להם דרישות מוגזמות למדי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מהו בממוצע הפרש ה-FPS במשחקים בין רזולוציה של 1680X1050 לבין רזולוציה של 1920X1080? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  22. שלום לכם, אני מעוניין במסך מחשב בסביבות ה-600 ש"ח, הגודל לא כל כך חשוב 19"-23". שימושי המסך הם בעיקר אינטרנט -קריאה + צפייה בסרטונים. יש מסך מומלץ או שבתקציב הזה עדיף ללכת לחנויות ולבחור ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  23. שלום! כצלם מקצועי שחשוב לו לראות את הצבעים של התמונות על מסך המחשב באופן כמה שיותר אמיתי. אני ממש לא מרגיש בטוח עם מסך ה oled של i mac הכוונה שלי זה שפתאום רואים טוב מדי. זה כאילו המסך מתקן את החשיפה בתמונה מחזק את הצבעים ועל ידי זה התמונה לא מכויילת. האם זה ייתכן ? והאם יש דרך להוציא מהמסך תוצאות יותר מכויילות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. האם המסך CRT הזה.... יצליח להציג FULL HD אמיתי? http://zap.co.il/model.asp?model_id=4515# או שרק יציג את הסרט (FULL HD) ברוזולוציה הרגילה שלו, בלי פירוט חד כמו שאמור להיות במסכים האלו למשל http://zap.co.il/model.asp?model_id=470107 האם אני אראה בשני המסכים שהבאתי אותו דבר בדיוק ? (אין שום קשר ל CRT מול LCF, זה לא מה שמשנה לי. אלא הפירוט המדוייק של הפרטים, בלי שום קשר לסוג המסך) כאילו הוא תומך ברוזולוציה הזאת. אז יש סיבה שלא יציג פירוט והפרדה אמיתיים של FULL HD? זה מאוד חשוב לי. אם לא הבנתם אני אסביר עוד פעם, אבל בבקשה תגיבו... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by darkquest,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 22" כבר לא מעט זמן אני מתלבט בין המסכים T220P 2333SW שהם FHD או ה 2209WA שהוא נראה מסך טוב אבל הוא לא FHD אשמח אם יותר נתמקד ב 2333SW כי הוא נראה לי הכי אטרקטיבי מפניי שיש לו יחס אמיתי 16:9 ולא 16:10 והוא FHD המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, ומעט משחקים...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.