מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD, כרגע אני מתלבט בין VP930b, Sumsung 940bw, lg 1970hr ההחלטה שלי לקניית אחד המסכים תתבצע מבחינת הכסף ומבחינה של איך הכרטיס שלי ( 6800GT ) יחזיק מעמד ברזולוציות האלה ולכמה זמן שני המסכים שהם לא WS עובדים על 1280x1024 וWS עובד על 1440x900 שזה רזולוציה אפילו יותר גבוהה אני רוצה לשמוע דעה ממישהו מכם על מה שהולך לקרות בעתיד , והאם באמת שווה לקנות מסך בעל רזולוציה גבוהה שהרי יתן לך את הצורך לשדרג את הכרטיס מסך כל שנה. וגם האם יש ביקורות כל שהן שנעשו על המסכים האלה עם כרטיסי מסך יחסית מיושנים .. ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב לא גבוהה עדיפות לאזור ה800-1000 ש"ח הסיבה העיקרית שהמסך הנוכחי מציק לי בעיניים...אחרי קצת קריאה חשבתי על המסך 24GM77-B 24 אבל אחרי המחירים בארץ ויתרתי.. המסך בחו"ל עולה 240$ 1000 ש"ח עם מיסים מקומיים. שליחה עם דואר ומכס והכל, עצמאית לארץ - 1300 ש"ח. רכישה דרך אתר כמו BUY2USA כבר הופכת ל 1750 ש"ח! רכישה של אותו מסך באילת (בלי מע"מ) 1950 ש"ח!! רכישה בחנות רגילה בארץ ב2250 ש"ח!!! :-( ואז הגעתי לדילמה בין TN לIPS שאם הבנתי נכון החסרונות של הראשון הם פלטת הצבעים ושל השני קצב הרענון... האים הIPS מסתדר עם גימינג? אז אשמח לעזרה שלכם המלצות וחוות דעת :-) אני כרגע עם כרטיס radeon hd 6870 מתכנן להחליף אותו בע"ה לכשיתאפשר כנראה ל RX 480 (מחכה לראות ביקורות א…
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המסך Dell 2209wa ויש לי שאלה לגביו: יש לי מסך לא רחב lg בבית דגם (17 אינץ') L1730S וזמן התגובה שלו הוא 12ms שהוא BtB נראה לי והDELL הוא 6ms GtG.. אז ככה באיזה מסך אני אקבל זמן תגובה מהיר יותר בהתחשב שהDell הוא רחב וה Lg לא, וגם הDell גדול יותר.. ושאלה נוספת - האם אני ארגיש הבדל במהירות בין הDELL הזה ל samsung t220? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שבוע של התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה, התקשרי לבאג לברר כמה הוא עולה אצלהם (1250 דרך אגב) אבל הנציג אמר לי שבתור המלצה אישית לא כדאי ללכת על המסך הזה כי היו איתו המון בעיות, מלא מסכים מגיעים עם פיקסלים שרופים או שנשרפים להם פיקסלים כבר בימים הראשונים. גם את הבעיה עם הרגלית של המסך הוא סיפר לי שהיא נשברת מהר ושלהרבה נשברה הרגלית (ראיתי את המסך בחנות ובאמת היא לא הכי יציבה הרגלית...) עכשיו אני תקוע... ללכת על זה כל זאת ולהתחיל בריצות לחנות על כל פיקסל או שאולי ללכת על מסך אחר עם אותם נתונים בערך? דרך אגב הנציג לא ניסה לשכנע אותי לקנות אחד אחר יותק יקר, להיפך. הוא המליץ לי על אחד יותר זול רק שהוא 4 ms. אז אם למישהו יש רעיון \עצה\ חוות דעת אישית או ניסיון עם העיניין …
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מחירי 2 מסכי מחשב בזאפ : מסך T220 LCD גודל 22 אינץ' רחב רזולוציה 1680x1050של סמסונג עולה כ-1000 ש"ח מסך PrimeView PV17RV LCD בגודל 17 אינץ' רזולוציה 1024x768 עולה 1820 ש"ח מה, זה? טכנולוגיה שונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אחותי מחפשת מסך מחשב השימוש הוא בעיקר שיוכלו לראות, לא משחקים, לא סרטים, פשוט שיוכלו לראות מה עושים ולגלוש באינטרנט, פייסבוק\צפיית תמונות וכו'... התקציב הוא 800+\- ... גודל מסך 19-22 אינץ' ללא רמקולים תודה מראש על ההמלצות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש אפשרות לפצל את המחשב לכמה מסכים ע"י כרטיס מסך מתאים, השאלה שלי היא איך זה מתבצע, העכבר עובר ממסך למסך? אני מחליט מה לפתוח בכל חלון? אשמח לפירוט לגבי הנושא הזה. תודה
-
- 9 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה זה אומר "זמן תגובה" (MS), ומה זה זמן תגובה טוב (למסך חדש) ומהו הזמן תגובה של המסך שיש לי עכשיו... בתודה, יונדב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את המסך למשחקים כבדים וסרטים. הציעו לי מסך של החברה הזאת ב 850-900 ש"ח, לא יודע מה הנתונים אבל כנראה סבירים (5 MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300). מה אתם אומרים על זה? איך החברה? שווה קניה?
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הגעתי לצומת החלטה סופית, צריך לבחור בין שני המסכים הבאים: SAMSUNG 731B (לא BF) LG 1770HQ היעוד של המסך הוא לטקסט (אינטרנט), סרטים ומשחקים, לפי הסדר הזה. מה עדיף - ללא התייחסות למחיר, רק לאיכות וביצועים. תודה מראש 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי מסך LCD 17 אינץ' ואני לא יודע איך באמת כדי לנקות אותו.. שמעתי משו עם מטלית יבשה או מטלית רטובה או מטלית עם אלכוהול.. מה הכי טוב בבקשה המלצות ממי שמבין.. אחרי הכול אני לא רוצה ללכלך אותו עוד יותר או להרוס אותו.. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כבר זה זמן אני עובד מול מסך 17 CRT בבית ו LCD במשרד ,ואני שוקל לרכוש מסך 17 LCD לבית . בחנות ראיתי מסכים , ולא נראה לי שיש צורך ב 19 LCD הוא נראה לי אפילו מוגזם. האם לדעתכם 19 מוסיף ?השימוש שלי הוא לתוכנות גלישה וסרטים.לא למשחקים . ההבדל בינהם הוא איזה 400-500 ש"ח ואני לא בטוח שזה שווה את זה .האם מישהו שקנה 19 מרגיש שיפור גדול ,נוחות רבה יותר??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בסופו של דבר רכשתי מסך 17'' LG 1770HQ , תודה על העזרה למשתתפים בת'רד הקודם. ועכשיו לנושא- DVI - במילה אחת עדיף את אותו או עדיף לחבר לחיבור הרגיל? כמו כן, כאשר לחצתי במסך (בפאנל) על הכפתור של AUTO/SET הוא פלט לי מסך כחול קטן ובו "DIGITAL VIDEO INPUT - NO ACESS", מה זה אמור לומר? תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, שאלה כזאת: איזה מסך LCD LED Full HD 23" הטוב ביותר ב-1,090 ש"ח? אגב, האם זה קריטי אם זמן התגובה הוא 2 או 5ms? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם , ובוקר טוב לכולם . החלטתי שאני רוצה תצוגה גדולה ונוחה לעבודה על המחשב הביתי , ובחרתי בגודל של 27 אינץ'. שמח עם הבחירה של הגודל . בנוגע לצג ...קניתי את הדגם הזה Samsung P2770HD LCD 27 , חזרתי איתו הביתה והתחילו כל מיני בעיות למינהם , החזרתי אותו היום לחנות שקניתי ממנה. הם בודקים את העניין אבל אני זכאי לקבל את אותו מסך חדש...כי המסך הנוכחי אפילו הגיע עם בועת אוויר מעצבנת כזו במסגרת , בכל אופן , נעמדה בפני דילמה . אני יכל להוסיף כסף ולקחת את המסך הזה . Dell U2711 UltraSharp LCD IPS 27 בחנות נאמר לי שעם אין לי שימושים גרפיים לעבודה וכו' חבל על הכסף . אני אישית יצאתי בהרגשה רעה מהמסך של סמסונג , לכן נשאר לי להחליט במה לבחור או בצג חדש של סמסונג מאותו דגם שקני…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי המון המלצות בנוגע לSP2208WFP. אני יודע שהוא מפאנל TN אך מבחני מעבדה עדייין מהללים אותו.(CNET,PCMAG) מישהו יודע על סמך בדיקה שלו או ניסיון עם המסך עד כמה הוא טוב גם בהשוואה לפאנלים אכותיים יותר? אני מבקש לא לענות רק על פי סטיגמה שיש כלפי פאנל TN... אני צריך אותו לשימושים גראפיים ומסמכים.. תודה מראש! : )
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה אני מבחין בכתמים קטנים שיש לי על מסך הדל שלי וזה לא יורד אם נייר אז יש איזושהי דרך לנקות את זה?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בהמלצה למסך מחשב "19 הכי טוב שיש, בתקציב של עד כ-1,000 ש"ח. כמו-כן, אני צריך גם המלצה לחנות מחשבים אמינה שאפשר לקנות בה את המסך ב-12 תשלומים ומעלה. המחשב מיועד בעיקרון לאינטרנט ואופיס, ומעט משחקים וסרטים (אם בכלל). בשל כך, אני תוהה האם כדאי לקנות מסך רחב או שאולי עדיף מסך רגיל. הערה: למסך מחשב צריכה להיות גם כניסת VGA וגם כניסת DVI. אשמח לקבל המלצות.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים הייתי מאד מעריך אם תוכלו ליעץ לי, להפנות אותי או לעזור לי בהחלטה איזה מסך מחשב לרכוש בגדול של מעל 24". אני חובב רדיו מזה 35 שנה משתמש כיום במסך 24" LED ומעונין לעבור למסך תלוי על קיר יותר גדול אודה לכם מקרב לב. אריק נתיב 052-4060003
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב לבית בכדי לחבר אותו למחשב נייד. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא בעיקר לעבודה בסביבת אופיס (כמעט ולא משחק במשחקים). חשוב שיהיו לו לפחות 2 יציאות (שאחת מהן היא HD), ואם יש 3 יציאות אפילו יותר טוב. כמו כן, חשוב לי שלמסך תהיה יכולת תנועה לא מוגבלת יותר מדי (הכוונה שיצא לי להיתקל במסכי מחשב שאפשר להטות אותם רק למעלה ולמטה, ולא על ציר סיבוב לדוגמא). כמו כן, חשוב שהמסך יהיה לפחות בגודל 23 אינץ'. סכום ההשקעה הוא לא גבוה ונע סביב 600-700 ש"ח. אשמח להמלצות ממי שמבין בתחום... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 32 toshiba REGZA AV 550 הוא מחובר לי למחשב שלי מחשב חזק עם 2 כרטיסי מסך בSLI 9800GT כשהוא מחובר בכבל HDMI לפעמים המסך מתכבה לשנייה או שתיים ונדלק חזרה אני משתגע כבר מהמצב הזה אני צריך לדעת עם זה בעיה בכרטיסי מסך או בעיה במסך עצמו המסך מיועד גם לשמש כמסך מחשב ,המסך הזה לא HDFULL.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היום נסעתי למרכז במטרה לרכוש מסך 2007WFP באחת מהחנויות הרישמיות שעובדת עם הספקים:CMS ואומניטק(זהו המסך השני שלי,את הראשון גם רכשתי שם). מה אגיד ומה אספר....היו לחנות 5 מסכים חדשים לגמריי,אריזה סגורה ואטומה(תאמינו לי שאני יודע להבחין כשאריזה נפתחת ונאטמת בשנית). מסך אחרי מסך נפתח......בכל מסך נמצאו בין 2-4 פיקסלים שרופים,התגלו בעיקר בהרצת צבעים:לבן,אדום,ואפילו אחד שהעז לזרוח ברקע שחור! אתם מבינים את זה?????5 מסכים,אחד אחרי השני!!!כולם עם פאקים!! וזה לא מסך מייבוא פושטי,אלא ייבואן רישמי!!וזה לא איזה מסך מחברה קיקיונית!!!ויותר מזה-זה הדגם המיקצועי של DELL!! כמובן שלא רכשתי מסך נגוע!!! ונשאלת השאלה: מה הולך כאן?! DELL התחילו ללכלך אותה באופן בולט!! אין ספק שפיקסל שרוף שמתגל…
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעוניינים בתצוגה משנית קומפקטית עם קצב רענון גבוה שתוכלו לקחת בתיק שלכם? ה-ROG Strix XG17AHPE הוא התשובה שחיפשתם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מזה תקופה רוצה\מחפש מסך חדש. התקציב הוא עד 3000 שקל (כמובן שרצוי מטה). המסך יחליף את הטלויזה 25אינץ (CRT ישנה) וגם מסך CRT ישן. אני סטודנט ולא משחק בכלל, רוב השימוש הינו לימודים\אינטרנט והרבה סרטים. לפני כיומים נתקלית במסך T240 שאותו מאוד אהבתי גם מבחינת יצוב וגם מבחינת החיבוריות שלו. מה דעתכם על הדגם של ה 26 אינץ'?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אנשים, חבר שלי קנה LCD שזה מסך מחשב וטלוויזיה עכשיו הוא חיבר אותו הכל טוב ויפה הוא רואה הכל טוב חוץ מהכתב זאת אומרת, הוא פותח מסמך כלשו הוא לא יכול לקרוא בבירור הרזולוציה היא 800.600 אמרתי לו שישנה להיכ גבוה 1280-1204 הוא אומר שאי אפשר המחשב לא נותן לשנות רזולוציה אז מה עושים? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-